Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Χρυσ, δεν θέλουμε μόνο γλυκόλογα. Δεν είμαστε στο μήνα του μέλιτος. Όμως πες μου αυτή η γκρίνια για ένα τόσο δευτερεύον θέμα βοηθάει τα μέλη (εμάς δηλαδή) που ασχολούμαστε. Ή μήπως η ms διαβάζει myphone.....? Υπάρχουν άλλα "μέρη" για γκρίνια, εκεί που φτάνουν στα αφτιά της ms Γνώμη μου πάντα. όπως είπα και πριν,τα χώνω εκεί κανονικά. η γκρίνια προέρχεται ξέρεις ως απάντηση σε μέλη που γράφουν,εντάξει δε πειράζει,δε προλάβαν τα παιδιά,δύσκολο έργο είχαν. Δεν γκρινιάζουμε σε εσένα,όταν και όποτε τα κάνουμε. Είχαν έναν χρόνο.Γιατί αυτοί θεώρησαν ότι θα είναι έτοιμοι. Δεν είναι. Τι θες να λέμε;Μπράβο στην Ms που συνεχίζει να μας κρεμάει συνεχόμενα;; Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ότι το mobile είναι σε δεύτερη μοίρα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Για τα κινητά θα δωθεί η επετειακή στις 9 Αυγούστου Edited August 3, 2016 by alex_gate_7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 όπως είπα και πριν,τα χώνω εκεί κανονικά. η γκρίνια προέρχεται ξέρεις ως απάντηση σε μέλη που γράφουν,εντάξει δε πειράζει,δε προλάβαν τα παιδιά,δύσκολο έργο είχαν. Δεν γκρινιάζουμε σε εσένα,όταν και όποτε τα κάνουμε. Είχαν έναν χρόνο.Γιατί αυτοί θεώρησαν ότι θα είναι έτοιμοι. Δεν είναι. Τι θες να λέμε;Μπράβο στην Ms που συνεχίζει να μας κρεμάει συνεχόμενα;; Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ότι το mobile είναι σε δεύτερη μοίρα; Ίσως να λέγαμε για το τι θα φέρει, πότε τελικά θα έρθει, ποιες συσκευές θα το πάρουν, ποια τα επόμενα σχέδια και άλλα τέτοια χρήσιμα για εμάς που ασχολούμαστε. Υ.Γ. Ξαναλέω πως υπάρχουν σημαντικότερα θέματα της ms να κράξουμε και όχι μια μικρή καθυστέρηση ενός update Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτά τα θέματα μας έχουν φέρει στο να γκρινιάζουμε για ένα update.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτά τα θέματα μας έχουν φέρει στο να γκρινιάζουμε για ένα update.;) To ξέρω κι ως ένα σημείο το αποδέχομαι. Απλά χάνεται το μέτρο και τελικά ψάχνουμε σε δεκάδες άχρηστα ποστ να διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον. Για την ιστορία τώρα άνοιξα το pc για αναβάθμιση. Το δε τάμπλετ ακόμη κοιμάται. Πιο αργός από την ms εγώ. Κράξτε με......:lol::D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 To ξέρω κι ως ένα σημείο το αποδέχομαι. Απλά χάνεται το μέτρο και τελικά ψάχνουμε σε δεκάδες άχρηστα ποστ να διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον. Για την ιστορία τώρα άνοιξα το pc για αναβάθμιση. Το δε τάμπλετ ακόμη κοιμάται. Πιο αργός από την ms εγώ. Κράξτε με......:lol::D Εγώ πάλι στο pc το πήρα στην ώρα του.:lol: τώρα για το αν είναι άχρηστα η χρήσιμα σχετικό είναι. για μένα σου είπα πχ πως τα χαδάκια προς την ms είναι χειρότερα από την γκρίνια. Αν κάποιος παραβλέψει ή δεν δει το κράξιμο μας,θα νομίζει ότι θα αγοράσει το καλύτερη συσκευή εβερ,γιατί ορισμένες φορές το πάμε και στο άλλο άκρο. Τελος πάντων,ελπίζω όοοοταν έρθει η αναβάθμιση να αξίζει την αναμονή και την γκρίνια.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εγώ πάλι στο pc το πήρα στην ώρα του.:lol: τώρα για το αν είναι άχρηστα η χρήσιμα σχετικό είναι. για μένα σου είπα πχ πως τα χαδάκια προς την ms είναι χειρότερα από την γκρίνια. Αν κάποιος παραβλέψει ή δεν δει το κράξιμο μας,θα νομίζει ότι θα αγοράσει το καλύτερη συσκευή εβερ,γιατί ορισμένες φορές το πάμε και στο άλλο άκρο. Τελος πάντων,ελπίζω όοοοταν έρθει η αναβάθμιση να αξίζει την αναμονή και την γκρίνια.:lol: Σωστό κι αυτό..... δεν βλέπω να βάζουμε δεύτερο γκολ στη Τούμπα και θα τα χώσω κι εγώ στην ms γι αυτή την αργοπορία......:lol::lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χαιρετώ την κοινότητα,μετά την αναβάθμιση,όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τους λογαριασμούς google μου βγάζει αυτήν την σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Χαιρετώ την κοινότητα,μετά την αναβάθμιση,όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τους λογαριασμούς google μου βγάζει αυτήν την σελιδα Δεν φαίνεται κάποια σελίδα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 συγγνώμη προσπαθώ να ανεβάσω το αρχείο αλλα μου βγάζει ότι είναι μεγαλύτερο από ότι πρέπει,προσπαθώ να επεξεργαστώ την φωτογραφία οθόνης και να την ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ανέβασε τη φώτο σε κάποιο site όπως imgur ή photobucket και βάλτην εδώ χρησιμοποιώντας το LINK Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Είμαι από το κινητό,θα προσπαθήσω,ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://imgur.com/PjALWJ9 η φωτογραφία ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασε τη φώτο σε κάποιο site όπως imgur ή photobucket και βάλτην εδώ χρησιμοποιώντας το LINK http://imgur.com/PjALWJ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Με τα 10 ξεκινάει το project της ενοποίησης ομως! Με τα 7-8.1 δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα! ;) Ποια ενοποίηση, ρε evris; Ένα πλήρες λειτουργικό για smartphones δε μπορεί να φτιάξει, από τα 7, θέλει και ενοποίηση..... Σου το είπα αλλά δεν με κατάλαβες. Τέτοιες εταιρίες δεν ασχολούνται με τέτοια ποσοστά. Απλά πράγματα. Δες τι έκανε η ΒΒ. Το σκότωσε απλά. Γι αυτόν τον κολοσσό (αλλά και για τις αντίστοιχες google κλπ) αυτά τα ποσοστά είναι ένα τίποτα. Δεν βγάζει από μας παρά πενταροδεκάρες (μάλλον μέσα μπήκε.....) Τώρα αν νομίζεις πως η ms των δις περιμένει να αλλάξει συσκευή το 0,2/0,3% τότε μάλλον δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν αυτές οι εταιρείες. Αυτό το κάνουν άλλες εταιρείες που έχουν σοβαρά ποσοστά και που κονομάνε από τη συγκεκριμένη αγορά. Αν δεν την νοιάζει για τα ποσοστά 5%, 3%, 1%, μπορεί πολύ εύκολα να κλείσει το mobile department και να μη ζαλίζει εμάς, που θέλαμε κάτι διαφορετικό από Android, αλλά απέτυχε να το παραδώσει. Μέσα έμπαινε/μπαίνει ακριβώς επειδή η ίδια είναι ανίκανη να παραδώσει κάτι αντίστοιχο του ανταγωνισμού. Καλά, μην ασχοληθούμε και με την BB... Αυτή ξεπέρασε και τη Microsoft στη @@@@@@@..... Off-topic: Συσκευές 2gb/16gb, γιατί δε διαθέτει η Microsoft; Είναι πολύ premium, για να προωθήσει τέτοιου επιπέδου συσκευές; Off-topic end. Χαιρετώ την κοινότητα,μετά την αναβάθμιση,όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τους λογαριασμούς google μου βγάζει αυτήν την σελιδα Επειδή βλέπω να το γράφουν και άλλοι, τώρα δε θα μπορούμε να περάσουμε και gmail accounts, σε smartphone με w10m; Update..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Επειδή βλέπω να το γράφουν και άλλοι, τώρα δε θα μπορούμε να περάσουμε και gmail accounts, σε smartphone με w10m; Update..... Εδώ σήμερα πέρασα νέα επαφή στο 950 και με ρώτησε αν θέλω να το συγχρονίσω/αποθηκεύσω στο Outllook/Hotmail ή στον Gmail λογαριασμό μου... Μην το παρακάνουμε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Eγώ κανονικότατα έχω το Gmail μου στη συσκευή μου. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Εδώ σήμερα πέρασα νέα επαφή στο 950 και με ρώτησε αν θέλω να το συγχρονίσω/αποθηκεύσω στο Outllook/Hotmail ή στον Gmail λογαριασμό μου... Μην το παρακάνουμε τώρα. :worry: Τι να πω.. Το διάβασα τουλάχιστον άλλες 2 φορές, σε άλλα threads εδώ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 :worry: Τι να πω.. Το διάβασα τουλάχιστον άλλες 2 φορές, σε άλλα threads εδώ... Μάλλον τα αρνητικά σε ενδιαφέρουν μόνο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μάλλον τα αρνητικά σε ενδιαφέρουν μόνο! ;) Αφού έχουμε καιρό να δούμε κάτι θετικό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αφού έχουμε καιρό να δούμε κάτι θετικό. Ποια μόνο αρνητικά; Άλλες συσκευές λειτουργούν καλά κι άλλες όχι. Για να μη πω οτι οι περισσότερες λειτουργούν σωστά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ποια μόνο αρνητικά; Άλλες συσκευές λειτουργούν καλά κι άλλες όχι. Γιακά μη πω οτι οι περισσότερες λειτουργούν σωστά! ;) Evris,τόσο καιρό μας είχες ζαλίσει με το πόσο καλύτερα είναι τα 8 από τα 10 και από την μέρα που τα έβαλες μας τα έχεις γυρίσει τούμπα. άσε να κρίνει ο καθένας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πριν λίγο το lumia 730 dual που έχω έκανε μόνο του αναβάθμιση και επανεκκίνηση και τώρα κατεβάζει 29,3 mb ενημέρωση χαρτών. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Πριν λίγο το lumia 730 dual που έχω έκανε μόνο του αναβάθμιση και επανεκκίνηση και τώρα κατεβάζει 29,3 mb ενημέρωση χαρτών. Έκανε μόνο του αναβάθμιση σε τι; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 (edited) Έκανε μόνο του αναβάθμιση σε τι; έλα ντε σε τι έκανε αναβάθμιση; σε δεύτερη φάση πάντως το είδα κατέβασε 29,3 mb για τους χάρτες, τώρα μόλις τελείωσε. ας σημειωθεί πως εχθές στις 11 το βράδυ έγινε ο τελευταίος έλεγχος για χάρτες και δεν είχε τίποτα. μια αλλαγή που είδα, γιατί δε το έψαξα ακόμη είναι ότι το χρονικό όριο για το κλείδωμα της οθόνης που ήταν μέγιστο 15 λεπτά έγινε 30. Αν βοηθάει, στο πρόσθετα και πληροφορίες γράφει. firmware update notifier 1.2.17.0 Edited August 4, 2016 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Συγνώμη αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο διαβάζοντας το θέμα, κυκλοφορησε η αναβάθμιση για κινητά ή μόνο όσοι είστε insiders την έχετε λάβει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αν βοηθάει, στο πρόσθετα και πληροφορίες γράφει. firmware update notifier 1.2.17.0 Αυτο το νούμερο υπήρχε και στα 8.1 αν δεν κάνω λάθος! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts