Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρυσ, δεν θέλουμε μόνο γλυκόλογα. Δεν είμαστε στο μήνα του μέλιτος. Όμως πες μου αυτή η γκρίνια για ένα τόσο δευτερεύον θέμα βοηθάει τα μέλη (εμάς δηλαδή) που ασχολούμαστε. Ή μήπως η ms διαβάζει myphone.....? Υπάρχουν άλλα "μέρη" για γκρίνια, εκεί που φτάνουν στα αφτιά της ms

Γνώμη μου πάντα.

όπως είπα και πριν,τα χώνω εκεί κανονικά.

η γκρίνια προέρχεται ξέρεις ως απάντηση σε μέλη που γράφουν,εντάξει δε πειράζει,δε προλάβαν τα παιδιά,δύσκολο έργο είχαν.

Δεν γκρινιάζουμε σε εσένα,όταν και όποτε τα κάνουμε.

Είχαν έναν χρόνο.Γιατί αυτοί θεώρησαν ότι θα είναι έτοιμοι.

Δεν είναι.

Τι θες να λέμε;Μπράβο στην Ms που συνεχίζει να μας κρεμάει συνεχόμενα;;

Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ότι το mobile είναι σε δεύτερη μοίρα;

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όπως είπα και πριν,τα χώνω εκεί κανονικά.

η γκρίνια προέρχεται ξέρεις ως απάντηση σε μέλη που γράφουν,εντάξει δε πειράζει,δε προλάβαν τα παιδιά,δύσκολο έργο είχαν.

Δεν γκρινιάζουμε σε εσένα,όταν και όποτε τα κάνουμε.

Είχαν έναν χρόνο.Γιατί αυτοί θεώρησαν ότι θα είναι έτοιμοι.

Δεν είναι.

Τι θες να λέμε;Μπράβο στην Ms που συνεχίζει να μας κρεμάει συνεχόμενα;;

Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει ότι το mobile είναι σε δεύτερη μοίρα;

Ίσως να λέγαμε για το τι θα φέρει, πότε τελικά θα έρθει, ποιες συσκευές θα το πάρουν, ποια τα επόμενα σχέδια και άλλα τέτοια χρήσιμα για εμάς που ασχολούμαστε.

Υ.Γ. Ξαναλέω πως υπάρχουν σημαντικότερα θέματα της ms να κράξουμε και όχι μια μικρή καθυστέρηση ενός update

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτά τα θέματα μας έχουν φέρει στο να γκρινιάζουμε για ένα update.;)

To ξέρω κι ως ένα σημείο το αποδέχομαι. Απλά χάνεται το μέτρο και τελικά ψάχνουμε σε δεκάδες άχρηστα ποστ να διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον.

Για την ιστορία τώρα άνοιξα το pc για αναβάθμιση. Το δε τάμπλετ ακόμη κοιμάται. Πιο αργός από την ms εγώ. Κράξτε με......:lol::D

To ξέρω κι ως ένα σημείο το αποδέχομαι. Απλά χάνεται το μέτρο και τελικά ψάχνουμε σε δεκάδες άχρηστα ποστ να διαβάσουμε κάτι ενδιαφέρον.

Για την ιστορία τώρα άνοιξα το pc για αναβάθμιση. Το δε τάμπλετ ακόμη κοιμάται. Πιο αργός από την ms εγώ. Κράξτε με......:lol::D

Εγώ πάλι στο pc το πήρα στην ώρα του.:lol:

τώρα για το αν είναι άχρηστα η χρήσιμα σχετικό είναι.

για μένα σου είπα πχ πως τα χαδάκια προς την ms είναι χειρότερα από την γκρίνια.

Αν κάποιος παραβλέψει ή δεν δει το κράξιμο μας,θα νομίζει ότι θα αγοράσει το καλύτερη συσκευή εβερ,γιατί ορισμένες φορές το πάμε και στο άλλο άκρο.

Τελος πάντων,ελπίζω όοοοταν έρθει η αναβάθμιση να αξίζει την αναμονή και την γκρίνια.:lol:

Xiaomi 12 Pro

Εγώ πάλι στο pc το πήρα στην ώρα του.:lol:

τώρα για το αν είναι άχρηστα η χρήσιμα σχετικό είναι.

για μένα σου είπα πχ πως τα χαδάκια προς την ms είναι χειρότερα από την γκρίνια.

Αν κάποιος παραβλέψει ή δεν δει το κράξιμο μας,θα νομίζει ότι θα αγοράσει το καλύτερη συσκευή εβερ,γιατί ορισμένες φορές το πάμε και στο άλλο άκρο.

Τελος πάντων,ελπίζω όοοοταν έρθει η αναβάθμιση να αξίζει την αναμονή και την γκρίνια.:lol:

Σωστό κι αυτό.....

δεν βλέπω να βάζουμε δεύτερο γκολ στη Τούμπα και θα τα χώσω κι εγώ στην ms γι αυτή την αργοπορία......:lol::lol:

Χαιρετώ την κοινότητα,μετά την αναβάθμιση,όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τους λογαριασμούς google μου βγάζει αυτήν την σελιδα

Χαιρετώ την κοινότητα,μετά την αναβάθμιση,όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τους λογαριασμούς google μου βγάζει αυτήν την σελιδα

Δεν φαίνεται κάποια σελίδα...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

συγγνώμη προσπαθώ να ανεβάσω το αρχείο αλλα μου βγάζει ότι είναι μεγαλύτερο από ότι πρέπει,προσπαθώ να επεξεργαστώ την φωτογραφία οθόνης και να την ανεβασω

Ανέβασε τη φώτο σε κάποιο site όπως imgur ή photobucket και βάλτην εδώ χρησιμοποιώντας το LINK
Powerd by OnePlus 7 Pro

Είμαι από το κινητό,θα προσπαθήσω,ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://imgur.com/PjALWJ9 η φωτογραφία

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανέβασε τη φώτο σε κάποιο site όπως imgur ή photobucket και βάλτην εδώ χρησιμοποιώντας το LINK

http://imgur.com/PjALWJ9

Με τα 10 ξεκινάει το project της ενοποίησης ομως!

Με τα 7-8.1 δεν είχε τέτοιο πρόγραμμα! ;)

Ποια ενοποίηση, ρε evris; Ένα πλήρες λειτουργικό για smartphones δε μπορεί να φτιάξει, από τα 7, θέλει και ενοποίηση.....

Σου το είπα αλλά δεν με κατάλαβες. Τέτοιες εταιρίες δεν ασχολούνται με τέτοια ποσοστά. Απλά πράγματα. Δες τι έκανε η ΒΒ. Το σκότωσε απλά. Γι αυτόν τον κολοσσό (αλλά και για τις αντίστοιχες google κλπ) αυτά τα ποσοστά είναι ένα τίποτα. Δεν βγάζει από μας παρά πενταροδεκάρες (μάλλον μέσα μπήκε.....)

Τώρα αν νομίζεις πως η ms των δις περιμένει να αλλάξει συσκευή το 0,2/0,3% τότε μάλλον δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν αυτές οι εταιρείες. Αυτό το κάνουν άλλες εταιρείες που έχουν σοβαρά ποσοστά και που κονομάνε από τη συγκεκριμένη αγορά.

Αν δεν την νοιάζει για τα ποσοστά 5%, 3%, 1%, μπορεί πολύ εύκολα να κλείσει το mobile department και να μη ζαλίζει εμάς, που θέλαμε κάτι διαφορετικό από Android, αλλά απέτυχε να το παραδώσει.

Μέσα έμπαινε/μπαίνει ακριβώς επειδή η ίδια είναι ανίκανη να παραδώσει κάτι αντίστοιχο του ανταγωνισμού.

Καλά, μην ασχοληθούμε και με την BB... Αυτή ξεπέρασε και τη Microsoft στη @@@@@@@.....

Off-topic:

Συσκευές 2gb/16gb, γιατί δε διαθέτει η Microsoft; Είναι πολύ premium, για να προωθήσει τέτοιου επιπέδου συσκευές;

Off-topic end.

Επειδή βλέπω να το γράφουν και άλλοι, τώρα δε θα μπορούμε να περάσουμε και gmail accounts, σε smartphone με w10m; Update.....

Huawei Nova 5T

Επειδή βλέπω να το γράφουν και άλλοι, τώρα δε θα μπορούμε να περάσουμε και gmail accounts, σε smartphone με w10m; Update.....

Εδώ σήμερα πέρασα νέα επαφή στο 950 και με ρώτησε αν θέλω να το συγχρονίσω/αποθηκεύσω στο Outllook/Hotmail ή στον Gmail λογαριασμό μου...

Μην το παρακάνουμε τώρα.

Eγώ κανονικότατα έχω το Gmail μου στη συσκευή μου.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

Εδώ σήμερα πέρασα νέα επαφή στο 950 και με ρώτησε αν θέλω να το συγχρονίσω/αποθηκεύσω στο Outllook/Hotmail ή στον Gmail λογαριασμό μου...

Μην το παρακάνουμε τώρα.

:worry: Τι να πω.. Το διάβασα τουλάχιστον άλλες 2 φορές, σε άλλα threads εδώ...

Huawei Nova 5T

:worry: Τι να πω.. Το διάβασα τουλάχιστον άλλες 2 φορές, σε άλλα threads εδώ...

Μάλλον τα αρνητικά σε ενδιαφέρουν μόνο! ;)

Μάλλον τα αρνητικά σε ενδιαφέρουν μόνο! ;)

Αφού έχουμε καιρό να δούμε κάτι θετικό.

Xiaomi 12 Pro

Αφού έχουμε καιρό να δούμε κάτι θετικό.

Ποια μόνο αρνητικά; Άλλες συσκευές λειτουργούν καλά κι άλλες όχι. Για να μη πω οτι οι περισσότερες λειτουργούν σωστά! ;)

Ποια μόνο αρνητικά; Άλλες συσκευές λειτουργούν καλά κι άλλες όχι. Γιακά μη πω οτι οι περισσότερες λειτουργούν σωστά! ;)

Evris,τόσο καιρό μας είχες ζαλίσει με το πόσο καλύτερα είναι τα 8 από τα 10 και από την μέρα που τα έβαλες μας τα έχεις γυρίσει τούμπα.

άσε να κρίνει ο καθένας.

Xiaomi 12 Pro

Πριν λίγο το lumia 730 dual που έχω έκανε μόνο του αναβάθμιση και επανεκκίνηση και τώρα κατεβάζει 29,3 mb ενημέρωση χαρτών.
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Πριν λίγο το lumia 730 dual που έχω έκανε μόνο του αναβάθμιση και επανεκκίνηση και τώρα κατεβάζει 29,3 mb ενημέρωση χαρτών.

Έκανε μόνο του αναβάθμιση σε τι;

Xiaomi 12 Pro

Έκανε μόνο του αναβάθμιση σε τι;

έλα ντε σε τι έκανε αναβάθμιση;

σε δεύτερη φάση πάντως το είδα κατέβασε 29,3 mb για τους χάρτες, τώρα μόλις τελείωσε.

ας σημειωθεί πως εχθές στις 11 το βράδυ έγινε ο τελευταίος έλεγχος για χάρτες και δεν είχε τίποτα.

μια αλλαγή που είδα, γιατί δε το έψαξα ακόμη είναι ότι το χρονικό όριο για το κλείδωμα της οθόνης που ήταν μέγιστο 15 λεπτά έγινε 30.

Αν βοηθάει, στο πρόσθετα και πληροφορίες γράφει.

firmware update notifier 1.2.17.0

Edited by kakos
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Συγνώμη αλλά επειδή έχω μπερδευτεί λίγο διαβάζοντας το θέμα, κυκλοφορησε η αναβάθμιση για κινητά ή μόνο όσοι είστε insiders την έχετε λάβει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βοηθάει, στο πρόσθετα και πληροφορίες γράφει.

firmware update notifier 1.2.17.0

Αυτο το νούμερο υπήρχε και στα 8.1 αν δεν κάνω λάθος!