Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είπαν οτι θα ειναι και πανέτοιμη! ;) Εδώ οι απλες δεν ειναι, θα ειναι αυτη;

ε καλά τώρα απλά λες δικαιολογίες,επιπέδου δημοτικού.

Δεν αναβαθμίσει ο Μπαρμπα-Μήτσος της γειτονιάς,Αλλά η MS.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Χαλαρώστε λίγο μερικοί. Εννοείται ότι θα δώσει βάση η Microsoft στα προϊόντα που πουλάει και τελευταία σε ένα προϊόν της τάξεως του 1%. Και στην τελική δεν είπε ότι δεν θα την δώσει. Δεν έχετε άλλα πιο σοβαρα προβλήματα για να γκρινιαξετε; Χαλιέστε επειδή θα πάρει το κινητό σας την αναβάθμιση 10-15 μέρες μετά; Αν είναι δυνατόν.:wacko:

Δεν χαλιόμαστε γιατί καθυστερεί η ms.

Χαλιόμαστε για τον παπά που μας ταίζει τόσο καιρό.

Ας έλεγε από την αρχή ότι κάποια στιγμή θα ενημερώσω,αόριστα.Καλύτερα θα ήταν.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αφενός άδειασε όλους τους κινητούς, αφετέρου το 950 μου με την τελευταία επίσημη, τα κολληματακια ψιλουπαρχουν και το τηλ συνεχίζει να ζεσταίνεται με λίγη χρήση παραπάνω.

Ούτε από μπαταρία είμαστε καλά. 50% με δυο ώρες απλό σερφαρισμα και λίγο fb, με την οθόνη στο 25% και auto brightness δεν δικαιολογούνται.

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Αφενός άδειασε όλους τους κινητούς, αφετέρου το 950 μου με την τελευταία επίσημη, τα κολληματακια ψιλουπαρχουν και το τηλ συνεχίζει να ζεσταίνεται με λίγη χρήση παραπάνω.

Ούτε από μπαταρία είμαστε καλά. 50% με δυο ώρες απλό σερφαρισμα και λίγο fb, με την οθόνη στο 25% και auto brightness δεν δικαιολογούνται.

Έχεις θέμα. Δεν είναι φυσιολογικά νούμερα για 950 αυτά.

Ρίξε μια ματιά μήπως έχεις NFC ανοικτό και ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

http://www.windowslatest.com/2016/08/03/microsoft-windows-10-mobile-anniversary-update-will-begin-rolling-9th-august/

εντάξει,από βδομάδα,λένε.

Μια χαρά,μικρό το κακό.

Xiaomi 12 Pro

Λογικό είναι.

Ακόμα σε όλους τους υπολογιστές δεν έχει έρθει το update,θεωρώ ότι θα είχε κάποια δυσκολία γι' αυτό δεν έδωσαν και στα κινητά ακόμη,το λάθος είναι ότι είπαν στης 2 Αυγούστου και όχι από της 2 Αυγούστου.

Πάντως και σε δυο βδομάδες να έρθει στο κινητό εμένα δεν με προβληματίζει,αρκεί να γίνει σωστή δουλεία.

http://www.windowslatest.com/2016/08/03/microsoft-windows-10-mobile-anniversary-update-will-begin-rolling-9th-august/

εντάξει,από βδομάδα,λένε.

Μια χαρά,μικρό το κακό.

Τα x50 γιατί δεν τα εχει μέσα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Τα x50 γιατί δεν τα εχει μέσα;

τα X50 έχουν wp10 out of the box,οπότε θα πάρουν έτσι και αλλιώς.

Αν δεις λέει για τα παλαιότερα μοντέλα.

Xiaomi 12 Pro

αυτό με την δίπλο παράθυρο δεν το έχουμε.

το Facebook/Messenger και το instagram είναι η λεγόμενες bridge εφαρμογές(μετάτρεψαν της εφαρμογές από iPhone για windows10). δηλαδή με λίγα λόγια είναι όπως στα iPhone και android

όταν σε καλουν και είσαι μέσα σε εφαρμογή δεν σού βγαίνει από πάνω το μπανερ αλλά εμφανίζεται κανονικά η οθόνη για εισερχόμενη κλήση.

Καλημέρα και ευχαριστώ,χθες έκανα την αναβάθμιση καθώς και την τελευταία ενημέρωση,για το Facebook βλέπω ότι ειναι πιο λειτουργικό και ανανεωμένο αλλα υστερει πάλι σε λειτουργίες από android καθώς και το messenger. Τι παρατήρησα ,από το mobile Facebook από τον edge όταν θέλω να κάνω ανάρτηση στην σελίδα φίλου στην μπάρα όνομα φιλου δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο,συγκεκριμένα μπαινοβγαίνει ταχύτατα αλλα δεν μένει άρα δεν μπορώ να γράψω το ονομα φιλου,μόνο το κανονικό Facebook λειτουργεί αν και δυσκολεύεται να κάνει το zoom και να μείνει zoom,ξέρεις μήπως πως μπορώ να το λύσω? Δοκίμασε το στο mobile Facebook από τον edge να κανεις κοινοποιηση σε σελίδα φίλου σου. Με soft reset δεν έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ .

Με πρόλαβες!

Όλοι σκέφτονται τα mobile μόνο! ;)

Κινητά με λογισμικό της Microsoft έχουμε, όχι το HoloLens...

Δεν εχει να κάνει με φτωχούλα και πλούσια. Εχει να ταιριάξει ενα λειτουργικό σε όλες τις συσκευές! Κατι που δεν εχει κάνει ποτε κανένας έως τώρα. Ούτε και η Microsoft φυσικά. Οποτε πρέπει να κάνει όσο προσεκτικά βήματα γίνετε! Λογικά θα κάνεις και λάθη! Δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο! Άσχετα με το μέγεθος της εταιρίας. Αυτο πιστεύω εγώ πάντως!

Δεν είναι Samsung, για να μπορεί ισχύσει κάτι τέτοιο..

@Chryssostomos που τον είχε τον χρόνο; Τα 10 μόλις τωρα έκλεισαν 1 χρόνο! Τα 7/8 δεν τα προγραμμάτιζαν για ενοποίηση! Εδώ μιλάμε για τα 10 μόνο...

Το λες και μόνος σου. Είχε 1 χρόνο.

Όπως επίσης και να μη το δώσουν.......

Όχι... Συνέχεια το κάνει η Microsoft αυτό. Μόνο στις ακυρώσεις είναι πρώτη, βλέπε Skype από τα 8.1....

Μιλάμε δε παλεύεται η γκρίνια σας...

Από πότε παίρνεις συσκευές με λογισμικό της Microsoft; :rolleyes:

εισαι λιγο αδικος. η μαικροσοφτ μας εχει πουλησει ουκ ολιγες φορες. μαι με το 1020 μια με τα δεκαρια που αργησαν κανα εξαμηνο, μια με την μη υποστηριξη σκαιπ στα 8.1 πλεον, τωρα αργει το απντειτ, ε νισαφι. ας εβγαινε να πει εδω και μερες πως τα τηλεφωνα θα το παρουν λιγο πιο μετα. οχι την μερα που ειναι να τα δωσει να βγαζει τοτε την ανακοινωση....και εγω που ειμαι φαν (μαλλον πιο πολυ αντιαντροιντ και αντ αιφον ειμαι) νευριασα....

Για να μη μιλήσω για τα wp7.....

Όλοι νομίζουν ότι με τα 10άρια ξεκινάει η Microsoft...

Huawei Nova 5T

Καλημέρα και ευχαριστώ,χθες έκανα την αναβάθμιση καθώς και την τελευταία ενημέρωση,για το Facebook βλέπω ότι ειναι πιο λειτουργικό και ανανεωμένο αλλα υστερει πάλι σε λειτουργίες από android καθώς και το messenger. Τι παρατήρησα ,από το mobile Facebook από τον edge όταν θέλω να κάνω ανάρτηση στην σελίδα φίλου στην μπάρα όνομα φιλου δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο,συγκεκριμένα μπαινοβγαίνει ταχύτατα αλλα δεν μένει άρα δεν μπορώ να γράψω το ονομα φιλου,μόνο το κανονικό Facebook λειτουργεί αν και δυσκολεύεται να κάνει το zoom και να μείνει zoom,ξέρεις μήπως πως μπορώ να το λύσω? Δοκίμασε το στο mobile Facebook από τον edge να κανεις κοινοποιηση σε σελίδα φίλου σου. Με soft reset δεν έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ .

καλησπέρα!

Αν κατάλαβα καλά το θέμα σου είναι όταν μπαίνεις στο Facebook από τον Edge,κοίτα να πω την αλήθεια εγώ δεν μπαίνω ποτέ στο Facebook από browser. απλά ξέρω ότι υπάρχει ένα θέμα εδώ και καιρό με τον edge σε ότι αφορά ζουμ στης μικρές κουκίδες και στο να γράφεις κάτι με ψηλα γράμματα σε κουκίδες. π.χ. εδώ στο myphone δεν καταφερα ποτέ να βάλω username και το password από το κινητό. γιατί δεν κάνει ζουμ και ούτε μπορώ να πατήσω την κουκίδα γιατί πάντα με πάει δίπλα.

τώρα το facebook app που σε χαλάει; έχει 2-3 θέματα που δεν επηρεάζει την λειτουργία και μέσα σαν app δεν βλέπω κάτι σε σχέση με το τελευταίο του android που κοιτάω τώρα το κινητό της γυναίκας μου.

Δεν τη δίνει γιατί πολύ απλά δεν κατάφερα να "γυαλίσουν" χαζοατέλειες".

Την τελευταία preview έχω στο 950 και:

1) Υπάρχει ακόμα το θέμα με το κόλλημα του ΒΤ

2) Έχει χειρότερη διάρκεια/χρήση μπαταρίας από τις 2 προηγούμενες

3) Τρώει ανεξήγητα κολλήματα στο ξεκλείδωμα (μέχρι και 15'' κάνει) όταν υπάρχει από πίσω ενεργό (να ήταν στο προσκήνιο, δλδ) WhatsApp και πιθανότατα άλλες 1-2 εφαρμογές. Χρειάζεται επανεκκίνηση για να φτιάξει, και σε 1-2 ημέρες αρχίζει πάλι το ίδιο

4) Κάποια χαζομάρα έκαναν στην τελευταία έκδοση της κάμερας και χάλασαν τις νυκτερινές, πολύ. Με φλας, ειδικά, βγαίνουν εκτρώματα

5) Κι άλλα, τα οποία τώρα τις τελευταίες μέρες ανακαλύπτω

Δεν τη δίνει γιατί πολύ απλά δεν κατάφερα να "γυαλίσουν" χαζοατέλειες".

Την τελευταία preview έχω στο 950 και:

1) Υπάρχει ακόμα το θέμα με το κόλλημα του ΒΤ

2) Έχει χειρότερη διάρκεια/χρήση μπαταρίας από τις 2 προηγούμενες

3) Τρώει ανεξήγητα κολλήματα στο ξεκλείδωμα (μέχρι και 15'' κάνει) όταν υπάρχει από πίσω ενεργό (να ήταν στο προσκήνιο, δλδ) WhatsApp και πιθανότατα άλλες 1-2 εφαρμογές. Χρειάζεται επανεκκίνηση για να φτιάξει, και σε 1-2 ημέρες αρχίζει πάλι το ίδιο

4) Κάποια χαζομάρα έκαναν στην τελευταία έκδοση της κάμερας και χάλασαν τις νυκτερινές, πολύ. Με φλας, ειδικά, βγαίνουν εκτρώματα

5) Κι άλλα, τα οποία τώρα τις τελευταίες μέρες ανακαλύπτω

Και υποτίθεται χτες ήταν το επίσημο roll out....

Huawei Nova 5T

Δεν πήρα αναβαθμηση ούτε σε λαπτοπ ούτε και σε κινητο
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Καλησπέρα , σχετικά με 950 lumia,το έχω παραγγείλει από τη vodafone στα 260, να το παραλάβω ή οχι?

Τρομάζω λίγο με μερικά πράγματα που διαβάζω για τα σκαλώματα που τρώνε τα w10.

Η χρήση που κάνω στα κινητά είναι internet, facebook, viber, mail, shazam, βιντεάκια(ταινίες και youtube) καμιά φωτογραφία και αρχεία office.

Πρόγραμμα σαν το bsplayer υπάρχει? που να μπορείς να βάζεις υπότιτλους ή να ψάχνει μόνο του καλύτερα.?

Όσον αφορά το office είναι free και για πόσο καιρό? 'Αλλες εφαρμογές δωρεάν για προβολή αρχείων docx κλπ υπάρχουν? Πως είναι αυτές?

Το utorrent λειτουργεί με windows10 απροβλημάτιστα?

Τέλος δεν με νοιάζουν καθόλου τα παιχνίδια, δε παίζω ποτέ. Αν πχ το το έχω φορτίσει 100% και δεν τρέχω τίποτα άλλο πέρα από το ίντερνετ για διάβασμα ειδήσεων με 4g και κάνα βιντεάκι στο youtube(δε με πειράζει να μην έχω app ) πως τα πάει με τη διάρκεια ζωής μπαταρίας και πως με την υπερθέρμανση και αντίστοιχα με το wifi?

Έγραψα στο γενικό θέμα γιατί θεωρώ ότι όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν κυρίως με το λειτουργικό και τη συμβατότητα εφαρμογών και όχι με τα specs της συσκευής που θεωρώ άπιαστα στα 260 ευρώ.

Ευχαριστώ θερμά όποιον κάνει το κόπο να μου απαντήσει.

**** To autocad το έχει κατεβάσει κανείς στα w10, ανοίγει κανονικά αρχεία (πχ καμία κάτοψη)ή κολλάει το σύμπαν

Edited by Ant23
προσθήκη-διόρθωση

κατα την γνώμη μου δεν νομίζω να ξαναδούμε ποτέ σταθερότητα,ταχύτητα και καλή διαχείριση στην μπαταρία όπως στο 8,1!μάλλον ήρθε η εποχή που θα γκρινιάζουμε και εμείς σαν τους χρήστης android για διάφορα προβλήματα. διαβάζοντας και ξενα σιτε βλέπω πολύ μουρμούρα για προβλήματα τα οποία δεν είναι γενικά αλλά χειρότερα γιατί το ίδιο λογισμικό συμπεριφέρεται διαφορετικά στης ίδιες συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν πήρα αναβαθμηση ούτε σε λαπτοπ ούτε και σε κινητο

για το κινητό υπομονή ακόμα δεν....και όσο αφορά το λαπτοπ αν δεν σου ήρθε υπάρχει τρόπο να το κάνεις εσύ αν δεν το ξέρεις πες να σου στείλω pm αν θες να το κάνεις.

κατα την γνώμη μου δεν νομίζω να ξαναδούμε ποτέ σταθερότητα,ταχύτητα και καλή διαχείριση στην μπαταρία όπως στο 8,1!μάλλον ήρθε η εποχή που θα γκρινιάζουμε και εμείς σαν τους χρήστης android για διάφορα προβλήματα. διαβάζοντας και ξενα σιτε βλέπω πολύ μουρμούρα για προβλήματα τα οποία δεν είναι γενικά αλλά χειρότερα γιατί το ίδιο λογισμικό συμπεριφέρεται διαφορετικά στης ίδιες συσκευές.

για το κινητό υπομονή ακόμα δεν....και όσο αφορά το λαπτοπ αν δεν σου ήρθε υπάρχει τρόπο να το κάνεις εσύ αν δεν το ξέρεις πες να σου στείλω pm αν θες να το κάνεις.

Για στείλε.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Όχι... Συνέχεια το κάνει η Microsoft αυτό. Μόνο στις ακυρώσεις είναι πρώτη, βλέπε Skype από τα 8.1....

Ξέρεις πόσες είναι οι συσκευές με wp8? Κάτω του 0,5% Λοιπόν, είτε πάρουν στη ώρα τους το update είτε όχι, δεν παίζει κανέναν ρόλο γι αυτούς τους κολοσσούς. Σκέψου μόνο πως οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τα λειτουργικά (ή ότι άλλο) ανάλογων ποσοστών. ΠΧ που είναι το BBos?

Από πότε παίρνεις συσκευές με λογισμικό της Microsoft; :rolleyes:

Φάουλ. Τι σημασία έχει με το πότε ασχολήθηκε κάποιος με ένα λειτουργικό από το να ενοχλείται από την (διαρκή πολλές φορές) γκρίνια?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

το αναφερουν συγκεκριμενα για την ινδία οχι γενικα.

Καλησπέρα , σχετικά με 950 lumia,το έχω παραγγείλει από τη vodafone στα 260, να το παραλάβω ή οχι?

Τρομάζω λίγο με μερικά πράγματα που διαβάζω για τα σκαλώματα που τρώνε τα w10.

Η χρήση που κάνω στα κινητά είναι internet, facebook, viber, mail, shazam, βιντεάκια(ταινίες και youtube) καμιά φωτογραφία και αρχεία office.

Πρόγραμμα σαν το bsplayer υπάρχει? που να μπορείς να βάζεις υπότιτλους ή να ψάχνει μόνο του καλύτερα.?

Όσον αφορά το office είναι free και για πόσο καιρό? 'Αλλες εφαρμογές δωρεάν για προβολή αρχείων docx κλπ υπάρχουν? Πως είναι αυτές?

Το utorrent λειτουργεί με windows10 απροβλημάτιστα?

Τέλος δεν με νοιάζουν καθόλου τα παιχνίδια, δε παίζω ποτέ. Αν πχ το το έχω φορτίσει 100% και δεν τρέχω τίποτα άλλο πέρα από το ίντερνετ για διάβασμα ειδήσεων με 4g και κάνα βιντεάκι στο youtube(δε με πειράζει να μην έχω app ) πως τα πάει με τη διάρκεια ζωής μπαταρίας και πως με την υπερθέρμανση και αντίστοιχα με το wifi?

Έγραψα στο γενικό θέμα γιατί θεωρώ ότι όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν κυρίως με το λειτουργικό και τη συμβατότητα εφαρμογών και όχι με τα specs της συσκευής που θεωρώ άπιαστα στα 260 ευρώ.

Ευχαριστώ θερμά όποιον κάνει το κόπο να μου απαντήσει.

**** To autocad το έχει κατεβάσει κανείς στα w10, ανοίγει κανονικά αρχεία (πχ καμία κάτοψη)ή κολλάει το σύμπαν

Γιατί έχεις μπερδέψει τα windows του υπολογιστή με αυτά στα κινητά; Τα windows στα κινητά δεν τρέχουν .exe εφαρμογές, άρα δεν υπάρχει τρόπος να τρέξεις το autocad. Αν παίρνεις το 950 για να τρέξεις .exe εφαρμογές, κάνεις λάθος.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Γιατί έχεις μπερδέψει τα windows του υπολογιστή με αυτά στα κινητά; Τα windows στα κινητά δεν τρέχουν .exe εφαρμογές, άρα δεν υπάρχει τρόπος να τρέξεις το autocad. Αν παίρνεις το 950 για να τρέξεις .exe εφαρμογές, κάνεις λάθος.

Μήπως ο φίλος αναφέρεται στην universal εφαρμογή του Autocad για τα Windows 10; :X

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ξέρεις πόσες είναι οι συσκευές με wp8? Κάτω του 0,5% Λοιπόν, είτε πάρουν στη ώρα τους το update είτε όχι, δεν παίζει κανέναν ρόλο γι αυτούς τους κολοσσούς. Σκέψου μόνο πως οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τα λειτουργικά (ή ότι άλλο) ανάλογων ποσοστών. ΠΧ που είναι το BBos?

Φάουλ. Τι σημασία έχει με το πότε ασχολήθηκε κάποιος με ένα λειτουργικό από το να ενοχλείται από την (διαρκή πολλές φορές) γκρίνια?

Δεν παίζει κανένα ρόλο, για κολοσσούς όπως τη Microsoft, που με κάθε έκδοση "καίει" τις προηγούμενες συσκευές της. Εκτός κι αν νομίζει ότι θα αγοράζουμε καινούριες συσκευές, για να έχουμε την καινούρια έκδοση λογισμικού της..... Και όχι, δε θα της δίνω 300€+ σε κάθε restart ή update (550 και 650 δεν είναι σοβαρές συσκευές)... Καμία σοβαρότητα από την πλευρά της.

Κανένα φάουλ. Τι σημασία έχει... Χμ... Αντί να έβλεπε μόνο τι κάνει τώρα η Microsoft, με τη μετάβαση 8.1 -> 10, θα είχε δει και την αντίστοιχη 7 -> 8.

Όταν θα τα κάνει @@@@@ η Microsoft, θα "τα ακούει". Δεν είναι παιδάκι, που θα το παίρνουμε από το χεράκι και θα λέμε ότι όλα θα πάνε καλά. Τα λεφτά μας της δίνουμε, στην τελική.

Εκτός κι αν πρέπει να γράφουμε μόνο τα θετικά... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Ναι αυτήν εννοώ.

Λάθος μου, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή και νόμιζα ότι μιλάς για την .exe.

Κοίταξε, κανονικά στα WP οι εφαρμογές βγαίνουν optimised ώστε να τρέχουν και στις πιο αδύναμες συσκευές. Από κει και πέρα, όσο βαριά και να είναι η εφαρμογή, εσύ θες να πάρεις το πιο δυνατό κινητό που υπάρχει, άρα δεν θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Δεν βρίσκω δηλαδή λόγο το Autocad να μην μπορεί να τρέξει σε καμία συσκευή για την οποία γράφτηκε, διότι αν δεν τρέχει στο 950 δεν θα τρέχει πουθενά.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ζητάτε να μην υπάρχει γκρίνια.

Πληρώσαμε για να πάρουμε συσκευές της ms δεν μας της έκανε δώρο.

Αν θέλει να υπάρχει ηρεμία ας μην τάζει.

Απλά πράγματα του δημοτικού.

Xiaomi 12 Pro