Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που γράφεις δεν έχει καμία απολύτως σχέση όσον αφορά τα "υπέρ" των WP με τα Android και το σέβομαι απόλυτα.

Άλλο το "μου φτάνει όπως είναι", άλλο το "μου αρέσει όπως είναι" και τελείως διαφορετικό το "το λειτουργικό είναι καλύτερο από το Android".

Το τελευταίο δεν το πιστεύει ούτε η ίδια η ms.

Έχουμε μετατρέψει την έλλειψη εφαρμογών στο "τι να την κάνεις, εφόσον μπαίνεις από τον edge".

Αστεία πράγματα.

Εγώ για παράδειγμα, πιστεύω πως το μοναδικό υπέρ των WP σε σχέση με το Android, είναι η native εφαρμογή με το κουμπιουτεράκι. Που αν ήθελα δηλαδή, θα μπορούσα να βρω αρκετές για να διαλέξω.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλο το "μου φτάνει όπως είναι", άλλο το "μου αρέσει όπως είναι" και τελείως διαφορετικό το "το λειτουργικό είναι καλύτερο από το Android".

Το πρόβλημα είναι ότι ο όρος "καλύτερο" λαμβάνεται ως κάτι το αντικειμενικό, κάτι το οποίο δεν είναι. Το γιατί τώρα ορισμένοι το βλέπουν έτσι, δεν θα το σχολιάσω διότι δεν έχει και καμία σημασία άλλωστε. Σημασία έχει να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τι είναι αντικειμενικό και τι υποκειμενικό, εκτός και αν υπάρχει κάποιο "κινητόμετρο" εκεί έξω και δεν το έχουμε πάρει πρέφα ακόμα.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Το καλύτερο ακολουθείται από το "για μένα".

Σε αυτό δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

Χωρίς αυτό το "για μένα" οποιαδήποτε σύγκριση με το Android ή το iOS, είναι αστεία.

Είχα τηλέφωνο windows από τα winmo 6.5.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edited by alex_gate_7

Το καλύτερο ακολουθείται από το "για μένα".

Σε αυτό δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

Χωρίς αυτό το "για μένα" οποιαδήποτε σύγκριση με το Android ή το iOS, είναι αστεία.

Ο άνθρωπος πριν είπε την προσωπική του άποψη. Εσύ τώρα λες ότι το "καλύτερο" θα πρέπει να ακολουθείται από το "για μένα". Με λίγα λόγια ο Άγγελος έκανε αυτό ακριβώς που λες, εξέφρασε την προσωπική του άποψη (το "για μένα" δηλαδή), και ενώ τώρα υποστηρίζεις ότι αυτό είναι αποδεκτό, εσύ του την είπες. Το παλικάρι το είπε ξεκάθαρα "σε 2 μέρες έφυγε για πούλημα το G4, γιατί σε σύγκριση με το 930 και τις ανάγκες μου δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω". Και μετά είμαστε εμείς οι "περίεργοι"...

Edited by alex_gate_7
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Έχω χιλιογράψει για τις ανησυχίες που εκφράζουν κάποιοι εδώ μέσα. ΈΛΕΟΣ ρε παιδιά, ο Άγγελος έχει απόλυτο δίκιο και στην ίδια φιλοσοφία βαδίζω κι εγώ, ότι δεν μας αρέσει δεν το κράζουμε και καίμε και φαιά ουσία για να μας καταλάβουν οι άλλοι, ή το ράβουμε ή το πουλάμε και πάμε για άλλα καλύτερα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Edited by alex_gate_7

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Για μία ακόμα φορά συγκεκριμένοι χρήστες δυσκολεύεστε να μιλήσετε πολιτισμένα χωρίς να προσβάλλετε ο ένας τον άλλον. Την επόμενη φορά θα επιβληθούν ποινές από την Ο.Δ.

:!: Εννοείται πως τα σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν/τροποποιήθηκαν. :!:

Επίσης το ποστ αυτό δεν είναι προς δημόσια συζήτηση. Όποιος έχει κάτι να επισημάνει μπορεί να μου στείλει ΠΜ.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν θα προλάβεις... Όλα θα έχουν στρώσει ως τον Σεπτέμβριο! ;) :)

Καλό το αστείο.

ίσως το καλύτερο που άκουσα σήμερα.

Αυτό το "σύντομα" και "έρχονται" μας έχει πεθάνει τόσο καιρό..

Xiaomi 12 Pro

Δεν θα προλάβεις... Όλα θα έχουν στρώσει ως τον Σεπτέμβριο! ;) :)

Μακάρι να μην προλάβω να έρθει ο σεπτέμβρης και το λειτουργικό να είναι γεμάτο με εφαρμογές αλλα χλομό μου αρέσει το λειτουργικό είναι εύχρηστο όμορφο και δεν θέλω να το αλλάξω αλλα δεν γίνετε αλλιώς με το άδειο store και λύση δεν είναι να μπαίνω από τον edge όπως έγραψαν παραπάνω

spacer.png

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή που να μετράει τον χρόνο των κλήσεων;

Θες και εφαρμογη για αυτο?

Αφού μετράει το χρόνο από μόνο του γιατί θες εφαρμογή...??

Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην κλήση και Λεπτομέρειες...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλό το αστείο.

ίσως το καλύτερο που άκουσα σήμερα.

Αυτό το "σύντομα" και "έρχονται" μας έχει πεθάνει τόσο καιρό..

Δεν το είπα για αστείο! ;)

Μακάρι να μην προλάβω να έρθει ο σεπτέμβρης και το λειτουργικό να είναι γεμάτο με εφαρμογές αλλα χλομό μου αρέσει το λειτουργικό είναι εύχρηστο όμορφο και δεν θέλω να το αλλάξω αλλα δεν γίνετε αλλιώς με το άδειο store και λύση δεν είναι να μπαίνω από τον edge όπως έγραψαν παραπάνω

Ε δεν νομίζω να μην εχει και περισσότερες εφαρμογές μετά την Redstone 1!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μήπως ζητάει πλήρη καταγραφή διάρκειας κλήσεων;

Δηλαδή, μετρητές για:

- Συνολική διάρκεια εξερχομένων κλήσεων

- Συνολική διάρκεια εισερχομένων

- Συνδυασμένη συνολική διάρκεια κλήσεων

Huawei Nova 5T

Δεν το είπα για αστείο! ;)

Ε δεν νομίζω να μην εχει και περισσότερες εφαρμογές μετά την Redstone 1!

το ξέρω,αλλά με τα τωρινά δεδομένα,μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω.

Xiaomi 12 Pro

το ξέρω,αλλά με τα τωρινά δεδομένα,μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω.

Μετά τη RS1 δεν νομίζω να είναι όπως και πριν τα δεδομένα! ;)

Δηλαδή, μετρητές για:

Έτσι ακριβώς! Κι εγώ έτσι θα ήθελα κάποια στιγμή να δείχνει τους χρόνους κλήσεων με τα 10! Ειναι πιο βολικός αυτός ο τρόπος!

Edited by evris2013

Δηλαδή, μετρητές για:

Και να υπολογιζει αυτη η εφαρμογη την πραγματικη διαρκεια κλησεων γιατι ως γνωστον στα δικτυα κινητης 1δευτερολεπτο να μιλησης 3 λεπτα χρεωνεσαι αλλιως δε λεει.

Δηλαδή, μετρητές για:

Κάτι τέτοιο αν και θα ήθελα ένα αντίστοιχο του call duration meter που υπάρχει στα andro, να μπορεί να παίρνει παραμετρους για τα εταιρικά πχ που μιλάω δωρεάν και να υπολογίζει το κόστος των υπολοιπων κλήσεων.

Όχι και τρομερή έλλειψη, απλα για λίγη ευκολία την ήθελα.

Γενικά πάντως τα περισσότερα στραβά με την .318 επιλύθηκαν. Εγώ την έχω τώρα στο L435 και λειτουργεί άψογα...

Εφόσον βέβαια μετά από την παραίνεση του #Chryssostomos έκανα hard reset και στήσιμο εκ νέου από την αρχή. Πλέον εγκατέλειψα τα wp8.1 και είναι όλα οκ

Έτσι ακριβώς! Κι εγώ έτσι θα ήθελα κάποια στιγμή να δείχνει τους χρόνους κλήσεων με τα 10! Ειναι πιο βολικός αυτός ο τρόπος!

Και ποια η χρησιμοτητα ολων αυτων ?

Αυτό είναι το κακό.ότι το νομίζουμε,δε το ξέρουμε.

Xiaomi 12 Pro

Και να υπολογιζει αυτη η εφαρμογη την πραγματικη διαρκεια κλησεων γιατι ως γνωστον στα δικτυα κινητης 1δευτερολεπτο να μιλησης 3 λεπτα χρεωνεσαι αλλιως δε λεει.

Ναι, σίγουρα. Κάτσε να δούμε μία σοβαρή τέτοια εφαρμογή και μετά να ζητήσουμε και επιπλέον χαρακτηριστικά. Γιατί, φαίνεται και στα 2 λειτουργικά Android και WM (δε γνωρίζω για iOS), δεν χρειάζεται.......

Κάτι τέτοιο αν και θα ήθελα ένα αντίστοιχο του call duration meter που υπάρχει στα andro, να μπορεί να παίρνει παραμετρους για τα εταιρικά πχ που μιλάω δωρεάν και να υπολογίζει το κόστος των υπολοιπων κλήσεων.

Όχι και τρομερή έλλειψη, απλα για λίγη ευκολία την ήθελα.

Γενικά πάντως τα περισσότερα στραβά με την .318 επιλύθηκαν. Εγώ την έχω τώρα στο L435 και λειτουργεί άψογα...

Εφόσον βέβαια μετά από την παραίνεση του #Chryssostomos έκανα hard reset και στήσιμο εκ νέου από την αρχή. Πλέον εγκατέλειψα τα wp8.1 και είναι όλα οκ

Πάντως, έχω βαρεθεί να κάνω hard/soft reset, με κάθε update.. Μόνο στα wp/wm αυτό..

Και ποια η χρησιμοτητα ολων αυτων ?

Για να υπολογίζεις εύκολα και χωρίς δεδομένα, τι σου μένει από τα πακέτα σου ή τι πληρώνεις στο συμβόλαιό σου.

Τώρα, να θυμηθώ σε ποιο λειτουργικό ήταν native αυτή η δυνατότητα.... Και όχι μόνο για τις κλήσεις. Αλλά και για sms και για data.

Edit: Και ένα πρόβλημα. Άνοιξα το bluetooth, πήγα στην Έκθεση, επέλεξα μερικές φωτογραφίες και μόλις επέλεξα το share, μου έβγαλε μήνυμα για σύνδεση στο δίκτυο και καμία επιλογή για διαμοιρασμό. Άλλαξε κάτι;

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ναι, σίγουρα. Κάτσε να δούμε μία σοβαρή τέτοια εφαρμογή και μετά να ζητήσουμε και επιπλέον χαρακτηριστικά. Γιατί, φαίνεται και στα 2 λειτουργικά Android και WM (δε γνωρίζω για iOS), δεν χρειάζεται.......

Πάντως, έχω βαρεθεί να κάνω hard/soft reset, με κάθε update.. Μόνο στα wp/wm αυτό..

Για να υπολογίζεις εύκολα και χωρίς δεδομένα, τι σου μένει από τα πακέτα σου ή τι πληρώνεις στο συμβόλαιό σου.

Τώρα, να θυμηθώ σε ποιο λειτουργικό ήταν native αυτή η δυνατότητα.... Και όχι μόνο για τις κλήσεις. Αλλά και για sms και για data.

Edit: Και ένα πρόβλημα. Άνοιξα το bluetooth, πήγα στην Έκθεση, επέλεξα μερικές φωτογραφίες και μόλις επέλεξα το share, μου έβγαλε μήνυμα για σύνδεση στο δίκτυο και καμία επιλογή για διαμοιρασμό. Άλλαξε κάτι;

Θελεις εφαρμογη για κατι που το μαθαινεις με ενα δωρεαν τηλεφωνημα στην εκαστοτε εταιρια κινητης. Ασε που σου στελνουν και προειδοποιητικο μηνυμα.Αχρηστη εφαρμογη για μενα.

Αν ειναι να πουμε για ελειψεις να αναφερω την μη δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεις σε οσα τηλ. αναβαθμιστηκαν απο τα 8.1 στα 10

Θελεις εφαρμογη για κατι που το μαθαινεις με ενα δωρεαν τηλεφωνημα στην εκαστοτε εταιρια κινητης. Ασε που σου στελνουν και προειδοποιητικο μηνυμα.Αχρηστη εφαρμογη για μενα.

Αν ειναι να πουμε για ελειψεις να αναφερω την μη δυνατοτητα ηχογραφησης κλησεις σε οσα τηλ. αναβαθμιστηκαν απο τα 8.1 στα 10

Στο 950 νομίζω εχει ηχογράφηση κλήσεων! Μήπως θέλει firmware και γι αυτο; :confused:

έχω ένα πρόβλημα,όταν αδειάζει μπαταρία και φτάνει προς 35-40% αρχίζει και κολλάει κάπως το κινητό και κάνω soft reset όμως όταν ανοίγει ξανά το κινητό η μπαταρία είναι 15%! λέω εντάξει το βάζω για φόρτιση και μου βγάζει μήνυμα ότι έχω αργό φορτιστή! (συσκευή Lumia 735 με εργοστάσιακο φορτιστής)

έχω ένα πρόβλημα,όταν αδειάζει μπαταρία και φτάνει προς 35-40% αρχίζει και κολλάει κάπως το κινητό και κάνω soft reset όμως όταν ανοίγει ξανά το κινητό η μπαταρία είναι 15%! λέω εντάξει το βάζω για φόρτιση και μου βγάζει μήνυμα ότι έχω αργό φορτιστή! (συσκευή Lumia 735 με εργοστάσιακο φορτιστής)

Για το πρώτο δεν μπορώ να σου πω κάτι, όμως, όσον αφορά το μήνυμα περί αργής φόρτισης, πολύ πιθανόν να παρουσίασε κάποιο πρόβλημα το καλώδιο και να μη περνούν τα κατάλληλα mAh. Δοκίμασε με κάποιον άλλον φορτιστή, ή ακόμη καλύτερα αν ξεκουμπώνει το καλώδιο του φορτιστή σου με άλλο καλώδιο με τον ίδιο φορτιστή.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Το πιστεύεις αυτό; Τα smartphones μας, επομένως και τα OS τους, θα πρέπει να κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα, όχι λιγότερα.

Huawei Nova 5T