evris2013 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Δυστυχώς στις ευχάριστες εκπλήξεις δεν τα πάει καλά η Microsoft. :( Ειδικά στο mobile... Κι αν το κάνει, το χαλάει μετά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Ξέρεις ποιο είναι το πλέον τραγικό; να σκας ένα μάτσο λεφτά και να έχεις προβλήματα, όπως τώρα εγώ που το galaxy s7 χάνει κλήσεις.. Απλά τραγικό... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με τις κλήσεις. Και μιλάμε για την κορυφαία συσκευή της κορυφαίας εταιρείας και νομίζω συσκευή της χρονιάς. Και "αλμυρη" βεβαίως. Πρόβλημα στις κλήσεις το 2017...... Τέλος πάντων. Πλάκα κάνετε... Για πείτε σε ποιες καταστάσεις σας το κάνει.. Χαμένη κλήση δεν είχα ποτέ στη ζωή μου.. P.S.: Ξέρω.. Ξέρω... Off-topic... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 (edited) Off topic αλλα θα το γραψω εδώ μια που γνωριζόμαστε αφου τα λεμε 2 χρονια. Εφαρμογή για offline radio υπαρχει στο android γιατι η ενσωματωμενη που εχει το j5 για καποιο λογο δεν δουλευει. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα. Στο 640 όταν αντιμετωπισα το ιδιο πρόβλημα βρηκα πολύ καλη εφαρμογή και ελληνικη και χωρις διαφημησεις. Edited August 15, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Πλάκα κάνετε... Για πείτε σε ποιες καταστάσεις σας το κάνει.. Χαμένη κλήση δεν είχα ποτέ στη ζωή μου.. P.S.: Ξέρω.. Ξέρω... Off-topic... Οποτε γουστάρει το κάνει. Και με φουλ σήμα....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Οποτε γουστάρει το κάνει. Και με φουλ σήμα.......Εμένα μου το κάνει σε συγκεκριμένο αριθμό και μέχρι στιγμής κυρίως μέσα στο σπίτι όπου δεν έχω καλό σήμα.. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Οποτε γουστάρει το κάνει. Και με φουλ σήμα....... Α, όμορφα... Για να μην το σκίσουμε το off-topic, στείλε μου πμ. Εμένα μου το κάνει σε συγκεκριμένο αριθμό και μέχρι στιγμής κυρίως μέσα στο σπίτι όπου δεν έχω καλό σήμα.. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμ.. Μήπως αυτός που σε παίρνει έχει θέμα; Αν το κάνει μόνο σ' αυτόν.. Κι εσύ, στείλε μου πμ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Α, όμορφα... Για να μην το σκίσουμε το off-topic, στείλε μου πμ. Χμ.. Μήπως αυτός που σε παίρνει έχει θέμα; Αν το κάνει μόνο σ' αυτόν.. Κι εσύ, στείλε μου πμ. Κι εδώ σαν pm είναι...... :lol: Sorry απ όλους και το κλείνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Κι εδώ σαν pm είναι...... :lol: Ε ναι. Χωρίς το "σαν". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Γενικώς τα νήματα των Windows Mobile έγιναν pm απο τη στιγμή που δεν έχουν τίποτα νέο. Ειδικότερα εδώ και στους insiders! ;) Τουλάχιστον ότι νέο υπάρξει να το λέμε στο σωστό νήμα και όχι όπου νάνε! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Λοιπόν σε όσους λείπουν τα Windows mobile και έχουμε πάει, ή μάλλον γυρίσαμε σε android έχω τη λύση. Windows launcher και θα έχουμε και πάλι την ομορφιά των tiles έστω και «ψεύτικη». Εννοείται πως αστειεύομαι:) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Λοιπόν σε όσους λείπουν τα Windows mobile και έχουμε πάει, ή μάλλον γυρίσαμε σε android έχω τη λύση. Windows launcher και θα έχουμε και πάλι την ομορφιά των tiles έστω και «ψεύτικη». Εννοείται πως αστειεύομαι:) Είναι πολύ ψεύτικη όμως........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Άλλο ένα hard reset. Έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον! Αυτή την φορά το πήρα απόφαση. Δεν θα εγκαταστήσω καμία εφαρμογή. Μόνο τις επαφές μου πέρασα. Η αόρατη εφαρμογή που δεν αναβαθμιζόταν ποτέ ήταν ο λόγος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Άλλο ένα hard reset. Έχω χάσει τον λογαριασμό πλέον! Αυτή την φορά το πήρα απόφαση. Δεν θα εγκαταστήσω καμία εφαρμογή. Μόνο τις επαφές μου πέρασα. Η αόρατη εφαρμογή που δεν αναβαθμιζόταν ποτέ ήταν ο λόγος. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Τι έπαθες από την.... αόρατη εφαρμογή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 (edited) Τίποτα, αν σου φαίνονται λογικές τέτοιες συμπεριφορές του store και γενικότερα του "βράχου". Τώρα χωρίς εφαρμογή εγκατεστημένη είναι καλύτερα τα πράγματα. Μόνο αυτές που είχε μέσα. Ούτε έσβησα καμία, ούτε έβαλα άλλη. Ακόμη και τους χάρτες here τους άφησα, έστω και αν δεν δουλεύουν πλέον. Γιατί άραγε εξακολουθούν και υπάρχουν σε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited August 18, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Πλάκα πλάκα όντως μου ήρθε αναβάθμιση για αόρατη εφαρμογή την οποία έκανα κανονικά. :lol: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Πλάκα πλάκα όντως μου ήρθε αναβάθμιση για αόρατη εφαρμογή την οποία έκανα κανονικά. :lol: Αν εννοείς αυτήν που ήταν χωρίς ονομασία, την έκανα κι εγώ. Στον cb600f δεν έγινε ποτέ. Δεν αναβαθμίστηκε. Βέβαια απο την στιγμή που δεν είχε όνομα, δεν ξέρουμε αν είναι η ίδια! Το μόνο που ξέρω είναι ότι είχε μέγεθος μόλις 2,37MB. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Η αόρατη εφαρμογή αναβαθμίστηκε πριν δυο μέρες. Παρόλα αυτά, υπήρχε και άλλη εφαρμογή που δεν αναβαθμιζόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Η αόρατη εφαρμογή αναβαθμίστηκε πριν δυο μέρες. Παρόλα αυτά, υπήρχε και άλλη εφαρμογή που δεν αναβαθμιζόταν. Τώρα υπάρχει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Όχι. Όλες οι εφαρμογές αναβαθμίστηκαν κανονικά. Εννοώ αυτές που υπήρχαν ήδη. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο είχε 42 ενημερώσεις διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Τι διάολο ειναι αυτη η εφαρμογή χωρις ονομα? Την εχει κάνει κάποιος απο εδω? Εχει έρθει κ στο 640 κ στο 650 και δεν εχω προχωρήσει σε εγκατάσταση για κατι που δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Τι διάολο ειναι αυτη η εφαρμογή χωρις ονομα? Την εχει κάνει κάποιος απο εδω? Εχει έρθει κ στο 640 κ στο 650 και δεν εχω προχωρήσει σε εγκατάσταση για κατι που δεν ξερω... Εγώ την άφησα να αναβαθμιστεί. Προς το παρόν δεν συνέβη κάτι περίεργο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Στο 535 μου αρνείται πεισματικά να ανανεωθεί η μαμά εφαρμογή του καιρού. Μάλιστα όταν πάω να την ανοίξω κρασάρει. Ούτε απεγκατάσταση μου αφήνει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Στο 535 μου αρνείται πεισματικά να ανανεωθεί η μαμά εφαρμογή του καιρού. Μάλιστα όταν πάω να την ανοίξω κρασάρει. Ούτε απεγκατάσταση μου αφήνει να κάνω. Δηλαδή τι κάνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Στο 535 μου αρνείται πεισματικά να ανανεωθεί η μαμά εφαρμογή του καιρού. Μάλιστα όταν πάω να την ανοίξω κρασάρει. Ούτε απεγκατάσταση μου αφήνει να κάνω.Αν είσαι μετά από update δοκίμασε να αφαιρέσεις το tile από μπροστά και άνοιξε την εφαρμογή από το συρτάρι εφαρμογών. Μετά καρφιτσωσε άλλο Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Μήπως ξέρει κανείς πως να ανοίξουμε το field Test menu? Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts