duc Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Από τι βλέπω στο άλλο νήμα (950xl) εμφανίστηκε και άλλος με το ίδιο πρόβλημα,οπότε είναι θέμα store.Γιατί και στο σφάλμα όταν πατάω λεπτομέρειες λέει ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και δοκιμάστε αργότερα.. Θέμα store είναι, ούτε εμένα κατεβάζει.... Μην αγχώνεστε.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Θέμα store είναι, ούτε εμένα κατεβάζει.... Μην αγχώνεστε.... Eυτυχώς γιατί με έπιασε η καρδιά μου για λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 To θέμα όμως είναι να φτιαχτεί σύντομα! Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 To θέμα όμως είναι να φτιαχτεί σύντομα! Εγώ που το πήρα πριν καμιά ώρα το 950xl;Πλάκα θα χει να το έκλεισε το μαγαζί η Microsoft Ικανή την έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Συνήθως δεν κρατάει πολύ ώρα τέτοιου είδος πρόβλημα..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Συνήθως δεν κρατάει πολύ ώρα τέτοιου είδος πρόβλημα..... Kάνα δίωρο είναι ήδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Γιώργο καλορίζικο το 950 και σου εύχομαι να κρατήσει όσο το πολύ περισσότερο.Βασικα όσο αφήσει και αυτη η Microsoft Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Γιώργο καλορίζικο το 950 και σου εύχομαι να κρατήσει όσο το πολύ περισσότερο.Βασικα όσο αφήσει και αυτη η Microsoft Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Αλλά οι οιωνοί δεν είναι καλοί :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τίποτα νεκρό το store δεν κατεβαίνει τίποτα έλεος κλείσαμε 4ωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Δυστυχώς Γιώργο πρέπει να περιμένουμε να το φτιάξουν θα δούμε αυριο,αλλα και τι πρόβλημα έχουν....μηπως τιγκαραν οι σερβερ από τα πολλά Lumia :P Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τίποτα νεκρό το store δεν κατεβαίνει τίποτα έλεος κλείσαμε 4ωρο.. Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν έχει πάρει γενικευμένη έκταση και είναι μάλλον τοπικό (βλέπω σχεδόν μηδενικές αναφορές στο Microsoft community) οπότε θα πάνε με το πάσο τους (αν το έχουν πάρει και χαμπάρι). Όταν καταρρέει γενικά το σύμπαν είμαστε πιο τυχεροί γιατί αντιδρούν γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το κακό είναι ότι το πρόβλημα δεν έχει πάρει γενικευμένη έκταση και είναι μάλλον τοπικό (βλέπω σχεδόν μηδενικές αναφορές στο Microsoft community) οπότε θα πάνε με το πάσο τους (αν το έχουν πάρει και χαμπάρι). Όταν καταρρέει γενικά το σύμπαν είμαστε πιο τυχεροί γιατί αντιδρούν γρηγορότερα. Χάχα μήπως θα μας τιγκάρουν με uwp εφαρμογές που έχουν ήδη έτοιμες; Λέμε τώρα.... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Χάχα μήπως θα μας τιγκάρουν με uwp εφαρμογές που έχουν ήδη έτοιμες; Λέμε τώρα.... :lol: Μήπως συνδέονται πολλά Lumia στους σερβερ :lol: Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μήπως συνδέονται πολλά Lumia στους σερβερ :lol: Μήπως να το πουλήσω αύριο όπως το πήρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Γιώργο έχεις προϋπηρεσία στα Lumia...για να ξερω αν ξέρεις τα προβλήματα Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Γιώργο έχεις προϋπηρεσία στα Lumia...για να ξερω αν ξέρεις τα προβλήματα Έχω ναι,αλλά αυτό δεν έχει ξανά τύχει να μην μπορείς να κατεβάσεις τόσες ώρες μια εφαρμογή,πραγματικά κλαίω τα λεφτά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Έχω ναι,αλλά αυτό δεν έχει ξανά τύχει να μην μπορείς να κατεβάσεις τόσες ώρες μια εφαρμογή,πραγματικά κλαίω τα λεφτά μου. Ντάξη ρε , χαράς τις εφαρμογές που έχει το store :P , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Ολα κομπλέ κατέβασα το app που ήθελα τελικά δεν θα το κλάψεις το 950 Γιώργο:lol: Edit:Τελικά όπως διάβασα στο Windows central όλες οι Windows 10 συσκευές είχαν πρόβλημα και από όλες τις χώρες Edited May 17, 2017 by black3539 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Έχω σήμερα άλλο ένα πρόβλημα με το store,όπως πηγαινα να κανω το update του Instagram χαρούμενος η sd εκανε νουμερα και έκανα soft reset το 550 το ανοίγω και μετα συνεχεια ολο error άλλαξα region,τοποθέτησει σε κινητό τίποτα.Έσβησα την εφαρμογή και τώρα ουτε να την κατεβάσω δεν μπορώ.Λογικά εγινε corrupted μηπως ξερετε πως να το φτιάξω:mad: Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Έχω σήμερα άλλο ένα πρόβλημα με το store,όπως πηγαινα να κανω το update του Instagram χαρούμενος η sd εκανε νουμερα και έκανα soft reset το 550 το ανοίγω και μετα συνεχεια ολο error άλλαξα region,τοποθέτησει σε κινητό τίποτα.Έσβησα την εφαρμογή και τώρα ουτε να την κατεβάσω δεν μπορώ.Λογικά εγινε corrupted μηπως ξερετε πως να το φτιάξω:mad: Τι καταστράφηκε; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Τι καταστράφηκε; :worry: Ολα ενταξει ξεκόλλησε σήμερα Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μετά από δυο απανωτά hard reset στο 640DS μου παρατήρησα τα εξής. Αυτόματα στις εφαρμογές του κινητού που κατεβάζει αυτόματα ως ενσωματωμένες με το λειτουργικό ήταν και η παλιά εφαρμογή του FACEBOOK για 8.1.Μήπως αντιληφθηκαν ότι με την εφαρμογή των 10 η εμπειρία χρήσης είναι τραγική και αποφάσισαν να δώσουν πάλι αυτήν ως λύση; Επίσης από το store στην βιβλιοθήκη μου κατέβασα εφαρμογές που έχουν αφαιρεθεί όπως το shazam και τον opera. Παλιότερα νομίζω δεν γινόταν αυτό. Επίσης έψαχνα να βρω την εφαρμογή μκροεφαρμογές για να ρυθμίσω το κινητό τι να κάνει αυτόματα όταν συνδέομαι με Bluetooth ή ακουστικά και στα 10 δεν υπάρχει. Αναγκαστικα να πάω στην βιβλιοθήκη μου να την βρω και να την ανοίξω από κει και τώρα την έβαλα στην αρχική οθόνη μιας και στο μενού της συσκευής δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μετά από δυο απανωτά hard reset στο 640DS μου παρατήρησα τα εξής. Αυτόματα στις εφαρμογές του κινητού που κατεβάζει αυτόματα ως ενσωματωμένες με το λειτουργικό ήταν και η παλιά εφαρμογή του FACEBOOK για 8.1.Μήπως αντιληφθηκαν ότι με την εφαρμογή των 10 η εμπειρία χρήσης είναι τραγική και αποφάσισαν να δώσουν πάλι αυτήν ως λύση; Επίσης από το store στην βιβλιοθήκη μου κατέβασα εφαρμογές που έχουν αφαιρεθεί όπως το shazam και τον opera. Παλιότερα νομίζω δεν γινόταν αυτό. Επίσης έψαχνα να βρω την εφαρμογή μκροεφαρμογές για να ρυθμίσω το κινητό τι να κάνει αυτόματα όταν συνδέομαι με Bluetooth ή ακουστικά και στα 10 δεν υπάρχει. Αναγκαστικα να πάω στην βιβλιοθήκη μου να την βρω και να την ανοίξω από κει και τώρα την έβαλα στην αρχική οθόνη μιας και στο μενού της συσκευής δεν υπάρχει πουθενά. Σε μένα υπάρχει πάντως! http://imgur.com/JiloLE2 Αντίθετα το Facebook των 8.1 δεν υπάρχει σε μένα! Ούτε καν στη βιβλιοθήκη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Σε μένα υπάρχει πάντως! http://imgur.com/JiloLE2 Αντίθετα το Facebook των 8.1 δεν υπάρχει σε μένα! Ούτε καν στη βιβλιοθήκη. Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο κινητό και αν ναι σε ποιο μενού; Τις μικροεφαρμογες δεν μπορώ να τις βρω ούτε στο store παρά μόνο στην βιβλιοθήκη μου και μάλιστα στην κατηγορία των εφαρμογών που δεν λειτουργούν στην συσκευή μου και πατώντας μέσα μου λέει ότι είναι εγκατεστημενη και πατάω εκκίνηση. Το Facebook των 8.1 είναι κάνοντας αριστερά της αρχικής οθόνης στις εφαρμογές. Δεν υπάρχει πουθενά στο store. Κατέβηκε αυτόματα μετά το hard reset και καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο κινητό και αν ναι σε ποιο μενού; Τις μικροεφαρμογες δεν μπορώ να τις βρω ούτε στο store παρά μόνο στην βιβλιοθήκη μου και μάλιστα στην κατηγορία των εφαρμογών που δεν λειτουργούν στην συσκευή μου και πατώντας μέσα μου λέει ότι είναι εγκατεστημενη και πατάω εκκίνηση. Το Facebook των 8.1 είναι κάνοντας αριστερά της αρχικής οθόνης στις εφαρμογές. Δεν υπάρχει πουθενά στο store. Κατέβηκε αυτόματα μετά το hard reset και καθαρή εγκατάσταση. Τι ακριβως κανουν οι μικροεφαρμογες? Δεν ετυχε να τις δουλεψω ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts