Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε κάτι άλλο και πες μας εάν θα σου έρχονται ειδοποιήσεις. Κλείσε την αυτόματη αναβάθμιση των εφαρμογών και μπες στο Store σε 2-3 και πάτα το κουμπί να γίνει αναζήτηση χειροκίνητα. Εάν σου βρει εφαρμογή, πάτα για αναβάθμιση και βγες. Όταν τελειώσουν οι αναβαθμίσεις θα πρέπει να σου πετάξει ειδοποίηση στο Action Center ότι η Τάδε εφαρμογή αναβαθμίστηκε.

Δεν θυμάμαι να έχω αυτόματη αναβάθμιση.

Σε ευχαριστώ πάντως, αλλά δεν θα κάνω κάτι.

Ενημερωτικά, μου πήρε 2 λεπτά (!) να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις.

Σε ευχαριστώ και πάλι για την επιθυμία σου να με βοηθήσεις.

Μισό λεπτό παιδιά γιατί μάλλον δεν έδωσα να καταλάβετε σωστά.

Όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για κάποια εφαρμογή, δεν έχω καμία ειδοποίηση. Πρέπει να φάω τουλάχιστον δύο λεπτά για να δω αν υπάρχει ή όχι χειροκίνητα.

Όταν όμως ενημερώσω κάποια από αυτές, θα μου δείξει ότι έγινε ενημέρωση σε κάποια. Λες και δεν το κατάλαβα, αφού μόνος μου την έκανα lol

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το ήξερα ότι έχει διαφορετική αντιμετώπιση, διότι εγώ τις έχω χειροκίνητα. Του είπα να το δοκιμάσει έτσι μπας και έχει φάει γενικότερο σκάλωμα το Store και δεν εμφανίζει καθόλου banner για τις αναβαθμίσεις. Δεν ήξερα ότι στις αυτόματες το default είναι να μην σκάνε...

Όχι δε σκάνε banners, γίνεται ενημέρωση στο background την οποία θα τη δεις ότι έχει γίνει μόνο αν μπεις στο Store στις Λήψεις και ενημερώσεις και θα τις δεις να έχουν γίνει στη λίστα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μισό λεπτό παιδιά γιατί μάλλον δεν έδωσα να καταλάβετε σωστά.

Όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για κάποια εφαρμογή, δεν έχω καμία ειδοποίηση. Πρέπει να φάω τουλάχιστον δύο λεπτά για να δω αν υπάρχει ή όχι χειροκίνητα.

Όταν όμως ενημερώσω κάποια από αυτές, θα μου δείξει ότι έγινε ενημέρωση σε κάποια. Λες και δεν το κατάλαβα, αφού μόνος μου την έκανα lol

Αν το έχεις στην αυτόματη ενημέρωση, δε χρειάζεται να τσεκάρεις κάθε λίγο και λιγάκι ούτε να περιμένεις να ολοκληρώσει τον έλεγχο, θα τις κάνει μόνο του. Απλά δε θα ενημερώνεσαι με banner ότι έγινε η τάδε ενημέρωση.

Εδώ δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις για εφαρμογές που έχουν ενημέρωση. Απλά πράγματα δηλαδή, τι να λέμε τώρα.

Αλλά ναι, ακόμη και αυτό δεν είναι βασικό. Ε και, έχουμε ολόκληρο θέμα που γράφουν κάποιοι,"σήμερα ενημερώθηκε αυτό... Χθες το άλλο".

Μπαίνεις στο store (και εκτός του ότι σε πιάνει κατάθλιψη) θέλεις 5 λεπτά να δεις αν υπάρχει ενημέρωση.

Σοβαρά τώρα;

5'?

15'', μάλλον.

5'?

15'', μάλλον.

Ούτε μισό δεν θα έπρεπε να είναι.

Αυτό είναι το πρόβλημα;

Αλλά ναι, δεν είναι πρόβλημα.

Α ναι, ενημέρωση για MSN sports

Edited by cb600f

Χμμμ... και το Instagram δύο φορές ενημερώθηκε! ;) Αλλά και το Awesome Tube! Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Και για του λόγου το αληθές

http://i.imgur.com/WxTEHIK.jpg

Συγνώμη αλλά αυτό ανήκει στην κατηγορία "έχουμε και browser αντί για εφαρμογές".

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να υπάρχουν ειδοποιήσεις ε; ή θα πείραζε αν γίνονταν;

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Το έχεις βάλει να ενημερώνονται αυτόματα με το WiFi ; Γιατί σε μένα ενημερώνονται κανονικά και στο 735 και στο 950 όταν βρίσκουν ασύρματο δίκτυο.

Δεν ξέρω αν ενημερώνονται αυτόματα. Δεν θέλω αυτό όμως.

Θα ήθελα να ξέρω πότε υπάρχει μία ενημέρωση, με μία ειδοποίηση. Όπως ήταν δηλαδή και πριν τα 10.

Δεν ξέρω αν ενημερώνονται αυτόματα. Δεν θέλω αυτό όμως.

Θα ήθελα να ξέρω πότε υπάρχει μία ενημέρωση, με μία ειδοποίηση. Όπως ήταν δηλαδή και πριν τα 10.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αν είναι λόγω προτιμητέας υλοποίησης. Το σημαντικό είναι να γίνονται αυτόματα ενημερώσεις. Για ποιο λόγο να ενημερώνεται ο χρήστης ότι υπάρχει αναβάθμιση; Τον χρήστη τον ενδιαφέρει να είναι ενημερωμένη (αυτόματα αν έχει επιλεγεί κάτι τέτοιο) η εφαρμογή του και όχι το πότε και ποια εφαρμογή αναβαθμίστηκε.

Επειδή η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στα pc. Δε θα ήταν ενοχλητικό να εμφανίζεται ειδοποίηση για κάθε εφαρμογή που αναβαθμίζεται ή για κάποια που υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση; Φαντάσου να αναβαθμιστούν ταυτόχρονα 10+ εφαρμογές ή να ειδοποιηθείς αντίστοιχα για διαθέσιμες ενημερώσεις για αρκετές εφαρμογές.

Δεν ξέρω αν είμαι εντός θέματος, αν εννοείς το παραπάνω, αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον έχει προτιμηθεί μια τέτοια λύση.

Τώρα αν λειτουργούσε πριν αλλιώς, δε θυμάμαι ή δε γνωρίζω αν μπορεί να ενεργοποιηθεί μια τέτοιου είδους επιλογή.

Θυμάμαι στο tile να εμφανίζεται ένας αριθμός με τον αριθμό των εφαρμογών που έχουν διαθέσιμη μία ενημέρωση. Γίνεται στο τηλέφωνο που κρατάω που έχω αρκετές εφαρμογές και δεν βλέπω κάτι ενοχλητικό. Μου λέει στην notification bar "τόσες" εφαρμογές έχουν ενημέρωση. Δεν βλέπω που είναι το δύσκολο ή το μπέρδεμα. Πατάω πάνω του και σε 0,5 sec ( διαβάζουν και κάποιοι που μετράει πολύ η ακρίβεια στον χρόνο, έκατσα λοιπόν και το μέτρησα) βλέπω ποια είναι και τι αλλάζει.

Αυτό σταμάτησε με τα 10. Μέσα σε όλα αυτά, μπορείς να ενημερωθείς για το τι ακριβώς άλλαξε. Ενδεχομένως, να μην κάνεις την ενημέρωση. Λίγο παράξενο ίσως, αλλά μου έχει τύχει. Παράδειγμα η εφαρμογή Tapatalk, που διαβάζω πολλές φορές για προβλήματα σε νέες ενημερώσεις. Πολλές φορές περίμενα την επόμενη έκδοση για να διορθωθεί το όποιο πρόβλημα.

Τουλάχιστον φαίνεται το τι άλλαξε στην εφαρμογή; Παλιά θυμάμαι δεν έδινε changelog. Τώρα αν μπορεί κάποιος να μας πει.

Κάτι σαν αυτό

c258e154705ab108a4cbe84e3d2724c5.jpg

Edited by cb600f

Εγώ πιο πολύ θα ήθελα να δω στο store ποια έκδοση της εφαρμογής υπάρχει, στα 8.1 την έδειχνε, παρα ποιά εφαρμογή θα αναβαθμιστεί!

Την έκδοση της εφαρμογής την βλέπεις τώρα μόνο αν ενημερωθεί. Μετά χανετε και δεν μπορείς να δεις ποιά είχες!

Το να δείχνει πόσες και ποιές εφαρμογές πρόκειται να αναβαθμιστούν είναι ένα αυτονόητο και πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Είτε γιατί δεν θες μια νέα προβληματική αναβάθμιση είτε γιατί έχεις περιορισμένο χώρο και θες να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θα αναβαθμιστούν.

Το να δείχνει πόσες και ποιές εφαρμογές πρόκειται να αναβαθμιστούν είναι ένα αυτονόητο και πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό. Είτε γιατί δεν θες μια νέα προβληματική αναβάθμιση είτε γιατί έχεις περιορισμένο χώρο και θες να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θα αναβαθμιστούν.

Σωστό κι αυτό!

Έλα να ανεβαίνουμε και πάλι σιγά-σιγά παλληκάρια... :p

Οι τελευταία αριθμοί της Kantar αναφέρουν ότι το μερίδιο αγοράς των Windows 10 Mobile βελτιώθηκε στο 1,7%.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ψηφοφορία όπου μπορούμε να ψηφίσουμε μία από τις 4 επιλογές που γράφει.

Εγώ προσωπικά ψήφισα την 2η επιλογή αν και ούτε η 1η με χαλάει. :mobile:

https://www.onmsft.com/news/windows-10-mobile-news-recap-market-share-goes-up-potential-future-of-windows-phone-and-more

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Οι τελευταία αριθμοί της Kantar αναφέρουν ότι το μερίδιο αγοράς των Windows 10 Mobile βελτιώθηκε στο 1,7%.

Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα ψηφοφορία όπου μπορούμε να ψηφίσουμε μία από τις 4 επιλογές που γράφει.

https://www.onmsft.com/news/windows-10-mobile-news-recap-market-share-goes-up-potential-future-of-windows-phone-and-more

Ψήφισα κι εγώ το δεύτερο, αλλά βλέπω το πρώτο προηγείται κατά πολύ! ;)

Βασικά μιλάς μόνο για Αμερική;

Τότε να σου πω πως το ποσοστό έπεσε 0,9% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Το ίδιο σε όλες τις χώρες, εκτός από την Ιαπωνία.

Δεν το λες και πολύ άνοδο ε, εκτός και αν εννοείς πως δεν μηδενίστηκε οπότε υπάρχει ελπίδα.

Δεν το λες και πολύ άνοδο ε, εκτός και αν εννοείς πως δεν μηδενίστηκε οπότε υπάρχει ελπίδα.

Παντού είχε πτώση εκτός από μια ελάχιστη άνοδο στην Ιαπωνία. Πρακτικά δεν ανέβηκε το ποσοστό, ο τίτλος και το άρθρο είναι παραπλανητικά για να χρυσώσουν το χάπι. Οι πίνακες δείχνουν την αντίστοιχη περίοδο με πέρυσι.

Και 'γω θεωρώ ότι είναι αδύνατον να ανέβει το ποσοστό χωρίς τις απαιτούμενες διορθώσεις/προσθήκες.

Όσον αφορά τη ψηφοφορία το ιδανικό θα ήταν να συνυπάρχουν και τα δύο.

Και 'γω θεωρώ ότι είναι αδύνατον να ανέβει το ποσοστό χωρίς τις απαιτούμενες διορθώσεις/προσθήκες.

Όσον αφορά τη ψηφοφορία το ιδανικό θα ήταν να συνυπάρχουν και τα δύο.

...αλλά και χωρίς νέες συσκευές! ;)

Ακόμα και το παραπάνω να γίνει που λες, χωρίς συσκευές πως θα ανέβει;

...αλλά και χωρίς νέες συσκευές! ;)

Ακόμα και το παραπάνω να γίνει που λες, χωρίς συσκευές πως θα ανέβει;

Εννοώ τις δύο πρώτες επιλογές. Και οι δύο επιλογές συμπεριλαμβάνουν νέες συσκευές. Εννοείται με νέες συσκευές. Το ιδανικό θα ήταν να συνυπάρξουν, τουλάχιστον για μια περίοδο προσαρμογής.

Βέβαια με την έλευση του Creators update δεν υπάρχει υποστήριξη -αν δεν κάνω λάθος- για τον 835, οπότε είναι σχεδόν απίθανο με τα σημερινά δεδομένα να υπάρξουν νέες συσκευές. Θα δούμε. Πάντως τα επόμενα 3-4 χρόνια θα είναι ενδιαφέροντα. Με βρίσκουν σύμφωνο αυτά που έγραφε πιο πίσω ο @geoponer.

Ίσως να μην υπάρχει καν ανάγκη για νέες συσκευές με την έννοια που γνωρίζουμε.

Αν το τελικό αποτέλεσμα της ανάπτυξης των win10 πετύχει όσον αφορά την εκτέλεση του στην πλατφόρμα των ARM επεξεργαστών πιθανότατα να έχουμε την δυνατότητα να εγκαθιστούμε το λειτουργικό σε όποια συσκευή θέλουμε αρκεί να πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Με απλά λόγια στο ίδιο στύλ που περνάμε τις διάφορες android roms (π.χ. cyanogen) να μπορούμε να εγκαθιστούμε και τα windows.

Αυτό θα ήταν κτύπημα για το android. ;)

Edited by dpolal

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Εγώ ψήφισα το δεύτερο αν και το καλύτερο θα ήταν να συνυπήρχαν πρώτο και δεύτερο. Καλά χρυσά τα full Windows σε ARM άλλα θα απευθύνονται μόνο σε high end συσκευές με επεξεργαστή από 835 minimum. Θα έπρεπε να συνεχίσει την παραγωγή Lumia με Windows 10 mobile για mid range και low end συσκευές.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανέβηκε σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο που ήταν 1,2 αν θυμάμαι καλά.

Λέτε να το δούμε αυτό ??? :X

Samsung Galaxy S8 (πιθανόν ATIV S8?) με Windows 10 Mobile για πρώτη φορά σε συσκευή με Qualcomm Snapdragon ARM 835 Chipset. :p

http://www.windowsphonearea.com/samsung-ativ-s8-works-windows-10-mobile/

http://www.windowsphonearea.com/wp-content/uploads/2017/04/ativs8-636x325.jpg

http://www.windowsphonearea.com/wp-content/uploads/2017/04/galaxys8.jpg

Samsung ATIV S8 in the works with Windows 10 Mobile?

Samsung and Microsoft may be working on a Windows version of the Galaxy S8.

A new report from China is saying Microsoft and Samsung are working on a Windows 10 (Mobile) version of the Galaxy S8 flagship, with a possible announcement on May 2 during the Microsoft event in New York.

ITHome reports that the Galaxy S8 with Windows 10 Mobile (the possible ATIV S8?) is currently being tested, and the device is running one of the most recent builds of the platform. There is a screenshot of the alleged phone in which we can see 6GB of RAM and OS version 1704. However, the current OS build and the official Creators Update is version 1703, which takes out a bit of credibility out of the report.

Microsoft and Samsung have recently joined forces around many products, such as a premium tablet with Windows 10 and special Android versions of the Galaxy S8 which can be bought directly from the Microsoft Store.

File this news about an ATIV S8 with Windows 10 Mobile under the ‘Rumor’ section for now, but keep an eye about a possible cooperation in the mobile market. After all, the processor of the Galaxy S8 is the first to support full Windows 10 on ARM, which means this phone (if it’s real) could theoretically be upgraded to Windows OneCore OS once Microsoft is ready with the development in late 2017 / early 2018.

Edited by Katsaras_John

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Αν ισχύει, δε θα είναι και έκπληξη πάντως. Arm64, x86 emulation. Υποτίθεται σύμφωνα με προηγούμενες φήμες πάνω σε αυτά δουλεύει η MS και αυτά θα δώσει η redstone 3.