Guest27 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Αυτά είναι του 550! ;) Σωστός! Sorry για το λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μετά και την παρουσίαση του samsung , πλέον η MS θα χασει και το 0.7% που έχει. Εάν δε ποτέ στόχευε στους επαγγελματίες, μόλις το παιχνίδι τέλειωσε, οριστικά. Είναι πολύ αργά πλέον το να κάτσει και να σκάσει λεφτά σε εταιρείες και προγραμματιστές για να γράψουν universal εφαρμογές. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αντίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μετά και την παρουσίαση του samsung , πλέον η MS θα χασει και το 0.7% που έχει. Εάν δε ποτέ στόχευε στους επαγγελματίες, μόλις το παιχνίδι τέλειωσε, οριστικά. Είναι πολύ αργά πλέον το να κάτσει και να σκάσει λεφτά σε εταιρείες και προγραμματιστές για να γράψουν universal εφαρμογές. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αντίο Δεν νομίζω οτι το 0,7 είναι λόγω continuum. Κάτι τελευταίοι σαν και εμάς έχουμε μείνει που μόλις χαλάσει το κινητό μας και έρθει η ώρα της αντικατάστασης θα πάρουμε τα κουβαδάκια μας και θα πάμε σε άλλη παραλία. Δεν νομίζω να υπάρξει πλέον αντιστροφή του κλίματος. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Εγώ πάντως που ήρθα προ τριμήνου από android δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα. Βέβαια εξαρτάται απόλυτα από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος, εμένα με καλύπτουν απόλυτα οι υπάρχουσες, αλλά είμαι από τους λίγους. Το επόμενο πιθανόν να είναι android, αλλά είναι κρίμα για τα win, το λειτουργικό μου άρεσε. Sent from mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μετά και την παρουσίαση του samsung , πλέον η MS θα χασει και το 0.7% που έχει. Εάν δε ποτέ στόχευε στους επαγγελματίες, μόλις το παιχνίδι τέλειωσε, οριστικά. Είναι πολύ αργά πλέον το να κάτσει και να σκάσει λεφτά σε εταιρείες και προγραμματιστές για να γράψουν universal εφαρμογές. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αντίο Η απόλυτη αντιγραφή από την Microsoft... Κάτι μόνη της πάντως δεν μπορεί να σχεδιάσει ή να σκεφτεί ιδέες εκτός από το hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μετά και την παρουσίαση του samsung , πλέον η MS θα χασει και το 0.7% που έχει. Εάν δε ποτέ στόχευε στους επαγγελματίες, μόλις το παιχνίδι τέλειωσε, οριστικά. Είναι πολύ αργά πλέον το να κάτσει και να σκάσει λεφτά σε εταιρείες και προγραμματιστές για να γράψουν universal εφαρμογές. Μην ξαναλέμε τα ίδια. Αντίο Αρχικα να πω πως ειναι νωρις ακομα για να πουμε για το dex της Samsung, θα δειξει ο καιρος...αν και φαινεται αρκετα λειτουργικο. Απο την αλλη αν πετυχει αυτο σε σχεση με το continuum της MS και ξαναλεω..ΑΝ τελικα το dex αποδειχθει καλυτερο-πιο πετυχημενο απο το continuum και χασει ακομα και στο γηπεσο της....τοτε καλυτερα να το παρατησει το Mobile η MS, ας φτιαχνει τοτε σωστες εφαρμογες για τα αλλα λειτουργικα αφου μονο αυτο μπορει να κανει σωστα και ανταγωνιστικα. Επισης θα ξαναπω..πως το ποσοστο στο Mobile δεν ειναι 0,7% αλλα πολυ λιγοτερο πλεον. Για να φανταστεις η AdDublex που ανεφερε ανα μηνα λεπτομερως τα ποσοστα wnidows και windows mobile πλεον ΔΕΝ τα αναφερει καθολου!! Για τον μηνα Μαρτιο 2017 τιποτα απολυτως... https://www.onmsft.com/news/adduplex-drops-windows-phone-stats-shows-windows-10-uptake-in-latest-report Τωρα περι αντιγραφης του Continuum απο την Samsung το θεωρω ατυχες εντελως..αλλο το ενα αλλο το αλλο..ο χρονος θα δειξει ποια υλοποιηση ειναι καλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ε καλά, για την Samsung μιλάμε. Μία καινοτομία θα παρουσίαζε εφέτος, τα δαχτυλικά αποτυπώματα κάτω από την οθόνη αφής, αλλά και αυτή την πήγε για του χρόνου(???) μπας και πάρει καμιά ιδέα από την Apple η οποία λογικά θα την παρουσιάσει φέτος. Όλοι λένε για την Apple αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο μυστήριο πως αυτή η εταιρεία κατάφερε να έχει αυτές τις πωλήσεις. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ε καλά, για την Samsung μιλάμε. Μία καινοτομία θα παρουσίαζε εφέτος, τα δαχτυλικά αποτυπώματα κάτω από την οθόνη αφής, αλλά και αυτή την πήγε για του χρόνου(???) μπας και πάρει καμιά ιδέα από την Apple η οποία λογικά θα την παρουσιάσει φέτος. Όλοι λένε για την Apple αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερο μυστήριο πως αυτή η εταιρεία κατάφερε να έχει αυτές τις πωλήσεις. Τον έβαλε τον αισθητήρα, και έχει φάει και κράξιμο για αυτό. Πάντως...ίριδα η MS, κράξιμο. Ίριδα οι υπόλοιποι, μ.πλάκωμα! Τουλάχιστον να ελπίζουμε πως θα πάρει μπροστά το Hello, πλέον, έστω και με αυτή την αφορμή? Continuum η MS...καμμία αξία οι ειδήμονες. Κάτι σαφώς κατώτερο οι "άλλοι"...θρίαμβος! 3000mAh το 950...τί πράματα είναι αυτά με αυτή την οθόνη και θα τα ρουφάει όλα και δεν θα κρατάει! 3000 το 8...όλα καλά! Κάναμε το Android πολύ πιο φιλικό στη μπαταρία (κλαίνε και τα τσιμέντα). Oh, well. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 +1000 Δέκα χαρακτήρες.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τον έβαλε τον αισθητήρα, και έχει φάει και κράξιμο για αυτό. Πάντως...ίριδα η MS, κράξιμο. Ίριδα οι υπόλοιποι, μ.πλάκωμα! Τουλάχιστον να ελπίζουμε πως θα πάρει μπροστά το Hello, πλέον, έστω και με αυτή την αφορμή? Continuum η MS...καμμία αξία οι ειδήμονες. Κάτι σαφώς κατώτερο οι "άλλοι"...θρίαμβος! 3000mAh το 950...τί πράματα είναι αυτά με αυτή την οθόνη και θα τα ρουφάει όλα και δεν θα κρατάει! 3000 το 8...όλα καλά! Κάναμε το Android πολύ πιο φιλικό στη μπαταρία (κλαίνε και τα τσιμέντα). Oh, well. Έγραψες φίλος. Τα είπες όλα. Μία παρατήρηση. 3300 είναι η μπαταρία του 950xl αφού με αυτό πρέπει να το συγκρίνεις. Απαράδεκτη η Sammy. Υποβάθμιση σε σχέση με το s7 edge σε αυτό τουλάχιστον το σημείο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Έγραψες φίλος. Τα είπες όλα. Μία παρατήρηση. 3300 είναι η μπαταρία του 950xl αφού με αυτό πρέπει να το συγκρίνεις. Απαράδεκτη η Sammy. Υποβάθμιση σε σχέση με το s7 edge σε αυτό τουλάχιστον το σημείο. ....3340mAh για την ακρίβεια! ;) Ναι, αυτό είναι μια αλήθεια! Ότι κάνει η MS είναι αποτυχία ενώ το ίδιο αν κάνει άλλη εταιρία είναι super wow! Είδες, όταν δεν έχεις πολλα % ότι και καλό να κάνεις είναι για... πέταμα! .... Edited March 30, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Για να δουμε τα νεα και αυτης της εβδομαδας Εδω βλεπουμε οτι η MS θα πουλαει στα Stores Samsung galaxy S8 οπου και καλα θα το ονομαζει Microsoft edition...Οπου φυσικα θα ειναι κανονικα android απλα θα εχει εφαρμογες της MS προεγκατεστημενες. Μαλιστα... http://www.windowscentral.com/samsung-galaxy-s8-microsoft-edition Και εδω βλεπουμε, μιας και ειχαμε συζητηση για το DEX Samsung, την και καλα αντιγραφή του continnum... Εδω λεει πως εγινε κανονικοτατα συνεργασια με την MS για την βελτιστοποιηση του και εχει την υποστηριξη της MS...μηπως διαβαζω κατι λαθος? http://www.windowscentral.com/samsung-dex-continuum-galaxy-s8-microsoft-support Με απλα λογια.. Βλεπουμε ποσο πολύ υποστηριζει το δικο της λειτουργικο και ποσο πολυ πιστευει σε αυτο...πουλωντας android συσκευες στο store της, χμμμ... Τι αλλο να πει και να κανει η ερμη η MS για να μας πεισει οτι ΓΙΟΚ και ΚΑΠΟΥΤ τα wm 10? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το συγκεκριμένο (καθώς και τα άλλα των WP10) τόπικ έχει γίνει απίστευτα κουραστικό και αποκρουστικό. Τα ξαναλέμε όταν πια υπάρχει κάτι καινούριο να πούμε. Τον νεκρό τον θάψαμε, ξεπεράστε το επιτέλους. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το συγκεκριμένο (καθώς και τα άλλα των WP10) τόπικ έχει γίνει απίστευτα κουραστικό και αποκρουστικό. Τα ξαναλέμε όταν πια υπάρχει κάτι καινούριο να πούμε. Τον νεκρό τον θάψαμε, ξεπεράστε το επιτέλους. Ζωντανό τον έθαψαν... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το συγκεκριμένο (καθώς και τα άλλα των WP10) τόπικ έχει γίνει απίστευτα κουραστικό και αποκρουστικό. Τα ξαναλέμε όταν πια υπάρχει κάτι καινούριο να πούμε. Τον νεκρό τον θάψαμε, ξεπεράστε το επιτέλους. Αυτο ειναι το κλίμα και αυτο επικρατει δυστυχως, σε ολο τον κοσμο...Καλο θα ηταν ομως να ρηξεις τις ευθυνες εκει που πρεπει, οχι στους χρηστες που απλα ποσταρουν αρνητικα δημοσιευματα. Απο την αλλη ενα νεωτερο ειναι και αυτο http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-creators-update-start-rolling-out-april-25 Οτι το Creators update θα ξεκινησει να δινεται απο 25 Απριλιου..για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αυτο ειναι το κλίμα και αυτο επικρατει δυστυχως, σε ολο τον κοσμο...Καλο θα ηταν ομως να ρηξεις τις ευθυνες εκει που πρεπει, οχι στους χρηστες που απλα ποσταρουν αρνητικα δημοσιευματα. Απο την αλλη ενα νεωτερο ειναι και αυτο http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-creators-update-start-rolling-out-april-25 Οτι το Creators update θα ξεκινησει να δινεται απο 25 Απριλιου..για να δουμε.. Στο τέλος που λέει 5 Απριλίου τι εννοεί; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Στο τέλος που λέει 5 Απριλίου τι εννοεί; Εκει μιλαει για τα pc ..οπου θα εχουν την δυνατοτητα να παρουν το Update ακομα και πριν την επισημη αν το θελουν καποιοι... Στο mobile δεν αλλαζει κατι..λογικα σε εμας,αν θες την προσωπικη μου εκτιμηση, θα ερθει απο Μάιο, οπως ειχε γινει και με το update του Αυγουστου 2016 οπου σε εμας ειχε ερθει Απο Σεπτεμβρη...Ας ειναι ολοκληρωμενο και σταθερο και ας αργησει και λιγακι..δεν τρεχει κατι σε αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Για να δουμε τα νεα και αυτης της εβδομαδας Εδω βλεπουμε οτι η MS θα πουλαει στα Stores Samsung galaxy S8 οπου και καλα θα το ονομαζει Microsoft edition...Οπου φυσικα θα ειναι κανονικα android απλα θα εχει εφαρμογες της MS προεγκατεστημενες.... Εδω λεει πως εγινε κανονικοτατα συνεργασια με την MS για την βελτιστοποιηση του και εχει την υποστηριξη της MS...μηπως διαβαζω κατι λαθος? Πάνο δε διαβάζεις τίποτα λάθος. Λογικό είναι οι εταιρίες να συνεργάζονται για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Από τη μία η Samsung θα έχει επίσημα τις εφαρμογές της Microsoft και οι συσκευές της θα πωλούνται και από ένα ακόμη μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, από την άλλη η Microsoft εκμεταλλευόμενη το τεράστιο ποσοστό χρήσης του Android θα πετύχει την εξοικείωση των χρηστών -ιδιαίτερα τους νέους- με τις εφαρμογές της. Ήδη υπάρχουν άνθρωποι -κυρίως νέοι- που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σταθερό υπολογιστή ή φορητό ή ακόμη και tablet, παρά μόνο smartphone. Γιατί να τους χάσει όλους αυτούς; Με λίγα λόγια -κατά τη γνώμη μου- η συνεργασία με τη Samsung δεν έχει να κάνει με το μέλλον των WM, αλλά με τη μεγιστοποίηση, τωρινή και μελλοντική, των κερδών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το συγκεκριμένο (καθώς και τα άλλα των WP10) τόπικ έχει γίνει απίστευτα κουραστικό και αποκρουστικό. Τα ξαναλέμε όταν πια υπάρχει κάτι καινούριο να πούμε. Τον νεκρό τον θάψαμε, ξεπεράστε το επιτέλους. Τα ίδια και τα ίδια... Μερικοί ως συνήθως ασχολούνται με τα (ας πούμε) αρνητικά νέα της της εβδομάδας αλλά με τα "θετικά" νέα των προηγούμενων ούτε κουβέντα, εξαφανισμένοι. Τόση κουβέντα με το πόσο καλύτερα πάνε τα 10άρια με τα τελευταία updates, τόσα καλά σχόλια ότι πλέον έχουν γίνει σχεδόν εφάμιλλα με τα 8άρια, κανένας θετικός σχολιασμός... Περίμεναν κάτι "αρνητικό" για να συμμετέχουν και πάλι στη συζήτηση. Στο ίδιο έργο θεατές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πάνο δε διαβάζεις τίποτα λάθος. Λογικό είναι οι εταιρίες να συνεργάζονται για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους. Από τη μία η Samsung θα έχει επίσημα τις εφαρμογές της Microsoft και οι συσκευές της θα πωλούνται και από ένα ακόμη μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, από την άλλη η Microsoft εκμεταλλευόμενη το τεράστιο ποσοστό χρήσης του Android θα πετύχει την εξοικείωση των χρηστών -ιδιαίτερα τους νέους- με τις εφαρμογές της. Ήδη υπάρχουν άνθρωποι -κυρίως νέοι- που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ σταθερό υπολογιστή ή φορητό ή ακόμη και tablet, παρά μόνο smartphone. Γιατί να τους χάσει όλους αυτούς; Με λίγα λόγια -κατά τη γνώμη μου- η συνεργασία με τη Samsung δεν έχει να κάνει με το μέλλον των WM, αλλά με τη μεγιστοποίηση, τωρινή και μελλοντική, των κερδών. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα σε οτι λες..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Τα ίδια και τα ίδια... Μερικοί ως συνήθως ασχολούνται με τα (ας πούμε) αρνητικά νέα της της εβδομάδας αλλά με τα "θετικά" νέα των προηγούμενων ούτε κουβέντα, εξαφανισμένοι. Τόση κουβέντα με το πόσο καλύτερα πάνε τα 10άρια με τα τελευταία updates, τόσα καλά σχόλια ότι πλέον έχουν γίνει σχεδόν εφάμιλλα με τα 8άρια, κανένας θετικός σχολιασμός... Περίμεναν κάτι "αρνητικό" για να συμμετέχουν και πάλι στη συζήτηση. Στο ίδιο έργο θεατές... Όχι θα κάθονται να αιθεροβατούν. Αρκετά τους τραμπουκίζατε τόσο καιρό αλλά οι περισσότεροι ούτως ή άλλως την έκαναν. Οτι δηλαδή είναι θετικό που τα 10 είναι σχεδόν εφάμιλλα με τα 8άρια; (αν και ξέρω ότι εννοούμε σε smoothness) Τέλοσπάντων, προσωπικά τα διαβάζω τα συγκεκριμένα τόπικς γιατί με ξεκουράζουν. Συνεχίστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε απόφαση πως το Windows Mobile απέτυχε; Καλά κάνει η MS και βάζει για τα καλά τις εφαρμογές της στο Android, γιατί μιλάμε για αρκετά καλές εφαρμογές στους τομείς τους, είτε μιλάμε για το ημερολόγιο, είτε για το mail, είτε για το OneDrive, είτε για το OneNote Χαρακτηριστικό της αποτυχιας είναι πως αυτές οι εφαρμογές είναι καλύτερες στο Android, απ' ότι στο ίδιο mobile λειτουργικό της MS. Αυτό τα λέει όλα. Μπορεί να έχετε δίκιο για την "αντιγραφή" της ιριδας, αλλά ξεχνάτε πως η Samsung το εισάγει περισσότερο σαν εξτρα μέτρο ασφάλειας και όχι για να ξεκλειδώνεις απλά (κάτι που από αρκετούς θεωρήθηκε πιο αργό σε σχέση με το αποτύπωμα και πιο προβληματικό). Στο κάτω κάτω στα Lumia πού μπορείς να χρησιμοποιείς για ασφάλεια την ιριδα; Έχει μήπως εφαρμογή καμία Τράπεζα για να μπαίνεις απευθείας και χωρίς χρήση κωδικών; Στο android λοιπόν έχουν μια χαρά εφαρμογή. Τέλος μπράβο στην Sammy και στην κάθε Sammy που δίνουν στους καταναλωτές τέτοιες συσκευές. Μπορεί να τα πληρώνεις, αλλά κάνεις ο,τι θες, χωρίς να έχουμε τα τραγελαφικά των Wm στις αναβαθμίσεις. Και είσαι και σίγουρος πως θα το κρατήσεις 3-4 χρόνια αν δεν είσαι gadget-fun. Τώρα με τα wm, είμαι από τους καμμενους. Τέλος πάντων, είναι επιλογή του καθενός τι θα έχει. Υπάρχουν καταναλωτές που είναι ικανοποιημένοι με feature Phones. Δε θα τους κατηγορήσω. Το ίδιο υπάρχουν και εκείνοι που καλύπτονται απο τα Windows Phones. Ούτε αυτούς έχω δικαίωμα να κατηγορήσω. ΟΜΩΣ, μη περνάμε απέναντι και να λέμε "Η Samsung αντέγραψε, έκανε έδειξε". Γιατί, όπως και να το κάνουμε, έδωσε ένα εξαιρετικό προϊόν στους καταναλωτές της. Και αν μιλήσουμε και για τα android ή το iOS, αντικειμενικά απλά δεν συγκρίνονται με τα Windows Phones. Μιλάμε για πολύ πιο εξελιγμενα λειτουργικά, που ναι μεν έχουν προβλήματα, αλλά όχι στην έκταση που έχουμε αντιμετωπίσει εμείς στα WP. Και που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε.. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε απόφαση πως το Windows Mobile απέτυχε; Κοίτα που κάνεις το λάθος. Απορείς που οι άλλοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι την αποτυχία των wm (παρόλο που όλοι την γνωρίζουμε) ενώ την ίδια στιγμή δεν βλέπεις ότι εσύ (και κάποιοι ακομη) δεν έχετε πάρει χαμπάρι πως αυτό το αποτυχημένο εμπορικά λειτουργικό σε κάποιους αρέσει. Που είναι το κακο σε αυτο δεν το έχω καταλάβει. Σε κάποιους αρέσει το επίσης αποτυχημένο εμπορικά shailfish. Κακό κι αυτό? Και γιατί δεν πας και σε αυτούς να τους πεις ότι απέτυχαν και να πάψουν να ασχολούνται? Και γιατί θα πρέπει να μου αρέσει μόνο ότι αρέσει στους πολλούς και είναι επιτυχημένο? Και γιατί δεν κράζεις και τους linuxαδες που ασχολούνται με το επίσης αποτυχημένο (βάσει ποσοστου) λειτουργικό και δεν περνάνε σε Windows? Με λίγα λόγια, αφήστε να ασχοληθούν με το λειτουργικό όσοι το γουστάρουν και να μιλάνε για τα καλά και στραβά του λειτουργικού που γουστάρουν. Όσοι δεν βολεύονται πια με τα wm ας δοκιμάσουν κάτι άλλο αλλά κυρίως ας πάψουν να είναι μονότονα επαναλαμβανόμενοι των ιδίων και ιδίων σχολίων. Να ξέρεις πως οι χρήστες ξέρουν τα καλά και τα στραβά και δεν αναζητούν την πλύση εγκεφάλου. Συγνώμη αν φαίνομαι επιθετικός αλλά πραγματικά δεν έχω σκοπό αντιπαράθεσης αλλά να πω αυτό που λένε διαρκώς οι περισσότεροι εδώ μέσα. Φτάνει η γκρίνια. Και όταν λέω να πας εσυ και όποιος άλλος δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με τα wm σε άλλο λειτουργικό, δεν το λέω με κακία (αν και ξέρω πως έτσι φαινεται) αλλά ως την πιο λογική πρόταση. Προσωπικά μετά από 2-3 μήνες συμβίωσης με το s7 edge μπορώ να πω με σιγουριά (και ως προσωπική αποψη) ότι τα wp10 δεν υστερούν σε σχέση με το Android (πόσο μάλλον από το ios που συγκρίνω με της γυναίκας μου) και προσωπικά μου λείπει η ζωντάνια των live tiles. Εκεί που χάνει η πλατφόρμα και μάλλον συντριπτικά είναι το store. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Άσχετο, αν κάποιον θέλει να "ξεφορτωθει" το 950xl ας μου στείλει ένα pm. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Εγώ ρε παιδιά πραγματικά το χαίρομαι το 640DS μου! Λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το πήρα πριν 2 χρόνια απροβλημάτιστα πλέον. ΟΛΑ λειτουργούν άψογα. Ξέρω περάσαμε όλοι περιόδους που θέλαμε να το σπάσουμε με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις που περάσαμε αλλά πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το λειτουργικό είναι τόσο σταθερό όπως τα 8.1. Εγω δεν νιώθω ότι την πάτησα με το Windows Phone που πήρα. Αν είχα πάρει android σε αυτα τα χρήματα σίγουρα δεν θα λειτουργούσε απροβλημάτιστα όπως λειτουργεί το 640 μετά από δυο χρόνια. Το υπέροχο αποτελέσματα των live tiles δεν θα το βρω πουθενά αλλού δυστυχώς. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα άλλα δυο λειτουργικά δεν μου αρέσουν καθόλου σε σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία. Εγώ θα φύγω μόνο αν χειροτερέψει η κατάσταση με το store. Προς το παρόν κάνω την δουλειά μου μια χαρά σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες. Edited March 31, 2017 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Ότι έχετε γίνει κουραστικοί, γραφικοί και τραγικοί "κάποιοι" το έχετε καταλάβει ή μπα ή απλά γράφετε για να ανεβαίνει ο αριθμός των post που έχετε!!!! Μαμάει το λειτουργικό και η Microsoft και οι εφαρμογές... Άμα πια.... Έλεος, όλο παράπονα παράπονα και στην τελική θα μας μείνει μια συσκευή στο τέλος αφού τα καταργήσουν!!! Υ.Γ Οι παρα-πονεμένοι τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία...... Edited March 31, 2017 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts