Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να φταίει και το τηλέφωνο που χάλασε η sim.

Αναλόγως την sim. Άμα είδα είναι 10ετίας τραβάει περισσότερο ρεύμα και σε οποιαδήποτε τηλέφωνο μπορεί να χαλάσει.

Αυτό το διαβάσατε; Θα παρουσιάσει και νέo windows mobile smartphone η HP;

Αυτό το διαβάσατε; Θα παρουσιάσει και νέo windows mobile smartphone η HP;

Επιτέλους και λίγα καλά νέα! :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Βρηκα αυτο το αρθρο για την ασφαλεια του Windows Mobile.

Ελπιζω να βρειτε ενδιαφερον το αρθρο.

https://technet.microsoft.com/en-us/itpro/windows/keep-secure/windows-10-mobile-security-guide

To Instagram σήμερα δεύτερο ποστ, αργότερα, δεν ήθελε να ανεβάσει. "Αποτυχία" και "αποτυχία".

Λέω θα φταίει το δίκτυο. Έλα που έστειλα τη φωτό στο androidες και ανέβηκε μια χαρά?

To Instagram σήμερα δεύτερο ποστ, αργότερα, δεν ήθελε να ανεβάσει. "Αποτυχία" και "αποτυχία".

Λέω θα φταίει το δίκτυο. Έλα που έστειλα τη φωτό στο androidες και ανέβηκε μια χαρά?

Γι αυτό και πολλούς άλλους λόγους έμεινα στο 6tag εγώ! ;)

Γι αυτό και πολλούς άλλους λόγους έμεινα στο 6tag εγώ! ;)

Αυτό έχω επίσης ακόμα αλλά έχει γεράσει αρκετά κι αυτό, καθώς έχει μείνει πίσω σε πολλά features

και δεν εννοώ τα Live και Stories. Το νέο τρόπο π.χ. όπου σε ένα πόστ έχουν πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες

δεν τα βλέπει καν!

Αυτό έχω επίσης ακόμα αλλά έχει γεράσει αρκετά κι αυτό, καθώς έχει μείνει πίσω σε πολλά features

και δεν εννοώ τα Live και Stories. Το νέο τρόπο π.χ. όπου σε ένα πόστ έχουν πολλές συνεχόμενες φωτογραφίες

δεν τα βλέπει καν!

Ναι αλλά μπορείς να κατεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο κινητό, κάτι που δεν κάνει το Instagram, κι απ' ότι φαίνεται δεν θα το κάνει ποτέ! ;) Είναι και πιο ελαφρύ.... ;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλά που δεν έδωσαν ημερομηνία.

Έτσι είναι πιο πιθανό να το πάρουμε το update κάποια στιγμή.

όχι παρατημένο,αλλά πόσο καιρό έχουμε να πάρουμε κάποια ουσιαστική ενημέρωση στο λειτουργικό;;;:wacko:

Xiaomi 12 Pro

Καλά που δεν έδωσαν ημερομηνία.

Έτσι είναι πιο πιθανό να το πάρουμε το update κάποια στιγμή.

όχι παρατημένο,αλλά πόσο καιρό έχουμε να πάρουμε κάποια ουσιαστική ενημέρωση στο λειτουργικό;;;:wacko:

Κλασικά αναφέρουν σε άλλα site, ότι όπως και με τη προηγούμενη RS1 έτσι και με αυτή θα τη πάρει

πρώτα το desktop κομμάτι και αργότερα το mobile.

Με λίγα λόγια,ζήσε Μάη μου,να φας τριφύλλι.

Τέλος πάντων,καλοδεχούμενο,όταν και αν έρθει για όλους μας.

Xiaomi 12 Pro

Σε βρίσκω λιιιιγο υπερβολικό...

Με λίγα λόγια,ζήσε Μάη μου,να φας τριφύλλι.

Το Anniversary ήρθε με δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα.

Σε όλα τα λειτουργικά καινούρια ουσιαστικά features έρχονται με τα μεγάλα updates. Το προηγούμενο για εμάς ήταν το Anniversary τον Αύγουστο, δηλαδή σε λιγότερο από έναν χρόνο θα έχεις δύο μεγάλα updates με σημαντικές προσθήκες. Το εάν αυτές οι αλλαγές σε καλύπτουν ή όχι είναι υποκειμενικό, αλλά είναι και εντελώς αντικειμενικό το γεγονός ότι παίρνεις δύο update σε διάστημα όπου τα άλλα λειτουργικά δεν το έχουν φανταστεί καν.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ας μη το πάμε στο vs γιατί θα στεναχωρήσω πολύ.

Υπερβολικός;Δε νομίζω,αλλά,Το αν με καλύπτει ναι είναι υποκειμενικό,όμως δε πήραμε τίποτα από τον Αύγουστο στην ουσία.

Στασιμότητα το λέω αυτό.

Xiaomi 12 Pro

Δεν είναι vs... απλά σε όλα τα λειτουργικά ανάμεσα στα μεγάλα updates δεν παίρνει κανείς τίποτα. Bug fixes και security fixes είναι όλα. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βάλεις νέα features χωρίς να κάνεις βαθιές αλλαγές στο λειτυργικό, και γιαυτό δεν τις δινουν κάθε μήνα αλλά κάθε χρόνο. Εμείς τουλάχιστον θα τις πάρουμε μετά από 8 μήνες. Τώρα εάν σε καλύψουν, άλλου παππά ευαγγέλιο. Αυτό όμως που ζητάς δεν έγινε ποτέ, δεν γίνεται και δεν ξέρω και αν θα γίνει στο μέλλον, πουθενά.

εγώ πάντως και στο μικρό update στο xiaomi,πήρα και άλλες λειτουργίες που δεν είχε(κακώς)από την αρχή.

Δεν ξέρω αν αυτό θα έπρεπε να παίρνει 8 μήνες στην ms.

Δεν γκρινιάζω,για να γκρινιάξω,απλά ενημερώσεις μεγάλες ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε.

Και να σου πω και κάτι ακόμα;Μετά το φιάσκο με το update στα 10,πολύ αμφιβάλλω πως θα πάρει αυτό το update το 640 μου.

Xiaomi 12 Pro

εγώ πάντως και στο μικρό update στο xiaomi,πήρα και άλλες λειτουργίες που δεν είχε(κακώς)από την αρχή.

Δεν γκρινιάζω,για να γκρινιάξω,απλά ενημερώσεις μεγάλες ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε.

Και να σου πω και κάτι ακόμα;Μετά το φιάσκο με το update στα 10,πολύ αμφιβάλλω πως θα πάρει αυτό το update το 640 μου.

Πως το βλέπω εγω:

Και που θα έρθει update για το 0,1% είναι ένα θαύμα.

Στο τελευταίο συμφωνώ (δυστυχώς).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πως το βλέπω εγω:

Και που θα έρθει update για το 0,1% είναι ένα θαύμα.

Στο τελευταίο συμφωνώ (δυστυχώς).

Βρε,εννοείται αυτό.Και καλώς να έρθει για να δούμε τι αλλαγές θα έχει,αν έχει...και σε ποιους.

Xiaomi 12 Pro

Όταν παίρνεις δύο μεγάλες ενημερώσεις μέσα σε 8 μήνες και λες ότι δεν βλέπεις τίποτα, δεν ξέρω γιατί γκρινιάζεις. Δηλαδή το Anniversary δεν έφερε αρκετές αλλαγές; Δεν ήταν σημαντική ενημέρωση; Το Developers ακόμα δεν ήρθε και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα φέρει και το βγάλαμε ασήμαντο και άχρηστο;

Δεν θα κρίνω εάν αυτό που βλέπεις σου αρέσει η όχι. Ποτέ δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω. Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και τις δικές του ανάγκες. Αλλά δεν είναι αληθές να λέμε ότι η MS δεν δίνει ενημερώσεις. Και μεγάλα updates κάνει πιο συχνά από τον ανταγωνισμό, και τις μαμίσιες εφαρμογές που αποτελούν στην ουσία το λειτουργικό αναβαθμίζει συνεχώς προσθέτοντας νέα features.

εντάξει γκρινιάζω γιατί απλά γκρινιάζω.

Ελπίζω να σε ικανοποίησα.

όσο για την νέα ενημέρωση που "θα" έρθει,δεν είπα ότι δεν είναι καλή κάπου.

Xiaomi 12 Pro

Παρατημένο όχι, αλλά κάποια στιγμή ίσως!... :worry:

http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/25422/news/windows-10-mobile-telos-meta-to-redstone-3-update

Το απεύχομαι βέβαια....δεν είναι επίσημο.... ακόμα!

Edited by evris2013

Αυτό που λες δεν μπορείς να το κάνεις vs γιατί συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα. Στο Xiaomi έγιναν αλλαγές στο ui, στα Windows είναι στάνταρ το ui γι αυτο και ότι update βγήκε είναι κυρίως bug fix. Κι αν δεν είχε κοινότητα η Xiaomi ούτε με το κυαλια δεν θα έβλεπες update.