sony76 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω ποση ωρα παιρνει η αναβαθμιση στα 10 αρια, εμενα εδώ και δυο μιση ωρες φαινεται κολλημενο στο logo των windows (εχει κανει ήδη το downloading και την προετοιμασία εγκατάστασης) Βοήθεια.. να έχεις μπαταρία πάντα πάνω από 70% γιατί μερικές φορές κολλάει άμα είναι πεσμένη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 αν σου έχει μείνει εδώ και 2,5 ώρες στο logo κάτι δε πήγε καλά. Γνώμη μου:γυρνάς στα 8.1 με recovery tool και δοκιμάζεις πάλι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δοκίμασε αρχικά ένα soft reset μήπως ξεκολλήσει από την οθόνη με το λογότυπο. Είναι, περιέργως, αρκετή ώρα κολλημένο σε αυτή την οθόνη. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Για cosmote,Vodafone μπορείς μέσο edge (έτσι το κάνω και για my wind επίσης) και είναι καλυτέρα για εμένα. Τώρα το Viber λίγο υπομονή αν και σε κλίσεις που κάνω εξωτερικό ακούγεται καλύτερα απο android που είχα γι' αυτό το λέω. Φυσικά και μπορείς να μπεις μέσω browser. Και στο Android μπαίνεις από chrome και τους υπόλοιπους περίπου 50 που υπάρχουν. Ο άνθρωπος θέλει εφαρμογή για την ευκολία του και ναι, δεν υπάρχει λόγω του λειτουργικού, που κάποιοι το αγνοούν συστηματικά. Ίσως και να κάνουν καλά, αυτοί ξέρουν καλύτερα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ξέρουν τι πουλάει βασικά.Να λέμε τα πράγματα σωστά ή μάλλον όπως είναι προς το παρόν. όταν μέχρι και σε καταστήματα δε στα προτείνουν τι να λέμε...τελος πάντων βγαίνουμε εκτός θέματος. Για cosmote&wind(νομίζω) υπάρχει εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis0601 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ξέρουν τι πουλάει βασικά.Να λέμε τα πράγματα σωστά ή μάλλον όπως είναι προς το παρόν. όταν μέχρι και σε καταστήματα δε στα προτείνουν τι να λέμε...τελος πάντων βγαίνουμε εκτός θέματος. Για cosmote&wind(νομίζω) υπάρχει εφαρμογή. Ty Chryssostomos για τις απαντήσεις cosmote όντως υπάρχει, μάλλον ειναι καινούργια η εφαρμογή στο store γιατι πριν κατι μήνες που είχα πάρει το κινητό δεν υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Φυσικά και μπορείς να μπεις μέσω browser. Και στο Android μπαίνεις από chrome και τους υπόλοιπους περίπου 50 που υπάρχουν. Ο άνθρωπος θέλει εφαρμογή για την ευκολία του και ναι, δεν υπάρχει λόγω του λειτουργικού, που κάποιοι το αγνοούν συστηματικά. Ίσως και να κάνουν καλά, αυτοί ξέρουν καλύτερα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Καλό θα ήταν να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Όπως φαίνεται ο φίλος την βρήκε την εφαρμογή, που υπάρχει εδώ και μερικές εβδομάδες. Επίσης, δεν υπήρχε λόγω εταιρειών. δεν τους απαγόρευσε κανείς να την δημιουργήσουν. Ακόμα, και εγώ ήθελα να ακούω μουσική από το youtube με κλειστή οθόνη και δεν μπορούσα λόγω Android. Δεν μπήκα στο forum του G4 (που είχα για μια βδομάδα), και με την πρώτη ευκαιρία να γράφω για τις ελλείψεις ενός λειτουργικού (που φταίει η κατασκευάστρια εταιρεία του λειτουργικού και όχι κάποιος τρίτος). Επιτέλους, σεβαστείτε κάποιους που μπαίνουν και ρωτάνε, και μη βγάζετε το παράπονο σας επειδή θεωρείτε ότι "προδοθήκατε" από ένα λειτουργικό που δεν σας βόλεψε η από μια συσκευή που είχε κάποια ελλατώματα. Τι να πούν και αυτοί με το G4, που κολλάει το κινητό και θέλει αλλαγή πλακέτας μετά την αναβάθμιση σε Android 6.0. Ευτυχώς δεν πήρατε κανένα τέτοιο κινητό. Ty Chryssostomos για τις απαντήσεις cosmote όντως υπάρχει, μάλλον ειναι καινούργια η εφαρμογή στο store γιατι πριν κατι μήνες που είχα πάρει το κινητό δεν υπήρχε. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Εγώ έχω Vodafone και θα περιμένω να βγάλει εφαρμογή. Αλλιώς ξέρω, browser, ή ακόμα καλύτερα κλήση στο 1252. Σας χαλάει να ακούτε την άλλη άποψη; Σαβεστείτε αυτούς που έχουν μία διαφορετική από την δική σας. Το λειτουργικό μία χαρά με βόλεψε στο 635. Στο 930 μία χαρά βολεύτικε στο συρτάρι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 19, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν έχει να κάνει με την 218 αυτό. Είναι πρόβλημα που δημιουργείτε στην μετάβαση αποθηκευμένων ρυθμίσεων από 8 σε 10 γι αυτό σου το ξανάβγαλε τώρα που αναγκάστηκες να γυρίσεις στα 8 από την redstone και ξαναπέρασες τα 10. Αν είσαι τυχερός θα λυθεί κλείνοντας την συσκευή και αφαιρώντας για μερικά δευτερόλεπτα την μπαταρία. Αλλιώς δυστυχώς hard reset χωρίς επαναφορά back up. Έκλεισα την συσκευή, έβγαλα τη μπαταρία, τίποτα, έβγαλα την μπαταρία χωρίς να κλείσω πρώτα τη συσκευή, πάλι τίποτα(με ένα λεπτό αναμονή και στις δυο περιπτώσεις).... Αλλά ούτος ή άλλος φίλε κάθε φοράω που περνάω τα 10 κάνω hard reset και τώρα στην .218 πάλι έκανα hard reset. Θα ξανακάνω όταν βγει νέα build. Τι να πω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγώ έχω Vodafone και θα περιμένω να βγάλει εφαρμογή. Αλλιώς ξέρω, browser, ή ακόμα καλύτερα κλήση στο 1252. Σας χαλάει να ακούτε την άλλη άποψη; Σαβεστείτε αυτούς που έχουν μία διαφορετική από την δική σας. Το λειτουργικό μία χαρά με βόλεψε στο 635. Στο 930 μία χαρά βολεύτικε στο συρτάρι. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δεν θα πω κάτι για τα υπόλοιπα αλλά το να έχεις ένα 930 στο συρτάρι δεν το θεωρώ και τόσο έξυπνο. Είναι ένα πραγματικό στολίδι με τέλεια οθόνη και δυνατή κάμερας. Από εμφάνιση είναι αλλού. Το να το αχρηστεύεις στο συρτάρι δεν είναι ότι πιο έξυπνο. Ή το βγάζεις και το χαίρεσαι ή δεν σου αρέσει και το δίνεις να το ευχαριστηθεί κανένας άνθρωπος. Δηλαδή το να πω εγώ "μια χαρά βολεύτηκε το BMW στο πάρκινγκ" το θεωρείς έξυπνη κίνηση??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Δεν το παίρνει κανείς. Φοβάμαι μην χαλάσει πάλι, όπως έχει συμβεί σε πολλούς και θέλω να έρθει αυτό το περιβόητο firmware, που δεν το βλέπω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου λείπει. Η αγορά του από την αρχή δεν ήταν έξυπνη κίνηση. Έπρεπε να μείνω με το 635 που ήταν πραγματικό value for money. Ούτε αυτό όμως βλέπω να παίρνει w10m, αντίθετα με τα όσα είχε πει η Ms περί τριετούς υποστήριξης. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 20, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 αν σου έχει μείνει εδώ και 2,5 ώρες στο logo κάτι δε πήγε καλά. Γνώμη μου:γυρνάς στα 8.1 με recovery tool και δοκιμάζεις πάλι. Τελικά όλα καλά, είχε ..κολλήσει στην τελική επανεκκίνηση. Πάτησα το πλαϊνό κουμπί παρατεταμένα για καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα, έκανε reboot και ξεκίνησε κανονικά με την εγκατάσταση των 10 ων μιά χαρά. ουφφφ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για cosmote&wind(νομίζω) υπάρχει εφαρμογή. Όταν λες για cosmote, εννοείς την εφαρμογή για το What's Up ή την γενική της COSMOTE που υπάρχει σε android; Γιατί αντίστοιχη της τελευταίας δε βρίσκω στο Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Όταν λες για cosmote, εννοείς την εφαρμογή για το What's Up ή την γενική της COSMOTE που υπάρχει σε android; Γιατί αντίστοιχη της τελευταίας δε βρίσκω στο Store. κοιτα εδω https://www.whatsup.gr/el/mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ναι αλλά αυτό αφορά μόνο τους χρήστες με What's Up και η συγκεκριμένη υπήρχε και στα 8άρια. Εγώ ρωτάω για την εφαρμογή COSMOTE που αφορά τους χρήστες με συμβόλαιο και δείχνει τα στοιχεία του προγράμματος συμβολαίου και το υπόλοιπο σε χρόνους ομιλίας, SMS και DATA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν το παίρνει κανείς. Φοβάμαι μην χαλάσει πάλι, όπως έχει συμβεί σε πολλούς και θέλω να έρθει αυτό το περιβόητο firmware, που δεν το βλέπω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου λείπει. Η αγορά του από την αρχή δεν ήταν έξυπνη κίνηση. Έπρεπε να μείνω με το 635 που ήταν πραγματικό value for money. Ούτε αυτό όμως βλέπω να παίρνει w10m, αντίθετα με τα όσα είχε πει η Ms περί τριετούς υποστήριξης. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk καλά, η αθέτηση της υπόσχεσης περι γενικής αναβάθμισης όλων των συσκευών wp8 σε windows 10 ήταν τεράστιο φάουλ και όποιος γυρίσει την πλάτη του στην ms γι αυτό το ρίξιμο, θα έχει 100% δίκιο. Όσον αφορά το 930, δεν νομίζω πως δεν το θέλει κανένας. Αν μου το έλεγες πριν 10 ημέρες θα το έπαιρνα για φίλο μου...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Όταν λες για cosmote, εννοείς την εφαρμογή για το What's Up ή την γενική της COSMOTE που υπάρχει σε android; Γιατί αντίστοιχη της τελευταίας δε βρίσκω στο Store. Συγνώμη για το What's up ήθελα να πω. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας χαλάει να ακούτε την άλλη άποψη; Κάθε άλλο,αλλά να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τι πάει να πει έλλειψη λειτουργικού και τι έλλειψη υποστήριξης αυτού. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά όλα καλά, είχε ..κολλήσει στην τελική επανεκκίνηση. Πάτησα το πλαϊνό κουμπί παρατεταμένα για καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα, έκανε reboot και ξεκίνησε κανονικά με την εγκατάσταση των 10 ων μιά χαρά. ουφφφ :) Μια χαρά,τέλος καλό,όλα καλά.:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Όσες φορές έχω γράψει κάτι αρνητικό για το λειτουργικό, τουλάχιστον δικαιολογώ με δυο λόγια τι γιατί και πώς. Δεν υπάρχουν εφαρμογές ΚΑΙ γιατί το λειτουργικό δεν έχει κόσμο. Όχι; Για άλλους λόγους δεν γνωρίζω γιατί δεν φτιάχνω εφαρμογές. Δεν το έβαλα στο buy and sell, γιατί είπα πως περιμένω το firmware. Αν από όσους έχω πει, αν μου απαντήσει έστω ένας, έχει φύγει και επιπλέον, θα ησυχάσετε από μένα :lol: Μαζεύω για το 6p :) Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν αποκλείω να βγουν firmware για κάποιες συσκευές αλλά χρησιμοποιώ και το 930 και δεν είδα κάτι που να δείχνει ότι το προηγούμενο firmware δεν δουλεύει σωστά στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν αποκλείω να βγουν firmware για κάποιες συσκευές αλλά χρησιμοποιώ και το 930 και δεν είδα κάτι που να δείχνει ότι το προηγούμενο firmware δεν δουλεύει σωστά στα 10. Επιβάλλεται να βγει firmware. Δουλεύουν καλά,αλλά όχι στο 100%. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσες φορές έχω γράψει κάτι αρνητικό για το λειτουργικό, τουλάχιστον δικαιολογώ με δυο λόγια τι γιατί και πώς. Δεν υπάρχουν εφαρμογές ΚΑΙ γιατί το λειτουργικό δεν έχει κόσμο. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Γιατί ποιος δεν δικαιολογεί τι γράφει;Τουλάχιστον τα παλιά μέλη και τα πιο ενεργά,μια χαρά γράφουμε όλοι. Το ότι δεν έχει πολύ κόσμο το λειτουργικό,είναι μεγάλη κουβέντα και μπορεί να πάει και αντίστροφα. Πως να έχεις κόσμο,αν δεν σου φτιάξει ο dev εφαρμογές; Με πιάνεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Όσες φορές έχω γράψει κάτι αρνητικό για το λειτουργικό, τουλάχιστον δικαιολογώ με δυο λόγια τι γιατί και πώς. Δεν υπάρχουν εφαρμογές ΚΑΙ γιατί το λειτουργικό δεν έχει κόσμο. Όχι; Για άλλους λόγους δεν γνωρίζω γιατί δεν φτιάχνω εφαρμογές. Δεν το έβαλα στο buy and sell, γιατί είπα πως περιμένω το firmware. Αν από όσους έχω πει, αν μου απαντήσει έστω ένας, έχει φύγει και επιπλέον, θα ησυχάσετε από μένα :lol: Μαζεύω για το 6p :) Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Το χαρίζεις;.... :shifty: :p Δεν αποκλείω να βγουν firmware για κάποιες συσκευές αλλά χρησιμοποιώ και το 930 και δεν είδα κάτι που να δείχνει ότι το προηγούμενο firmware δεν δουλεύει σωστά στα 10. Λάθος. Πρέπει να βγάλει. Δε θα τη δικαιολογήσουμε ούτε στο ελάχιστο. Εσύ, δηλαδή, εγκαθιστάς καινούρια έκδοση των windows στο pc σου, χωρίς drivers; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektariosf Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα Θέλω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή σε Nokia 830 με Windows 10 εκτός store. Έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία προγραμματιστή για εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές και έχω αποθηκεύσει το .xap αρχείο στο κινητό (δοκίμασα και στην sd). Πατάω πάνω στο αρχείο και μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής και πατάω ναι, αλλά στην συνέχεια δεν κάνει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω για να εγκαταστήσω την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το χαρίζεις;.... :shifty: :p Λάθος. Πρέπει να βγάλει. Δε θα τη δικαιολογήσουμε ούτε στο ελάχιστο. Εσύ, δηλαδή, εγκαθιστάς καινούρια έκδοση των windows στο pc σου, χωρίς drivers; Η σύγκριση σου είναι άτοπη. Ο παραλληλισμός του firmware με τους drivers δεν είναι σωστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Η σύγκριση σου είναι άτοπη. Ο παραλληλισμός του firmware με τους drivers δεν είναι σωστός. στα κινητά είναι και παραείναι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μέσα από τα μηνύματα, δε μπορούμε να αλλάξουμε τη διαθεσιμότητά μας στο skype; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts