Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παδια μια ερωτηση...σε andoid box το kodi με το addon hellenic movies μου λεει οτι λειπει ενα script για να μπορεσει να παιξει..ξερετε γιατι μου το λεει αυτο και που μπορω να βρω αν υπαρχει αυτο το script??

αν δεν μας πεις πιο script είναι αυτό που λείπει, πως να σε βοηθήσουμε; :)
ελα ντε που δεν λεει απλα γραφει script hellenic movies και Χ εννοω μεσα σε κυκλο

ελα ντε που δεν λεει απλα γραφει script hellenic movies και Χ εννοω μεσα σε κυκλο

Αυτό δεν σημαίνει οτι λείπει script αλλα οτι το script αδυνατεί να τρέξει.

Το Hellenic Movies είναι πλέον παλιό, μάλλον για αυτό δεν τρέχει. Η λειτουργία του έχει ενσωματωθεί στο HellenicTV.

Αυτό δεν σημαίνει οτι λείπει script αλλα οτι το script αδυνατεί να τρέξει.

Το Hellenic Movies είναι πλέον παλιό, μάλλον για αυτό δεν τρέχει. Η λειτουργία του έχει ενσωματωθεί στο HellenicTV.

οκ σε ευχαριστω πολυ..αρα απο hellenic tv θα βλεπω ταινιες

• 3 weeks later...
εμενα το HellenicTV λεει δεν υπαρχει ροη και το sport devil μου βγαζει error!τι παιζει?ειναι και σε εσας ετσι?βασικα για ταινιες μετα το τελος του yifi ειναι μονοδρομος το kickass movies?

εμενα το HellenicTV λεει δεν υπαρχει ροη και το sport devil μου βγαζει error!τι παιζει?ειναι και σε εσας ετσι?βασικα για ταινιες μετα το τελος του yifi ειναι μονοδρομος το kickass movies?

Για ταινίες 1080p βάζεις το Phoenix. Εγγύηση.

The day is my enemy, the night my friend

Αν δεν σου κάνει κόπο το λινκ με το πρόσθετο. Ευχαριστώ

το βρηκα οκ...

Edited by tolisfar

εναλλακτικη για αθλητικα μιας και σε μενα το sportdevil δεν παιζει υπαρχει?κανα καλο addon?

Κατέβασε την αναβαθμισμένη έκδοση του sportsdevil και κανε την install...λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

εναλλακτικη για αθλητικα μιας και σε μενα το sportdevil δεν παιζει υπαρχει?κανα καλο addon?

https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/

Κατέβασε την αναβαθμισμένη έκδοση του sportsdevil και κανε την install...λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.

τωρα επαιξε,σας ευχαριστω

• 3 weeks later...

-Μετά πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip και βρίσκουμε το fusion που δημιουργήσαμε..

Μπαίνουμε μέσα στο φάκελο fusion-start here και πατάμε να κάνουμε εγκατάσταση plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip πατάμε μια φορά πάνω στο hubwizard.zip και κάτω δεξιά θα δούμε ότι το πρόσθετο ενεργοποιήθηκε..

Δεν βρίσκω το plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

-Μετά πάμε Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αρχείο zip και βρίσκουμε το fusion που δημιουργήσαμε..

Μπαίνουμε μέσα στο φάκελο fusion-start here και πατάμε να κάνουμε εγκατάσταση plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip πατάμε μια φορά πάνω στο hubwizard.zip και κάτω δεξιά θα δούμε ότι το πρόσθετο ενεργοποιήθηκε..

Δεν βρίσκω το plugin.video.hubwizard 1.1.9.zip, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

https://offshoregit.com/xbmchub/xbmc-hub-repo/raw/master/plugin.video.hubwizard/

πρέπει να τοποθετηθεί σε κάποιο φάκελο?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι και στο φάκελο "start-here" του Fusion.

σε εμένα δεν είναι

πρέπει να τοποθετηθεί σε κάποιο φάκελο?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε εμένα δεν είναι

install from zip ....Απλά ...

μια βοηθεια παιδια, μπαινω στο Σύστημα-Ρυθμίσεις-Πρόσθετα-Εγκατάσταση βρισκω το fusion που δημιουργησα και οταν το επιλεγω δεν μου δειχνει κατι εκει μεσα για να επιλεξω για εγκατασταση, σαν να ειναι νεκρο, τι μπορω να κανω;

Άλλαξε την διευθυνσή του σε http://fusion.tvaddons.ag ........και θα με θυμηθείς.....χαχα

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Πλέον, μετά τον ανεπίσημο "θάνατο" του Genesis, κυκλοφορούν 2 εκπληκτικά addons που το αντικαθιστούν επάξια. SALTS (Stream All The Sources) και Phoenix.