dionisis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει πως λύνεται το πρόβλημα με το YouTube “Quota Exceeded”? Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Και σε μένα μια χαρά,απλά σε κάποιες ταινίες,παιδικές έχω τσεκάρει,έχει μειωθεί η ποιότητα εικονας Sent from my iPad using Tapatalk ProΚι εγώ το είδα. Επίλεξε άλλο source, δεν έχουν όλα την ίδια ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Κι εγώ το είδα. Επίλεξε άλλο source, δεν έχουν όλα την ίδια ποιότητα. Οπως επισης αυτα που ειναι flashx δεν ανοιγουν!!Πρεπει να κανω καποιο προσθετο εγκατασταση; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Και σε μένα μια χαρά,απλά σε κάποιες ταινίες,παιδικές έχω τσεκάρει,έχει μειωθεί η ποιότητα εικονας Sent from my iPad using Tapatalk Pro Οι πιο πολλοί για τα παιδικά βλέπω ενδιαφερόμαστε... :D Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Οπως επισης αυτα που ειναι flashx δεν ανοιγουν!!Πρεπει να κανω καποιο προσθετο εγκατασταση; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Όχι δεν μπορείς,απλά το flashx μπορεί να μην "συνεργάζεται" καλα με το kodi Τις ταινίες προφανώς τις τραβάει από καποιο ελληνικό site τύπου gamato όπου η ποιότητα σχεδόν ,Πάντα ειναι Χάλια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Όχι δεν μπορείς,απλά το flashx μπορεί να μην "συνεργάζεται" καλα με το kodi Τις ταινίες προφανώς τις τραβάει από καποιο ελληνικό site τύπου gamato όπου η ποιότητα σχεδόν ,Πάντα ειναι Χάλια !! Το ότι δεν παίζουν τα flashx, πιθανότατα να θέλουν διόρθωση στους resolver...είναι ενήμερος ο δημιουργός του addon και το ψάχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ok,μακάρι να το διορθώσει!! Για τα παιδικά έχουμε μόνο το AliveGr εμείς οι γονείς!!Άσε που το δουλεύουν και μόνα τους!! Για τα δικά μας έχουμε τα γνωστά για ταινίες και σειρές!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Μάλλον δεν καταλάβει τι ακριβώς είναι τα addon .. To 99% περιέχει παράνομο περιεχόμενο που το αντλούν από παράνομα site ... Τίποτα δεν είναι σίγουρο και για πάντα .... κανε αυτά για αρχή (για κάθε αρχάριο χρήστη) 1: AliveGR 2:Exodus +Specto 3: sportdevil 4:zem 5:ump 6:castaway 7:cCloud tv 8: phoenix Για top 10,20 ....ψάξε στο youtube Το ump δεν λειτουργει καλα τωρα τελευταια. Μηπως εχεις καποια τελευταια εκδοση που δεν εχουμε εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Το ump δεν λειτουργει καλα τωρα τελευταια. Μηπως εχεις καποια τελευταια εκδοση που δεν εχουμε εμεις? Αυτή που έχουν όλοι έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Το ump δεν λειτουργει καλα τωρα τελευταια. Μηπως εχεις καποια τελευταια εκδοση που δεν εχουμε εμεις? Εμένα γιατί δεν το βγάζει το repository.boogie ενώ το έχω βάλει κανονικά το tv addons? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Αντί για XBMC μου βγάζει kodi repo Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και το addon από το zip του link. Edit: Πήγαινε System-Addons-System-Dependencies και δες στη λίστα αν υπάρχουν και αν είναι enabled τα alivegr artwork και tulip routine libraries. Αν δεν είναι κάνε τα enable. Μπήκα στα Dependencies υπάρχει το alivegr artwork είναι ενεργοποιημένο. Δεν υπάρχει το tulip routine libraries. Όταν πάω να εγκαταστήσω το tulip μου βγάζει το μήνυμα Dependencies not met, το ίδιο δηλαδή που μου βγάζει όταν πάω να εγκαταστήσω και το πρόσθετο ΑliveGR. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Να προσθέσω ότι είχα εγκατεστημένο το πρόσθετο ΑliveGR σε παλιότερη έκδοση. Όταν το απεγκατέστησα και πήγα να εγκαταστήσω καινούργια τότε άρχισαν τα προβλήματα. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Μπήκα στα Dependencies υπάρχει το alivegr artwork είναι ενεργοποιημένο. Δεν υπάρχει το tulip routine libraries. Όταν πάω να εγκαταστήσω το tulip μου βγάζει το μήνυμα Dependencies not met, το ίδιο δηλαδή που μου βγάζει όταν πάω να εγκαταστήσω και το πρόσθετο ΑliveGR. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Να προσθέσω ότι είχα εγκατεστημένο το πρόσθετο ΑliveGR σε παλιότερη έκδοση. Όταν το απεγκατέστησα και πήγα να εγκαταστήσω καινούργια τότε άρχισαν τα προβλήματα.Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να απεγκαταστήσεις και το addon και το repo και να βάλεις το repo από το fusion και μετά και το addon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να απεγκαταστήσεις και το addon και το repo και να βάλεις το repo από το fusion και μετά και το addon. To έκανα και εγκατέστησε την έκδοση 0.5.1.1 του AliveGR. Τώρα το βλέπω και το ανοίγω κανονικά στα πρόσθετα βίντεο. Εγκαταστάθηκαν και τα alivegr artwork και tulip routine libraries τα οποία τα βλέπω και αυτά κανονικά ενεργοποιημένα. Όμως η έκδοση 0.5.1.1 δεν έχει διαθέσιμες ροές και δεν δουλεύει σχεδόν κανένα κανάλι ή ταινία. Όταν πάω να κάνω ενημέρωση στο πρόσθετο μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα δηλ. Dependencies not met και παραμένει στην 0.5.1.1, ενώ μου γράφει διαθέσιμη ενημέρωση. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Έκανες clear cache γενικό στο kodi; Πρώτα πηαινεστις ρυθμισεις του alivegr και κανε διαγραφη προσωρινης μνημης. Απεγκατεστησε το. Κλεισε kodi και το pc ή σε οποια πλατφορμα τεος παντων το εχεις και ξανα εγκατεστησε το. Κανε κι ενα clear cache στο kodi και τρεξτο να δεις αν παίζει τώρα. Αν όχι λυπάμαι αλλα ηρθε η ώρα να απεγκαταστησεις ολο το kodi και να το βαλεις απο την αρχή. Θα σε βοηθήσει κ το παρακάτω βίντεο. https://youtu.be/jUTZOf-hMkg Edited December 19, 2016 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Εμένα γιατί δεν το βγάζει το repository.boogie ενώ το έχω βάλει κανονικά το tv addons? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτό μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Εμένα γιατί δεν το βγάζει το repository.boogie ενώ το έχω βάλει κανονικά το tv addons? Αυτό μπορεί κάποιος να το εξηγήσει; Ακολούθησε τον οδηγό εδώ...https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-universal-media-provider-kodi/ Διαφορετικά χειροκίνητα βάλε το repository.boogie v0.0.10 από εδώ...https://github.com/boogiepy/repository.boogie.dist/tree/master/repository.boogie κι εδώ χειροκίνητα το UMP addon v0.0.92 ....https://github.com/boogiepy/plugin.program.ump Υ.Γ. Πάντως κι εγώ τώρα που το δοκιμάζω δεν τρέχει. Επίσης το boogie repository δεν υπάρχει πια μέσα στο fusion. Υπάρχει μέσα στο SuperRepo αλλά δεν εγκαθίσταται. Εδώ το twitter του δημιουργού...https://twitter.com/boogiepy Του έστειλα μνμ. και περιμένω απάντηση. Edited December 20, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ακολούθησε τον οδηγό εδώ...https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-universal-media-provider-kodi/ Διαφορετικά χειροκίνητα βάλε το repository.boogie v0.0.10 από εδώ...https://github.com/boogiepy/repository.boogie.dist/tree/master/repository.boogie κι εδώ χειροκίνητα το UMP addon v0.0.92 ....https://github.com/boogiepy/plugin.program.ump Υ.Γ. Πάντως κι εγώ τώρα που το δοκιμάζω δεν τρέχει. Επίσης το boogie repository δεν υπάρχει πια μέσα στο fusion. Υπάρχει μέσα στο SuperRepo αλλά δεν εγκαθίσταται. Εδώ το twitter του δημιουργού...https://twitter.com/boogiepy Του έστειλα μνμ. και περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ αδερφέ,θα τα δοκιμάσω!!Και γω λέω δεν μπορώ να βρω το repo!!!! Τώρα εξηγούνται! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Θελω να ρωτησω,οταν ανοιγω το kodi στον υπολογιστη μου,και πατησω να κανω search ξεκιναει και γραφει στα ελληνικα,πρεπει να αλλαξω την γλωσσα στα αγγλικα. Η μονη επιλεγμενη γλωσσα που εχω στο kodi ειναι τα αγγλικα,οπως επισης και πριν το ανοιξω,στον υπολογιστη μου τρεχουν τα αγγλικα! Πως μπορω αυτο να το διορθωσω,δηλαδη να γραφω σαν πρωτη γλωσσα οταν ανοιγω το kodi στα αγγλικα και οχι στα ελληνικα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω το AliveGR και μου βγάζει "Αποτυχία εγκατάστασης εξάρτησης" ξέρατε τι μπορεί να σημαίνει αυτό και πως μπορώ να το ξεπεράσω? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ποστ #2340. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ευχαριστώ φίλε, έφτιαξε τελικά με επανεκκίνηση της τηλεόρασης. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanorg Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τις μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες τις έβγαλαν από το ALIVEGR; Παράθεση www.guessthescore.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τις μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες τις έβγαλαν από το ALIVEGR; Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά .. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanorg Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά .. Ευχαριστώ... Παράθεση www.guessthescore.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts