Jump to content

spanorg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spanorg

  1. Το ίδιο κι εγώ Με spigen και διπλό πέρασμα fingerprint δουλεύει άψογα κι έχει εξαιρετική αίσθηση αφής.
  2. Αν δεν κάνω λάθος, κάποιος ανέφερε παραπάνω ότι δεν του ενεργοποιήθηκε με Ζ9.
  3. FYI έκανα κανονικά ανανέωση στις 23/3 με μήνυμα στο Z9.
  4. Εγώ το πέρασα με oxygen updater από πάνω χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Καλύτερη λειτουργία γενικά σε όλα.
  5. Καλύτερη μπαταρία σε μένα.
  6. Από το να το πετάξεις καλύτερα να το ρουτάρεις... Παίζει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με τις custom roms.
  7. Καλύτερη μπαταρία στην mm... και δεν μου άρεσε το μενού στα settings της nougat.
  8. Μετά από δοκιμή 2-3 εβδομάδων στην nougat, επέστρεψα σε mm και εκεί θα μείνω μέχρι να τελειώσει η εγγύηση και να ρουτάρω.
  9. Μετά από κάποιο καιρό χρήσης με nougat μπορώ να πω ότι η κατάσταση με το θέμα μπαταρίας είναι παρόμοια. Η μεγάλη κατανάλωση προκύπτει από την χρήση 4g+ ακόμα κι όταν η οθόνη παραμένει κλειστή. Δε το έχω ρουταρει για να αφαιρέσω bloatware για να έχω γνώμη. Πάντως μια μέρα την βγάζω με άνεση (υπόλοιπο 20-30%). Μάλλον όμως είναι καλύτερο στο smoothness.
  10. Να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου... Φλάσαρα χτες με odin την γαλλική XEF μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να φλασάρω την κυπριακή. Οι γενικές εντυπώσεις είναι θετικότατες. Θετικά: -Βρίσκω βελτίωση στην μπαταρία παρόλο που δεν έχω τεστάρει σε συνθήκσες 4G. Είμαι εντός σπιτιού με wifi σχεδόν συνέχεια. -Γρήγορη απόκριση στο άνοιγμα εφαρμογών. -Σταθερότατη ως τώρα... Αρνητικά: -Δεν μου αρέσουν τα εικονίδια του stock launcher και ακόμα δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών sta themes, οπότε Nova... -Δεν μου άρεσε που αφαίρεσαν το quick settings.Αναγκάζομαι να ψάχνω στο μενού το battery usage... Αυτά εκ πρώτης ...
  11. spanorg

    Moto G4 Plus

    Έχει εμφανιστεί σε κανέναν το ghost touch bug ?
  12. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Να ρωτήσω λίγο την γνώμη σας για την κάμερα; Πως την χαρακτηρίζετε γενικά; Επίσης, στις custom roms χάνει σε ποιότητα σε σχέση με την μαμίσια; Ευχαριστώ και καλή χρονιά με υγεία...
  13. Τις μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες τις έβγαλαν από το ALIVEGR;
×
×
  • Create New...