Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το je4m (η καπως ετσι). Εχει τα βασικα addon και ειναι πολυ ελαφρυ.

Ελαφρύ και γρήγορο σαν σφαίρα. Νομίζω όμως ότι δεν πολυανανεώνεται. Πριν μερικές μέρες το τσέκαρα και είχε παλιά πρόσθετα μέσα.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το je4m (η κάπως έτσι). Έχει τα βασικά addon και είναι πολύ ελαφρύ.

Αφού τα δοκίμασα όλα κι εγώ κατέληξα σ αυτό το Build. Ελαφρύ και με καλύπτει απόλυτα.

Και το moonlight επίσης αν θέλουμε και αθλητικά

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το moonlight σε ποιον wizard ειναι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Πάρα πολλά προβλήματα με Krypton στην τελευταία έκδοση. Σταματούσε η ταινία πιθανόν λόγω Buffer που δεν λύθηκε με το Easy Advanced Settings ότι ρυθμίσεις κι αν δοκίμασα σε όλα τα Builds από G.K.N Wizard, αργή φόρτωση κλπ. Γύρισα στην έκδοση Jarvis 16.1 και όλα τα προβλήματα λύθηκαν.

Δεν γίνεται πλέον. Εχθές το έκανα σε ένα κινητό με αυτόν τον τρόπο, αλλά σήμερα δεν...

Αν έχει ανέβει κάπου το zip θα βοηθούσε.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ξαναδοκίμασε...έχει ανέβει αρχείο ήδη για έκδοση Krypton όπως βλέπω..

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ψάχνω , θα ενημερώσω

Κάτω απο το μενού Ρυθμίσεις του Diamond, πατήστε το κουμπί ''Update'', έπειτα πατήστε ''Continue'', βρίσκετε τον φάκελο ''Diamond Builds'' και επιλέγετε το αρχείο ''Diamond_Aeon_Krypton17.6_v3.9''.

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Όσοι χρήστες έχουν έκδοση Kodi 16, να μην το επιδιώξουν, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του ''Diamond Build'' για την συγκεκριμένη έκδοση (τουλάχιστον προς το παρών). Αν το κάνουν, με την επιλογή ''Continue'', θα γίνει διαδικασία ''Fresh Install'', με ότι συνεπάγεται αυτό (Διαγραφή Προηγούμενης Έκδοσης Build) και θα μείνουν ''κενοί''.

Κάτω απο το μενού Ρυθμίσεις του Diamond, πατήστε το κουμπί ''Update'', έπειτα πατήστε ''Continue'', βρίσκετε τον φάκελο ''Diamond Builds'' και επιλέγετε το αρχείο ''Diamond_Aeon_Krypton17.6_v3.9''.

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Όσοι χρήστες έχουν έκδοση Kodi 16, να μην το επιδιώξουν, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του ''Diamond Build'' για την συγκεκριμένη έκδοση (τουλάχιστον προς το παρών). Αν το κάνουν, με την επιλογή ''Continue'', θα γίνει διαδικασία ''Fresh Install'', με ότι συνεπάγεται αυτό (Διαγραφή Προηγούμενης Έκδοσης Build) και θα μείνουν ''κενοί''.

Καλημέρα,

Τι καινούργιο έχουμε σε σχέση με το 3.6 ?

Sent from my 1+3T

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια για το νημα 5854 εχουμε καποια απαντηση;:):):)

γιατί δεν δοκιμάζεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια για το νημα 5854 εχουμε καποια απαντηση;:):):)

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά περιμένεις τόσο καιρό να σου απαντήσει κάποιος για το αν μπορουμε να πληρωσουμε με paysafe την real debrid? Δε μπορείς να μπεις στο site τους να δεις; Δεν είναι κανένα μυστικό, ούτε χρειαζεται γνώσεις για να δεις πόσο κοστίζει μία υπηρεσία...Αν ήθελες δηλαδή να αγοράσεις ένα κινητό θα ρωτούσες εδώ;

Συγγνώμη κιολας αλλά τη θεωρώ χαζή ερώτηση και πιστεύω για αυτό δεν απαντήθηκε.

Δε θα απαντήσω λοιπόν στην ερώτηση σου. Αντ'αυτου θα σε βοηθήσω να ψάξεις στην επισημη σελιδα τους. Ψαξε εδώ http://www.real-debrid.com

Έχεις το πιο δυνατό εργαλειο στα χέρια σου...χρησιμοποιησε το. Φιλικά πάντα.

Edited by soulfunkdjx

οχι παιδια, δεν παιζει Paysafe με real-debrid, ουτε καν Paypal, καρτουλα οποιος θελει,

εγω πληρωσα με leupay

Λοιπόν παιδιά για όσους θελουν να αυξήσουν το cache στο βίντεο επειδή τους κολλαει απλά αντιγραψτε χύμα το xml αρχείο απο εδω

https://www.sendspace.com/file/fdwg2x

στην διαδρομή:

Για χρήστες android:

android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata

Και για χρήστες windows αντιγραψτε το στην διαδρομή

C:// "user"/appdata/roaming/Kodi/userdata

Για να δείτε αυτές τις διαδρομές θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τα κρυφά αρχεία.

φιλε σωθηκα ειχα ξεχασει το κοντι εβλεπα μονο απο τεραριουμ

με το κολπακι σου παιζει ξανα το κοντι :up:

φιλε σωθηκα ειχα ξεχασει το κοντι εβλεπα μονο απο τεραριουμ

με το κολπακι σου παιζει ξανα το κοντι :up:

Να'σαι καλά φίλε μου. Για όσους ενδιαφέρονται το Ares Wizard επέστρεψε. Δυστυχώς ομως δεν υποστηρίζει πλέον builds & addons οπότε μόνο σαν εφαρμογή για maintenance και backup/restore και κάποια tweaks.

Για τον φιλο ποιο πανω για real debrid του απαντω.

Στην σελιδα τους λεει οτι υπαρχει paysafe.

Και εγω μπορω να πω οτι ειμαι αστροναυτης.ειμαι ομως;

Το θεμα ειναι τι μπορουμε απο Ελλαδα να κανουμε.

:):):) μολις μπηκα στην σελιδα εχει πολλους τροπους πληρωμης

Η Ελλαδα σαν χωρα δεν υπαρχει πουθενα αρα δεν μπορουμε να πληρωσουμε.

Τι γράφεις παλληκάρι εδώ;

Τι θα πει η Ελλάδα δεν υπάρχει.

Υπάρχουν τρόποι πληρωμής, όπως paypal, credit carda κλπ.

Αν κάποιος από αυτούς τους τρόπους επιτρέπεται, τότε τα άλλα που λες δεν έχουν σχέση.

Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Να'σαι καλά φίλε μου. Για όσους ενδιαφέρονται το Ares Wizard επέστρεψε. Δυστυχώς ομως δεν υποστηρίζει πλέον builds & addons οπότε μόνο σαν εφαρμογή για maintenance και backup/restore και κάποια tweaks.

Ποιας έκδοσης είναι o ares wizard γιατί σε μένα δεν ανοίγει 0.67 ούτε κάνει update είμαι με 17.3 kodi σε windows pc

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Alex δεν είναι το official repo του ares wizard αυτό είναι στο repo του dimitrology.

Υπάρχει από official repo?

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Για παλιότερες εκδόσεις kodi δεν θα βγει;

Sent from my iPad using Tapatalk

Τέλος το επίσημο ...

Είναι το official addon του ares wizard και είναι σε script η εγκατάσταση. Ειναι η 0.69. Δε θα υπάρξει αλλη ενημέρωση απο εδω και πέρα. Θα χρησιμοποιειται πλεον σαν maintenance tool. Ο dimitrology απλά φιλοξενεί το script στον σερβερ του, δε σημαίνει οτι ειναι δικό του....

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Ξαφνικά στο terrarium δεν μου παίζει τους υπότιτλους.

Τους βρίσκει κανονικά σαν αρχεία από το opensubtitles αλλά όταν επιλέγω το αρχείο για να φορτωθεί με την ταινία/σειρά μου βγάζει μήνυμα πως "η εξαγωγή υπό τίτλων απέτυχε .... δοκιμάστε άλλους υπότιτλους".

Οποίο όμως αρχείο και αν επιλέξω παίρνω το ίδιο μήνυμα.

Το δοκίμασα σε ταινίες και σειρές που μέχρι χτες έβλεπα κανονικά με το ίδιο αποτέλεμα.

Συμβαίνει και σε άλλους ; Και αν όχι καμμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Πήγαινε από τη διαχείριση αρχείων στον φάκελο του terrarium βρες τους αποθηκευμένους υπότιτλους και διέγραψε τους.

Το είχε κάνει και σε μένα και με αυτόν τον τρόπο λύθηκε.

Χρόνια πολλά!

Meizu m2 με Tapatalk

Πήγαινε από τη διαχείριση αρχείων στον φάκελο του terrarium βρες τους αποθηκευμένους υπότιτλους και διέγραψε τους.

Χρόνια πολλά!

Meizu m2 με Tapatalk

Χρόνια πολλά. Το ίδιο επαθα και εγώ και με την διαγραφή των αρχείων, όντως έπαιξε μετά. Ευχαριστώ για το tip.

Χρόνια πολλά!

Meizu m2 με Tapatalk

Μπορείς να μας πεις την διαδρομή γιατί δε το βρίσκω;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα με το kodi. Όταν πάω να παίξω οποιοδήποτε addon μου κρασαρει το kodi και γράφει το στοιχείο kodi σταμάτησε να λειτουργεί. Έκανα απεγκατάσταση κι ξανά εγκατάσταση αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Καμία βοήθεια.

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk