alex222800 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Και σε τοπικό βοηθάει αν είναι μέσω wifi η σύνδεση και όχι καλή Δεν χρειάζεται ! Στην τοπική σύνδεση (το πως συνδέονται οι συσκευές μεταξύ τους ) η ταχύτητα ειναι διαφορετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Δεν χρειάζεται ! Στην τοπική σύνδεση (το πως συνδέονται οι συσκευές μεταξύ τους ) η ταχύτητα ειναι διαφορετική Έχεις παίξει br rip με wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Μόνο που παίζω με tv box εδώ και 3 χρόνια και ακόμα και με το προηγούμενο με Ram 2Gb δεν είχα χρειαστεί τέτοιες πατέντες. Οπότε ούτε το χρειάστηκα ποτέ, ούτε νομίζω θα το χρειαστώ ποτέ. Επίσης έχω δίσκο με 1080p Rips που τα έπαιζα μέσω KODI και πάλι έπαιζαν μια χαρά. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκε κάτι από αυτά που προτείνεις. Δεν ξέρω αν κάποιοι θα δούνε βελτίωση, αλλά σίγουρα δεν είναι να παρουσιάζεται η λύση αυτή ως πανάκεια ή άκρως απαραίτητη. Γιατί δεν είναι. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Επιμένεις....και σου ξαναλέω, κάποια άτομα είχανε και έχουν πρόβλημα buffering. Οφείλεται στο video cache size των 60mb σαν default setting του kodi. Το έχω δώσει το αρχείο σε ΆΠΕΙΡΟ κόσμο και σώθηκαν. Αν εσύ δεν εχεις πρόβλημα καλώς και ευχομαι να μην έχεις ποτέ. Η λύση αυτή είναι πανάκεια και ακρως απαραίτητη σε οσους εχουν θέματα buffering. Βουίζει το ίντερνετ με αυτή την λύση!!!! Το ότι εσυ δεν εχεις προβλημα δε πάει να πει οτι άλλοι δεν έχουν... Και φυσικά δε χρειαστηκες κάτι από αυτά που προτείνω γιατί δεν είχες πρόβλημα. Έλεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Έχεις παίξει br rip με wifi? Φυσικά ...καθε μερα ! (Streaming απο pc σε διάφορες συσκευές ) Άλλο το τοπικο δίκτυο και αλλα το streaming απο Internet ...δυο διαφορετικά πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Επιμένεις....και σου ξαναλέω, κάποια άτομα είχανε και έχουν πρόβλημα buffering. Οφείλεται στο video cache size των 60mb σαν default setting του kodi. Το έχω δώσει το αρχείο σε ΆΠΕΙΡΟ κόσμο και σώθηκαν. Αν εσύ δεν εχεις πρόβλημα καλώς και ευχομαι να μην έχεις ποτέ. Η λύση αυτή είναι πανάκεια και ακρως απαραίτητη σε οσους εχουν θέματα buffering. Βουίζει το ίντερνετ με αυτή την λύση!!!! Το ότι εσυ δεν εχεις προβλημα δε πάει να πει οτι άλλοι δεν έχουν... Και φυσικά δε χρειαστηκες κάτι από αυτά που προτείνω γιατί δεν είχες πρόβλημα. Έλεος!!! Έχεις απόλυτο δίκιο και όσοι επιμένουν για το αντίθετο απλώς κάνουν λάθος. Η αύξηση της cache στο Kodi μόνο καλό μπορεί να κάνει (εκτός εάν την αυξήσεις παραπάνω από όσο επιτρέπει η RAM σου). Μπορεί σε κάποιους αυτό να μην φαίνεται ότι επιφέρει κάποια βελτίωση (εάν έχουν καλή σύνδεση) όμως σε άλλους πραγματικά θα λύσει προβλήματα "σπασιμάτων". Το αρχείο που επισυνάπτεις έχει ίσως την "ιδανική" ρύθμιση για RAM 2GB ενώ εάν κάποιος έχει 3GB θα μπορούσε να βάλει π.χ. την τιμή 524288000 (για αύξηση από 60ΜΒ σε 500ΜΒ). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο και όσοι επιμένουν για το αντίθετο απλώς κάνουν λάθος. Η αύξηση της cache στο Kodi μόνο καλό μπορεί να κάνει (εκτός εάν την αυξήσεις παραπάνω από όσο επιτρέπει η RAM σου). Μπορεί σε κάποιους αυτό να μην φαίνεται ότι επιφέρει κάποια βελτίωση (εάν έχουν καλή σύνδεση) όμως σε άλλους πραγματικά θα λύσει προβλήματα "σπασιμάτων". Το αρχείο που επισυνάπτεις έχει ίσως την "ιδανική" ρύθμιση για RAM 2GB ενώ εάν κάποιος έχει 3GB θα μπορούσε να βάλει π.χ. την τιμή 524288000 (για αύξηση από 60ΜΒ σε 500ΜΒ). Για 1 gb (αν υπαρχει ρυθμιση) ποια ειναι η τιμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Πρόσφατα έκανα επανεγκατάσταση του kodi και του covenant. Έβαλα και το αρχείο του φίλου μας καθώς το merlin στο οποίο ρύθμισα το καθάρισμα της cache κάθε φορά που ξεκινάει το kodi. Η σύνδεσή μου είναι μέσω wi fi γύρω στα 7-8mbps, αρχεία έως 720p παίζαν και πριν χωρίς πρόβλημα, αλλά όταν μπαίναν ταυτόχρονα οι κόρες μου σε social media κ.λ.π. είχα ψιλοκολλήματα. Τώρα δεν υπάρχουν πλέον, λογικό μια και η μπάρα προόδου όταν είσαι στο μενού είναι... χιλόμετρα μπροστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Για 1 gb (αν υπαρχει ρυθμιση) ποια ειναι η τιμη ? Επειδή από την τιμή σε ΜΒ που θα βάλεις ουσιαστικά απαιτείται/δεσμεύεται 3πλάσια μνήμη πρέπει να προσέξεις να μην εξαντλήσεις τις δυνατότητες που έχεις. Άρα π.χ. εάν βάλεις cache 133ΜΒ (δηλαδή τιμή 139460608) ουσιαστικά δεσμεύεις 133Χ3=399ΜΒ. Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερη τιμή (π.χ. 160-200ΜΒ), εάν όμως δεις "κρασαρίσματα" του KODI πρέπει να τη μειώσεις. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Φυσικά ...καθε μερα ! (Streaming απο pc σε διάφορες συσκευές ) Άλλο το τοπικο δίκτυο και αλλα το streaming απο Internet ...δυο διαφορετικά πράγματα Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι με wifi ΔΕΝ θα έχεις τις ταχύτητες του ενσύρματου και αν απομακρυνθεί από του ρουτερ με τοίχους ενδιάμεσα ούτε browsing μπορείς να κάνεις σε κάποιες περιπτώσεις, ε λοιπον, αν βάλεις το παραπάνω αρχείο απλά πατάς pause μέχρι να γεμίσει η cache και μετά μπορείς ακόμη και να κλείσεις εντελώς το wifi όπως κάνω στο tablet στα περισσότερα αρχεία 720p hevc που έχει φορτώσει ολόκληρο επεισόδιο στην cache Και η ρύθμιση buffermode "1" είναι για όλα τα αρχεία τοπικά ή μέσω internet Edited December 18, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι με wifi ΔΕΝ θα έχεις τις ταχύτητες του ενσύρματου και αν απομακρυνθεί από του ρουτερ με τοίχους ενδιάμεσα ούτε browsing μπορείς να κάνεις σε κάποιες περιπτώσεις, ε λοιπον, αν βάλεις το παραπάνω αρχείο απλά πατάς pause μέχρι να γεμίσει η cache και μετά μπορείς ακόμη και να κλείσεις εντελώς το wifi όπως κάνω στο tablet στα περισσότερα αρχεία 720p hevc που έχει φορτώσει ολόκληρο επεισόδιο στην cache Και η ρύθμιση buffermode "1" είναι για όλα τα αρχεία τοπικά ή μέσω internet Δεν επιμένω ,δεν μπορώ να σε πείσω ,αυτα ειναι βασικα πράγματα ,υπάρχει το Internet για να το ψαξεις για το πως λειτουργεί το εσωτερικό δίχτυο Κανε το παρακάτω μικρο πείραμα ...Κατεβασε απο Internet καποιο αρχειο οπου ξέρεις οτι θα πιάσεις max ταχύτητα download Μετα μετέφερε καποιο αρχειο εσωτερικά στο δίκτυο σου ..πχ απο pc στο καποιο άλλη συσκευή .. θα διαπιστώσεις οτι η ταχύτητα μπορεί να ειναι και τριπλασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Δεν επιμένω ,δεν μπορώ να σε πείσω ,αυτα ειναι βασικα πράγματα ,υπάρχει το Internet για να το ψαξεις για το πως λειτουργεί το εσωτερικό δίχτυο Κανε το παρακάτω μικρο πείραμα ...Κατεβασε απο Internet καποιο αρχειο οπου ξέρεις οτι θα πιάσεις max ταχύτητα download Μετα μετέφερε καποιο αρχειο εσωτερικά στο δίκτυο σου ..πχ απο pc στο καποιο άλλη συσκευή .. θα διαπιστώσεις οτι η ταχύτητα μπορεί να ειναι και τριπλασια Ούτε εγώ μπορώ να σε πείσω, η ταχύτητα μπορεί να είναι τριπλάσια αλλά μπορεί να είναι και χειρότερη σε βαθμό να μην μπορείς να κάνεις ούτε browsing, για wifi μιλάμε που αν μεσολαβούν μερικοί τοίχοι το σήμα μπορεί να χαθεί τελείως, στο δικό σου δίκτυο μπορεί να μην έχεις προβλήματα αλλά μην κρίνεις με το τι γίνεται στο δικό σου, και όπως έγραψα παραπάνω το buffermode "1" είναι και για αρχεία από το τοπικό δίκτυο, δεν θα υπήρχε αυτή η ρύθμιση αν δεν έκανε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ούτε εγώ μπορώ να σε πείσω, η ταχύτητα μπορεί να είναι τριπλάσια αλλά μπορεί να είναι και χειρότερη σε βαθμό να μην μπορείς να κάνεις ούτε browsing, για wifi μιλάμε που αν μεσολαβούν μερικοί τοίχοι το σήμα μπορεί να χαθεί τελείως, στο δικό σου δίκτυο μπορεί να μην έχεις προβλήματα αλλά μην κρίνεις με το τι γίνεται στο δικό σου, και όπως έγραψα παραπάνω το buffermode "1" είναι και για αρχεία από το τοπικό δίκτυο, δεν θα υπήρχε αυτή η ρύθμιση αν δεν έκανε τίποτα Δεν μιλάμε για σύνδεση με Internet !! Το εαν ανοιγει το browser .Μονο για εσωτερικό δίχτυο ! Βγαλε το καλώδιο τηλέφωνου που παει στο router (τωρα δεν εχεις ίντερνετ )...Αλλα Ως δια μαγείας :lol: θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να εχεις ακομα πρόσβαση στα αρχεία σου για streaming !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Δεν μιλάμε για σύνδεση με Internet !! Το εαν ανοιγει το browser .Μονο για εσωτερικό δίχτυο ! Βγαλε το καλώδιο τηλέφωνου που παει στο router (τωρα δεν εχεις ίντερνετ )...Αλλα Ως δια μαγείας :lol: θα διαπιστώσεις οτι μπορείς να εχεις ακομα πρόσβαση στα αρχεία σου για streaming !! Βάλε να παίξει το br rip των 30-40gb και άρχισε να απομακρυνεσαι από το ρούτερ, όλα θα συνεχίζουν να είναι οκ, σωστά? Και η ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ ρούτερ και ταμπλετ θα παραμείνει ίδια, σωστά? Edited December 18, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Βάλε να παίξει το br rip των 30-40gb και άρχισε να απομακρυνεσαι από το ρούτερ, όλα θα συνεχίζουν να είναι οκ, σωστά? Και η ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ ρούτερ και ταμπλετ θα παραμείνει ίδια, σωστά? The.Return.of.the.King.2003.Extended.BluRay.1080p.DTSES6.1.x264-CHD.mkv (29 gb ) απο pc σε ταμπλετ ..note 10.1 2014 ... μια χαρα παιζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 The.Return.of.the.King.2003.Extended.BluRay.1080p.DTSES6.1.x264-CHD.mkv (29 gb ) απο pc σε ταμπλετ ..note 10.1 2014 ... μια χαρα παιζει ! Και σε μένα μπορεί να παίζει αν είμαι πάνω από το ρούτερ, αν πάω σε άλλο δωμάτιο δεν θα βλέπεται γιατί συνεχώς θα σταματάει για buffering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 The.Return.of.the.King.2003.Extended.BluRay.1080p.DTSES6.1.x264-CHD.mkv (29 gb ) απο pc σε ταμπλετ ..note 10.1 2014 ... μια χαρα παιζει ! Αυτό που σου λέει ο leo06 είναι τόσο απλό. Εάν σε κάποιο σημείο δεν έχεις τόσο καλό σήμα wifi, αυτό είναι αντίστοιχο με χαμηλή απόδοση internet. Θα έχεις λοιπόν χαμηλό rate μετάδοσης έως και πιθανόν πλήρη διακοπή αυτής στιγμιαία. Οπότε το buffering είναι βοηθητικό έως απαραίτητο. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μου έχει συμβεί και σε μένα αυτό το καλοκαίρι και έκανα το εξής αφού έχεις συνδέσει τον λογαριασμό σου trakt πήγαινε σε μια οποιαδήποτε σειρά ή ταινία και πρόσθεσε την στο watchlist ή collection μετά θα κάνει μόνο του populate αυτά που είχες στον λογαριασμό σου. thanks !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Για αύξηση της cache μέσα από το κοντι https://kodiforu.com/increase-cache-on-kodi/ Same Sh1t..Different Day καλησπέρα. αν έχω κάνει αυτό χρειάζεται να αλλάξω και το advancedsettings ή το έχει αλλάξει μόνο του το πρόγραμμα και τι τιμές βάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 παιδες υπαρχει κανενα site να εχει epg ελληνικων καναλιων ανανεωμένο για kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Το gkobu είναι άλλο build αλλά της ίδιας ομάδας (G.K.N). Μπες στον wizard από το simplicity και πήγαινε στο μενού builds και από εκεί βάλε το gkobu. Αν δεν σου αρέσει ξαναγυρνάς στο simplicity με τον ίδιο τρόπο. Ποιο build του G.K.N. προτείνεις ? Να μην έχει πολλές σαβούρες μέσα? Εγω μαζι με το G.K.N. έχω εγκατεστημένο και το build του Dimitrology Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ποιο build του G.K.N. προτείνεις ? Να μην έχει πολλές σαβούρες μέσα? Εγω μαζι με το G.K.N. έχω εγκατεστημένο και το build του Dimitrology Το gkobu και το diamond είναι πολύ καλά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ποιο build του G.K.N. προτείνεις ? Να μην έχει πολλές σαβούρες μέσα? Εγω μαζι με το G.K.N. έχω εγκατεστημένο και το build του Dimitrology Το G.K.N. είναι εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να βάλεις κάποια builds κ.τ.λ. Τι εννοείς όταν λες ότι εχεις μαζί και το build Dimitrology ; Το dimitrology έχει την μανα του και τον πατέρα του μέσα ! Δεν νομίζω ότι τα χρειάζεσαι όλα αυτά . Με diamond ή gkobu θα είσαι μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ποιο build του G.K.N. προτείνεις ? Να μην έχει πολλές σαβούρες μέσα? Εγω μαζι με το G.K.N. έχω εγκατεστημένο και το build του Dimitrology Build χωρις σαβουρες δεν νομιζω οτι θα βρεις!!!! Καλυτερα να το στεισεις μονος σου με αυτα που θελεις εσυ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ποιο build του G.K.N. προτείνεις ? Να μην έχει πολλές σαβούρες μέσα? Εγω μαζι με το G.K.N. έχω εγκατεστημένο και το build του Dimitrology Το je4m (η καπως ετσι). Εχει τα βασικα addon και ειναι πολυ ελαφρυ. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και το moonlight επίσης αν θέλουμε και αθλητικά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts