sakisv Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εχω το spmc 16.4 σε Android 4.4.2 με εγκατεστημενο το diamond build. Οταν παω να το κανω αναβαθμιση στην εκδοση 16,7.0 ειτε κατεβαζοντας το apk απο την επισημη σελιδα ειτε μεσα απο τον G. K. N wizard μου βγαζει σφαλμα - αδυναμια αναλυσης πακετου ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα; Γιατι αυτο; Να ωφειλεται στο οτι η αρχικη εγκατασταση εγινε μεσα απο play store και επομενως η αναβαθμιση θα πρεπει να γινει μονο μεσω αυτου; Δεν θελω να το ξανακανω καθαρη εγκατασταση οποτε μαλλον περιμενω να ενημερωθει το store (ειναι ακομα στην εκδοση 16.4 το spmc εκει) και να ξαναπροσπαθησω; Αλλος τροπος παιζει; Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εχω το spmc 16.4 σε Android 4.4.2 με εγκατεστημενο το diamond build. Οταν παω να το κανω αναβαθμιση στην εκδοση 16,7.0 ειτε κατεβαζοντας το apk απο την επισημη σελιδα ειτε μεσα απο τον G. K. N wizard μου βγαζει σφαλμα - αδυναμια αναλυσης πακετου ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα; Γιατι αυτο; Να ωφειλεται στο οτι η αρχικη εγκατασταση εγινε μεσα απο play store και επομενως η αναβαθμιση θα πρεπει να γινει μονο μεσω αυτου; Δεν θελω να το ξανακανω καθαρη εγκατασταση οποτε μαλλον περιμενω να ενημερωθει το store (ειναι ακομα στην εκδοση 16.4 το spmc εκει) και να ξαναπροσπαθησω; Αλλος τροπος παιζει; Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Android 4.4 η μόνη επιλογή πλέον είναι το FTMC 16.2.28. Το SPMC θέλει εδώ και αρκετά updates android 5 και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εχω το spmc 16.4 σε Android 4.4.2 με εγκατεστημενο το diamond build. Οταν παω να το κανω αναβαθμιση στην εκδοση 16,7.0 ειτε κατεβαζοντας το apk απο την επισημη σελιδα ειτε μεσα απο τον G. K. N wizard μου βγαζει σφαλμα - αδυναμια αναλυσης πακετου ή καπως ετσι αν θυμαμαι καλα; Γιατι αυτο; Να ωφειλεται στο οτι η αρχικη εγκατασταση εγινε μεσα απο play store και επομενως η αναβαθμιση θα πρεπει να γινει μονο μεσω αυτου; Δεν θελω να το ξανακανω καθαρη εγκατασταση οποτε μαλλον περιμενω να ενημερωθει το store (ειναι ακομα στην εκδοση 16.4 το spmc εκει) και να ξαναπροσπαθησω; Αλλος τροπος παιζει; Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλες εφαρμογες μου το κανουν και μενα αυτο και πρεπει να τις απεγκαταστησω για να βαλω το καινουργιο apk. Αν δεν βαριεσαι να ξαναστηνεις το kodi μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο. Το ποιο πιθανο βεβαια ειναι να φταιει η εκδοση του λειτουργικου σου. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Πολλες εφαρμογες μου το κανουν και μενα αυτο και πρεπει να τις απεγκαταστησω για να βαλω το καινουργιο apk. Αν δεν βαριεσαι να ξαναστηνεις το kodi μπορεις να το δοκιμασεις και αυτο. Το ποιο πιθανο βεβαια ειναι να φταιει η εκδοση του λειτουργικου σου. Να μην το δοκιμάσει γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Η τελευταία έκδοση του SPMC που μπαίνει σε android 4.4.2 είναι η 16.4.2. Όσοι έχουν android 5 βλέπουν την έκδοση 16.6.0 στο playstore. Αυτή με 4.4.2 βλέπουν την 16.4.2. Αν βαριέται να ξαναστηνει να ξαναπερασει στο FTMC το build που είχε βάλει και στο SPMC. Διαφορετικά αντιγραφή τα περιεχομενα του φακέλου Android/data/com.semperpax.spmc16/files/.spmc στον φάκελο Android/data/org.xbmc.ftmc/files/.ftmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το Specto fork σας δουλεύει; και το exodus νερά με κάνει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Tι πρόβλημα σου βγάζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Δεν παίζουν οι πηγές καθόλου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Εϊδα το απόγευμα το deep web και έπαιξε το πρώτο λινκ κατευθείαν. Τώρα που τσεκάρω στην τύχη μερικές ταινίες όντως δεν παίζουν οι πηγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Να μην το δοκιμάσει γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Η τελευταία έκδοση του SPMC που μπαίνει σε android 4.4.2 είναι η 16.4.2. Όσοι έχουν android 5 βλέπουν την έκδοση 16.6.0 στο playstore. Αυτή με 4.4.2 βλέπουν την 16.4.2. Αν βαριέται να ξαναστηνει να ξαναπερασει στο FTMC το build που είχε βάλει και στο SPMC. Διαφορετικά αντιγραφή τα περιεχομενα του φακέλου Android/data/com.semperpax.spmc16/files/.spmc στον φάκελο Android/data/org.xbmc.ftmc/files/.ftmc Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Θα δοκιμασω το FTMC. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Νέα αναβάθμιση για το FTMC στην έκδοση 16.2.29 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc Οσονούπω διαθέσιμο και από το Playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημέρα, προσπαθώ να δω τι φταίει.τρέχω spmc 16.7 με το τελευταίο patch το γνωστό.έχω πειράξει τα xml , έβαλα τα default, τζίφος.ανοίγει το λινκ σε μερικά αλλά μετά κατεβάζει με 1κβς ή και καθόλου και κλείνει.στο terrarium επαιζαν κανονικά όλα τα HD link.χτες και εκείνο με έκανε νερά.δεν δοκιμάζω Google video link Γιατί παίζει το γνωστό κυνήγημα.αναρωτιέμαι μήπως η πρόφαση για το hack σε 16.1 έκδοση, δεν ήταν αυτός καθαυτός ο λόγος και έβαλαν τίποτα άλλο για να μπλοκάρουν τα λινκ ελέω πειρατείας; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημέρα, προσπαθώ να δω τι φταίει.τρέχω spmc 16.7 με το τελευταίο patch το γνωστό.έχω πειράξει τα xml , έβαλα τα default, τζίφος.ανοίγει το λινκ σε μερικά αλλά μετά κατεβάζει με 1κβς ή και καθόλου και κλείνει.στο terrarium επαιζαν κανονικά όλα τα HD link.χτες και εκείνο με έκανε νερά.δεν δοκιμάζω Google video link Γιατί παίζει το γνωστό κυνήγημα.αναρωτιέμαι μήπως η πρόφαση για το hack σε 16.1 έκδοση, δεν ήταν αυτός καθαυτός ο λόγος και έβαλαν τίποτα άλλο για να μπλοκάρουν τα λινκ ελέω πειρατείας; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς έχω πειράξει τα xml. Το advancedsettings.xml εννοείς? Τα μεγαλύτερα πρόβληματα τα εχω δει με την χρήση λάθος ρυθμίσεων σε advancedsettings. Σβήσε το advancedsettings.xml τελείως και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Νέα αναβάθμιση για το FTMC στην έκδοση 16.2.29 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc Οσονούπω διαθέσιμο και από το Playstore. Καλημέρα. Να ρωτήσω, ποιο κατεβάζουμε το χ98 ή το general aml? Το μηχανάκι που έχω φοράει amlogic s802 με Android 4.4.2. Επίσης αν κατάλαβα καλά μπορώ να αφήσω το kodi 16.1 που έχω ήδη και να περάσω και το ftmc, σωστά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1 Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄. Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1 Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄. Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Είσαι σε λάθος μέρος, θα απαντήσω εδώ όμως και ας μεταφερθεί στο κατάλληλο νήμα.στο φόρουμ της beelink υπάρχει η λύση ή θα πας στο μνήμα των tv box όπου ο @villasg έδωσε οδηγίες τι πρέπει να αλλάξεις.Εάν το έδωσε άλλος χρήστης τσα εύσημα σε αυτόν. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς έχω πειράξει τα xml. Το advancedsettings.xml εννοείς? Τα μεγαλύτερα πρόβληματα τα εχω δει με την χρήση λάθος ρυθμίσεων σε advancedsettings. Σβήσε το advancedsettings.xml τελείως και ξαναδοκίμασε. Ναι αυτά.τα σωστά έβαλα πιστεύω όμως θα δω το μεσημέρι.Εάν έχεις χρόνο δοκίμασε να στριμαρεις το alien 3 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημέρα. Να ρωτήσω, ποιο κατεβάζουμε το χ98 ή το general aml? Το μηχανάκι που έχω φοράει amlogic s802 με Android 4.4.2. Επίσης αν κατάλαβα καλά μπορώ να αφήσω το kodi 16.1 που έχω ήδη και να περάσω και το ftmc, σωστά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Θα βάλεις το generic aml. Ναι μπορείς να έχεις και kodi και ftmc ταυτόχρονα εγκατεστημένα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτά.τα σωστά έβαλα πιστεύω όμως θα δω το μεσημέρι.Εάν έχεις χρόνο δοκίμασε να στριμαρεις το alien 3 Αν και δυσκολεύτηκα να το βρω (το βρήκα τελικά στο phoenix) στριμαρει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Είσαι σε λάθος μέρος, θα απαντήσω εδώ όμως και ας μεταφερθεί στο κατάλληλο νήμα.στο φόρουμ της beelink υπάρχει η λύση ή θα πας στο μνήμα των tv box όπου ο @villasg έδωσε οδηγίες τι πρέπει να αλλάξεις.Εάν το έδωσε άλλος χρήστης τσα εύσημα σε αυτόν. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε, @vrwmiaris , ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν με κατατόπισες για το πως θα βρω αυτό το νήμα, διότι πατώ στο ψάξιμο αλλά δεν βγάζει κάτι Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Να κάνω μια ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα. Αν βάλω το spmc 16.7.0 μετά ποιο build θα κάνω εγκατάσταση;;; Για 16.1 ή για 17.3;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Να κάνω μια ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα. Αν βάλω το spmc 16.7.0 μετά ποιο build θα κάνω εγκατάσταση;;; Για 16.1 ή για 17.3;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Jarvis, δλδ 16.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Θα βάλεις το generic aml. Ναι μπορείς να έχεις και kodi και ftmc ταυτόχρονα εγκατεστημένα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν και δυσκολεύτηκα να το βρω (το βρήκα τελικά στο phoenix) στριμαρει χωρίς πρόβλημα. Στο exodus/specto fork αν θες δοκίμασε.στο φοίνικα σε ποια κατηγορία το βρήκες; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι σε λάθος μέρος, θα απαντήσω εδώ όμως και ας μεταφερθεί στο κατάλληλο νήμα.στο φόρουμ της beelink υπάρχει η λύση ή θα πας στο μνήμα των tv box όπου ο @villasg έδωσε οδηγίες τι πρέπει να αλλάξεις.Εάν το έδωσε άλλος χρήστης τσα εύσημα σε αυτόν. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε, @vrwmiaris , ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν με κατατόπισες για το πως θα βρω αυτό το νήμα, διότι πατώ στο ψάξιμο αλλά δεν βγάζει κάτι https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7202489&share_tid=335891&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=7202489 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Δεν παίζουν οι πηγές καθόλου Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο exodus φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. Βγάζει άλλες πηγές σε σχέση με χθες και δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1 Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄. Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ναι εγω εχω το ιδιο προβλημα ακρη δεν εχω βγαλει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Zem τελος? δεν υπαρχει καν στο tv box μου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Είμαι ο πρώτος που το παρατήρησε? Πλέον το acestream engine δεν χρειάζεται να τρέχει από πριν στο background για να ανοίξουν τα acestream links στο kodi. Το δοκίμασα 3-4 φορές για να βεβαιωθώ. Με κλειστό engine πατάω σε acestream link στο Kodi και μου ανοίγει αυτόματα το engine kai φορτώνει το stream! Εννοείται αναφέρομαι σε android συσκευές. Edited June 5, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Είμαι ο πρώτος που το παρατήρησε? Πλέον το acestream engine δεν χρειάζεται να τρέχει στο background για να ανοίξουν τα acestream links στο kodi. Το δοκίμασα 3-4 φορές για να βεβαιωθώ. Με κλειστό engine πατάω σε acestream link στο Kodi και μου ανοίγει αυτόματα το engine kai φορτώνει το stream! Εννοείται αναφέρομαι σε android συσκευές. Διορθωσε το λίγο. Δεν χρειάζεται πριν να πατήσεις το link να έχεις ξεκινήσει το acestream engine. Το κάνει αυτόματα το module του kodi. Αλλά το engine υπάρχει ανοικτό στο backround. Απλά η διαδικασία αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts