Panagiwths8 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.maketecheasier.com/use-google-dns-opendns-android/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη για τον χρόνο που διέθεσες.. Ναι, αυτό που κατάλαβες εννοώ, δηλ. ότι καθυστερεί πολύ η πλοήγηση ανάμεσα στα μενού..Θα μπορούσες να μου πείς πως αλλάζω σε Google DNS? Είναι ρύθμιση που πρέπει να μπω στο browser του tv box?? Αν σου είναι εύκολο ανέφερε μου σε παρακαλώ συνοπτικά τα βήματα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, είχα αρχίσει να απογοητεύομαι.. Για pc : Για android : Google Public DNS 8.8.8.8 και 8.8.4.4 Cloudflare 1.1.1.1 και 1.0.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!! Αν κατάλαβα σωστά γενικά, για αλλαγή σε Google DNS μπορώ να μπω από κινητό και να το αλλάξω έτσι(είπα χαζομάρα τώρα??) και αυτόματα θα επηρεαστεί και το tv box που θέλω ή πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του tv box?? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!! Αν κατάλαβα σωστά γενικά, για αλλαγή σε Google DNS μπορώ να μπω από κινητό και να το αλλάξω έτσι(είπα χαζομάρα τώρα??) και αυτόματα θα επηρεαστεί και το tv box που θέλω ή πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του tv box?? Για PC από το PC σου Για android TV box από το box που έχεις για το android κινητό σου από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!! Αν κατάλαβα σωστά γενικά, για αλλαγή σε Google DNS μπορώ να μπω από κινητό και να το αλλάξω έτσι(είπα χαζομάρα τώρα??) και αυτόματα θα επηρεαστεί και το tv box που θέλω ή πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του tv box?? Η στο Tv Box θα μπεις για να επηρεασει η αλλαγη μονο αυτη την συσκευη ή θα μπεις στο μενου του router σου να το αλλαξεις και αρα ολες οι συσκευες θα δουλευουν μεσω DNS Google. αν λεω λαθος ας με διορθωσει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 παιδια στο πρόσθετο yify movies δέν παίζει τίποτα θέλει να κάνω κάτι; https://i.postimg.cc/jSwthcY1/13.png Θέλει να κάνεις authorize τον Real debrid λογαριασμό σου στον οποίο βέβαια έχεις ενεργή συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 καλημέρα.Αυτό γιατί το βγάζει;τα λινκ παιζουν κανονικά. πηγα στο rd λογαριασμό και βλεπω ληγει 24 Ιανουαριου. https://i.postimg.cc/d12zV09K/14.png Το βγάζει μετά το τελευταίο update του atreides. Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του resolveurl και εκεί που σετάρεις το real debrid να ενεργοποιήσεις το cached torrents only διαφορετικά δεν σου εμφανίζει τα torrent links του real debrid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 φιλε μου δεν υπαρχει αυτο που λες αλλα βγαζει https://i.postimg.cc/Hk7VD6Z7/15.png Φίλε μου κοιτάζεις τις ρυθμίσεις του URLresolver!!! Εγώ γράφω ResolveURL ! Δεν πιστεύω να έχεις real debrid και να μην ξέρεις για το Resolve URL! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 https://www.google.com/amp/s/www.maketecheasier.com/use-google-dns-opendns-android/amp/ Καλησπερα Παναγιωτη Εχω και εγω περασμενο το δικο σου build και ειναι ΑΨΟΓΟ εδω και 1 χρονο.... υπαρχει πιθανοτητα να προσθεσεις περισσοτερα γερμανικα καναλια?:worry: Σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Κάτω από το μενού "World TV", αν σκρολλαρεις προς τα δεξιά, υπάρχει το Πρόσθετο Ghost Iptv. Επέλεξε εκεί μέσα την κατηγορία "Live TV". Θα βρεις κανάλια για Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 όταν παίζει ένα μουσικό κομμάτι από kodi η spmc πως στο κόρακα το σταματάς η το ξανά αρχίζεις;;; αφού δεν βγάζει την κλασική μπάρα με τα κοντρόλ play, stop κλπ μιλάω για να παίζει από το μενού music. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 όταν παίζει ένα μουσικό κομμάτι από kodi η spmc πως στο κόρακα το σταματάς η το ξανά αρχίζεις;;; αφού δεν βγάζει την κλασική μπάρα με τα κοντρόλ play, stop κλπ μιλάω για να παίζει από το μενού music. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάται το skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εξαρτάται το skin.Πες μου πλιζ ενα που να βγαζει την μπαρα με τα play,stop κλπ αλλα και πως το εγκαθιστω το σκιν εαν γινεται! θα προτιμουσα σκιν για spmc που το χρησιμοποιω πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 subtitles.gr the end ? Δεν λειτουργούν πλέον εδώ και μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 subtitles.gr the end ? Δεν λειτουργούν πλέον εδώ και μέρες καμία σχέση, μία χαρά λειτουργούσαν χτες το βράδυ και update μου έβγαλε στο GKN στις 14-1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 όταν παίζει ένα μουσικό κομμάτι από kodi η spmc πως στο κόρακα το σταματάς η το ξανά αρχίζεις;;; αφού δεν βγάζει την κλασική μπάρα με τα κοντρόλ play, stop κλπ μιλάω για να παίζει από το μενού music. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αδερφέ ενώ παιζει η μουσική πατάς συνεχεια πίσω μεχρι να σου βγαλει full screen το play της μουσικής. Εκει πατας οκ και θα σου εμφανιστεί η μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 μανούβρα μεγάλη όμως! βρήκα και άλλο.... όταν παίζει το κομμάτι πατάω το αριστερό βελάκι (η το δεξί δεν θυμάμαι τώρα δεν είμαι κοντά στο μηχάνημα) και στο μενού που βγαίνει από αριστερά κάτω έχει έτοιμα τα κουμπιά για play, stop, κλπ!Αδερφέ ενώ παιζει η μουσική πατάς συνεχεια πίσω μεχρι να σου βγαλει full screen το play της μουσικής. Εκει πατας οκ και θα σου εμφανιστεί η μπάρα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 subtitles.gr the end ? Δεν λειτουργούν πλέον εδώ και μέρες καμία σχέση, μία χαρά λειτουργούσαν χτες το βράδυ και update μου έβγαλε στο GKN στις 14-1 Ούτε σε εμένα δουλεύει το subtitles.gr αν και πήρε update προχθές. Μου βγάζει μήνυμα "το κείμενο αναζήτησης είναι γενικό" ή κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εδώ και τρεις μέρες και σε μένα δεν παίζει το subtitles..Μόνο από open Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Ούτε σε εμένα δουλεύει το subtitles.gr αν και πήρε update προχθές. Μου βγάζει μήνυμα "το κείμενο αναζήτησης είναι γενικό" ή κάπως έτσι. "το κείμενο αναζήτησης είναι γενικό" είναι νέα ειδοποίηση από το πρόσθετο subtitles.gr που σημαίνει ότι η ταινία που αναπαράγεται στον player δεν έχει τα κατάλληλα metadata για να τα αναγνωρίσει η υπηρεσία υποτίτλων και να κάνει την αναζήτηση βάση του τίτλου της. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι άσχετα την ταινία και θα πρέπει να κάνετε χειροκίνητη αναζήτηση εισάγοντας εσείς τον τίτλο της ταινίας από το "Κείμενο χειροκίνητης αναζήτησης". Εκεί για καλύτερα αποτελέσματα πιθανών να χρειάζεται να εισάγετε και την χρονολογία της ταινίας μέσα σε παρένθεση πχ. Venom (2018) Εδώ και τρεις μέρες και σε μένα δεν παίζει το subtitles..Μόνο από open Same Sh1t... Different Day Σιγουρέψου ότι έχεις google dns ή cloudflare dns στην σύνδεση της συσκευής που εκτελείς το kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 εμενα μια χαρα παιζει το subtitles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 "το κείμενο αναζήτησης είναι γενικό" είναι νέα ειδοποίηση από το πρόσθετο subtitles.gr που σημαίνει ότι η ταινία που αναπαράγεται στον player δεν έχει τα κατάλληλα metadata για να τα αναγνωρίσει η υπηρεσία υποτίτλων και να κάνει την αναζήτηση βάση του τίτλου της. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν αποτελέσματα που εμφανίζονται είναι άσχετα την ταινία και θα πρέπει να κάνετε χειροκίνητη αναζήτηση εισάγοντας εσείς τον τίτλο της ταινίας από το "Κείμενο χειροκίνητης αναζήτησης". Εκεί για καλύτερα αποτελέσματα πιθανών να χρειάζεται να εισάγετε και την χρονολογία της ταινίας μέσα σε παρένθεση πχ. Venom (2018).Α κατάλαβα άρα υποθέτω ότι είναι θέμα του πρόσθετου ταινιών γιατί βάζω μια ταινία στο incursion και το subtitles.gr δουλεύει ενώ με την ίδια ταινία στο neptune βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Έχω Google dns από την αρχή που αγόρασα το ρούτερ.το κάνω σε κάθε ρούτερ οπότε κάτι άλλο θα είναι.πριν δούλευε κανονικά Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τελικά παρατήρησα ότι όταν ο υπότιτλος που θέλω είναι από subsxyz , τότε γράφει ότι δεν μπορεί να τον κατεβάσει..Όλα τα υπόλοιπα που δοκίμασα κατεβαίνουν κανονικά. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts