gthebest Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Οκ σήμερα δουλεύουν οι υπότιτλοι! Όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα Στο Kodi που έχω περάσει το πρόγραμμα γιατί όταν πάω στο exodus δεν μπορώ να δω ταινία στα 1080p αλλά μόνο στα 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημέρα παιδιά και καλά Χριστούγεννα Στο Kodi που έχω περάσει το πρόγραμμα γιατί όταν πάω στο exodus δεν μπορώ να δω ταινία στα 1080p αλλά μόνο στα 720p Προφανώς η ταινία που παίζει είναι 720p. Εσύ μπορεί να διαλέξεις μια ταινία 1080 , αυτή για κάποιο λόγο δεν παίζει και πάει αυτόματα στην επόμενη κ.λ.π και τελικά παίζει 720. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Προφανώς η ταινία που παίζει είναι 720p. Εσύ μπορεί να διαλέξεις μια ταινία 1080 , αυτή για κάποιο λόγο δεν παίζει και πάει αυτόματα στην επόμενη κ.λ.π και τελικά παίζει 720. Σε κάποιες ταινίες έτσι κάνει αλλά στις ποίο πολλές ενώ έχει βγει σε 1080p το πρόγραμμα τις εμφανίζει μόνο σε 720 γιατί δεν μπορούμε να την δούμε σε στην καλύτερη ανάλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ρε σεις, υπάρχει τρόπος να κάνω factory reset ή έστω ένα ένα να βγάζω ό,τι έχω κάνει εγκατάσταση, γιατί χάθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ρε σεις, υπάρχει τρόπος να κάνω factory reset ή έστω ένα ένα να βγάζω ό,τι έχω κάνει εγκατάσταση, γιατί χάθηκα! Αν εννοείς το kodi, πήγαινε εφαρμογές/kodi/αποθηκευτικός χώρος και κάνε εκκαθαριση και στις δύο επιλογές που βλέπεις. Το kodi πλέον είναι ολοκάθαρο και περιμένει και άλλα πειράματα σου ! :lol: Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Αν εννοείς το kodi, πήγαινε εφαρμογές/kodi/αποθηκευτικός χώρος και κάνε εκκαθαριση και στις δύο επιλογές που βλέπεις. Το kodi πλέον είναι ολοκάθαρο και περιμένει και άλλα πειράματα σου ! :lol: Ξέχασα να πω ότι έχω Android tv OS :X Υπάρχει αυτή η επιλογή κανονικά όπως με τα κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ξέχασα να πω ότι έχω Android tv OS :X Υπάρχει αυτή η επιλογή κανονικά όπως με τα κινητά;Android είναι το ένα και το άλλο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση γιατί προσπαθούμε να δουμε ταινία (και είμαι αρχάριος). Από τη λίστα με τους παρόχους (openmovies κλπ), ποιο να επιλέξω για να μην κολλάει ανά 2 λεπτά; Η ταχύτητά μου είναι μέγιστη και το box δίπλα στο rooter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση γιατί προσπαθούμε να δουμε ταινία (και είμαι αρχάριος). Από τη λίστα με τους παρόχους (openmovies κλπ), ποιο να επιλέξω για να μην κολλάει ανά 2 λεπτά; Η ταχύτητά μου είναι μέγιστη και το box δίπλα στο rooter Αν βλέπεις από πηγή 1080 ψάξε κάποια σε 720 sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση γιατί προσπαθούμε να δουμε ταινία (και είμαι αρχάριος). Από τη λίστα με τους παρόχους (openmovies κλπ), ποιο να επιλέξω για να μην κολλάει ανά 2 λεπτά; Η ταχύτητά μου είναι μέγιστη και το box δίπλα στο rooterΔεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε πηγή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μια γρήγορη ερώτηση γιατί προσπαθούμε να δουμε ταινία (και είμαι αρχάριος). Από τη λίστα με τους παρόχους (openmovies κλπ), ποιο να επιλέξω για να μην κολλάει ανά 2 λεπτά; Η ταχύτητά μου είναι μέγιστη και το box δίπλα στο rooter Το ερώτημα είναι ποιο πρόσθετο χρησιμοποιείς και ποια έκδοση του. Αν είσαι αρχάριος βρες κάποιο ελληνικό build καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Android είναι το ένα και το άλλο Σωστό.. :O Αν βλέπεις από πηγή 1080 ψάξε κάποια σε 720 720 βλέπω, αλλά τίποτα! Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε πηγή. Αν το αφήνω να φορτώσει, όπως με το live streaming, γίνεται δουλειά; Το ερώτημα είναι ποιο πρόσθετο χρησιμοποιείς και ποια έκδοση του. Αν είσαι αρχάριος βρες κάποιο ελληνικό build καλύτερα. Τη συγκεκριμένη ταινία τη βρήκα από yoda. Από ελληνικά έχω το alivegr, το οποίο όμως δεν έχει τίποτα από ξένες ταινίες. Αυτό που προτείνει στην πρώτη σελίδα του thread (fusion νομίζω λέγεται) πρέπει να μη λειτουργεί πλέον. Έχεις κάποιο να προτείνεις, είτε ελληνικό είτε ξένο; Είδα δύο βίντεο που δίνουν αυτή τη λύση. Τι πιστεύετε;; https://youtu.be/_HC-w9A80Ls https://youtu.be/KrnHHPLnOSg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Όντας απαίδευτος με όλα αυτά, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω από την πρώτη σελίδα για να εγκαταστήσω το kodi στο PC μου. Αν υπάρχει κάπου είτε σε κείμενο είτε σε βίντεο κάποια ενημερωμένη υπόδειξη εγκατάστασης... Σας ευχαριστώ Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 ΕΔΩ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 ΕΔΩ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το διαβάσω κι ελπίζω να τα καταφέρω. Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 ΕΔΩ θα βρεις αναλυτικές οδηγίες. Αυτός ο οδηγός είναι από τον Μάρτιο. Δεδομένου ότι γίνονται συχνές αλλαγές στα πρόσθετα, ισχύουν ακόμη τα όσα γράφει; Επίσης από μία γρήγορη ματιά είδα ότι έχει μόνο ελληνικά πρόσθετα. Με τα ελληνικά πρόσθετα βρίσκουμε ποικιλία από ξένες ταινίες;; Είναι πιο πρακτικό από θέμα υποτίτλων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μια χαρά ισχύουν, όσο για τις ξένες ταινίες εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βρω αυτήν που έψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Άρχισα πριν μια βδομάδα να χρησιμοποιώ το RD στην free έκδοση. Νομίζω είναι σχετικά πιο σταθερό στο να βρίσκει links από τα σκέτα plugins. Ήθελα όμως να ρωτήσω κάποιον που να έχει δοκιμάσει και free και premium αν πρόκειται να δω διαφορά στα διαθέσιμα links αν αγοράσω συνδρομή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Άρχισα πριν μια βδομάδα να χρησιμοποιώ το RD στην free έκδοση. Νομίζω είναι σχετικά πιο σταθερό στο να βρίσκει links από τα σκέτα plugins. Ήθελα όμως να ρωτήσω κάποιον που να έχει δοκιμάσει και free και premium αν πρόκειται να δω διαφορά στα διαθέσιμα links αν αγοράσω συνδρομή. Ευχαριστώ. εχει το real debrid free εκδοση ?? δεν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 εχει το real debrid free εκδοση ?? δεν νομιζω Έχω δει από αρκετές πηγές ότι έχει ένα free window. πχ https://www.firesticktricks.com/real-debrid-kodi.html "With the free account, you can use Real-Debrid only between 6 AM and 12 PM Central European Time (5 AM to 11 AM GMT)." Άλλαξα τα settings στο Kodi, έβαλα ένα δικό τους plugin και από τότε έχω links (που δουλεύουν) με όνομα real debrid. Αλλά απ ότι διάβαζα πριν λίγο στο reddit μάλλον δίνουν free access σε περιορισμένο αριθμό από τους providers τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Το RD είναι για να βρίσκει links από άλλες πηγές ή έχει το ίδιο servers με τα αρχεία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Το RD είναι για να βρίσκει links από άλλες πηγές ή έχει το ίδιο servers με τα αρχεία ; Σου προσφέρει links από hosters που πρέπει να πληρώσεις για να εχεις υψηλές ταχύτητες για streaming, downloading. Στους Server τους δεν εχουν τα αρχεία . Αντι να πληρώσεις το κάθε hoster ξεχωριστά αυτοι σου δινουν προσβαση σε δεκάδες..οπως rapidgator,uptobox,uploaded κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Άρα, δεδομένου ότι τα free hosts κολλάνε, αξίζει μια συνδρομή στο RD Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Άρα, δεδομένου ότι τα free hosts κολλάνε, αξίζει μια συνδρομή στο RD Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Σε αυτά τα links χωρις συνδρομή έχεις χαμηλές ταχύτητες ...30,100,200 kb/s (έχεις συνεχόμενα buffering στο streaming ) ..με συνδρομή απλα σου δίνει την ταχύτητα της γραμμής σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts