savvas_rodos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μετα το addon Alive gr, για να δουμε ξανα Ελληνικα, πρεπει να φωρτωσω το τεραστιο build του greekodi? (εναλλακτικα εχω το hermes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Κάτι άλλο για το ενοχλητικότατο pair. Κάποια πρόσθετα το κάνουν αυτόματα. Το έχει δοκιμάσει κάποιος στην πράξη να μας πει αν δουλεύει; Οι θεατές παλιών ταινιών αναγκαζόμαστε να το δεχτούμε αλλά πρόκειται για μεγάλο καψόνι σε android. Διότι πρέπει να βγαίνουμε απ το περιβάλλον του kodi και να ανοίγουμε sites με το ακατάλληλο χειριστήριο του κουτιού. Εκτός κι αν ανοίξω τα windows στα pc αλλά αυτο προϋποθέτει να σηκωθώ απ το κρεββάτι και να αλλάξω δωμάτιο και θερμοκρασία και να περιμένω και...να αρχίσω να ψέλνω γνωστά τραγουδάκια.Γιατί δεν κάνεις το pairing από το κινητό? Επίσης μπορείς να το κάνεις από πριν στο pc που είναι σε άλλο δωμάτιο και μετά να πας στο κρεββάτι και να βάλεις να δεις ό,τι θες. Το pairing διαρκεί για 4 ώρες άρα είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ποια επεισόδια λες; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Όλα καλά! Λόγω εορτών δεν έπαιξαν καινούρια. Δεν το είχα υπόψη μου. Πλέον η ανανέωση γίνεται (μουρμούρα, το σόι σου, κάτι χωρισμένα παλληκάρια κτλ) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosstef Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Η σημερινη αναβαθμιση του terrarium TV αυξησε κι αλλο τις hd πηγες.Αλλα πλεον σε καθε νεο επεισοδιο η ταινια θα σε πεταξει εξω σε διαφημιση μια φορα στα πρωτα 1-2 λεπτα , πρεπει να ξαναμπεις στο link και θα αρχισει απο την αρχη.Σπασιμο. Kodi μονο με real debrid για μενα, αντε με alluc στη χειροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Η σημερινη αναβαθμιση του terrarium TV αυξησε κι αλλο τις hd πηγες.Αλλα πλεον σε καθε νεο επεισοδιο η ταινια θα σε πεταξει εξω σε διαφημιση μια φορα στα πρωτα 1-2 λεπτα , πρεπει να ξαναμπεις στο link και θα αρχισει απο την αρχη.Σπασιμο. Kodi μονο με real debrid για μενα, αντε με alluc στη χειροτερη.Οπότε καλύτερα με την προηγούμενη έκδοση. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Η σημερινη αναβαθμιση του terrarium TV αυξησε κι αλλο τις hd πηγες.Αλλα πλεον σε καθε νεο επεισοδιο η ταινια θα σε πεταξει εξω σε διαφημιση μια φορα στα πρωτα 1-2 λεπτα , πρεπει να ξαναμπεις στο link και θα αρχισει απο την αρχη.Σπασιμο. Kodi μονο με real debrid για μενα, αντε με alluc στη χειροτερη. Μια χαρα χωρις διαφημισεις δουλευει η premium εκδοση. Κατεβαστε την. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Από το στόμα μου το πήρες. Αλλά ακόμη και ετσι με adguard δεν βλέπω διαφήμιση Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημέρα, για παιδικά μεταγλωτισμενα τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_80 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Στο youtube-ως πρόσθετο στο kodi- δεν δουλεύουν οι υπότιτλοι παρόλο που κάνει ερώτηση κάθε φορά και επιλέγω γλώσσα. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Κάποιο link για το terrarium 1.9.1 ? (όχι όμως το επίσημο αλλά το custom αρχείο δηλ crackαρισμενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonse Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημέρα, για παιδικά μεταγλωτισμενα τι προτείνετε; Gkobu φίλε μου κι έκλεισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή στο Real Debrid και αρνείται να δεχτεί την πληρωμή. Την ίδια κάρτα είχα χρησιμοποιήσει και την πρώτη φορά. Το χει συναντήσει κανείς; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μια χαρα χωρις διαφημισεις δουλευει η premium εκδοση. Κατεβαστε την.Την premium έκδοση την κατεβάζεις από το επίσημο site? Δεν λέει κάπου πόσο κοστίζει ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Gkobu φίλε μου κι έκλεισεςΠολύ καλό.που χρησιμοποιώ εγώ για τον μικρό είναι το CartoonsGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ρε παιδιά το Diamond build τι έγινε και έφυγε από τον GKN Wizard? Δεν το έχει πλέον στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Τι χρειαζεστε τα ετοιμα builds με οποια σαβουρα εχουν περασμενη και δεν στηνετε ενα δικο σας που θα εχει οσα απαραιτητα χρειαζεστε? Παντα ειχα και θα εχω αυτη την απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoakav Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 καλησπέρα στην παρέα απο ποιο πρόσθετο μπορώ να βρω μεταγλωτισμένες παιδικές ταινίες και ελληνικές ταινίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 καλησπέρα στην παρέα απο ποιο πρόσθετο μπορώ να βρω μεταγλωτισμένες παιδικές ταινίες και ελληνικές ταινίες CartoonGR Κατεβασέ το από εδώ -> https://github.com/kodil/kodil/raw/master/repo/plugin.video.cartoonsgr/plugin.video.cartoonsgr-0.0.8.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 CartoonGR Κατεβασέ το από εδώ -> https://github.com/kodil/kodil/raw/master/repo/plugin.video.cartoonsgr/plugin.video.cartoonsgr-0.0.8.zip Βάζετε πηγή το http://repo.grecotm.com/ και από εκεί με εγκατάσταση από αρχείο zip το repository.GRecoTM.zip. Μετά πάτε εγκατάσταση από αποθετήριο, βρίσκετε το GRecoTM repository, πηγαίνετε Πρόσθετα βίντεο και κάνετε εγκατάσταση το CartoonsGR. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την έκδοση 0.1.0 και τα επόμενα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Πάντως παιδιά σε εμένα σήμερα δεν παίζει το CartoonsGR. Δεν ανοίγει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω (αναβαθμίσω από παλαιότερη) το terrarium, φυσικά έχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές από τις ρυθμίσεις. Μου βγάζει απλά app not installed στο τέλος. Έχετε καμιά ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω (αναβαθμίσω από παλαιότερη) το terrarium, φυσικά έχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές από τις ρυθμίσεις. Μου βγάζει απλά app not installed στο τέλος. Έχετε καμιά ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δοκίμασε να σβησεις την παλιά,και περνα μετά την καινούργια Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω (αναβαθμίσω από παλαιότερη) το terrarium, φυσικά έχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές από τις ρυθμίσεις. Μου βγάζει απλά app not installed στο τέλος. Έχετε καμιά ιδέα? Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΤότε μόνο αφαίρεση της παλιάς, πριν περάσεις την καινούργια. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δεν περνάει από πάνω. Σώζεις τις ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή, απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης, εγκατάσταση της καινούργιας έκδοσης και επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Και συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες ..... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δεν περνάει από πάνω. Σώζεις τις ρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή, απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης, εγκατάσταση της καινούργιας έκδοσης και επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Και συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες ..... Sent from my iPad using Tapatalk Εξαρτάται από την συσκευή εάν περνάει η όχι ! Φυσικά εάν δεν περνάει κάνεις απεγκατασταση πρώτα τη παλιά έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ξενερωσα τελειως με kodi/terrarium Δε παιζει σχεδον τιποτα Αν παιξει, θα κολλαει Υποτιτλοι οτι να ναι. Δοκιμαζω απειρους και αν βρω τον σωστο θα ναι θαυμα Στα Builds greek diamond, gkobu, manalab Μποξ εχω mini 8s ii Cosmote σταθερη, κλειδωνω στα 10 Συνδέεται με Ethernet Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts