Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κουνιέται τίποτα αυτήν την στιγμή.Σαν να έχει παγώσει το spmc ένα πράμα..Το έχω σε mi box και δεν ανοίγει τίποτα.

Same Sh1t..Different Day

Same Sh..t , Different Day

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νωριτερα δοκιμασα covenant και επαιξε ταινια... Δε θα επρεπε κανονικά να μην παίξει???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τι να σου πω?τωρα έβαλα κοντι στο ιδιο κουτί και παίζει κανονικά το κοβεναντ.Στο spmc εξακολουθεί να μην παίζει.

Same Sh1t...Different Day

Νωριτερα δοκιμασα covenant και επαιξε ταινια... Δε θα επρεπε κανονικά να μην παίξει???

Θα παίζει μέχρι να αλλάξουν τα links που ψάχνει... Μετά επειδή έχουν σταματήσει πλέον τα updates, δεν θα παίζει και αυτό...

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά και παίζει ..Απλά δεν θα βγουν update..(λογικά αργότερα θα βγει κάποιο πιρούνι)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχουμε real debrid.

:lol: Νομιζεις....

το προσθετο poseidon μπορει να μου καποιος γιατι εξαφανιζετε καθε μερα απο

το pc μου;αναγκαζομαι καθημερινα να το κανω εγκατασταση.(το εχω με bouild diamond)

ενα παραξενο πραγμα που δεν μπορω να το εξηγησω.

Στο Poseidon έχει μπει κώδικας που το αφαιρεί όπως και τα υπόλοιπα πρόσθετα του soulless όταν υπάρχουν εγκατεστημένα στο σύστημα το repository και τα πρόσθετα του Cypher. Αν λοιπόν θες το Poseidon θα πρέπει να αφαιρέσεις τα πρόσθετα του Cypher.

Οπότε ρε παιδιά με λίγα λόγια τέρμα το kodi; εγώ έχω real de brid και δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη μια και βλεπω τα πάντα κανονικά..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα και σε μένα παίζουν όλα.το μεσημέρι είχε φάει ένα σκάλωμα μάλλον..

Same Sh1t..Different Day

Οπότε ρε παιδιά με λίγα λόγια τέρμα το kodi; εγώ έχω real de brid και δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμη μια και βλεπω τα πάντα κανονικά..

Καλά ηρέμησε.

Και άλλοι δεν έχουμε καταλάβει τίποτα χωρίς να δίνουμε λεφτά κάθε μήνα.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά ηρέμησε.

Και άλλοι δεν έχουμε καταλάβει τίποτα χωρίς να δίνουμε λεφτά κάθε μήνα.

ναι βρε ηρεμος ειμαι ..

και 3 ευρω τον μηνα για τις ταινιες και τα σήριαλ που βλεπω δεν τα θεωρω καν λεφτα ..

ρωταω απλα απο περιεργεια ..

Το real-debrid δεν χάνεται,εξάλλου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο terranium,αυτό κάνω εγώ και μου βγάζει πολύ περισσότερες πηγές

Δεν είναι μόνο για kodi

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το real-debrid δεν χάνεται,εξάλλου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο terranium,αυτό κάνω εγώ και μου βγάζει πολύ περισσότερες πηγές

Δεν είναι μόνο για kodi

το terranium δεν με βολεψε και τοσο στο pc δεν ξερω ..θα το εχω ομως υποψη μου αυτο που λες ..

εχω συνδεμενο το pc με την κεντρικη τηλεοραση και απο εκει βλεπω τα παντα ..

το terranium σαν περιβαλλον μου φανηκε πισω σε σχεση με το kodi ..αλλα στην αναγκη ..

φανταζομαι στο google υπαρχουν ρυθμισεις για το πως να περασω το real de brid εκει ετσι ?

Χωρίς addon Δεν θα υπάρχουν ούτε τα Links με real-debrid ( προσοχή ... μην γράφετε ότι να ναι )

Το ότι το kodi έχει μια φθίνουσα είναι γεγονός αλλά πάντα βγαίνουν ,θα βγουν καινούρια addon ....

Υπάρχουν ψιθύροι ότι το επόμενο που θέλουν να χτυπήσουν είναι το Terrarium (έγινε και αυτό πολύ δημοφιλές...)

Πιστεύω ότι θα πέσει ανελέητο κυνήγι σε λίγο. Αν θέλουν τα κλείνουν όλα. Αυτό που θα συμβεί είναι να γίνουν συνδρομητικές πλατφόρμες στυλ Netflix κτλ μιας και το έχουν πιάσει το νόημα του κόσμου. 2€ εδώ 3€ εκεί 10€ πιο διπλα μια χαρά θα τα μαζέψουν και ο κόσμος ούτε θα καταλαβαίνει ποτέ αδειάζει η τσέπη του

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Στο Poseidon έχει μπει κώδικας που το αφαιρεί όπως και τα υπόλοιπα πρόσθετα του soulless όταν υπάρχουν εγκατεστημένα στο σύστημα το repository και τα πρόσθετα του Cypher. Αν λοιπόν θες το Poseidon θα πρέπει να αφαιρέσεις τα πρόσθετα του Cypher.

Αρα θα πρεπει να βγαλω το rebirth για να εχω poseidon

το terranium δεν με βολεψε και τοσο στο pc δεν ξερω ..θα το εχω ομως υποψη μου αυτο που λες ..

το terranium σαν περιβαλλον μου φανηκε πισω σε σχεση με το kodi ..αλλα στην αναγκη ..

φανταζομαι στο google υπαρχουν ρυθμισεις για το πως να περασω το real de brid εκει ετσι ?

Πίσω δεν θα το έλεγα.

Πιο απλό και 10 φορές πιο γρήγορο στα πάντα το Terrarium από το Kodi.

Και στο φόρτωμα όλων των ταινιών/σειρών και στο φόρτωμα όλων των ταινιών των link.

Και ποιότητα εξαιρετική.

Και παίζεις μπάλα και μόνο με σταυρό από airmouse, άρα εύκολο στην πλοήγηση.

Amazon Fire stick 4k max

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του terranium,κάτω κάτω έχει να ενεργοποιησεις real-debrid

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χωρίς addon Δεν θα υπάρχουν ούτε τα Links με real-debrid ( προσοχή ... μην γράφετε ότι να ναι )

Το ότι το kodi έχει μια φθίνουσα είναι γεγονός αλλά πάντα βγαίνουν ,θα βγουν καινούρια addon ....

Υπάρχουν ψιθύροι ότι το επόμενο που θέλουν να χτυπήσουν είναι το Terrarium (έγινε και αυτό πολύ δημοφιλές...)

Δεν γράφουμε ότι να ναι,απλά το terranium και το moviebox δουλεύουν διαφορετικα

Πίσω δεν θα το έλεγα.

Πιο απλό και 10 φορές πιο γρήγορο στα πάντα το Terrarium από το Kodi.

Και στο φόρτωμα όλων των ταινιών/σειρών και στο φόρτωμα όλων των ταινιών των link.

Και ποιότητα εξαιρετική.

Και παίζεις μπάλα και μόνο με σταυρό από airmouse, άρα εύκολο στην πλοήγηση.

Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά σε μένα παίζει πολύ σκαλωμα στο τερα δεν μπορώ να δω ταινία-σειρά με τίποτα.Με κοντι όλα καλά.Είναι σε mi box και είναι πάντα με σκαλωμα και διακοπές.

Same Sh1t..Different Day

Παιδιά και εγώ στο τερανιουμ έχω πολλά σκαλωματα.. Τεσπα μου βγάζει μύνημα κάθε φορά που το ανοίγω να ενεργοποιήσω το virtualization στο PC για καλύτερο performance του προγράμματος .. Να το κάνω η θα μπλέξω;

Edited by freddaras

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του terranium,κάτω κάτω έχει να ενεργοποιησεις real-debrid

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν γράφουμε ότι να ναι,απλά το terranium και το moviebox δουλεύουν διαφορετικα

Την ιδια αρχή λειτουργίας έχουν

Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά σε μένα παίζει πολύ σκαλωμα στο τερα δεν μπορώ να δω ταινία-σειρά με τίποτα.Με κοντι όλα καλά.Είναι σε mi box και είναι πάντα με σκαλωμα και διακοπές.

Same Sh1t..Different Day

Πώς γίνεται να έχεις σκαλωματα στο TERRARIUM που δεν θέλει σεταρισμα και το kodi που όλο θέλει updates κλπ να λες ότι ποτέ δεν έχεις προβλήματα;

Ακόμα και το πιο απλό, οι υπότιτλοι, στο TERRARIUM το πρώτο αρχείο είναι σωστό στο 90% των περιπτώσεων. Στο Kodi είναι 50% η πιθανότητα να είναι σωστά συγχρονισμένο.

Παιδιά και εγώ στο τερανιουμ έχω πολλά σκαλωματα.. Τεσπα μου βγάζει μύνημα κάθε φορά που το ανοίγω να ενεργοποιήσω το virtualization στο PC για καλύτερο performance του προγράμματος .. Να το κάνω η θα μπλέξω;

Εγώ για Android μιλάω.

Από pc δεν ξέρω τι θέματα έχει.

Amazon Fire stick 4k max

παιδια ειμαι με build και μου βγαινει μυνημα για να

παω στην 17.6 του kodi.πρεπει να το απεγκαταστησω και ξανα

απ την αρχη;αν οχι τι πρεπει να κανω χωρις να σβησω αυτα που

εχω στο build.;ευχαριστω εκ των προτερων.

Εάν είσαι σε Krypton build απλά κάνε εγκατάσταση την 17.6 (δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα )

παιδια ειμαι με build και μου βγαινει μυνημα για να

παω στην 17.6 του kodi.πρεπει να το απεγκαταστησω και ξανα

απ την αρχη;αν οχι τι πρεπει να κανω χωρις να σβησω αυτα που

εχω στο build.;ευχαριστω εκ των προτερων.

Μπαίνεις στο playstore και αναβαθμίζεις το kodi χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο, δεν επηρεάζεται το Build

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------