Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω χρησιμοποιήσει wildcards στην αναζήτηση του Kodi, δεν ξέρω αν πιάνει. Τώρα για το άλλο πιστεύω ότι αντί να μπαίνεις μπαίνεις πρώτα στο site του subtitles.gr και μετά να ψάχνεις στο kodi, είναι προτιμότερο να κάνεις κατευθείαν στο kodi αναζήτηση με σκέτο the gifted ώστε να σου βγάλει όλες τις σεζόν και επεισόδια και να βρεις αυτό που θες.

:)

Για έναν κύκλο ή και δυο, ναι...

Για 12 κύκλους λίγο ταλαίπωρο ... :(

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ωχ ναι με 12 κύκλους όντως δύσκολο! Τουλάχιστον συμβαίνει πολύ σπάνια οπότε μία στο πολύ τόσο δεν πειράζει να κάνεις έναν κόπο παραπάνω.

Ωχ ναι με 12 κύκλους όντως δύσκολο! Τουλάχιστον συμβαίνει πολύ σπάνια οπότε μία στο πολύ τόσο δεν πειράζει να κάνεις έναν κόπο παραπάνω.

:up:

Λύση είναι λύση και αυτό μετράει!! Και έχεις δίκιο, ευτυχώς δε συμβαίνει κάθε φορά!!!!!

και εσυ λιγο πιο κατω απο τις προτεινομενες ρυθμισεις το εχεις ?

Δε χρησιμοποιώ το diamond buid. Έχω φτιάξει δικό μου build.

Δε χρησιμοποιώ το diamond buid. Έχω φτιάξει δικό μου build.

Πως εκανες δικο σου build? Δωσε καμμια πληροφορια να κανουμε και εμεις!!;)

εγω παντως και απο το terrarium μεσω kodi τα βαζω να ανοιγουν! Αμα το συνηθισεις και ειδικα με τους υποτιτλους δυσκολα το αλλαζεις! Συν του οτι δουλευω πολυ το Yatse

πολυ μεγαλη η βοηθεια σου.....:lol:

Το θέμα είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε (χωρίς ειρωνεία ,καλοπροαίρετα ) πρακτικά ...Το να σου πει κάποιος στεγνά την απάντηση (ασε που για σου απαντήσει το πως φτιάχνουμε build χρειάζεται ένα μεγάλο κατεβατό κειμένου ...) δεν θα μάθεις ποτέ ... Όπως έγραψα ψάξε στο youtube ... how to create kodi build ! Υπάρχουν πολλά video για το πως φτιάχνουμε ...Δεν είναι δύσκολο

εγω παντως και απο το terrarium μεσω kodi τα βαζω να ανοιγουν! Αμα το συνηθισεις και ειδικα με τους υποτιτλους δυσκολα το αλλαζεις! Συν του οτι δουλευω πολυ το Yatse
Γιατί να το κάνεις αυτό;

Το TERRARIUM υποστηρίζει όλους τους players που συνήθως είναι πιο light από το KODI.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Το TERRARIUM υποστηρίζει όλους τους players που συνήθως είναι πιο light από το KODI.

Για τους υποτιτλους, μαλλον.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το θέμα είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε (χωρίς ειρωνεία ,καλοπροαίρετα ) πρακτικά ...Το να σου πει κάποιος στεγνά την απάντηση (ασε που για σου απαντήσει το πως φτιάχνουμε build χρειάζεται ένα μεγάλο κατεβατό κειμένου ...) δεν θα μάθεις ποτέ ... Όπως έγραψα ψάξε στο youtube ... how to create kodi build ! Υπάρχουν πολλά video για το πως φτιάχνουμε ...Δεν είναι δύσκολο

Δεν προκειτε για ειρωνεια, απλα για καποιον που δεν εχει ασχοληθει με build και θα το κανει πρωτη φορα χρειαζετε καποια πρωτη βοηθεια (στα Ελληνικα) . Εγω κοιταξα στο Youtube ,οπως ειπες, εχει αρκετα με τη διαφορα οτι δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα.:(

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Υπότιτλους, yatse και είναι πιο βολικός ο player του kodi. (προσωπική άποψη)

Υπότιτλους, yatse και είναι πιο βολικός ο player του kodi. (προσωπική άποψη)

ακριβως οτι θα εγραφα :)

CONVENT, EXODUS, GENESIS τις τελευταιες ημέρες:

φορτωνει τις πηγες που βρισκει αλλα στη συνεχεια εμφανιζεται το μηνυμα "δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη".

τι συμβαινει;

CONVENT, EXODUS, GENESIS τις τελευταιες ημέρες:

φορτωνει τις πηγες που βρισκει αλλα στη συνεχεια εμφανιζεται το μηνυμα "δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη".

τι συμβαινει;

Τσέκαρε αν έχουν γίνει update.

Κάποιες φορές λύνουν προβλήματα οι τελευταίες εκδόσεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

thanks για τη βοηθεια.

οσον αφορα το covenant θα το δοκιμασω, για exodus κ genesis τι γινεται;

επισης οταν κανω μανουαλ αναβαθμιση μου βγαζει 2 επιλογες : μια του kodi και μια του addon. ποια προτιμαω;

Εγω πάντως βλέπω ότι το κοντι αρχίζει να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα

Το ότι δεν δουλεύουν κάποια addon (είναι παράνομα , η ομάδα που φτιάχνει το kodi ΔΕΝ θέλει,δεν έχει σχέση με τα addon αυτά!) Δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ δουλεύει καλά!

Το ότι δεν δουλεύουν κάποια addon (είναι παράνομα , η ομάδα που φτιάχνει το kodi ΔΕΝ θέλει,δεν έχει σχέση με τα addon αυτά!) Δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ δουλεύει καλά!

το ξερω βρε φιλε αλλα χωρις την παρανομια τι να το κανουμε το κοντι απο μονο του ?

αμα για να δω μια ταινια πρωτα μου σπασει τα νευρα τι να το κανω ευτυχως υπαρχει το τεραριουμ :)

το ξερω βρε φιλε αλλα χωρις την παρανομια τι να το κανουμε το κοντι απο μονο του ?

αμα για να δω μια ταινια πρωτα μου σπασει τα νευρα τι να το κανω ευτυχως υπαρχει το τεραριουμ :)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Euroleague που θα δω στο Terrarium?

Έχω 20 terra δισκούς με ταινίες - σειρές, μουσική και τα θέλω οργανωμένα σε ένα media library πως θα το κάνω στο Terrarium?

Ελληνικές ταινίες και σειρές, που θα τις δω στο Terrarium?

Πολύ καλό το Terrarium αλλά κάνει πολύ καλά ένα κλάσμα αυτών που κάνει κανείς στο Kodi.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Euroleague που θα δω στο Terrarium?

Έχω 20 terra δισκούς με ταινίες - σειρές, μουσική και τα θέλω οργανωμένα σε ένα media library πως θα το κάνω στο Terrarium?

Ελληνικές ταινίες και σειρές, που θα τις δω στο Terrarium?

Πολύ καλό το Terrarium αλλά κάνει πολύ καλά ένα κλάσμα αυτών που κάνει κανείς στο Kodi.

Μια από τα ίδια ...Σωστός....

Ψάχνω την ταινία Pik.lik.foh.1995.Japanese.Cut.1080p.WEB-DL.DD+2.0.H.264-spartanec163 (Thunderbolt 1995 Jackie Chan... η μόνη κόπια με full αγγλική γλώσσα) .Την έχω βρει μόνο σε Upload (δεν με βολεύει να την κατεβάσω από εκεί ...Εάν έχει πέσει στο μάτι κάποιου σε torrent,mega.nz κτλ ας μου στείλει PM (Δεν θέλω την bluray έκδοση γιατί δεν είναι στα αγγλικά)

Edited by alex222800

Μαζί σας και εγώ αλλά το κοντι χωρίς τα γνωστά πρόσθετα ότι και να λέμε θα πατώσει κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται από τώρα