vrwmiaris Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Add on για αισθησιακές ταινιες ενηλίκων έχουμε? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Είσαι μερακλής βλέπω.... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Όταν αναλαμβάνεις να στήσεις μηχανήματα φίλων..... :p Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Add on για αισθησιακές ταινιες ενηλίκων έχουμε? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Ultimate Whitescreen Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Σου βγάζει σφάλμα οταν πας να φορτώσεις την πηγή του greekodi ή οταν πας να εγκαταστήσεις τον GKN wizard? Τι εννοείς έχεις κατεβάσει CEMC? Αυτό το κάνεις εγκατάσταση πολύ εύκολα μέσω του Playstore. Μου εβγαζε σφαλμα οταν πηγα να φορτωσω greekodi. Ειχα σβησει ολα τα κρυφα αρχεια απο το CEMC για να μην μου φορτωσει οτι να νανε πηγες.Μετα πηγα να φορτωσω το greekodi και μου εβγαζε σφαλμα.Οποτε αναγκαστηκα να το ξαναφορτωσω και μετα το δεχτηκε το greekodi.Εκανα πολλες δοκιμες και κατεληξα να φορτωσω την simplicity μου φανηκε πιο λειτουργικη και πιο κατανοητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) παλια με το fusion υπηρχε το itunes. Τωρα πως το βρισκουμε? (ασχετος) επισηε μου βγαζει συνεχεια πως απετυχε το Wolfpack Τι ειναι αυτο?:confused: Παντως λίγο που αποφάσισα να το ξανά σκαλισω αυτό το kodi, απογοητευτηκα. Όλο ζητάει επιβεβαίωση για να δω ένα επεισόδιο, όλα δεν βρέθηκε πηγή κλπ Edited August 7, 2017 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 παλια με το fusion υπηρχε το itunes. Τωρα πως το βρισκουμε? (ασχετος) επισηε μου βγαζει συνεχεια πως απετυχε το Wolfpack Τι ειναι αυτο?:confused: Παντως λίγο που αποφάσισα να το ξανά σκαλισω αυτό το kodi, απογοητευτηκα. Όλο ζητάει επιβεβαίωση για να δω ένα επεισόδιο, όλα δεν βρέθηκε πηγή κλπ Έχεις βάλει κάποιο build? Σε τι μηχάνημα έχεις το kodi? Ποια έκδοση του kodi? Για τι χρήση το θες το kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 παλια με το fusion υπηρχε το itunes. Τωρα πως το βρισκουμε? (ασχετος) επισηε μου βγαζει συνεχεια πως απετυχε το Wolfpack Τι ειναι αυτο?:confused: Παντως λίγο που αποφάσισα να το ξανά σκαλισω αυτό το kodi, απογοητευτηκα. Όλο ζητάει επιβεβαίωση για να δω ένα επεισόδιο, όλα δεν βρέθηκε πηγή κλπ Αν χρησιμοποιείς παλιά ανενημέρωτα addon είναι λογικο να συμβαίνει αυτό. Βάλε κάποιο από αυτά που λέμε στα τελευταία ποστ και δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγω βλεπω HD καθημερινά σε μηχανάκι 4ετίας με Android 4.2 χωρίς ποτέ να κολλάει ή να μην βρίσκει streams. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλήμερα. Αντιμετωπίζεται πρόβλημα στο elysium ; Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπαίνει καθόλου στης ταινίες. Εσάς μπαίνει; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αν χρησιμοποιείς παλιά ανενημέρωτα addon είναι λογικο να συμβαίνει αυτό. Βάλε κάποιο από αυτά που λέμε στα τελευταία ποστ και δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγω βλεπω HD καθημερινά σε μηχανάκι 4ετίας με Android 4.2 χωρίς ποτέ να κολλάει ή να μην βρίσκει streams. Sent from mTalk Όχι εχθές έκανα την εγκατάσταση από την αρχή Βλέπω σε ταμπλετ (samsung a 2016 με nougat) Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό? Πχ στο got αυτά που βρήκα είχαν μια αντιστροφή μέτρηση, χάλια συγχρονισμενους υπότιτλους και χάλια ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Όχι εχθές έκανα την εγκατάσταση από την αρχή Βλέπω σε ταμπλετ (samsung a 2016 με nougat) Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό? Πχ στο got αυτά που βρήκα είχαν μια αντιστροφή μέτρηση, χάλια συγχρονισμενους υπότιτλους και χάλια ανάλυση Αν σε ενδιαφέρουν μόνο ταινίες - σειρές, υπάρχει το Je4M build στα build του GKN wizard το οποίο έχει 5-6 πρόσθετα μόνο για ταινίες - σειρές και είναι σεταρισμενο για ελληνικά. Δεν λες σε ποιο πρόσθετο έχεις τα αποτελέσματα που περιγράφεις. Επίσης αν πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο του got είναι λογικό να μην έχει ακόμη αρκετές πηγές σε καλή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Όχι εχθές έκανα την εγκατάσταση από την αρχή Βλέπω σε ταμπλετ (samsung a 2016 με nougat) Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό? Πχ στο got αυτά που βρήκα είχαν μια αντιστροφή μέτρηση, χάλια συγχρονισμενους υπότιτλους και χάλια ανάλυσηΔιαβάζεις τι γράφουμε; Σε μένα παίζουν όλα τέλεια σε μηχανάκι 4ετιας. Οπότε δεν έχει να κάνει πόσο δυνατό είναι.Καλήμερα. Αντιμετωπίζεται πρόβλημα στο elysium ; Εδώ και 2-3 μέρες δεν μπαίνει καθόλου στης ταινίες. Εσάς μπαίνει;Ισχύει. Στις ταινίες δεν μπαίνει, αλλά οι σειρές κανονικά παίζουν. Με COVENANT και EXODUS κανένα όμως πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ισχύει. Στις ταινίες δεν μπαίνει, αλλά οι σειρές κανονικά παίζουν. Με COVENANT και EXODUS κανένα όμως πρόβλημα. Sent from my m1 note using Tapatalk Αν κάνεις clear cache στο Elysium δεν θα βλέπεις ούτε τις σειρές. Έχει κάποιο πρόβλημα με τις λίστες αλλά συνήθως το διορθώνουν σχετικά γρήγορα με νέο update. Στο Simplicity όμως το οποίο έχει γίνει σεταρισμα για χρήση των γνωστών πρόσθετων μέσω και του Metalliq μπορείς να δεις ταινία ή σειρά και από το Elysium. Βέβαια τώρα που το δοκίμασα τα αποτέλεσμα σε HD συνδέσμους ήταν πενιχρά. Καλύτερο αποτέλεσμα πήρα από το streamhub το οποίο δίνει αποτελεσματα και από τον provider Flixanity και σε 1080p. Επιλογές υπάρχουν πολλές.... μην μένετε καρφωμένοι σε ενα Covenant (για το Exodus δεν σχολιαζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Αν κάνεις clear cache στο Elysium δεν θα βλέπεις ούτε τις σειρές. Έχει κάποιο πρόβλημα με τις λίστες αλλά συνήθως το διορθώνουν σχετικά γρήγορα με νέο update. Στο Simplicity όμως το οποίο έχει γίνει σεταρισμα για χρήση των γνωστών πρόσθετων μέσω και του Metalliq μπορείς να δεις ταινία ή σειρά και από το Elysium. Βέβαια τώρα που το δοκίμασα τα αποτέλεσμα σε HD συνδέσμους ήταν πενιχρά. Καλύτερο αποτέλεσμα πήρα από το streamhub το οποίο δίνει αποτελεσματα και από τον provider Flixanity και σε 1080p. Επιλογές υπάρχουν πολλές.... μην μένετε καρφωμένοι σε ενα Covenant (για το Exodus δεν σχολιαζω)Τι εννοείς; Σου αρέσει το Covenant, αλλά όχι το Exodus; Και τι σε χαλάει; Υποστηρίζουν library integration, trakt, έχουν HD streams. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλό θα ήταν να γίνει ένας νέος οδηγός για αρχάριους, για απλά πράγματα, όπως σειρές και ταινίες που να λειτουργεί, όπως και για υπότιτλους, πχ το subtitles. Gr δεν το βρήκα Όπως επίσης αν υπάρχει και κάποιο πιο εύχρηστο interface για περιήγηση στο πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλό θα ήταν να γίνει ένας νέος οδηγός για αρχάριους, για απλά πράγματα, όπως σειρές και ταινίες που να λειτουργεί, όπως και για υπότιτλους, πχ το subtitles. Gr δεν το βρήκα Όπως επίσης αν υπάρχει και κάποιο πιο εύχρηστο interface για περιήγηση στο πρόγραμμα Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο ευχρηστο. Το subtitles ειναι στο repo του twiliight. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Τι εννοείς; Σου αρέσει το Covenant, αλλά όχι το Exodus; Και τι σε χαλάει; Υποστηρίζουν library integration, trakt, έχουν HD streams. Sent from my m1 note using Tapatalk Η άποψη μου είναι ότι τα πρόσθετα υφίστανται όταν υπάρχει κάποιος developer να τα αναπτύσσει. Το exodus πλέον δεν είναι ένα από αυτά. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα που είχε αναλάβει την ανάπτυξη του Exodus όσο καιρό βρισκόταν υπό την σκέπη του TVaddons, αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλους server και να συνεχίσει την ανάπτυξη του Exodus μετονομαζοντας το σε Covenant. Είναι λοιπόν περιττό να συζητάμε για Exodus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Όχι εχθές έκανα την εγκατάσταση από την αρχή Βλέπω σε ταμπλετ (samsung a 2016 με nougat) Μήπως δεν είναι πολύ δυνατό? Πχ στο got αυτά που βρήκα είχαν μια αντιστροφή μέτρηση, χάλια συγχρονισμενους υπότιτλους και χάλια ανάλυση Και εγώ το ίδιο, με πόνεσαν τα μυαλά, ειδικά με το χρονόμετρο απ κάτω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Και εγώ το ίδιο, με πόνεσαν τα μυαλά, ειδικά με το χρονόμετρο απ κάτω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε τι Add-ons βλέπετε χρονόμετρα; Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ηταν σε μια κοπια του got απο ινδια .υπαρχει σε τορεντ μεσω quasar με το χρονομετρο edited .χρειαζονται ομως διορθωση υποτιτλων στα 65 δευτερόλεπτα (off topic end) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 (edited) Ρε παιδιά,έχει πλέον ανέβει κανονικά και με σωστους υπότιτλους Αυτά με τα χρονόμετρα ήταν χακιεριες με τα οποία τους εκβιαζουν http://www.gazzetta.gr/entertainment/1119812/hakers-dierreysan-4o-epeisodio-tis-7is-sezon-toy-game-thrones http://www.ert.gr/eidiseis/diethni/kosmos/chakers-tou-diktyou-ivo-zitoun-lytra-gia-na-min-dimosiopiisoun-nea-episodia-tou-game-thrones/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 8, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Σε τι Add-ons βλέπετε χρονόμετρα; Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο. Sent from my m1 note using Tapatalk Χτες, σε exodus ,covenant Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Χτες, σε exodus ,covenant Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜα χτες το είδα χωρίς κανένα τέτοιο θέμα. Αλλά νομίζω στο Elysium. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Βγήκε update του Elysium (2017.08.08) που διορθώνει το πρόβλημα που υπήρχε> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Τι πρόβλημα υπήρχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Ερώτηση αρχάριου. Εγκατέστησα το kodi 16 σε pc windows7 και μετά ακολούθησα τον τελευταίο οδηγο της πρώτης σελίδας (G.K.N Builds Wizard - Builds - Krypton - Simplicity M - (v 1.2 ) μετά fresh install) και δεν μπορώ να βρώ ρυθμίσεις για βίντεο και ήχο όπως παλιότερα. (1080p24, raw, κλπ). Υπάρχουν κάπου και δεν τις βρίσκω ή γίνονται με άλλο τρόπο; Πριν το build με την κανονική εγκατάσταση νομίζω τις είδα αλλά δεν τις έφτιαξα γιατί θα πέρναγα το build με fresh install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts