nik1975 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εγώ πάντως διεγραψα το παλιό,και πέρασα με αντιγραφή το καινούργιο,γιατί δεν μου έκανε αντικατάσταση με την μια γιατί είχε άλλη κατάληξη το υπάρχον. Οπότε προτείνω,στην διαδρομή που είπε ο φίλος,σβήστε αυτό που είναι με live365 και μετά περάστε το καινούργιο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εγώ πάντως διεγραψα το παλιό,και πέρασα με αντιγραφή το καινούργιο,γιατί δεν μου έκανε αντικατάσταση με την μια γιατί είχε άλλη κατάληξη το υπάρχον. Οπότε προτείνω,στην διαδρομή που είπε ο φίλος,σβήστε αυτό που είναι με live365 και μετά περάστε το καινούργιο Sent from my iPad using Tapatalk Pro υπάρχουν δύο live365 στον φάκελο. Ένα με κατάληξη .py και ένα με .pyo Το .pyo δεν μας ενδιαφέρει. Το .py πρέπει να αντικατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 η διαδρομή που θα αντιγραψεις το αρχείο είναι η Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.ZemTV-shani Χρησιμοποίησε τον ES file manager (θα πρέπει από τις ρυθμίσεις του να ενεργοποιήσεις την προβολή των κρυφών αρχείων - φακέλων) Σε android δούλεψε το κόλπο μια χαρά. Ευχάριστουμε φίλε . Σε windows εγκαταστάση kodi γίνεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Σε android δούλεψε το κόλπο μια χαρά. Ευχάριστουμε φίλε . Σε windows εγκαταστάση kodi γίνεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο; C:\Χρήστες\"το όνομα χρήστη"\AppData\Roaming\Kodi\ (θα πρέπει προηγουμένως να έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση των κρυφών αρχείων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Είσαι ωραίος φίλε, να είσαι πάντα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Στο diamond build, υπαρχει καπου στα μενου να βλεπουμε ποια εκδοση εχουμε? Δεν βρισκω κατι. Προτεινω στον Παναγιωτη, μολις ανοιγουμε το build, να φαινεται καπου σε μια γωνια η εκδοση που εχουμε για να ξερουμε αν καποια στιγμη πρεπει να κανουμε update. Ευχαριστω Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Εχω ενα tv-box https://www.banggood.com/CS918-Quad-Core-RK3188T-2GB16GB-XBMC-Kodi-Fully-Loaded-Android-4_4-TV-Box-Mini-PC-p-985446.html?rmmds=myorder Θελω να σας ρωτησω εαν δεχεται να αλλαξω το kodi απο 16.1 που εχει τωρα και να βαλω την !7.3 και παραλληλα να μπορω να φορτωσω build. Εχει android 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Άνετα σηκώνει οποιοδήποτε build box με 2g Ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσω, να σου πω εγώ τι έχω παρατηρήσει και έκανα. Γενικά αν θες να σβήσεις δεδομένα τότε κάνε unistall το addon και μετά πήγαινε στο file manager και σβήσε τα δεδομένα του addon. Αυτό αν σου έχει μουλαρώσει. Παλιά τα addons φαίνεται ότι μπορούσαν να φτιάξουν το folder για το library. Τις τελευταίες φορές δεν μπορούσαν και έτσι το add to library αποτυγχαίνει με υπαρκτό το folder. Φτιάξτο από το filemanager χειροκίνητα. Πρέπει να καταλάβεις ότι το library με trakt integration μέσω του addon είναι πολύ χαλαρό και θέλει λίγο χειροκίνητο μάζεμα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν όχι πες μου πιο συγκεκριμένα γιατί προφανώς δεν κατάλαβαΚοίτα, ας επικεντρωθουμε στο Trakt. Δουλεύει ή όχι το sync με το Kodi; Το δοκίμασα με μερικες σειρές του Specto, τις έκανα add στο Library, αφού πρώτα το έκανα authorise. Πάλι, κάποια επεισόδια που τα είχα δει στο trakt, στο Library έβγαιναν ως unwatched. Όχι για όλες τις σειρές, αλλά για μερικές. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Για να δουλέψει το trackt στην βιβλιοθήκη πρέπει να βάλεις το add-on από το repo του Kodi και να το σεταρεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Για να δουλέψει το trackt στην βιβλιοθήκη πρέπει να βάλεις το add-on από το repo του Kodi και να το σεταρεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Έχουν γίνει όλα αυτά και τρέχουν τα sync υποτίθεται κανονικά. Βλέπω τα Notifications να φορτώνουν του trakt. Αλλά στην πράξη δεν φαίνεται να δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Στο diamond build, υπαρχει καπου στα μενου να βλεπουμε ποια εκδοση εχουμε? Δεν βρισκω κατι. Προτεινω στον Παναγιωτη, μολις ανοιγουμε το build, να φαινεται καπου σε μια γωνια η εκδοση που εχουμε για να ξερουμε αν καποια στιγμη πρεπει να κανουμε update. ΕυχαριστωΌταν υπάρχει update σε ενημερώνει αυτόματα. Κάτω από το μενού ρυθμίσεις πατάς G.K.N WIZARD. Εκεί σου γράφει current build και γράφει την έκδοση που είσαι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εχει να προσφερει κατι καλυτερο το quasar ? ειμαι στο τσακ να ασχοληθω να το περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σήμερα κάθισα και πέρασα το quasar. Αξίζει. Επιτέλους είδα ταινία σε 1080 ανάλυση και χωρίς να κολλάει. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 και εγω οσο δοκιμασα βρισκει σε καλη ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μήνες τώρα παίζουν μια χαρά 1080 links μέσω Covenant και Elysium. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σε μένα φίλε μου δεν παίζανε. Τα νεύρα μου κρόσσια μέχρι να βρω ταινία με καλή ανάλυση και σε covenant και σε Elysium. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μήνες τώρα παίζουν μια χαρά 1080 links μέσω Covenant και Elysium. Sent from my m1 note using TapatalkΜα το Covenant τελευταία δεν εμφανίστηκε σαν διάδοχος του exodus? Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Έτσι είναι. Κι εγώ δεν είναι πολλές μέρες που το έβαλα, μπας και δω καμία προκοπή, αλλά τα ίδια με το exodus. Εμφανίζει μεν πηγές 1080 αλλά στην πράξη τις προσπερνά και παίζει τις ταινίες σε πολύ χαμηλή ανάλυση. Το χειρότερο μου όμως δεν ήταν η ανάλυση, αλλά ότι έκανε παύσεις η ταινία. Σπάσιμο νεύρων. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Δεν έχω δει αυτά που λέτε με Covenant. Όλες οι τελευταίες σειρές και ταινίες που βγάζουν σήμα 720/1080p στα streams παίζουν αμέσως, χωρίς κανένα κόλλημα. Δείτε μήπως κάτι άλλο φταίει στο σύστημά σας. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 εγω με read debrid εχω βρει την υγειά μου, ελαχιστες φορες να βρεθει πηγη που να μην ειναι HD. Πιστευω αξιζει το εξοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τι κόστος έχει αυτό? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τι κόστος έχει αυτό? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! ένα πακέτο καλό είναι 9 € για 3 μήνες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 εγω με read debrid εχω βρει την υγειά μου, ελαχιστες φορες να βρεθει πηγη που να μην ειναι HD. Πιστευω αξιζει το εξοδο Και εγώ έμεινα ευχαριστημένος τελικά. Τουλάχιστον προς το παρών μιας και για το Κόντι όλα είναι ρευστά και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 εγω με read debrid εχω βρει την υγειά μου, ελαχιστες φορες να βρεθει πηγη που να μην ειναι HD. Πιστευω αξιζει το εξοδοΘες να πεις ότι βγάζει και SD πηγές; Νόμιζα ότι πληρώνεις για να βγάΖει μόνο HD. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts