alex222800 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 παιδιά το terrarium παίζει μόνο σε android , σωστά? Και αν θες σε win ή ios μόνο μέσω emulator ? Ναι μέσο emulator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 oops! θα το χω στα υποψιν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Το θέμα είναι πότε απενεργοποιήσες τις αυτόματες ενημερώσεις. Η έκδοση που δουλεύει ακόμη το 365 , είναι η 6.7.0. Ψάξε να την βρεις . Από εδώ για manual εγκατάσταση το 6.7.0 https://github.com/kodil/kodil/tree/master/repo/plugin.video.ZemTV-shani Σας ευχαριστώ και τους δύο! edit: Το εγκατέστησα και πάλι δεν παίζει το sport365. :( Edited July 28, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Νέο πρόσθετο με μεταγλωτισμένα παιδικά από τον develloper του grecotm. Βάζετε πηγή το http://repo.grecotm.com/ Κάνετε εγκατάσταση από αρχείο zip από την προηγούμενη πηγή το repository.GRecoTM-2.2.zip Κάνετε εγκατάσταση από το απόθετήριο και επιλέγετε το GRecoTM repository, μετά Προσθετα βίντεο και τέλος CartoonsGR.Ευχαριστούμε για την ενημερωση. Από ποιότητα τι λέει? Δεν είμαι σπίτι για να το δοκιμασω. Ενημερωτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εμένα όπως το περιγράφεις δούλευε πάντα. Exodus, salts, Genesis και άλλα. Δεν νομίζω ότι κάνουν συγχρονισμό αν το έχεις δει online. Μην ξεχνάς ότι για πολλά addon το trakt είναι μια από πολλές πηγές. Ουσιαστικά στο δίσκο σωθούν ένα λινκ το οποίο αφορά την εφαρμογή και πιο αρχείο. Έτσι χάνεται η σύνδεση με trakt. Νομίζω. Αλλά από την συμπεριφορά που είχα δει, έτσι το εκλαμβάνω.Κάπως κατάφερα να σβήσω όσες έχω δει. Αλλά δεν με αφήνει με τίποτα να προσθέσω νέα σειρά,παρόλο που είναι στο Trakt και την κάνω add to library μέσω Specto. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο! edit: Το εγκατέστησα και πάλι δεν παίζει το sport365. :( Δεν θα σου δουλέψει καμία έκδοση του zem. Πρέπει να κατεβάσεις το build του diamond ή του simplicity και να αντιγραψεις τον φάκελο του ZEM από τον φάκελο addons του build. Η καλητερα μόνο το αρχείο live365.py που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του ZEM και να αντικαταστησεις το δικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δεν θα σου δουλέψει καμία έκδοση του zem. Πρέπει να κατεβάσεις το build του diamond ή του simplicity και να αντιγραψεις τον φάκελο του ZEM από τον φάκελο addons του build. Η καλητερα μόνο το αρχείο live365.py που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του ZEM και να αντικαταστησεις το δικο σου. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις λίγο γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις λίγο γιατί συμβαίνει αυτό? Υποθέτω οτι το live365.py ενημερώνεται κατά την χρήση του Sport365 μέσα στο ZEM. Αλλά αυτό όταν το zem δούλευε κανονικά. Τώρα δεν ενημερώνεται το αρχείο αυτό με το κατάλληλο για την πρόσβαση στο Sport365 γιατί το zem δεν δουλεύει όπως πριν. Όσοι λοιπόν είχαν το σωστό και δεν έκαναν το update που αφαίρεσε λειτουργίες από το zem θα τους δουλεύει. Όσοι έκαναν το update τους αρκεί η αντικατάσταση του αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι η έκδοση ΖΕΜ που είχα (και που πάλι δεν δούλευε το 365) ήταν παλιότερη από αυτή που έχει το simplicity. Τέλος πάντων, ελπίζω να δουλέψει με τον τρόπο που είπες. Θα το κάνω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι η έκδοση ΖΕΜ που είχα (και που πάλι δεν δούλευε το 365) ήταν παλιότερη από αυτή που έχει το simplicity. Τέλος πάντων, ελπίζω να δουλέψει με τον τρόπο που είπες. Θα το κάνω και θα ενημερώσω. Δεν είναι θέμα έκδοσης του ZEM ξαναλέω. Πριν την 1η φορά που πατούσες το sport365 στο zem κατέβαζε από κάποιο server το live365.py και έπερνε πρόσβαση στο Sport365. Τώρα αυτός ο server προφανώς δεν λειτουργεί. Edited July 28, 2017 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αυτόν εδώ https://howtomediacenter.com/en/install-quasar-kodi-addon/ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό που μου πρότεινες, τουλάχιστον μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση που ζητάει για περαστεί αυτόματα το repository αλλά παίρνω το παρακάτω μήνυμα. http://i65.tinypic.com/357m04n.jpg Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δεν θα σου δουλέψει καμία έκδοση του zem. Πρέπει να κατεβάσεις το build του diamond ή του simplicity και να αντιγραψεις τον φάκελο του ZEM από τον φάκελο addons του build. Η καλητερα μόνο το αρχείο live365.py που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του ZEM και να αντικαταστησεις το δικο σου. Για μας που δεν έχουμε αυτό το build,μπορείς να μας το ανεβάσεις κάπου για να το περάσουμε; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό που μου πρότεινες, τουλάχιστον μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση που ζητάει για περαστεί αυτόματα το repository αλλά παίρνω το παρακάτω μήνυμα. http://i65.tinypic.com/357m04n.jpg Δεν ξέρω τι φταίει. Δοκίμασε στις ριθμίσεις του Quasar να αλλάξεις το Folder που κατεβάζει τις ταινίες.Κατά προτίμηση επέλεξε κάποιον φάκελο μέσα στα Έγγραφα Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Για μας που δεν έχουμε αυτό το build,μπορείς να μας το ανεβάσεις κάπου για να το περάσουμε; Sent from my iPad using Tapatalk Pro https://www.mediafire.com/?34jw4oete9w18wt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Κανα τοπ για να παίρνει αυτόματα και σωστούς υπότιτλους υπάρχει? Αν όχι αυτόματα, έστω τους σωστους Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 https://www.mediafire.com/?34jw4oete9w18wt Τι είπες τώρα!!! Thanks,δουλεύει μια χαρά!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 https://www.mediafire.com/?34jw4oete9w18wtΔούλεψε! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πως το περασατε παιδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πως το περασατε παιδες; Το κατεβάζεις και το κάνεις αντιγραφή - επικόλληση στον φάκελο addons/plugin.video.ZemTV-shani αντικαθιστοντας το αρχείο που υπάρχει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μεσα απο το kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μεσα απο το kodi? Πώς θα το κάνεις μέσα από το κοντι ρε φίλος; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Μεσα απο το kodi? Όχι μέσα από το kodi. Με κάποιον file manager. Εσύ το kodi σου σε τι μηχάνημα το έχεις? Έχεις kodi ή spmc, ftmc, cemc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Kodi 17.3 εχω σε mini m8s ii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 η διαδρομή που θα αντιγραψεις το αρχείο είναι η Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.ZemTV-shani Χρησιμοποίησε τον ES file manager (θα πρέπει από τις ρυθμίσεις του να ενεργοποιήσεις την προβολή των κρυφών αρχείων - φακέλων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts