Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το θέμα είναι πότε απενεργοποιήσες τις αυτόματες ενημερώσεις. Η έκδοση που δουλεύει ακόμη το 365 , είναι η 6.7.0. Ψάξε να την βρεις .

Από εδώ για manual εγκατάσταση το 6.7.0

https://github.com/kodil/kodil/tree/master/repo/plugin.video.ZemTV-shani

Σας ευχαριστώ και τους δύο!

edit: Το εγκατέστησα και πάλι δεν παίζει το sport365. :(

Edited by letom

Νέο πρόσθετο με μεταγλωτισμένα παιδικά από τον develloper του grecotm.

Βάζετε πηγή το http://repo.grecotm.com/

Κάνετε εγκατάσταση από αρχείο zip από την προηγούμενη πηγή το repository.GRecoTM-2.2.zip

Κάνετε εγκατάσταση από το απόθετήριο και επιλέγετε το GRecoTM repository, μετά Προσθετα βίντεο και τέλος CartoonsGR.

Ευχαριστούμε για την ενημερωση. Από ποιότητα τι λέει? Δεν είμαι σπίτι για να το δοκιμασω. Ενημερωτικα.

Εμένα όπως το περιγράφεις δούλευε πάντα. Exodus, salts, Genesis και άλλα. Δεν νομίζω ότι κάνουν συγχρονισμό αν το έχεις δει online. Μην ξεχνάς ότι για πολλά addon το trakt είναι μια από πολλές πηγές. Ουσιαστικά στο δίσκο σωθούν ένα λινκ το οποίο αφορά την εφαρμογή και πιο αρχείο. Έτσι χάνεται η σύνδεση με trakt.

Νομίζω. Αλλά από την συμπεριφορά που είχα δει, έτσι το εκλαμβάνω.

Κάπως κατάφερα να σβήσω όσες έχω δει.

Αλλά δεν με αφήνει με τίποτα να προσθέσω νέα σειρά,παρόλο που είναι στο Trakt και την κάνω add to library μέσω Specto.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σας ευχαριστώ και τους δύο!

edit: Το εγκατέστησα και πάλι δεν παίζει το sport365. :(

Δεν θα σου δουλέψει καμία έκδοση του zem. Πρέπει να κατεβάσεις το build του diamond ή του simplicity και να αντιγραψεις τον φάκελο του ZEM από τον φάκελο addons του build. Η καλητερα μόνο το αρχείο live365.py που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του ZEM και να αντικαταστησεις το δικο σου.

Δεν θα σου δουλέψει καμία έκδοση του zem. Πρέπει να κατεβάσεις το build του diamond ή του simplicity και να αντιγραψεις τον φάκελο του ZEM από τον φάκελο addons του build. Η καλητερα μόνο το αρχείο live365.py που βρίσκεται μέσα στον φάκελο του ZEM και να αντικαταστησεις το δικο σου.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις λίγο γιατί συμβαίνει αυτό?

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να εξηγήσεις λίγο γιατί συμβαίνει αυτό?

Υποθέτω οτι το live365.py ενημερώνεται κατά την χρήση του Sport365 μέσα στο ZEM. Αλλά αυτό όταν το zem δούλευε κανονικά. Τώρα δεν ενημερώνεται το αρχείο αυτό με το κατάλληλο για την πρόσβαση στο Sport365 γιατί το zem δεν δουλεύει όπως πριν. Όσοι λοιπόν είχαν το σωστό και δεν έκαναν το update που αφαίρεσε λειτουργίες από το zem θα τους δουλεύει. Όσοι έκαναν το update τους αρκεί η αντικατάσταση του αρχείο.

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι η έκδοση ΖΕΜ που είχα (και που πάλι δεν δούλευε το 365) ήταν παλιότερη από αυτή που έχει το simplicity. Τέλος πάντων, ελπίζω να δουλέψει με τον τρόπο που είπες. Θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι η έκδοση ΖΕΜ που είχα (και που πάλι δεν δούλευε το 365) ήταν παλιότερη από αυτή που έχει το simplicity. Τέλος πάντων, ελπίζω να δουλέψει με τον τρόπο που είπες. Θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Δεν είναι θέμα έκδοσης του ZEM ξαναλέω. Πριν την 1η φορά που πατούσες το sport365 στο zem κατέβαζε από κάποιο server το live365.py και έπερνε πρόσβαση στο Sport365. Τώρα αυτός ο server προφανώς δεν λειτουργεί.

Edited by kandilak

Αυτόν εδώ

https://howtomediacenter.com/en/install-quasar-kodi-addon/

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό που μου πρότεινες, τουλάχιστον μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση που ζητάει για περαστεί αυτόματα το repository αλλά παίρνω το παρακάτω μήνυμα.

http://i65.tinypic.com/357m04n.jpg

Δεν ξέρω τι φταίει.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Για μας που δεν έχουμε αυτό το build,μπορείς να μας το ανεβάσεις κάπου για να το περάσουμε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ακολούθησα και εγώ τον οδηγό που μου πρότεινες, τουλάχιστον μέχρι την πρώτη επανεκκίνηση που ζητάει για περαστεί αυτόματα το repository αλλά παίρνω το παρακάτω μήνυμα.

http://i65.tinypic.com/357m04n.jpg

Δεν ξέρω τι φταίει.

Δοκίμασε στις ριθμίσεις του Quasar να αλλάξεις το Folder που κατεβάζει τις ταινίες.Κατά προτίμηση επέλεξε κάποιον φάκελο μέσα στα Έγγραφα

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Για μας που δεν έχουμε αυτό το build,μπορείς να μας το ανεβάσεις κάπου για να το περάσουμε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

https://www.mediafire.com/?34jw4oete9w18wt

Κανα τοπ για να παίρνει αυτόματα και σωστούς υπότιτλους υπάρχει?

Αν όχι αυτόματα, έστω τους σωστους

Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk!

Πως το περασατε παιδες;

Το κατεβάζεις και το κάνεις αντιγραφή - επικόλληση στον φάκελο addons/plugin.video.ZemTV-shani αντικαθιστοντας το αρχείο που υπάρχει εκεί.

Μεσα απο το kodi?

Πώς θα το κάνεις μέσα από το κοντι ρε φίλος;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

η διαδρομή που θα αντιγραψεις το αρχείο είναι η

Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.ZemTV-shani

Χρησιμοποίησε τον ES file manager (θα πρέπει από τις ρυθμίσεις του να ενεργοποιήσεις την προβολή των κρυφών αρχείων - φακέλων)