GaleaNatur Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Μ' αρέσει που με το παραμικρό αρχίζει η καταστροφολογία. Δεν παίζουν οι HD πηγές μια μέρα και γρήγορα να πάμε σε real debrid. Εγώ λέω να πάμε σε netflix γιατί και στο real debrid υπάρχουν μέρες που δεν παίζουν οι πηγές.Αν σε εσένα δεν παίζουν μια μέρα και όχι κάνα μήνα μάλλον είσαι από τους τυχερούς Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ηθελα να ρωτησω οι τηλεορασεις phlips εχουν ολες λειτουργεικο android H μονο συγκεκριμενα μοντελα; Σε λάθος νήμα ρωτάς. Εάν σκέφτεσαι για καινούργια tv πρώτα πρέπει να δεις εάν έχει dvb-t2 tuner (x265 ) http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1258191/digea-anapofeukti-i-metabasi-sti-nea-texnologia-dvb-t2 ....πάλι σε έξοδα θέλουν να μας βάλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Εγώ έχω άλλο θεματάκι σήμερα. Ενώ βρίσκω κανονικά πηγές και σε 1080p λόγω debrid, δεν μου βρίσκει υπότιτλους. Συγκεκριμένα, παραμένει στην αναζήτηση υποτίτλων οποία πηγή και αν δοκιμάσω. Είμαι σε 16.1 Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι κάνουν σαν να τους έθιξαν το μαγαζί το κοντι σέρνεται κάνα δίμηνο και αυτό είναι γεγονός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι κάνουν σαν να τους έθιξαν το μαγαζί το κοντι σέρνεται κάνα δίμηνο και αυτό είναι γεγονός Το kodi είναι ότι ήταν πάντα. Κάποιες στιγμές δουλεύουν τα πάντα κάποιες στιγμές τίποτα. Το γεγονός είναι ότι το kodi δεν είναι για τους πολλούς. Στις διάφορες κοινότητες υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να βοηθήσουν στο να γίνει εύκολα προσβάσιμο και να διορθώνονται προβλήματα που παρουσιάζονται και υπάρχουν και αυτοί που απλά φέρνουν την καταστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Δεν εξηγείτε κιόλας ρε παιδιά τι εννοείτε. Σέρνεται το κόντι ένα δίμηνο, δηλαδή τι? Έχεις βάλει κάνα βαρύ build? Έχεις φορτώσει 100 πρόσθετα? Τι εννοείς σέρνεται? Πατάς πχ στις ταινίες και μέχρι να σου ανόξει τις κατηγορίες κάνει 2 λεπτά? Δοκίμασες να αλλάξεις dns? Για όλα υπάρχουν απαντήσεις. Και το ότι βάλαμε μια ταινία και δεν έπαιξαν οι ροές HD δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν πλέον οι ροές αυτές γενικώς. Σε άλλες ταινίες θα παίζουν. Απλώς όπως γίνεται κάθε τόσο θα σβήστηκαν κάμποσες πηγές gvideo που σε 2-3 μέρες θα είναι πάλι πάνω όπως πρίν. Και δεν τελειώνει το κόντι και οι ταινίες στα κόβεναντ και ελύσιουμ κλπ. Βάλε bob, wolfpack, duckpool και τσέκαρε να δεις κι εκεί ταινίες. 20 χρόνια βρίσκουμε τσάμπα από εποχές dial up και τώρα θα πληρώνουμε για να βλέπουμε πειρατικά hd? Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το κόντι σωστά. Και στο iptv bonanza έχει δεκάδες χιλιάδες ταινίες και σειρές on demand σε FHD. Edited July 23, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Δεν εξηγείται κιόλας ρε παιδιά τι εννοείται. Σέρνεται το κόντι ένα δίμηνο, δηλαδή τι? Έχεις βάλει κάνα βαρύ build? Έχεις φορτώσει 100 πρόσθετα? Τι εννοείς σέρνεται? Πατάς πχ στις ταινίες και μέχρι να σου ανόξει τις κατηγορίες κάνει 2 λεπτά? Δοκίμασες να αλλάξεις dns? Για όλα υπάρχουν απαντήσεις. Και το ότι βάλαμε μια ταινία και δεν έπαιξαν οι ροές HD δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν πλέον οι ροές αυτές γενικώς. Σε άλλες ταινίες θα παίζουν. Απλώς όπως γίνεται κάθε τόσο θα σβήστηκαν κάμποσες πηγές gvideo που σε 2-3 μέρες θα είναι πάλι πάνω όπως πρίν. Και δεν τελειώνει το κόντι και οι ταινίες στα κόβεναντ και ελύσιουμ κλπ. Βάλε bob, wolfpack, duckpool και τσέκαρε να δεις κι εκεί ταινίες. 20 χρόνια βρίσκουμε τσάμπα από εποχές dial up και τώρα θα πληρώνουμε για να βλέπουμε πειρατικά hd? Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το κόντι σωστά. Και στο iptv bonanza έχει δεκάδες χιλιάδες ταινίες και σειρές on demand σε FHD. Όπως έχω γράψει πριν από πολύ καιρό το kodi δεν είναι για όλους !! (δεν είναι plug and play !!) Υπάρχει το tirranium + αλλά πρόγραμμα για αυτούς που δεν τους αρέσει το ψάξιμο Εννοείται Δεν πληρώνω ...(πάντα υπάρχουν λύσεις !!) .. Το debrid δεν δημιουργήθηκε για streaming αλλά για downloading απο διάφορα file host site,στο kodi τα τελευταία 2 με 3 χρόνια χρησιμοποιείται(την πρωτη και την τελευταία φορά που πλήρωσα ήταν όταν υπήρχε ακόμα το rapidshare ,το 2007) Edited July 23, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ή δουλεύετε τορεντ και τελειώνει η συζήτηση εδώ, σε σχέση με fhd Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Όπως έχω γράψει πριν από πολύ καιρό το kodi δεν είναι για όλους !! (δεν είναι plug and play !!) Υπάρχει το tirranium + αλλά πρόγραμμα για αυτούς που δεν τους αρέσει το ψάξιμο Εννοείται Δεν πληρώνω ...(πάντα υπάρχουν λύσεις !!) .. Το debrid δεν δημιουργήθηκε για streaming αλλά για downloading απο διάφορα file host site,στο kodi τα τελευταία 2 με 3 χρόνια χρησιμοποιείται(την πρωτη και την τελευταία φορά που πλήρωσα ήταν όταν υπήρχε ακόμα το rapidshare ,το 2007) Τι μου θύμησες με το rapidshare χαχαχα. Ήταν η πρώτη φορά που το σκέφτηκα να πληρώσω. Αυτό της αναμονής το ξεπερνούσα με ρεστάρτ στο ρούτερ αλλά το όριο στην ταχύτητα δεν παλεύοταν. Είχα κερδίσει θυμάμαι και ένα μήνα premium ¨η gols πως το λέγανε τέλος πάντων, με κάτι πόντους που είχα μαζέψει (δεν θυμάμαι καθόλου πως τους μαζεύαμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν εξηγείτε κιόλας ρε παιδιά τι εννοείτε. Σέρνεται το κόντι ένα δίμηνο, δηλαδή τι? Έχεις βάλει κάνα βαρύ build? Έχεις φορτώσει 100 πρόσθετα? Τι εννοείς σέρνεται? Πατάς πχ στις ταινίες και μέχρι να σου ανόξει τις κατηγορίες κάνει 2 λεπτά? Δοκίμασες να αλλάξεις dns? Για όλα υπάρχουν απαντήσεις. Και το ότι βάλαμε μια ταινία και δεν έπαιξαν οι ροές HD δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν πλέον οι ροές αυτές γενικώς. Σε άλλες ταινίες θα παίζουν. Απλώς όπως γίνεται κάθε τόσο θα σβήστηκαν κάμποσες πηγές gvideo που σε 2-3 μέρες θα είναι πάλι πάνω όπως πρίν. Και δεν τελειώνει το κόντι και οι ταινίες στα κόβεναντ και ελύσιουμ κλπ. Βάλε bob, wolfpack, duckpool και τσέκαρε να δεις κι εκεί ταινίες. 20 χρόνια βρίσκουμε τσάμπα από εποχές dial up και τώρα θα πληρώνουμε για να βλέπουμε πειρατικά hd? Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το κόντι σωστά. Και στο iptv bonanza έχει δεκάδες χιλιάδες ταινίες και σειρές on demand σε FHD.Πώς τις βλέπουμε;τις ταινίες στο bonanza εννοώ.βάζουμε κάποιο φίλτρο αναζήτησης; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalbag Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που, ενώ βλέπω ταινία από το kodi στο smartphone να το μεταφέρω σε LG tv αλλά να κλείνει η οθόνη του τηλεφώνου και να παίζει μόνο στην tv. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. Δεν υπάρχει τρόπος ή δε γνωρίζει κανείς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν εξηγείτε κιόλας ρε παιδιά τι εννοείτε. Σέρνεται το κόντι ένα δίμηνο, δηλαδή τι? Έχεις βάλει κάνα βαρύ build? Έχεις φορτώσει 100 πρόσθετα? Τι εννοείς σέρνεται? Πατάς πχ στις ταινίες και μέχρι να σου ανόξει τις κατηγορίες κάνει 2 λεπτά? Δοκίμασες να αλλάξεις dns? Για όλα υπάρχουν απαντήσεις. Και το ότι βάλαμε μια ταινία και δεν έπαιξαν οι ροές HD δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν πλέον οι ροές αυτές γενικώς. Σε άλλες ταινίες θα παίζουν. Απλώς όπως γίνεται κάθε τόσο θα σβήστηκαν κάμποσες πηγές gvideo που σε 2-3 μέρες θα είναι πάλι πάνω όπως πρίν. Και δεν τελειώνει το κόντι και οι ταινίες στα κόβεναντ και ελύσιουμ κλπ. Βάλε bob, wolfpack, duckpool και τσέκαρε να δεις κι εκεί ταινίες. 20 χρόνια βρίσκουμε τσάμπα από εποχές dial up και τώρα θα πληρώνουμε για να βλέπουμε πειρατικά hd? Δεν υπάρχει περίπτωση. Μάθετε να χρησιμοποιείτε το κόντι σωστά. Και στο iptv bonanza έχει δεκάδες χιλιάδες ταινίες και σειρές on demand σε FHD. Μιλάω για της HD ροές μιλάω για τους υπότιτλους κατά καιρούς δηλαδή τ άλλο θέλετε πας να δεις μια ταινία και πρέπει να ψάχνεσαι κάνα μισάωρο πριν την δεις εγώ αυτό το λέω μαζοχισμο Ευτυχώς υπάρχει το τεραριουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν υπάρχει τρόπος ή δε γνωρίζει κανείς ???Νομίζω με το yatse μπορείς να το κάνεις αυτό. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν ξέρω γιατί δε βρίσκετε HD πηγές Εδώ και καμιά εβδομάδα με Covenant (Kodi 17.3, raspberry) και βλέπω hd 720 σειρές και 1080 ταινίες. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν ξέρω γιατί δε βρίσκετε HD πηγές Εδώ και καμιά εβδομάδα με Covenant (Kodi 17.3, raspberry) και βλέπω hd 720 σειρές και 1080 ταινίες. μία από τα ίδια και εγώ όσον αφορά τις σειρές, μέσω Covenant & Specto βρίσκω τουλάχιστον 2 πηγές HD Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Πώς τις βλέπουμε;τις ταινίες στο bonanza εννοώ.βάζουμε κάποιο φίλτρο αναζήτησης; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτις λίστες ανάμεσα στα κανάλια έχει και χιλιάδες σειρές και ταινίες. Πρόσφατα το ανακάλυψα. Βάλε φίλτρο και ρίξε ψάξιμο να δεις. Μιλάω για της HD ροές μιλάω για τους υπότιτλους κατά καιρούς δηλαδή τ άλλο θέλετε πας να δεις μια ταινία και πρέπει να ψάχνεσαι κάνα μισάωρο πριν την δεις εγώ αυτό το λέω μαζοχισμο Ευτυχώς υπάρχει το τεραριουμΤότε μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το kodi σου. Οι υπότιτλοι δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ πρόβλημα φέτος και στις hd ροές υπήρξαν 2-3 φορές που σε κάποιες ταινίες δεν έβρισκε. Τίποτα σημαντικό δηλαδή. Άλλωστε και το terrarium που λες, από τις ίδιες πηγές τραβάει και ροές και υπότιτλους. Εγώ ακόμα και με τον χαμό που έγινε με το κλείσιμο του tvaddons χωρίς να έχω πειράξει τίποτα δουλεύουν όλα τα πρόσθετα κομπλέ, ακόμα και το ΖΕΜ που έφαγε τη μήνυση. Θέμα σωστών ρυθμίσεων είναι, φιλικά σου το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Στις λίστες ανάμεσα στα κανάλια έχει και χιλιάδες σειρές και ταινίες. Πρόσφατα το ανακάλυψα. Βάλε φίλτρο και ρίξε ψάξιμο να δεις. Τότε μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το kodi σου. Οι υπότιτλοι δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ πρόβλημα φέτος και στις hd ροές υπήρξαν 2-3 φορές που σε κάποιες ταινίες δεν έβρισκε. Τίποτα σημαντικό δηλαδή. Άλλωστε και το terrarium που λες, από τις ίδιες πηγές τραβάει και ροές και υπότιτλους. Εγώ ακόμα και με τον χαμό που έγινε με το κλείσιμο του tvaddons χωρίς να έχω πειράξει τίποτα δουλεύουν όλα τα πρόσθετα κομπλέ, ακόμα και το ΖΕΜ που έφαγε τη μήνυση. Θέμα σωστών ρυθμίσεων είναι, φιλικά σου το λέω. αγαπητε μου δεν ειναι θεμα ρυθμίσεων μην επιμενεις σε εμενα και σε κανα δυο φιλους μου τα ιδια κανει προ λιγων ημερων με το Covenant ημουν οκ τωρα αρχισαν παλι τα ιδια οσο για τους υποτιτλους οποιος δεν βαριεται εδω μεσα το λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Αν δεν έπαιζαν οι υπότιτλοι τότε εδώ μέσα όλοι για αυτό θα έγραφαν, θα έβλεπες απανωτά ποστ για το ίδιο πρόβλημα. Παρατηρείς κάτι τέτοιο? Σε 50 φίλους έχω κάνει σετάρισμα του kodi και κανένας δεν έχει πρόβλημα. Να σε βοηθήσω προσπαθώ. Ποια addons υποτίτλων έχεις? Ποιες εκδόσεις? Έχεις αλλάξει το source του twilight όπου βρίσκεται το ρεπο του subtitles.gr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Στις λίστες ανάμεσα στα κανάλια έχει και χιλιάδες σειρές και ταινίες. Πρόσφατα το ανακάλυψα. Βάλε φίλτρο και ρίξε ψάξιμο να δεις. Τότε μάλλον δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το kodi σου. Οι υπότιτλοι δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ πρόβλημα φέτος και στις hd ροές υπήρξαν 2-3 φορές που σε κάποιες ταινίες δεν έβρισκε. Τίποτα σημαντικό δηλαδή. Άλλωστε και το terrarium που λες, από τις ίδιες πηγές τραβάει και ροές και υπότιτλους. Εγώ ακόμα και με τον χαμό που έγινε με το κλείσιμο του tvaddons χωρίς να έχω πειράξει τίποτα δουλεύουν όλα τα πρόσθετα κομπλέ, ακόμα και το ΖΕΜ που έφαγε τη μήνυση. Θέμα σωστών ρυθμίσεων είναι, φιλικά σου το λέω.Τι φίλτρο έβαλες; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Δεν έβαλα φίλτρο, άνοιγα λίστες και έκανα σκρολ προς τα κάτω και πέτυχα αυτά με τις ταινίες. Κάτσε να μπω να δω τώρα μήπως το βρω να σου πω. Πάντως αν βάλεις φίλτρο πχ game thrones θα σου βγάλει στάνταρ γιατί είχε όλα τα επεισόδια από όλες τις σεζόν στη σειρά το ένα μετά το άλλο και έπαιζαν ακαριαία με το που πατούσες στο λινκ. edit: Στο daily playlist 24 July στο τρίτο και τέταρτο λινκ ήταν όμως πρέπει να τα αφαίρεσαν γιατί τώρα που δοκίμασα δεν παίζουν. Edited July 24, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Πολύ απλά οποίος διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με το kodi... Το χρησιμοποιώ μόλις ένα χρόνο κοντά και ούτε, τα περισσότερα τα έμαθα από εδώ.. Προβληματάκια μικρά η μεγαλύτερα έχουν λυθεί Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Την πιο αξιόπιστη και τελείως δωρεάν λύση που χρησιμοποιώ καιρό τώρα είναι το quasar(torrent streaming).Μου δείχνει ολόκληρο το όνομα του αρχείου(άρα μπορώ να βρω τον ακριβώς συμβατό υπότιτλο χωρίς δοκιμές).Με το quasar Burst(πάροχος) μου βρίσκει torrent από όλες τις γνωστές σελίδες. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Την πιο αξιόπιστη και τελείως δωρεάν λύση που χρησιμοποιώ καιρό τώρα είναι το quasar(torrent streaming).Μου δείχνει ολόκληρο το όνομα του αρχείου(άρα μπορώ να βρω τον ακριβώς συμβατό υπότιτλο χωρίς δοκιμές).Με το quasar Burst(πάροχος) μου βρίσκει torrent από όλες τις γνωστές σελίδες. μιλας για kodi φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ναι, πρόσθετο είναι το quasar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Αν δεν έπαιζαν οι υπότιτλοι τότε εδώ μέσα όλοι για αυτό θα έγραφαν, θα έβλεπες απανωτά ποστ για το ίδιο πρόβλημα. Παρατηρείς κάτι τέτοιο? Σε 50 φίλους έχω κάνει σετάρισμα του kodi και κανένας δεν έχει πρόβλημα. Να σε βοηθήσω προσπαθώ. Ποια addons υποτίτλων έχεις? Ποιες εκδόσεις? Έχεις αλλάξει το source του twilight όπου βρίσκεται το ρεπο του subtitles.gr? Βρε φίλε μάλλον δεν κατάλαβες δεν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους τώρα παλιότερα είχα όπως και άλλοι απλά λέω πως συνέχεια πρέπει να ασχοληθώ με κάτι στο κοντι για να δω μια ταινία Ε αυτό το βαριέμαι έβαλα το τεραρουμ και ησύχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts