kandilak Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ήρθε νέα αναβάθμιση για Simplicity M! https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/07/simplicity-m-krypton-kodi-builds-v13.html?m=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Σε μηχανάκι με Android 4.4.2 πέρασα το ftmc που υποστηρίζει kodi 17, όσο το έχω δουλέψει πολύ καλό χωρίς προβλήματα. Άλλαξα το skin στο default του kodi για λόγους συνήθειας, πέρασα το kdil repo και σε 15 λεπτά ήταν έτοιμο. Πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι developers του ftmc και με βλέπω να κρατάω το αγαπημένο μου boxaki αρκετό καιρό ακόμα! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 1, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα ήθελα παρακαλώ μια βοήθεια. Έχω Mac mini 2010 με 4gb ram και 10.11.6 el capitan. Ειχα μια παλιά έκδοση του kodi και όλα κομπλέ. Μέχρι που αναγκάστηκα να αναβαθμιστω κλπ. Μετά από ταλαιπωρία μην σας κουράζω, διάβασα εδώ και έβαλα έτοιμο build το simplicity με όλα έτοιμα. Το πρόβλημα που είχα από τότε που πήγα σε τελευταία έκδοση την 17 krypton κλπ είναι ότι σε ότι έχει να κάνει με εικόνα τα βλέπω σαν slow motion κολλάει. Ακόμα και τώρα με το simplicity. Ο ήχος πάει νερό. Το βίντεο λαγκαρει. Αν κατεβάσω από τορρεντ Φυσικά τα βλέπω νεράκι. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα ήθελα παρακαλώ μια βοήθεια. Έχω Mac mini 2010 με 4gb ram και 10.11.6 el capitan. Ειχα μια παλιά έκδοση του kodi και όλα κομπλέ. Μέχρι που αναγκάστηκα να αναβαθμιστω κλπ. Μετά από ταλαιπωρία μην σας κουράζω, διάβασα εδώ και έβαλα έτοιμο build το simplicity με όλα έτοιμα. Το πρόβλημα που είχα από τότε που πήγα σε τελευταία έκδοση την 17 krypton κλπ είναι ότι σε ότι έχει να κάνει με εικόνα τα βλέπω σαν slow motion κολλάει. Ακόμα και τώρα με το simplicity. Ο ήχος πάει νερό. Το βίντεο λαγκαρει. Αν κατεβάσω από τορρεντ Φυσικά τα βλέπω νεράκι. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από mac δεν γνωριζω τίποτα. Για το πρόβλημα σου μπορει να χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο video acceleration. Πήγαινε ΣΥΣΤΗΜΑ-Αναπαραγωγή-Βιντεο και στις ρυθμισεις δεξιά παίξε με τις ρυθμίσεις στο πεδίο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Αν θες βάλε κάνα screen από το menu που σου είπα να δουμε τι επιλογές βγάζει στον mac. Edit: επίσης δοκίμασε να κάνεις χρήση dns της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα το δω σε ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι ο,τι κι αν είναι δεν υπήρχε πριν την 17 έκδοση Τι εννοείς με το dns της Google? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Βασικά γράφει πολύ αργή πηγή, χαμηλός ρυθμός ανανέωσης. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα το δω σε ευχαριστώ. Το θέμα είναι ότι ο,τι κι αν είναι δεν υπήρχε πριν την 17 έκδοση Τι εννοείς με το dns της Google? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://help.my-private-network.co.uk/support/solutions/articles/6000141060-how-to-set-google-dns-on-your-mac-os-x-computer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Ούτε καν το ήξερα αυτο. Δυστυχώς δεν λέει να στριμαρει με τπτ.ειναι σαν ο πάροχος ρε παιδί μου να μου κόβει την ταχύτητα και κολλάει το στριμ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Ούτε καν το ήξερα αυτο. Δυστυχώς δεν λέει να στριμαρει με τπτ.ειναι σαν ο πάροχος ρε παιδί μου να μου κόβει την ταχύτητα και κολλάει το στριμ Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι stream το παρουσιάζει? Μπορεί να είναι θέμα της πηγής που τραβάς. Δοκίμασε κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Ξέρει κανείς αν το realdebrid μπορει να πληρωθει με paysafe; Η υπαρχει περιορισμος λογω capital controls; Δεν νομιζω για περιορισμο, εχω με eurobank κανονικα ειχε πληρωσει, δεν ξερω αν εχει αλλαξει σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 αν το tv box εχει 2 gram μπορει να σηκωσει καποιο build; ανετότατα, κανένα πρόβλημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Από mac δεν γνωριζω τίποτα. Για το πρόβλημα σου μπορει να χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο video acceleration. Πήγαινε ΣΥΣΤΗΜΑ-Αναπαραγωγή-Βιντεο και στις ρυθμισεις δεξιά παίξε με τις ρυθμίσεις στο πεδίο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Αν θες βάλε κάνα screen από το menu που σου είπα να δουμε τι επιλογές βγάζει στον mac. Edit: επίσης δοκίμασε να κάνεις χρήση dns της google Πάντως κι εγώ που αναβάθμισα στο 17.3 σε android box, έχω πολλά λαγκαρισματα στο stream που δεν τα είχα στην 16.1 Για το βίντεο acceleration τι ρυθμίσεις έχεις και είναι οκ; Εγώ από την έκδοση 16.1 τα είχα όλα κλειστά Πρέπει να ανοίξω κανένα; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 για όσους ασχολούνται με το android πλέον παίζει και το strem.io σε android συσκευές (εκτός από win , linux και mac) (παίζει και subs) αλλά και το νέο NewestMoviesHD (δεν έχει subs αλλά μπορούμε αν το παίζουμε με mxplayer) Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Δεν βρήκα με τπτ άκρη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Λοιπόν και εγώ έχω θέμα με το video στην 17.3 και νόμιζα ότι φταίει το box μου. Ενώ παίζει, δείχνει να φρενάρει και να ξεκινά πάλι. Τι ρυθμίσεις να κάνω στο βίντεο;;;. Αυτό με το dns θα το δοκιμάσω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) Λοιπόν και εγώ έχω θέμα με το video στην 17.3 και νόμιζα ότι φταίει το box μου. Ενώ παίζει, δείχνει να φρενάρει και να ξεκινά πάλι. Τι ρυθμίσεις να κάνω στο βίντεο;;;. Αυτό με το dns θα το δοκιμάσω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά σε android η 17.3 δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει το FTMC (έκδοση 16.2.29) για andoird από 4.4 και πάνω, και το SPMC 16.7 για android 5 και πάνω τα οποία έχουν βάση την έκδοση 16 του kodi. Αν νομίζετε ότι είναι θέμα έκδοσης μπορείτε να δοκιμάσετε και τις εκδόσεις αυτές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βρήκα με τπτ άκρη Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως από εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=307370 Από ότι αναφέρουν η απενεργοποίηση του video acceleration κάνει δουλειά. Ή να βγεις από full screen και να το βλέπεις σε windowed Edited July 2, 2017 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Θα το δω στο σπίτι γιατί δουλεύω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Όταν λέτε οτι σας κάνει lag εννοείτε πως σπάει ελαφρώς η κίνηση όταν παίζει η ταινία ή μηπως σταματάει τελείως η ταινία και φορτώνει το buffer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Μπορούμε να έχουμε σε τάμπλετ με 4.4 και το spmc και το ftmc; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Μπορούμε να έχουμε σε τάμπλετ με 4.4 και το spmc και το ftmc; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μόνο ftmc μπορείς σε 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Παιδιά σε android η 17.3 δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει το FTMC (έκδοση 16.2.29) για andoird από 4.4 και πάνω, και το SPMC 16.7 για android 5 και πάνω τα οποία έχουν βάση την έκδοση 16 του kodi. Αν νομίζετε ότι είναι θέμα έκδοσης μπορείτε να δοκιμάσετε και τις εκδόσεις αυτές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως από εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=307370 Από ότι αναφέρουν η απενεργοποίηση του video acceleration κάνει δουλειά. Ή να βγεις από full screen και να το βλέπεις σε windowed Παιδιά έφτιαξε!ήταν η απενεργοποίηση του hardware acceleration! Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Για ερωτικές ταινίες έχουμε τίποτα καλό; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 μόνο ftmc μπορείς σε 4.4 Μα έχω ήδη περασμένο το spmc (απλώς δεν έχω την τελευταία) και λειτουργεί. Δοκίμασα να περάσω το ftmc (τελευταία έκδοση rc) και κρασάρει. Φταίει το spmc ή ο επεξεργαστής που είναι παλιός ή κάτι άλλο τέλος πάντων; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παιδιά ξέρει κάποιος πως κάνω αναβάθμιση το simplicity χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις μου;;; Με την τελευταία είτε πατάω fresh είτε normal install χάνει και την συσχέτιση του trakt με το exodus και το specto και κάποιες αλλαγές που είχα κάνει στο μενου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Για ερωτικές ταινίες έχουμε τίποτα καλό; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To Ultimate Whitecream addon. Το κατεβάζεις από εδώ: https://ftp.acc.umu.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/plugin.video.uwc/plugin.video.uwc-1.1.54.zip και κάνεις εγκατάσταση με install from zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts