taliban Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Βρε παιδια κανενας δεν μπορει να βοηθησι?Βάλε ένα build πχ siblicity ή diamond και θα τα έχεις όλα έτοιμα. Δες εδώ στη πρώτη σελίδα αν τα έχει ως οδηγίες ή googlαρε τα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Βάλε ένα build πχ siblicity ή diamond και θα τα έχεις όλα έτοιμα. Δες εδώ στη πρώτη σελίδα αν τα έχει ως οδηγίες ή googlαρε τα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω κατι εκανα και το λεω γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Αλλα καθε φορα που το ανοιγω το kodi μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ανταποκρινεται.Αμονη η κλεισιμο.Βαζω αναμονη και κπια στιγμη αρχιζει να δουλευει .Αραγε γιατι το κανει.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Ευχαριστω κατι εκανα και το λεω γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Αλλα καθε φορα που το ανοιγω το kodi μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ανταποκρινεται.Αμονη η κλεισιμο.Βαζω αναμονη και κπια στιγμη αρχιζει να δουλευει .Αραγε γιατι το κανει.Καμια ιδεα? κάνε το διαγραφή το kodi , εγκατάσταση από την αρχή και μετά τα βήματα από εδώ http://www.mrkoditutorials.com/2017/06/the-best-fast-krypton-kodi-173-build_6.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Ναι, από Ελλάδα το βλέπω. Δεν ήξερα ότι είναι geo-restricted. Δοκίμασε να το δεις από άλλο πρόσθετο (ultimate iptv ή bonanza iptv). Το βρήκα και εκεί και παίζει αλλά δεν γνωρίζω αν είναι πάλι μόνο για Ελλάδα. mariel19 για ΣΚΆΙ έχεις δοκιμάσει να δεις από browser ; Πήγαινε Σκάι live tv. Meizu m2 με Tapatalk Ειναι restricted απο περυσι το εκοψαν, μιλησα κ μαζι τους κ ειπανε το κοψανε... Ultimate δε βρισκω κατι.. το αλλο δεν το χει στο simplicity Edited June 28, 2017 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ultimate δε βρισκω κατι.. το αλλο δεν το χει στο simplicityUltimate και Bonanza είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο το όνομα διαφέρει. Σήμερα όντως δεν βρίσκει τίποτα. Στις daily list 27/6 και 26/6 το βρίσκει το ΣΚΑΙ αλλά είναι offline. Πρέπει να τσεκάρεις κάθε μέρα τη νέα daily list πχ στην αυριανή 30/6 μπορεί να το βρει. Γενικά τα ελληνικά κανάλια τα έχει σχεδόν πάντα στις λίστες. Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις ένα free vpn πχ hola vpn, να επιλέξεις ελληνική ip και να ανοίξεις από εκεί το kodi και το alivegr για να σου παίξει το ΣΚΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Σωστα. Υπαρχει ενα αλλο xml το οποιο χρησιμοποιω και δεν εχω προβλημα buffering στα tv boxes μου σε fhd movies, ενω εχω 6-7 mbs συνδεση. Μολις μπορεσω θα τ ανεβασω Ευχαριστω κατι εκανα και το λεω γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Αλλα καθε φορα που το ανοιγω το kodi μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ανταποκρινεται.Αμονη η κλεισιμο.Βαζω αναμονη και κπια στιγμη αρχιζει να δουλευει .Αραγε γιατι το κανει.Καμια ιδεα? Και να μην διαγραψεις το kodi, οπως σου ειπε ενας φιλος πιο πανω, δεν πειραζει. Πατα αναμονη στο μηνυμα που σου βγαζει και θα δουλεψει αμεσως μετα κανονικα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 καλησπέρα παιδιά, θέλω να στήσω kodi για ταινίες-σειρές SD ή HD καθώς και ελληνικούς υπότιτλους. Τι πρέπει να κάνω; ποια repos λειτουργούν. Υπάρχει κάποιος γρήγορος οδηγός για να το σετάρω; Όποιος έχει να μου στείλει ένα γρήγορο λινκ με κάποιον οδηγό ή να μου εξηγήσει λίγο επιγραμματικά τι πρέπει να κάνω, ευχαριστώ Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 καλησπέρα παιδιά, θέλω να στήσω kodi για ταινίες-σειρές SD ή HD καθώς και ελληνικούς υπότιτλους. Τι πρέπει να κάνω; ποια repos λειτουργούν. Υπάρχει κάποιος γρήγορος οδηγός για να το σετάρω; Όποιος έχει να μου στείλει ένα γρήγορο λινκ με κάποιον οδηγό ή να μου εξηγήσει λίγο επιγραμματικά τι πρέπει να κάνω, ευχαριστώ Διάβασε την πρώτη σελίδα σχετικά με το simplicity.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Διάβασε την πρώτη σελίδα σχετικά με το simplicity.. όλα καλά απλά κατα το άνοιγμα συνέχεια πετάει ένα tempname error. τι είναι; Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 όλα καλά απλά κατα το άνοιγμα συνέχεια πετάει ένα tempname error. τι είναι; Την 1η φορά το κάνει μόνο, μόλις ενημερωθεί και σετταριστεί αυτόματα το Metalliq addon δεν θα το ξαναβγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα νέο Mini M8S II με προεγκατεστημενο το Kodi 17 και έχω πρόβλημα με το συγχρονισμό των υποτίτλων στο Exodus που βλέπω ταινίες. Πάντα είναι μπροστά οι υπότιτλοι, ακόμη και αν τους πάω χειροκίνητα στο τέρμα πίσω (1'), πάλι τρέχουν, δεν συγχρονίζονται.... Κάποια λύση;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 αναβάθμιση του diamond σε 2.2 για change log δεν γνωρίζω κάτι αλλά ισως να μας πει ο ΄΄δημιουργός του΄΄ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Δηλαδή ούτε σε καποιο build παίζουν καλά τα συνηθισμένα exodus,sport devil κτλ; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εγώ έβαλα αυτό http://koditips.com/install-smash-repository-kodi-addons/amp και μια χαρά παίζουν.. Πχ είδα χτες στο sportsdevil Γερμανία-Μεξικό Τώρα για το exodus, elisium-zen κυρίως κανονικά παίζουν αλλα για 1080 έχω συνδρομή λογαριασμού real debrid.. Αλλοως βλέπω μόνο sd Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εγώ έβαλα αυτό http://koditips.com/install-smash-repository-kodi-addons/amp και μια χαρά παίζουν.. Πχ είδα χτες στο sportsdevil Γερμανία-Μεξικό Τώρα για το exodus, elisium-zen κυρίως κανονικά παίζουν αλλα για 1080 έχω συνδρομή λογαριασμού real debrid.. Αλλοως βλέπω μόνο sd Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Kαι εμενα χτες το specto επαιζε μια χαρα και σε 1080. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μηπως ξερει κανεις σε kodi 17.3 τι ρυθμιση πρεπει απο καπου να κανω,για να γραφει και τους τιτλους απο κατω,οχι μονο την εικονα;Το κανει σε ολα τα addons Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μηπως ξερει κανεις σε kodi 17.3 τι ρυθμιση πρεπει απο καπου να κανω,για να γραφει και τους τιτλους απο κατω,οχι μονο την εικονα;Το κανει σε ολα τα addons Sent from my iPad using Tapatalk ProΣτον συγκεκριμένο τύπο προβολής που έχεις επιλέξει δεν γίνεται να φανεί ο τίτλος. Πήγαινε τέρμα αριστερά να εμφανιστεί το πλαϊνό μενού και άλλαξε τύπο προβολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Το ιδιο συμβαινει και σε σενα; Εδω πως φαινεται στο ipad; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σε εμένα τα εμφανίζει σε λίστα. Στο ipad βλέπω έχεις άλλο skin (μάλλον το estouchy) οπότε να γιατί τα εμφανίζει αλλιώς σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα που είναι από tv box ή pc και έχει το estuary skin. Αν βάλεις και εκεί το ίδιο skin θα φαίνεται όπως στο pad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Αρα αυτο που εχω στο ipad δεν μπορω να τα βλεπω ετσι στο box? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μπορείς αν βάλεις το ίδιο skin. Πρώτα πρώτα τσέκαρε στο pad αν είναι όντως το estouchy. Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις διασύνδεσης -> Κέλυφος. Και δες ποιο έχει. Και μετά πήγαινε στο box στις αντίστοιχες ρυθμίσεις και βάλε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Παιδιά μήπως ξέρετε αν μεταφέρθηκε πουθενά αλλου η πηγή τοτ fusion?έκλεισε απο οτι διάβασα . υπάρχει κάτι αντίστοιχο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Μπορείς αν βάλεις το ίδιο skin. Πρώτα πρώτα τσέκαρε στο pad αν είναι όντως το estouchy. Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις διασύνδεσης -> Κέλυφος. Και δες ποιο έχει. Και μετά πήγαινε στο box στις αντίστοιχες ρυθμίσεις και βάλε το ίδιο. Θα μου δουλευει ομως ,γιατι το estouchy λεει για touch συσκευες,η τηλεοραση δεν ειναι touch Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) Παιδιά μήπως ξέρετε αν μεταφέρθηκε πουθενά αλλου η πηγή τοτ fusion?έκλεισε απο οτι διάβασα . υπάρχει κάτι αντίστοιχο ? Βάλε το kdil repo. Κάνε ad source τη διεύθυνση http://kdil.co/repo/ (ακριβώς τα ίδια βήματα όπως έκανες εγκατάσταση το fusion και μετά Κάνε instal from zip file το kdil). Έχει πολλά πράγματα μέσα, θα σε καλύψει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 1, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Θα μου δουλευει ομως ,γιατι το estouchy λεει για touch συσκευες,η τηλεοραση δεν ειναι touch Sent from my iPad using Tapatalk ProΜια χαρά δουλεύει, απλώς είναι διαφορετική η εμφάνιση και τα εικονίδια για να βολεύουν στις touch συσκευές. Δοκίμασέ το και αν δεν σε βολέψει ξαναβάζεις το estuary. Εγώ ας πούμε ακόμα και σε touch συσκευές έχω το estuary επειδή το έχω συνηθίσει από το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts