Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ έχω το ανάποδο. ενώ έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή το acestream όταν πατάω στο castaway ή sto p2p κάποιο stream μου λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί το acestream και δεν ανοίγει.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εγώ έχω το ανάποδο. ενώ έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή το acestream όταν πατάω στο castaway ή sto p2p κάποιο stream μου λέει ότι δεν έχει εγκατασταθεί το acestream και δεν ανοίγει.

Πριν το έγραψαν, πρέπει να ανοίγεις πρώτα το acestream και μετά μέσω του kodi να ανοίγεις τα παιχνίδια.

Πως σεταρουμε ξανά το plexus?

Έχει βίντεο οδηγούς στο γιουτουπ, ψάξε λίγο μην τα θέλετε όλα έτοιμα

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πως σεταρουμε ξανά το plexus?
κάνεις παρατεταμένο κλικ στο plexus, επιλέγεις ρυθμίσεις addon, ενεργοποιείς το repeat configuration on next run, πατάς ΟΚ και ξανατρέχεις το plexus.

κάνεις παρατεταμένο κλικ στο plexus, επιλέγεις ρυθμίσεις addon, ενεργοποιείς το repeat configuration on next run, πατάς ΟΚ και ξανατρέχεις το plexus.

Αυτό κάνω αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι...

Άρα κάνεις όλα τα βήματα που σου έγραψα? Και στο τελευταίο βήμα όταν ξανατρέχεις το Plexus σου βγάζει τα γνωστά με τις ερωτήσεις αν θες external player κλπ? Κατεβάζει τα acestream modules? Στο τέλος σου λέει acestream all done ή σου βγάζει κάποιο error?

Καλημέρα! Μπορω να ρωτησω τι ειναι το Plexus?

Εντάξει είπαμε να βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε αλλά ρε αδερφέ μια λέξη θα γράψεις στο Google Search ,youtube .....

Άρα κάνεις όλα τα βήματα που σου έγραψα? Και στο τελευταίο βήμα όταν ξανατρέχεις το Plexus σου βγάζει τα γνωστά με τις ερωτήσεις αν θες external player κλπ? Κατεβάζει τα acestream modules? Στο τέλος σου λέει acestream all done ή σου βγάζει κάποιο error?

Κάνω όλα τα βήματα και όταν ανοίγω το plexus αντί να κάνει το γνωστό σεταρισμα αυτό απλά ανοίγει και εμφανίζει το μενού του. Σαν να μην καταλαβαίνει το setup on next run...

Κάνω όλα τα βήματα και όταν ανοίγω το plexus αντί να κάνει το γνωστό σεταρισμα αυτό απλά ανοίγει και εμφανίζει το μενού του. Σαν να μην καταλαβαίνει το setup on next run...

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα σε περιβάλον Windows. Ενώ τσεκάρω την επιλογή στο Plexus να τρέξει το σετάρισμα στην επόμενη εκκίνηση, αυτό δείχνει το μενού του. Σε Android όλα καλά.

Παιδιά ειναι απλό το θέμα...απεγκαταστήστε το kodi και ξαναεγκαταστήστε το απο την αρχή. Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ και έτσι μόνο κατάφερα να λειτουργήσω σωστά το plexus. Είναι λίγο μανούρα αλλά.... ολα σε HD μετά.....

Καλημέρα! Μπορω να ρωτησω τι ειναι το Plexus?
Είναι addon που χρειάζεται για να στρημάρουμε acestream και sopcast links μέσω Kodi. Τα links αυτά είναι HD και τα συναντάς στα αθλητικά addons κυρίως.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα σε περιβάλον Windows. Ενώ τσεκάρω την επιλογή στο Plexus να τρέξει το σετάρισμα στην επόμενη εκκίνηση, αυτό δείχνει το μενού του. Σε Android όλα καλά.

Πολύ περίεργο αυτό, δεν μου έχει τύχει ποτέ. Δοκιμάστε να σβήσετε το plexus και να το εγκαταστήσετε ξανά κι αν πάλι δεν κάτσει το σετάρισμα τότε κάντε αυτό που λέει ο soulfunk από πάνω.

Πριν το έγραψαν, πρέπει να ανοίγεις πρώτα το acestream και μετά μέσω του kodi να ανοίγεις τα παιχνίδια.

καλημέρα. εννοείται ότι έχω ανοίξει τον ace player πριν ανοίξω το kodi

καλημέρα. εννοείται ότι έχω ανοίξει τον ace player πριν ανοίξω το kodi
Τώρα είδα ότι είσαι σε υπολογιστή άρα δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάτι πριν πατήσεις στο acestream link sto kodi. Έχεις εγκαταστήσει το Ace stream media 3.1 από το acestream.org? Το plexus το έχεις σετάρει?

Τώρα είδα ότι είσαι σε υπολογιστή άρα δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάτι πριν πατήσεις στο acestream link sto kodi. Έχεις εγκαταστήσει το Ace stream media 3.1 από το acestream.org? Το plexus το έχεις σετάρει?

για το Ace stream media 3.1 ναι. Το plexus κάνει τα ίδια που αναφέρονται παραπάνω από άλλους. απλά ανοίγει.

Έχεις δίκιο για το Plexus σε windows έβαλα τώρα στο δικό μου να κάνει repeat configuration και μετά που το έτρεξα απλώς άνοιξε. Μήπως τελικά στα windows δεν χρειάζεται ξανά σετάρισμα? Δεν πολυθυμάμαι γιατί δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το Kodi σε windows. Πάντως τα λινκς acestream μου παίζουν (έχω καιρό να δω από windows αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα).

Ας απαντήσει και κανένας άλλος που να δουλεύει το Kodi σε windows να δούμε τι μπορεί να φταίει.

Καλημέρα παιδιά.

Εχω ένα θέμα με το Kodi. Ενω το έχω εγκαταστήσει κομπλε σε windows , android , πήγα χθες να το βάλω σε ένα άλλο υπολ που έχω και είχα θέμα.

Δεν εννοώ την εγκατάσταση αλλά , έιχα θέμα με τους υπότιτλους. Δεν έβαζε κανέναν και έγραφε σε όλους αποτυχία λήψης υπότιτλου.

Τι φταίει ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

για το Ace stream media 3.1 ναι. Το plexus κάνει τα ίδια που αναφέρονται παραπάνω από άλλους. απλά ανοίγει.

Βρέθηκε το πρόβλημα και η λύση. Το πρόβλημα έιναι ότι τα αρχεία που κατέβαζε το plexus κατά το σετάρισμα δεν υπάρχουν πλέον στο ίντερνετ και γι' αυτό δεν τα κατεβάζει και απλώς ανοίγει.

Η λύση είναι εδώ:

https://forums.tvaddons.ag/general-video-addon-discussion/48182-acestream-plexus-2.html#post386749

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τα addons των υποτίτλων.

Μου λές λίγο που θα το βρώ αυτό ?

Στις επιλογές των υπότιτλων δεν με αφήνει να βγάλω παρά μόνο να βάλω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σύστημα-Πρόσθετα-Εγκατάσταση από αποθετήριο-Kodi repository-Υπότιτλοι

Εκεί τα βρίσκεις στη λίστα πατάς πάνω, επιλέγεις κατάργηση και μετά ξαναπατάς εγκατάσταση. Κάνε και κάνα restart του Kodi καλού κακού.