nik1975 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Να ρωτήσω κάτι, στην 17 beta 3,live streaming από sportdevil αγώνες σας παίζει; Δοκιμασε κανεις; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα στην κοινότητα.;Έχω ένα πρόβλημα.Το τελευταίο διάστημα ο ήχος στο kodi μου κάνει νερά.Σε βίντεο με ήχο πάνω απο δυο κανάλια (5.1 πχ) κάνει ανα συχνά διαστήματα κάποιες μικρές (της τάξεως του millisecond) διακοπές,τόσο όσο να μου σπάει τα νεύρα...Όμως ενδεχομένως να το κάνει και σε λιγότερα κανάλια ήχου,γτ παρακολουθούσα ένα streaming μιας παλιάς σειράς,αρχές '00's και το έκανε και εκεί.Σε άλλα βίντεο όμως ,είτε τοπικά είτε streaming δεν το κάνει.Έχει μήπως κανένας απο εσάς ιδέα του τί μπορεί να συμβαίνει;Μήπως ενα clean install του το επιλύσει; Tρέχω το Kodi 16.1 RC2 σε λειρουργικό σύστημα OSX Yoshemite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα στην κοινότητα.;Έχω ένα πρόβλημα.Το τελευταίο διάστημα ο ήχος στο kodi μου κάνει νερά.Σε βίντεο με ήχο πάνω απο δυο κανάλια (5.1 πχ) κάνει ανα συχνά διαστήματα κάποιες μικρές (της τάξεως του millisecond) διακοπές,τόσο όσο να μου σπάει τα νεύρα...Όμως ενδεχομένως να το κάνει και σε λιγότερα κανάλια ήχου,γτ παρακολουθούσα ένα streaming μιας παλιάς σειράς,αρχές '00's και το έκανε και εκεί.Σε άλλα βίντεο όμως ,είτε τοπικά είτε streaming δεν το κάνει.Έχει μήπως κανένας απο εσάς ιδέα του τί μπορεί να συμβαίνει;Μήπως ενα clean install του το επιλύσει; Tρέχω το Kodi 16.1 RC2 σε λειρουργικό σύστημα OSX Yoshemite. Πάρε backup και κάνε καθαρή εγκατάσταση με την τελευταία έκδοσης ! Εχεις rc2 βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Zen ...γρήγορο,πηγές 1080p,720p για σειρές,ταινίες ,εμφανίζει,ψαχνει γρήγορα και σωστά τους υπότιτλους Το πως για τους καινούριους,άπειρους,δεν ξέρουν,βαριούνται .... https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/09/zen-kodi-new-movie-addon-for-kodi.html ALEX, απόλυτη εμπιστοσύνη στις προτάσεις του :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Πάνω πάνω στο kodi ακόμα και στην homescreen σου εμφανίζει το σήμα του mute κόκκινο;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν εμφανίζεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) α) Έχω το Bellini GT1 (εδώ και τρεις μέρες), το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ανταποκρίνονται τα (δεν κατεβάζει το fasion.zip / start here) , σαν να μην επικοινωνεί με το Internet. Αλλά βλέπω μέσα από τις ρυθμίσεις του System ότι έχω σήμα και συνδέεται κανονικά. (Το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο στο Ρούτερ) β) Βάζω το Kodi 16.1 στο Desktop υπολογιστή και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (δεν κατεβάζει το fasion.zip / start here), άρα δεν μπορώ να προχωρήσω για συνέχεια.!!!!!! γ) Απενεργοποίησα μετά το Fire Wall των windows-10 αλλά στον υπολογιστή συνεχίζεται το πρόβλημα με κατεβάσματος. Στο Beelink GT1 που δεν είναι root , τα καταλαβαίνω αλλά στον υπολογιστή (Fire Wall) γιατί; Edited October 11, 2016 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Το Fusion έτσι κι αλλιώς δεν κατεβαίνει πουθενά, μέσα από το fusion εγκαθιστάς repositories και addons. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις? Τι θες να εγκαταστήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Το Fusion έτσι κι αλλιώς δεν κατεβαίνει πουθενά, μέσα από το fusion εγκαθιστάς repositories και addons. Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις? Τι θες να εγκαταστήσεις? Προς το παρόν δεν επείγει να εγκαταστήσω κάτι, αλλά νόμιζα και είναι λογικό ότι μόλις εγκαταστήσεις το Fusion (το βλέπεις ότι είναι εγκατεστημένο και πατάω το (start here) και δεν κάνει κάτι . Αλλά κάτι δεν κάνω καλά στο επόμενο βήμα στη συνέχεια, μάλλον το επόμενο βήμα πρέπει να είναι αυτό που μου λες (εγκαθιστάς repositories και addons). ΟΚ σε ευχαριστώ @letom Edited October 11, 2016 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δηλαδή πας install from zip > fusion > start here και δεν κάνει τίποτα? Κανονικά πρέπει να σου εμφανίσει 3 addons που βρίσκονται μέσα στο start here. Μπορείς να δεις και μέσω του browser τα περιεχόμενα του fusion: http://fusion.tvaddons.ag/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δηλαδή πας install from zip > fusion > start here και δεν κάνει τίποτα? Κανονικά πρέπει να σου εμφανίσει 3 addons που βρίσκονται μέσα στο start here. Μπορείς να δεις και μέσω του browser τα περιεχόμενα του fusion: http://fusion.tvaddons.ag/ Φίλε @letom , μου έδειξες τον τρόπο, είδη από το προηγούμενο post για το πως έπρεπε να προχωρήσω παραπέρα στο setting. Ήταν τόσο απλό, ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σου. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Λυστε μου μια απορια ρε παιδια.Θελω να βαλω το kodi οπως το εχω σεταρει στο M8S που εχω σε ενα νεο M8SII. Εχετε καμια ιδεα? Ουσιαστικα με ενδιαφερει να εχω εικονα ολων των αγαπημενων στο Spectro και καθως τι εχω ηδη δει. Μπορω να αντιγραψω καποιο φακελο? Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Λυστε μου μια απορια ρε παιδια.Θελω να βαλω το kodi οπως το εχω σεταρει στο M8S που εχω σε ενα νεο M8SII. Εχετε καμια ιδεα? Ουσιαστικα με ενδιαφερει να εχω εικονα ολων των αγαπημενων στο Spectro και καθως τι εχω ηδη δει. Μπορω να αντιγραψω καποιο φακελο? Μπορει να βοηθησει κανεις? Εγώ δουλεύω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://seo-michael.co.uk/how-to-backup-and-restore-xbmc-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εγώ δουλεύω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://seo-michael.co.uk/how-to-backup-and-restore-xbmc-kodi/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ευχαριστω πολυ Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εχω πρόβλημα με τον ήχο στο kodi.Χρησιμοποιώ ένα tv box της himedia και έχω περάσει την 16,1 jarvis.Δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω την έξοδο για τον ενισχυτη με ήχο 5.1 ή dts.Ενώ έχω ήχο δεν αναγνωρίζει το 5.1 ή το dts o ενισχυτής.Όταν βάζω να δω ταινία απο τον δίσκο μέσο του kodi γυρίζει απο dts σε απλό κάθε 3 δευτρόλεπτα περίπου.Αν βάλω να δω την ταινία απο το media center του tv box και όχι μέσο του kodi δουλεύει κανονικά ο ήχος σε dts οπότε πιστεύω ότι είναι κάποια ρύθμιση στο kodi που μου διαφεύγει.Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Σου παραθέτω ένα παλιό ποστ σχετικό: <<Στις ρυθμίσεις Σύστημα /Ήχος ενεργοποιείς τη λειτουργία διέλευσης (pass-through), επιλέγεις τις δύο ρυθμίσεις AC3 και DTS (ότι τις υποστηρίζει ο ενισχυτής σου) και ακριβώς από πάνω από αυτά (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το μενού) διαλέγεις την επιλογή 2.0 (καθώς αν βάλεις 5.1 έχουν αναφερθεί προβλήματα). >> Το ποστ και η συζήτηση είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974&page=51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μπορεί σας παρακαλώ να γράψει καποιος μία λίστα με addons για ελληνικούς υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Μπορεί σας παρακαλώ να γράψει καποιος μία λίστα με addons για ελληνικούς υπότιτλους; Αυτά τα τρία είναι που υποστηρίζουν και έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Βρίσκονται στα προεγκατεστημενο source του kodi https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161016/8168cd98399d1512eae8610423ed4fe0.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Αυτά τα τρία είναι που υποστηρίζουν και έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Βρίσκονται στα προεγκατεστημενο source του kodi https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161016/8168cd98399d1512eae8610423ed4fe0.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Pro Τα έχω αυτά. Έλεγα μήπως υπάρχουν κ άλλα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Ελληνικούς έχει και το podnapisi αλλά τα παραπάνω τρία νομίζω σε καλύπτουν. Αν δεν υπάρχει εκεί ένας υπότιτλος δύσκολα να υπάρχει αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Σου παραθέτω ένα παλιό ποστ σχετικό: <<Στις ρυθμίσεις Σύστημα /Ήχος ενεργοποιείς τη λειτουργία διέλευσης (pass-through), επιλέγεις τις δύο ρυθμίσεις AC3 και DTS (ότι τις υποστηρίζει ο ενισχυτής σου) και ακριβώς από πάνω από αυτά (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το μενού) διαλέγεις την επιλογή 2.0 (καθώς αν βάλεις 5.1 έχουν αναφερθεί προβλήματα). >> Το ποστ και η συζήτηση είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974&page=51 Έτσι το έχω ρυθμισμένο αλλά δεν δουλεύει.Ξεκινάει κανονικά αλλά κάνει διακοπές σαν να κόβει το σήμα περίπου καθε 3 δεύτερα και ενώ αναγνωρίζει το dts ο ενισχυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Βρε παιδιά καλά και ωραία όλα αυτά, και μεγάλες οι δυνατότητες της πλατφόρμας, αλλά είμαστε και μερικοί που δε πολυβγαζουμε άκρη με όλα αυτά τα πολύπλοκα των ρυθμίσεων κλπ.. Οπότε όποιος θέλει ένα σχεδόν καινούριο tronsmark telos πμ! Στάλθηκε από το MI 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εχω πρόβλημα με τον ήχο στο kodi.Χρησιμοποιώ ένα tv box της himedia και έχω περάσει την 16,1 jarvis.Δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω την έξοδο για τον ενισχυτη με ήχο 5.1 ή dts.Ενώ έχω ήχο δεν αναγνωρίζει το 5.1 ή το dts o ενισχυτής.Όταν βάζω να δω ταινία απο τον δίσκο μέσο του kodi γυρίζει απο dts σε απλό κάθε 3 δευτρόλεπτα περίπου.Αν βάλω να δω την ταινία απο το media center του tv box και όχι μέσο του kodi δουλεύει κανονικά ο ήχος σε dts οπότε πιστεύω ότι είναι κάποια ρύθμιση στο kodi που μου διαφεύγει.Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να μου διαφεύγει; Αφου έχεις ενισχυτή ενεργοποίησε το pass-through στο Kodi, ετσι την αποκωδικοποίηση θα την κάνει ο ενισχυτής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Υπότιτλοι απ το subz γιατί φαίνονται κινέζικοι;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Υπότιτλοι απ το subz γιατί φαίνονται κινέζικοι;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις στο μενού υπότιτλοι,από τα γενικά settings του kodi?Τι γραμματοσειρά χρησιμοποιείς; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Υπότιτλοι απ το subz γιατί φαίνονται κινέζικοι;;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον το character encoding δεν έβαλες. Πήγαινε Σύστημα-Βίντεο-Υπότιτλοι-Kωδικοποίηση χαρακτήρων και βάλε Greek Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts