alex222800 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι, strictly speaking το ξέρω ότι δεν φταίει το addon, απλώς 5-6 ταινίες που δοκίμασα απο το tv box να δω τις 2 τελευταίες εβδομάδες κολλούσαν από ένα σημείο και μετά, ακομα και αν επελεγα αλλες πηγες, ενώ 1080p δεν έπαιζε με τίποτα, κάτι στο οποίο δεν με είχε συνηθίσει παλαιότερα το genesis όπου σχεδόν όλα έτρεχαν νερακι. Ισως ηταν τυχαιο, τι να πω, απλος βλεπω οτι και αλλοι εχουν θεματα. Οι ίδιες ταινίες έπαιζαν κανονικά από άλλα addons, 1080p επισης οτι δοκιμασα χωρίς πρόβλημα. Σύνδεση συνήθως μεταξυ 8-11mbps, δεν ξέρω αν οι πηγές του genesis πλέον χρειάζονται κάτι παραπάνω. Ναι ιδια ταινια αλλά ήταν από την ίδια πηγή ; ο λάμδα έχει προσθέσει πολλές πηγές.. Υπάρχουν ταινίες,σειρές όπου υπάρχουν 30+ πηγές..Ίσως και για αυτό και στις τελευταίες εκδόσεις αργεί να φορτώσει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsertex Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω ταινία ή σειρά απο οποιαδήποτε πηγή η προσθετο η εικόνα είναι οκ αλλά ο ήχος κάνει κάποια εκνευριστικά κολλήματα του ενός δευτερολεπτου αλλά αρκετά συχνά. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά που καθάρισα την cache memory. Δεν ξέρω αν εχει κάποια σχέση αυτό... Σε livestreaming δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ναι ιδια ταινια αλλά ήταν από την ίδια πηγή ; ο λάμδα έχει προσθέσει πολλές πηγές.. Υπάρχουν ταινίες,σειρές όπου υπάρχουν 30+ πηγές..Ίσως και για αυτό και στις τελευταίες εκδόσεις αργεί να φορτώσει ...Εγώ απενεργοποίησα τις περισσότερες πηγές και άφησα 5-6 (αυτές που χρησιμοποιώ συνήθως) και έτσι πλέον φορτώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 SportsDevil....http://koditips.com/october-2-sportsdevil-latest-version/ πρώτη παράγραφος ...clicking here Να ΄σαι καλά, επιτέλους ξαναδούλεψε το sportsdevil ! Να φτιαχτεί και το Genesis και είμαστε κομπλέ. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ απενεργοποίησα τις περισσότερες πηγές και άφησα 5-6 (αυτές που χρησιμοποιώ συνήθως) και έτσι πλέον φορτώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Ποιες ειναι αυτες φιλε μου που αφησες?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Δεν τις θυμάμαι όλες απ' έξω αλλά αν ανοίξεις τη λίστα θα δεις ποιες σου θυμίζουν κάτι και ποιες σου είναι άγνωστες εντελώς. Αν δεν θυμηθείς σε ποιες μπαίνεις, απλώς σβήσε τις άγνωστες και είσαι οκ. Εγώ 99% μπαίνω στις dizilab, vkbox, afdah και moviefarsi. Αυτές άφησα και άντε καναδυο ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Edited October 19, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εγώ απενεργοποίησα τις περισσότερες πηγές και άφησα 5-6 (αυτές που χρησιμοποιώ συνήθως) και έτσι πλέον φορτώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Σωστός ρε φίλε. Τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου αν ξερετε αν και λιγο ψιλοασχετο, για πιο λογο πλεον δεν εχει σχεδον καθολου ελληνικους αγωνες οχι μονο στο sportdevil αλλα και γενικοτερα στο ιντερνετ οπως σημερα που δεν ειχε το μπασκετακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου αν ξερετε αν και λιγο ψιλοασχετο, για πιο λογο πλεον δεν εχει σχεδον καθολου ελληνικους αγωνες οχι μονο στο sportdevil αλλα και γενικοτερα στο ιντερνετ οπως σημερα που δεν ειχε το μπασκετακι? Άμα παράδειγμα το ελληνικό πρωτάθλημα το έχει πάρει ας πούμε πορτογαλικό κανάλι ,όλο και κάτι θα βρεις από το net σε streaming... Γενικά πλέον τα παιχνίδια που παίζουν στην νοβα είναι δύσκολο να τα βρεις σε streaming... Πάνε οι παλιές εποχές με cccam.... Ούτε IP TV δεν μπορείς να βρεις πλέον της προκοπής με τα συνδρομητικά κανάλια... Μια μέρα και αν κρατήσουν... Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 το καλυτερο ηταν παντως που στο sportdevil οπου εγραφε οτι ειχε τον αγωνα εδειχνε αγωνα χοκεϊ... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 το καλυτερο ηταν παντως που στο sportdevil οπου εγραφε οτι ειχε τον αγωνα εδειχνε αγωνα χοκεϊ... :lol::lol::lol: Ναι ρε περιμέναμε το μπασκετακι και μας έδειχνε hockey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πολύ έχει χαλάσει το digitele, σχεδόν τίποτα δεν παίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Του κάνεις κάνα update? Σχεδόν κάθε εβδομάδα βγαίνει και νέα version του addon. Η πιο καινούρια βγήκε σήμερα και μπορείς να κατεβάσεις το ζιπ από εδώ (είναι το λινκ μέσα στο code): http://forums.tvaddons.ag/sportsdevil-addon-for-kodi/27329-future-sportsdevil-post-github-dmca-issue-84.html#post298546 Μετά κλασικά εγκατάσταση από system->addons->install from zip file. Edited October 20, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Του κάνεις κάνα update? Σχεδόν κάθε εβδομάδα βγαίνει και νέα version του addon. Ναι του έχω κάνει, στην 3.0.1 είναι Τώρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Έχεις χάσει επεισόδιο! Το sportsdevil (v1.8.x.x) που μετά έγινε digitele (v3.x.x) τώρα ξανάγινε sportsdevil. Το τωρινό sportdevil έχει την έκδοση (v1.8.x.x) που είχε το παλιό (προ digitele) sportsdevil αλλά στην πραγματικότητα ανανεώνεται (απλώς ο αριθμός έκδοσης μένει ίδιος και αυτό δημιουργεί μπέρδεμα). Οι ανανεώσεις γίνονται χειροκίνητα κατεβάζοντας τα ζιπ από το tvaddons φόρουμ. Επίσης, πρόσφατα το sportsdevil μπήκε και στο husham repo οπότε αν βάλεις το ρεπο και κάνεις enable το sportdevil θα ανανεώνεται αυτόματα (τουλάχιστον όσο θα φιλοξενείται στο ρεπο). Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το ζιπ που σου έδωσα πιο πάνω ή κάνε add source το husham repo και βάλε το sportdevil μέσα από εκεί. Είναι το ίδιο. Να δεις που θα παίζει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Έχεις χάσει επεισόδιο! Το sportsdevil (v1.8.x.x) που μετά έγινε digitele (v3.x.x) τώρα ξανάγινε sportsdevil. Το τωρινό sportdevil έχει την έκδοση (v1.8.x.x) που είχε το παλιό (προ digitele) sportsdevil αλλά στην πραγματικότητα ανανεώνεται (απλώς ο αριθμός έκδοσης μένει ίδιος και αυτό δημιουργεί μπέρδεμα). Οι ανανεώσεις γίνονται χειροκίνητα κατεβάζοντας τα ζιπ από το tvaddons φόρουμ. Επίσης, πρόσφατα το sportsdevil μπήκε και στο husham repo οπότε αν βάλεις το ρεπο και κάνεις enable το sportdevil θα ανανεώνεται αυτόματα (τουλάχιστον όσο θα φιλοξενείται στο ρεπο). Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το ζιπ που σου έδωσα πιο πάνω ή κάνε add source το husham repo και βάλε το sportdevil μέσα από εκεί. Είναι το ίδιο. Να δεις που θα παίζει μια χαρά. Ώπα......Για να το βάλω πρέπει απεγκαταστησω το digitele ? Όλα οκ φίλε, είχες δίκιο, δουλεύει μια χαρά! Edited October 20, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ώπα......Για να το βάλω πρέπει απεγκαταστησω το digitele ? Όλα οκ φίλε, είχες δίκιο, δουλεύει μια χαρά! Ναι πλέον spotsdevil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν ξέρω άμα το έχει αναφέρει κάποιος, αλλά στην τελευταία έκδοση που το έψαξα στο Genesis μπορούμε να βάλουμε να μπαίνουν οι ελληνικοί υπότιτλοι από μόνοι τους.. Πάμε πληροφορίες πρόσθετου, διαμόρφωση και τέρμα δεξιά έχει την επιλογή υπότιτλοι.. Εκεί τσεκάρουμε την ενεργοποίηση υποτίτλων και πιο κάτω που γράφει κυρία γλώσσα βάζουμε Greek... Όταν θα μπαίνουμε να δούμε μια ταινία έπειτα από το Genesis, θα μπαίνουν αυτόματα οι ελληνικοί υπότιτλοι.. Έχουμε όμως και την δυνατότητα να βάλουμε υπότιτλους χειροκίνητα όπως κάναμε... ΥΓ. Εμένα με την καινούργια ανανέωση του Genesis μου χάθηκε το fanart στην προβολή.. Δεν χάθηκε απλά δεν μου έχει πλέον πληροφορίες της ταινίας βαθμολογία κτλ... Θα πρέπει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο της ταινίας πληροφορίες ταινίες για να μου δείξει.. Πριν τα έβλεπα επιτόπου.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δεν ξέρω άμα το έχει αναφέρει κάποιος, αλλά στην τελευταία έκδοση που το έψαξα στο Genesis μπορούμε να βάλουμε να μπαίνουν οι ελληνικοί υπότιτλοι από μόνοι τους.. Πάμε πληροφορίες πρόσθετου, διαμόρφωση και τέρμα δεξιά έχει την επιλογή υπότιτλοι.. Εκεί τσεκάρουμε την ενεργοποίηση υποτίτλων και πιο κάτω που γράφει κυρία γλώσσα βάζουμε Greek... Όταν θα μπαίνουμε να δούμε μια ταινία έπειτα από το Genesis, θα μπαίνουν αυτόματα οι ελληνικοί υπότιτλοι.. Έχουμε όμως και την δυνατότητα να βάλουμε υπότιτλους χειροκίνητα όπως κάναμε... ΥΓ. Εμένα με την καινούργια ανανέωση του Genesis μου χάθηκε το fanart στην προβολή.. Δεν χάθηκε απλά δεν μου έχει πλέον πληροφορίες της ταινίας βαθμολογία κτλ... Θα πρέπει να πατήσω πάνω στο εικονίδιο της ταινίας πληροφορίες ταινίες για να μου δείξει.. Πριν τα έβλεπα επιτόπου.. Από την πρώτη έκδοση του Genesis μπορούσες να το κάνεις αυτό με τους υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Από την πρώτη έκδοση του Genesis μπορούσες να το κάνεις αυτό με τους υπότιτλους Καλημέρα... Τώρα το πρόσεξα εγώ και είπα να το αναφέρω.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Χτες, μετά από αναβάθμιση του kodi στην τελευταία έκδοση του play store, official 15.2 release, πήγα να δω μια σειρά και μου έκανε το εξής: έκανε αναζήτηση για υπότιτλους η οποία διαρκούσε μερικά λεπτά(παλαιότερα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους έβρισκε), έβγαζε τη λίστα με τους υπότιτλους και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα η λίστα εξαφανίζονταν. Έπρεπε να επιλέξω μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα κάποιον υπότιτλο αλλιώς ήθελε search πάλι από τη αρχή. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αναβάθμιση ή αν ήταν τυχαίο, πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Από την πρώτη έκδοση του Genesis μπορούσες να το κάνεις αυτό με τους υπότιτλους εαν θελουμε να αλλαξουμε μετα υποτιτλους μπορουμε;γιατι καμια φορα δεν ειναι σωστοι ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 εαν θελουμε να αλλαξουμε μετα υποτιτλους μπορουμε;γιατι καμια φορα δεν ειναι σωστοι ολοι. Ναι, μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Χτες, μετά από αναβάθμιση του kodi στην τελευταία έκδοση του play store, official 15.2 release, πήγα να δω μια σειρά και μου έκανε το εξής: έκανε αναζήτηση για υπότιτλους η οποία διαρκούσε μερικά λεπτά(παλαιότερα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους έβρισκε), έβγαζε τη λίστα με τους υπότιτλους και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα η λίστα εξαφανίζονταν. Έπρεπε να επιλέξω μέσα σε αυτά τα δευτερόλεπτα κάποιον υπότιτλο αλλιώς ήθελε search πάλι από τη αρχή. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην αναβάθμιση ή αν ήταν τυχαίο, πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Το έκανε και σε παλιότερες εκδόσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ο λ σταμάτησε προς το παρόν (και ίσως για πάντα) την υποστήριξη του genesis και το "επίσημο" θέμα στο forum που έχει και το αποθετήριο του genesis έκλεισε προσωρινά. Αυτό σημαίνει ότι όσο δουλεύουν τα scripts που τραβάνε το υλικό θα δουλεύει και το genesis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts