sakis0547 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Το χα λιώσει χθες απ'ότι φαίνεται με το φλασάρισμα και τα download, σήμερα δεν είδα υπερθέρμανση εντάξει :) Όσο για την μπαταρία του, πίστευα δεν θα μου βγάζει ημέρα, αν και πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπέρασμα αλλά από χθες το απόγευμα με πολλά download και 2 φλασαρίσματα και όλη την μέρα σήμερα FB και 1-2 κλήσεις συνολικές 30λεπτά, με μία μόνο φόρτιση μιάμιση ωρίτσα, τώρα είναι στο 19%. Screen on time μπορεις να μας πεις ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Screen on time μπορεις να μας πεις ποσο εχει? Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω screenshot. Στις 4μιση είμαι τώρα σε 24ώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 adversus μας εφτιαξες την μερα με αυτα που γραφεις φιλε.....να ξες!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 adversus μας εφτιαξες την μερα με αυτα που γραφεις φιλε.....να ξες!!!:) Επίσης όσο για την θερμότητα, μετά από μισή ώρα Need for Speed, δεν ένιωσα τίποτα τρομερό. Αυτό φοβόμουν πολύ και πλέον είμαι ήσυχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδια η καμερα ειναι ισαξια αντιστοιχης ναυαρχιδας? Π.χ lg g4 το λεω γιατι εχω παρει πολλα xiaomi (mi4 mi4c redmi note3) και το μονο αρνητικο για τα χρηματα τους ηταν η επιδοση της καμερας Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδια η καμερα ειναι ισαξια αντιστοιχης ναυαρχιδας? Π.χ lg g4 το λεω γιατι εχω παρει πολλα xiaomi (mi4 mi4c redmi note3) και το μονο αρνητικο για τα χρηματα τους ηταν η επιδοση της καμερας LG G4 vs MI Note Pro camera comparison Προσωπικά σε σχέση με το Note 4 της samsung που έχω συγκρίνει, μου αρέσει περισσότερο η κάμερα του note pro. Γενικώς σε ημέρα έχει πολύ καλή απόδοση το συγκεκριμένο ( καλύτερη απ'το mi4 σαφως, για μένα τουλάχιστον ), την νύχτα πρέπει να παίξεις λίγο με το manual αναγκαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδια η καμερα ειναι ισαξια αντιστοιχης ναυαρχιδας? Π.χ lg g4 το λεω γιατι εχω παρει πολλα xiaomi (mi4 mi4c redmi note3) και το μονο αρνητικο για τα χρηματα τους ηταν η επιδοση της καμερας Εδώ μιλάμε για κάμερα υψηλών επιδοσεων φιλε μου..Μην ξεχνάς ότι έχει και ois. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μην τα παραλές. . Καμμιά σχέση με την κάμερα του g4. Ειδικά σε βίντεο το βράδυ. Είναι καλή. Έως πολύ καλή. Αλλά g4 δεν είναι. Η μπροστά όμως είναι σούπερ. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μην τα παραλές. . Καμμιά σχέση με την κάμερα του g4. Ειδικά σε βίντεο το βράδυ. Είναι καλή. Έως πολύ καλή. Αλλά g4 δεν είναι. Η μπροστά όμως είναι σούπερ. Αν το λες για μένα ή αναφορά μου είχε να κάνει σε σχέση με τα αλλά xiaomi όχι με το lg Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 http://forum.xda-developers.com/mi-note-pro/development/how-to-unlock-lte-frequency-bands-mi-t3215880 να υποθεσω δεν το δοκιμασε κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Aπο τι καταλαβα απο τα λεγομενα εχει πολυ καλη καμερα σε σχεση με τα προηγουμενα xiaomi και γενικα κινεζικα ισαξιας κατηγοριας αλλα ειναι υποδεεστερη απο ναυαρχιδες οπως lg g4 galaxy s6. Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Aπο τι καταλαβα απο τα λεγομενα εχει πολυ καλη καμερα σε σχεση με τα προηγουμενα xiaomi και γενικα κινεζικα ισαξιας κατηγοριας αλλα ειναι υποδεεστερη απο ναυαρχιδες οπως lg g4 galaxy s6. Υποθέσεις κάνουμε. Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει. Η κάμερα είναι 16 mp vs 13 και ο φακός f/2.0 vs f/2.2. Το δεύτερο ίσως αποδειχθεί σημαντικότερο σε σχέση με το πρώτο ειδικά σε χαμηλό φώτισμο. Τα G4 & s6 έχουν αντίστοιχα φακούς f/1.8 & 1.9 και φυσικά ois που δεν έχει το xiaomi. Αυτές απο μόνες τους είναι μεγάλες διάφορες απο τα 2 κορυφαία μοντέλα. Edited January 17, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Υποθέσεις κάνουμε. Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει. Η κάμερα είναι 16 mp vs 13 και ο φακός f/2.0 vs f/2.2. Το δεύτερο ίσως αποδειχθεί σημαντικότερο σε σχέση με το πρώτο ειδικά σε χαμηλό φώτισμο. Τα G4 & s6 έχουν αντίστοιχα φακούς f/1.8 & 1.9 και φυσικά ois που δεν έχει το xiaomi. Αυτές απο μόνες τους είναι μεγάλες διάφορες απο τα 2 κορυφαία μοντέλα. Μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο καλυτερα... Μαλλον μπερδεψες τα νηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Υποθέσεις κάνουμε. Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει. Η κάμερα είναι 16 mp vs 13 και ο φακός f/2.0 vs f/2.2. Το δεύτερο ίσως αποδειχθεί σημαντικότερο σε σχέση με το πρώτο ειδικά σε χαμηλό φώτισμο. Τα G4 & s6 έχουν αντίστοιχα φακούς f/1.8 & 1.9 και φυσικά ois που δεν έχει το xiaomi. Αυτές απο μόνες τους είναι μεγάλες διάφορες απο τα 2 κορυφαία μοντέλα.Φιλε τι ειναι αυτά που γραφεις ? Περιφέρεται από νήμα σε νήμα και γραφείς διάφορα. Ποια συσκευή δεν έχει κυκλοφορησει ακόμα? Κυκλοφορεί από Ίαν 2015. Ποιος σου είπε του δεν έχει ois το mi note pro ? Διαβασε εδω http://www.anandtech.com/show/9386/the-xiaomi-mi-note-pro-and-mi-note-review Μην γραφείς ότι νάναι και σταματά ν κραζεις τα xiaomi οπου και αν γραφεις. Αν δεν είναι καλή οποιαδήποτε xiaomi συσκευη μην παρεις. Τοσο απλά. Τι το κουράζεις ? Και μην κανεις συγκριτικά με άλλες συσκευές στα νήματα των συσκευών xiaomi. Ειναι σαν να trollαρεις..... Φιλικά μιλαω Edited January 17, 2016 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Μαλλον πρεπει να το κοιταξεις λιγο καλυτερα... Μαλλον μπερδεψες τα νηματα... Σωστός. Άκυρα αυτα που έγραψα αφορούσαν το νέο N3 redmi pro. Τα υπόλοιπα για τα G4 s6 ισχύουν . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε τι ειναι αυτά που γραφείς ? Περιφέρεται από νήμα σε νήμα και γραφείς διάφορα. Ποια συσκευή δεν έχει κυκλοφορησει ακόμα? Κυκλοφορεί από Ίαν 2015. Ποιος σου είπε του δεν έχει ois το mi note pro ? Διαβασε εδω http://www.anandtech.com/show/9386/the-xiaomi-mi-note-pro-and-mi-note-review Μην γραφείς ότι νάναι και σταματά ν κραζεις τα xiaomi οπου και αν γραφεις. Αν δεν είναι καλή οποιαδήποτε xiaomi συσκευη μην παρεις. Τοσο απλά. Τι το κουράζεις ? Και μην κανεις συγκριτικά με άλλες συσκευές στα νήμα α των σε σκευών xiaomi. Ειναι σαν να trollαρεις..... Φιλικά μιλαω Καλά ρε μπατσε των νημάτων! Οταν σε βάλουν επόπτη των νημάτων να κανεις τέτοια σχόλια μέχρι τότε μάζεψε την γλωςςα σου και.... Καθαριςε την σκόνη απο τα γαριδάκια απο το πληκτρολόγιο σου! Ένα λάθος κάναμε! Μην σου ανεβεί καμία πίεση κυριακάτικα και έχουμε κι αλλά! ....Φιλικά πάντα μιλάω....:lol: Edited January 17, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Βρε ασε τα περί μπατσων και πάρε απόφαση τι συσκευή θέλεις να πάρεις. Γιατί εγώ έχω ήδη παραγγείλει xiaomi mi note pro ...... Εσυ να δω τι θα κανεις. Μονο μην τρολλαρεις και δεν θα παθω κανένα εγκεφαλικό. Μην φοβάσαι. Και τα γαριδάκια κάνουν καλό...... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Βρε ασε τα περί μπατσων και πάρε απόφαση τι συσκευή θέλεις να πάρεις. Γιατί εγώ έχω ήδη παραγγείλει xiaomi mi note pro ...... Εσυ να δω τι θα κανεις. Μονο μην τρολλαρεις και δεν θα παθω κανένα εγκεφαλικό. Μην φοβάσαι. Και τα γαριδάκια κάνουν καλό...... ....την κουρτίνα ...2... Δεν ξέρω πρέπει να αποφασίσω τώρα? πόση διορία μου δίνεις? Φιλικά πάντα... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Aπο τι καταλαβα απο τα λεγομενα εχει πολυ καλη καμερα σε σχεση με τα προηγουμενα xiaomi και γενικα κινεζικα ισαξιας κατηγοριας αλλα ειναι υποδεεστερη απο ναυαρχιδες οπως lg g4 galaxy s6. Σε σχέση με τα κινέζικα ίσης αξίας και αρκετές επώνυμες ναυαρχίδες ναι έχει ισάξια και γενικώς πολύ καλή κάμερα. Με το G4 και το S6 δεν συγκρίνεται αλλά όχι ότι έχουν κάποια τρελή διαφορά που σε χαλάει. ( προσωπική μου γνώμη πάντα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φιλε adversus το πουλησες? Σε χαλασε κατι στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φιλε adversus το πουλησες? Σε χαλασε κατι στη συσκευη? Καλησπέρα, όχι δεν το έχω πουλήσει ακόμα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα, απλά μου έδωσε η γυναίκα πάλι το iphone και θέλει το note το απλό σε ροζ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγώ θα ήθελα να μάθω, οποιος παραγγέλνει τώρα, η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader ξκαι αυτή, όπως το Note 3, η λόγω Qualcomm, δεν είναι και αρα δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία unlock bootloader και αλλα τέτοια ? Μας την χαλασε την μαγια η Xiaomi με το Note 3 .... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εγώ θα ήθελα να μάθω, οποιος παραγγέλνει τώρα, η συσκευή έχει κλειδωμένο bootloader ξκαι αυτή, όπως το Note 3, η λόγω Qualcomm, δεν είναι και αρα δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία unlock bootloader και αλλα τέτοια ? Μας την χαλασε την μαγια η Xiaomi με το Note 3 .... Κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει με ξεκλειδωτο bootloader,και σε επομενο update θα κλειδωθει... Το θεμα ειναι αν περασουμε την ελληνικη gtv και επειτα κλειδωθει τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει με ξεκλειδωτο bootloader,και σε επομενο update θα κλειδωθει... Το θεμα ειναι αν περασουμε την ελληνικη gtv και επειτα κλειδωθει τι γινεται? Γίνεται Σάκη αυτό που λες? Με φοβίζεις... Δεν υποτίθεται ότι πλέον την διαχείριση της ROM την έχει η ελληνική κοινότητα και από εκείνην δεχόμαστε τα όποια updates προκύψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Γίνεται Σάκη αυτό που λες? Με φοβίζεις... Δεν υποτίθεται ότι πλέον την διαχείριση της ROM την έχει η ελληνική κοινότητα και από εκείνην δεχόμαστε τα όποια updates προκύψουν? Και εγω κρατω σταση αναμονης δεν ξερω τι θα γινει...ελπιζω οτι απο την στιγμη που θα περασουμε την ελληνικη gtv να περνουμε τα ota update απο τα παιδια που βγαζουν την συγκεκριμενη ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Αν ερθει με ρομ πριν τις 12/1/2016, ειναι με ξεκλειδωτο bootloader.Εμενα ετσι ειναι ,με την ελληνικη stable.Απλα δεν κανεις τα update και βαζεις twrp και περνας καποια custom.Πχ smiui rom.Εξαιρετικη,γρηγορη,σταθερη. Εκεινο που δεν ξερω ακομα ειναι αν τα updates κλειδωνουν το bootloader. Edited January 30, 2016 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts