kostas701 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση, δέχεται sd ή όχι; ψήνομαι να αλλάξω το flex 2 αλλά θέλω πολύ χώρο για αρχείο και έχω και μια sd 128 gb να μην πάει χαμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Μια ερώτηση, δέχεται sd ή όχι; ψήνομαι να αλλάξω το flex 2 αλλά θέλω πολύ χώρο για αρχείο και έχω και μια sd 128 gb να μην πάει χαμένη Δυστυχώς δεν δέχεται... 56 για ελεύθερα έχεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Κρίμα γιατί λόγω δουλειάς θέλω πολύ χώρο και συνήθως δουλεύω με κινητό και όχι με USB stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Κρίμα γιατί λόγω δουλειάς θέλω πολύ χώρο και συνήθως δουλεύω με κινητό και όχι με USB stick. Έχω ένα στικακι 256γιγα και το βάζω οποτεωθελω!! Το οποίο είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και το έχω προσαρμοση σε μια θήκη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το τηλέφωνο είναι όντως εκπληκτικό. Και γω κάτοχος 2 εβδομάδες τώρα. Αντιμετώπιζω όμως τα εξής. Μια τρομερή ευαισθησία στην οθόνη. Παταω και κάνει ζουμ από μόνο του και επίσης όταν κάνω σκρολ πατιουνται συνδέσεις και ανοίγουν χωρίς να το έχω ζητήσει. Επίσης δεν μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες sms. Έχετε καμμία ιδέα τι να κάνω ; Ευχαριστώ Εγω εχω το μι3 και οποτε ειχα τετοιο προβλημα ηταν λογο του glove mode που το ειχα on Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κανένας ζωνταντός κάτοχος υπάρχει; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ναι.... Βεβαίως... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πολύ ζωντάνια έχει πάντως το θέμα :p σκέφτομαι να το πάρω αυτές τις ημέρες, αλλά έχω ενδοιασμούς γιατί δε βλέπω και πολλούς κάτοχους Πως τα πάει η συσκευή τώρα πλέον με την miui 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η καλύτερη κινέζικη που έχω πιάσει στα χέρια μου. Να σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το meizu 5 Pro. Προχώρα άφοβα. Τηλεφωναρα είναι. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η καλύτερη κινέζικη που έχω πιάσει στα χέρια μου. Να σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το meizu 5 Pro. Προχώρα άφοβα. Τηλεφωναρα είναι. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Έπεσα στην κατάλληλη περίπτωση μιας και αυτά τα δύο σκέφτομαι ( ήμουν και ανάμεσα στο letv x800 αλλά τελικά δεν). Σε σχέση με το meizu μιας και το είχες αξίζει και πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι. Το xiaomi είναι πιο καλό σε όλα εκτός την μπαταρία. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι. Το xiaomi είναι πιο καλό σε όλα εκτός την μπαταρία. Σε ευχαριστώ και πάλι, πάω για παραγγελία τότε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδιά ή κάμερα τί λέει? Έχει γρήγορο focus ? Για κάδρο widescreen 16:9 πρέπει να πέσει το μέγεθος στα 10MP ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Προς τους κατεχωντες.... 1)Στις ρυθμησεις των σιμ μπορεις να αντιστοιχησεις 1 επαφη με μια από τις 2 σιμ ώστε όταν καλεις αυτην την επαφη να την παιρνει ΠΑΝΤΑ με αυτή την σιμ παρολο που μπορει σαν γενικη επιλογή να εχεις την άλλη σιμ για κλησεις??? 2)Μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα των σιμ όπως αυτά εμφανιζονται???αν εμφανιζονται με καποιο χρωμα μεσα στα μενου κλησεων η' στην επιλογή με ποια σιμ θα καλεσεις κτλ!!! 3)Όταν σε καλουν και βγαινει η φωτο του καλουντα αυτή είναι σε μικρο μέγεθος σε σχεση με την οθονη η' fullscreen....υπαρχει επιλογή???? 4)Αν από τα widget βαλεις το ''αμεση κληση'' μια επαφη αυτην την καλει με την σιμ που εχεις προκαθωρισει για αυτην την επαφη (αν τελικα αυτό γινεται) η την καλει με την γενικη προεπιλογή σιμ που εχεις ορισει για τις κλησεις? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Έφυγε η παραγγελία σήμερα, ελπίζω να αξίζει τον κόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Χρόνια πολλά....αυτό πάλι που δεν απαντάει κάνεις τις ερωτήσεις ...με ξεπερνάει.... Edited December 25, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 υπομονη. οποιος γνωριζει θα απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Η εικόνα του συνομιλητη βγαίνει full screen. Στα άλλα δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαρτο Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Η εικόνα του συνομιλητη βγαίνει full screen. Στα άλλα δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαρτο Ευχαριστώ φίλε....να είσαι καλά και Χρόνια Πολλά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Η εικόνα του συνομιλητη βγαίνει full screen. Στα άλλα δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαρτο Καμιά καλή θήκη έχεις βρεί; Πήρα αυτή αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα βολεύει. NILLKIN NEW LEATHER CASE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτή τη θήκη μου την έστειλαν μαζί με το κινητό αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Το έχω σε μια pouch Bugatti για iPhone plus και είναι μια χαρά. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτή τη θήκη μου την έστειλαν μαζί με το κινητό αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Το έχω σε μια pouch Bugatti για iPhone plus και είναι μια χαρά. Κάνει ε; έχω και εγώ μια με παραθυράκι, θα το δοκιμάσω. Υπερθέρμανση είχες εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όχι. Κανένα πρόβλημα Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πόση ώρα οθόνη βγάζει σε wifi είτε σε δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά Android 6 θα πάρει η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts