galanakop Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Νικολα, Θαναση, το ειχα ακυρωσει γιατι δε μου το έστελναν με το πρόσχημα ότι δεν ειχαν διαθεσιμο το tempered glass. Λεω να κανω άλλη μια αποπειρα, μπας και το εχω αυτή την εβδομαδα. Ερωτηση: Το θεμα με τη θερμοκρασια είναι τοσο τραγικο τελικα? Επισης, το λευκο της οθονης πως είναι? Αγγιζει επίπεδα lg g4 πχ (που εχει το λευκο του tide) η εχουμε ικτερο εδώ (όπως φαινεται πχ στη φωτο του fraris παραπανω); :lol: Το λευκό είναι σε κορυφαία επίπεδα αδερφέ. Τώρα θερμοκρασίες είναι σε νούμερα περίπου λίγο πάνω από το νοτελι. Κυρίως με χρήση 3g καταλαβαίνεις στο χέρι ότι ζεσταίνεται. Με χρήση WiFi δεν το καταλαβαίνεις. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Το λευκό είναι σε κορυφαία επίπεδα αδερφέ. Τώρα θερμοκρασίες είναι σε νούμερα περίπου λίγο πάνω από το νοτελι. Κυρίως με χρήση 3g καταλαβαίνεις στο χέρι ότι ζεσταίνεται. Με χρήση WiFi δεν το καταλαβαίνεις. Δηλαδη η Xiaomi εκανε καλυτερη διαχειριση στον 810 απο την Htc και Sonny που ζεματανε? βλεπω ποστ στο Μ9 που λενε διαφορα για τηγανισμα αυγων και βιντεο οπως εδω. και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=418135 ...αυτο με εχει σταματησει ως τωρα γιατι απο το Μι3 ειμαι πολυ ευχαριστημενος...και εξαιτιας του 810 περιμενω τωρα το P8 max... Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Καμία σχέση το m9 σε σχέση με το xiaomi στην θερμοκρασία. Όντως στο m9 όταν ζοριζοταν ζεματουσε και έχουν από ότι λένε κατεβάσει τον επεξεργαστή. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Νικολα, Θαναση, το ειχα ακυρωσει γιατι δε μου το έστελναν με το πρόσχημα ότι δεν ειχαν διαθεσιμο το tempered glass. Λεω να κανω άλλη μια αποπειρα, μπας και το εχω αυτή την εβδομαδα. Ερωτηση: Το θεμα με τη θερμοκρασια είναι τοσο τραγικο τελικα? Επισης, το λευκο της οθονης πως είναι? Αγγιζει επίπεδα lg g4 πχ (που εχει το λευκο του tide) η εχουμε ικτερο εδώ (όπως φαινεται πχ στη φωτο του fraris παραπανω); :lol: Βαγγέλη τραγικό δεν θα το έλεγα αλλά ζεστένεται πολύ ειδικότερα με 3G. Όσο αφορά το λευκό είναι καλό αλλά δεν αγγίζει τα επίπεδα του g4 και σαφώς κατώτερο από το λευκό άλλων κινέζικων ναυαρχίδων όπως huawei και zte. Δεν είναι το λευκό χιόνι του mate 7 και του zte z7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Καμία σχέση το m9 σε σχέση με το xiaomi στην θερμοκρασία. Όντως στο m9 όταν ζοριζοταν ζεματουσε και έχουν από ότι λένε κατεβάσει τον επεξεργαστή. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλά. Αναμονη τωρα λογω των γεγονοτων...αγορες μετα την πτωχευση... :happy: Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Αναμονη τωρα λογω των γεγονοτων...αγορες μετα την πτωχευση... :happy: +1 . . . . . Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlaw Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Καλησπέρα παιδια! Εδω και 3 μερες εχω στα χερια μου το mi note pro. Η συσκευή ειναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χερια μου (ερχομενος απο s4), ποιότητα κατασκευής τρομερή , η μπροστινή καμερα απλα δεν υπάρχει και γενικα κανενα θεμα ως τωρα. Θελω να κάνω 1 ερωτηση σχετικα με τη rom. Φοραει την V6.5.4.0 LXHCNCD και μου εχει βγαλει διαθεσιμο update στην V6.6.3.0LXHCNCF stable. Να την κανω? Θα χασω κατι (πχ Google apps, multilang, κλπ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα παιδια! Εδω και 3 μερες εχω στα χερια μου το mi note pro. Η συσκευή ειναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χερια μου (ερχομενος απο s4), ποιότητα κατασκευής τρομερή , η μπροστινή καμερα απλα δεν υπάρχει και γενικα κανενα θεμα ως τωρα. Θελω να κάνω 1 ερωτηση σχετικα με τη rom. Φοραει την V6.5.4.0 LXHCNCD και μου εχει βγαλει διαθεσιμο update στην V6.6.3.0LXHCNCF stable. Να την κανω? Θα χασω κατι (πχ Google apps, multilang, κλπ) ? Μην την κάνεις!! Πέρνα την ελληνική... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlaw Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 (edited) Ήθελα να αποφύγω τα manual γτ δε το εχω ξανακάνει κ δε θελω να κανω καμιά βλακεία. Θα χασω κατι αν βάλω αυτή απο ota? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί στο forum μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και τη σχετική ανακοίνωση. Edited July 8, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 2 ερωτησεις παιδια: α) ραδιοφωνο εχει αυτο το μοντελο ? β) η μπαταρια με την qhd ειναι πολυ χειροτερη (απο mi3 που εχω) η mi4? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Στο πρώτο η απάντηση είναι όχι. Στο άλλο δεν ξέρω. Δεν τα είχα. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σήμερα 8/7 στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε για καφέ και κουβέντα όσοι έχουμε ή θέλουμε να έχουμε XIAOMI συσκευές. Η συνάντηση θα γίνει στις 19:00 στο καφέ MARLON στην Καμαρα (Εγνατίας με Ιασωνιδου). Σας περιμένουμε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ήθελα να αποφύγω τα manual γτ δε το εχω ξανακάνει κ δε θελω να κανω καμιά βλακεία. Θα χασω κατι αν βάλω αυτή απο ota? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί στο forum μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και τη σχετική ανακοίνωση. Λογικά θα σου περάσει την global και θα χάσεις play, root. Εγώ επειδή έκανα το ίδιο και αποδείχθηκε λάθος σου λέω να προσπαθήσεις να περάσεις απευθείας την ελληνική. ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlaw Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Οκ σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, το πήρα και εγώ εχθές στα χέρια μου κ διαπίστωσα ένα πρόβλημα με τον proximity sensor. Οταν κάνω κλήση δεν μπορώ να την τερματίσω λόγο του οτι η οθόνη παραμένει απενεργοποιημένη κ αφού το έχω απομακρύνει απο το αυτί μου. Το έψαξα λίγο στο internet και είδα πως και τα redmi note παρουσίαζαν παρόμοιο πρόβλημα και πρότειναν ως λύση το recalibration του sensor. Έχει κανείς σας τέτοιο θέμα ή γνωρίζει κάποιος κάποια λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά, το πήρα και εγώ εχθές στα χέρια μου κ διαπίστωσα ένα πρόβλημα με τον proximity sensor. Οταν κάνω κλήση δεν μπορώ να την τερματίσω λόγο του οτι η οθόνη παραμένει απενεργοποιημένη κ αφού το έχω απομακρύνει απο το αυτί μου. Το έψαξα λίγο στο internet και είδα πως και τα redmi note παρουσίαζαν παρόμοιο πρόβλημα και πρότειναν ως λύση το recalibration του sensor. Έχει κανείς σας τέτοιο θέμα ή γνωρίζει κάποιος κάποια λύση; Ευχαριστώ. Έχεις screen protector ? Αν ναι, ξηλωσε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να το πάρω στα χέρια μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Έχεις screen protector ? Αν ναι, ξηλωσε το... Ποοο Βαγγέλη είχες δίκιο, αυτό ήταν τελικά, πήγε το μυαλό μ κατευθείαν στο κακό. Ευχαριστώ! :D Nos1453 αντε με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ποοο Βαγγέλη είχες δίκιο, αυτό ήταν τελικά, πήγε το μυαλό μ κατευθείαν στο κακό. Ευχαριστώ! :D Nos1453 αντε με το καλό. δηλ το προβλημα το δημιουργει το screen protection?ειναι δυνατον να γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 δηλ το προβλημα το δημιουργει το screen protection?ειναι δυνατον να γινεται αυτο? Όχι ακριβώς, στην περίπτωση μου τουλάχιστον λόγο του ότι δεν το χρησιμοποιώ ακόμα ως βασικό του έχω τις αρχικές ζελατίνες που του έχουν απο το εργοστάσιο και η μπροστά επηρέαζε. Παιδιά μια ερώτηση είμαι σε 5.6.11 | Developer καί μου έβγαλε αναβάθμιση για 5.7.10, να την κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Όχι ακριβώς, στην περίπτωση μου τουλάχιστον λόγο του ότι δεν το χρησιμοποιώ ακόμα ως βασικό του έχω τις αρχικές ζελατίνες που του έχουν απο το εργοστάσιο και η μπροστά επηρέαζε. Παιδιά μια ερώτηση είμαι σε 5.6.11 | Developer καί μου έβγαλε αναβάθμιση για 5.7.10, να την κάνω; α οκ!για πες εντυπωσεις.βολευει ως μεγεθος(εχει μεγαλη διαφορα απο oneplus one ?)ειμαι μεταξυ του mi4&του note pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redlaw Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Note pro με χιλια αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος. Αδερφε η συσκευή απλα δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Note pro με χιλια αν δε σε ενοχλεί το μέγεθος. Αδερφε η συσκευή απλα δεν υπάρχει... εχω το oneplus οπτε φανταζομαι δεν εχει&τρομερη διαφορα στο μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Αν ενδιαφερεται κανεις να το δωσει ας στειλει μηνυμα.Ενδιαφερομαι αμεσα. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημερα..ενδιαφερομαι κι εγω για το κινητο,για πειτε ρε παιδια σας παρακαλω απο που να το παραγγειλω,δωστε μου λιγες πληροφοριες....Ευχαριστω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts