marantz Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 ...Το συνδεω ,ομως, στο κινητο από την αντιστοιχη υποδοχη, αλλα δεν το αναγνωρίζει. Μεσα στα χαρακτηριστικα γραφει οτι ειναι συμβατο (micro usb-host OTG ) ....τι πρεπει να κανω , λοιπον, για να μου το αναγνωρίσει;;; :confused: ΥΓ. το host OTG ειναι το καλωδιακι, σωστα?...μηπως εαν το συνδεσω με τετοιο να μου το δεχτει??? :O Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δεν υποστηρίζει το OTG το τηλεφωνάκι μας... :( Μεγιά και χώσε σε κάρτα SD καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 παιδια να υποθέσω πλεον οτι δεν θα υπαρξει αναβάθμιση σε lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μάλλον απίθανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλησπέρα σε όλους...Τα φώτα σας παρακαλώ όποιος ξέρει και θέλει να βοηθήσει! Τώρα έχω το 4 max, αλλά πριν είχα ένα samsung...Και είχα σώσει τις επαφές μου σε ένα αρχείο .ecsv Μετά από ένα προβληματάκι, άγνωστο γιατί, δεν βρίσκω με κανέναν συγχρονισμό στο google τις επαφές μου. Σκέφτηκα να τις περάσω μέσω του αρχείου που είχα σώσει τότε στον υπολογιστή μου από το galaxy που είχα. Το είχα κάνει μέσω του ΚΙΕS νομίζω. Τώρα, ανοίγω το KIES, συνδέω το κινητό, αλλά το ΚΙΕΣ δεν αντιλαμβάνεται ότι έχω συνδέσει το κινητό και μου γράφει να συνδέσω τη συσκευή. Είναι επειδή δεν είναι samsung? Eπίσης, προσπαθώ μέσω excel να ανοίξω το αρχείο .ecsv που έχει τις επαφές μου και ό,τι και να κάνω βγαίνουν ακαταλαβίστικα! Κατέβασα και το πρόγραμμα free file viewer που λέει ότι διαβάζει αρχεια bak αλλά φαίνονται πάλι ακαταλαβίστικα. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Τώρα, ανοίγω το KIES, συνδέω το κινητό, αλλά το ΚΙΕΣ δεν αντιλαμβάνεται ότι έχω συνδέσει το κινητό και μου γράφει να συνδέσω τη συσκευή. Είναι επειδή δεν είναι samsung? Αυτό είναι προφανές αφού το ΚΙΕS είναι μόνο για Samsung κινητά. Για το αρχείο δε ξέρω που μπορείς να το κάνεις import. Πάντως από περιέργεια, μπορείς να μπεις στο GMAIL σου και από εκεί πήγαινε στις ΕΠΑΦΕΣ, (σου) να δεις αν όντως υπάρχουν online στο λογαριασμό σου και δεν τις έχεις σβήσει. Αν υπάρχουν, δοκίμασε να φτιάξεις τον συγχρονισμό του GMAIL λογαριασμού σου στο τηλ/νο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Αυτό είναι προφανές αφού το ΚΙΕS είναι μόνο για Samsung κινητά. Για το αρχείο δε ξέρω που μπορείς να το κάνεις import. Πάντως από περιέργεια, μπορείς να μπεις στο GMAIL σου και από εκεί πήγαινε στις ΕΠΑΦΕΣ, (σου) να δεις αν όντως υπάρχουν online στο λογαριασμό σου και δεν τις έχεις σβήσει. Αν υπάρχουν, δοκίμασε να φτιάξεις τον συγχρονισμό του GMAIL λογαριασμού σου στο τηλ/νο. Φίλε σ'ευχαριστώ πολύ! Είχες δικιο! Το google δεν τις είχε σβήσει! Επειδή δεν πολυμπαίνω στο gmail μου δεν είχα δει που ήταν οι επαφές. Ευτυχώς τις βρήκα!! :D Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richter89 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδια μολις μιλησα με vodafone γιατι θελω να αγορασω συσκευη με λολιποπ και μου ειπαν οτι λογικα θα βγει λολιποπ και για το max,λετε να γινει κατι τετοιο η λογω μαρκετινκ δεν θα το αναβαθμισουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Θα με εκπλήξει ευχάριστα ή βοντα αν τη δώσει αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μακάρι να διαψευστω πάντως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richter89 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Εμαθα βγηκε η εκδοση λολιποπ,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Εμαθα βγηκε η εκδοση λολιποπ,σωστα? Μπαίνω στο πειρασμό να ρωτήσω τι-πως-που και πότε, γιατί μόλις το τσέκαρα και δεν έβγαλε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Τελικά υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης της συσκευής σε lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richter89 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Μπαίνω στο πειρασμό να ρωτήσω τι-πως-που και πότε, γιατί μόλις το τσέκαρα και δεν έβγαλε κάτι. Μου το πε ενας τυπος που μου το πουλουσε,μαλλον ελεγε ψεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μάλλον ήρθε ή ώρα για αλλαγή μπαταρίας. Από το 15% κλείνει...ξέρει κανείς διαδικασία και κόστος? Εχει αλλάξει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INAF88 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δεν υποστηρίζει το OTG το τηλεφωνάκι μας... :( Μεγιά και χώσε σε κάρτα SD καλύτερα... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ APP ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited September 15, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 κανένα νεότερο για update του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το τηλεφωνο δυστυχως μου επεσε απο τα χερια, και δεν λειτουργει η αφη, στο κατω μισο της οθονης. Εχει κανεις ιδεα κοστος επισκευης? Στην vodafone μου ειπαν οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εννοείται ότι για ζημιά που προέρχεται από δική σου υπαιτιότητα δεν υπάρχει κάλυψη από την εγγύηση. Ως εκ τούτου δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να μπεις σε διαδικασίες επισκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos56 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το τηλεφωνο δυστυχως μου επεσε απο τα χερια, και δεν λειτουργει η αφη, στο κατω μισο της οθονης. Εχει κανεις ιδεα κοστος επισκευης? Στην vodafone μου ειπαν οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση. Επισκευή Vodafone Smart 4 max Οθόνη LCD http://www.phone-doctor.gr/phonedoctor/malfunction/smart-4-max/othoni-lcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Επισκευή Vodafone Smart 4 max Οθόνη LCD http://www.phone-doctor.gr/phonedoctor/malfunction/smart-4-max/othoni-lcd Ευχαριστω για το λινκ. Το τηλεφωνο ειναι εδω και 10 ημερες στο σερβις της vodafone και ακομα δεν εχω καμια ενημερωση, ουτε για το κοστος επισκευης.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ευχαριστω για το λινκ. Το τηλεφωνο ειναι εδω και 10 ημερες στο σερβις της vodafone και ακομα δεν εχω καμια ενημερωση, ουτε για το κοστος επισκευης.:mad: Πληροφοριακα, μου αλλαξανε οθονη-οθονη αφης-μπαταρια και αναβαθμιση λογισμικου, εντελως δωρεαν! Το τηλεφωνο ειναι ουσιαστικα καινουριο και παλι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ποιο λογισμικό σου πέρασαν,μπορείς να μας γράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν και προκειται για browser...Ο προεγκατεστημενος ειναι πολυ καλος αλλα πολλες φορες οταν επιλεγω κάποιο site από τους σελιδοδεικτες που έχω αποθηκεύσει μου επανοφορτώνει την τελευταια σελιδα που είχα μπει! Γιατί το κάνει αυτό? Έβαλα τον chrome αλλά είναι αισθητά πιο αργός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Βάλε τον uc...πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πληροφοριακα, μου αλλαξανε οθονη-οθονη αφης-μπαταρια και αναβαθμιση λογισμικου, εντελως δωρεαν! Το τηλεφωνο ειναι ουσιαστικα καινουριο και παλι!:D Εννοείς μέσω του service της vodafone; Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.. Επίσης, για ποια αναβάθμιση λογισμικού μιλάς; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι, μεσω του σερβις της vodafone. Πηγα τη συσκευη μου σε καταστημα vodafone, και την παρελαβα με καινουρια οθονη, digitiser και μπαταρια, καθως και αναβαθμιση λογισμικου (ετσι εγραφε στην αναφορα τουλαχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts