Jump to content

Vodafone Smart 4 Max

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού ανοιξουμε το κάλυμμα της sim , προσωπικά εγώ παίρνω πάντα μια οδοντογλυφίδα για να πιεσω προς τα μέσα την sim για να βγει .

Να ρωτησω και κάτι που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε σε αλλες σελίδες του max : H μπαταρία του max ΒΓΑΙΝΕΙ τελικά από την συσκευή η ΔΕΝ βγαίνει και δεν μπορούμε να την βγάλουμε ? Δεν προσπάθησα να βγάλω κανένα πίσω μέρος της συσκευής να σας πω ..........

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν δουλεύει το light sensor εβγαλα την ζελατίνα και παλι τίποτα

Επιβεβαιώνω και 'γώ ότι δεν μου δουλεύει με τίποτα :(

Τι Gravity Screen, τι Auto Screen On Off, τι Smart Screen, αρνείται πεισματικά...

Edited by marantz
Links added

Ημαστε στην λίστα αναμονής απο 30/1 οπου μας διαβεβαιωσαν οτι θα μας πάρουν τηλέφωνο όταν ερθει..εννοειτε οτι πλεον δεν θα το παρουμε αφού περιμένουμε 2 βδομάδες ηδη..ενα κινεζικο που είχα παραγγείλει θα ερθει νωρίτερα φυσικά..+τα μικροπροβληματακια που αναφέρθηκαν με απομάκρυναν τελειως

Αν περιμενει η vodafone ν πουλήσει συσκευές με αυτον τον ρυθμο τι να πω..εκτός και αν το κανει επίτηδες..να ηταν τυρακι να κανουν μερικοί συμβόλαια..

Εγώ πάντως που πήγα και ζήτησα σκέτη συσκευή με το ζόρι να μου φορτώσουν πάγιο..σκέτη κούραση είναι εκεί στην vodafone

Επιβεβαιώνω και 'γώ ότι δεν μου δουλεύει με τίποτα :(

Τι Gravity Screen, τι Auto Screen On Off, τι Smart Screen, αρνείται πεισματικά...

Ρυθμίσεις-Προβολή-Φωτεινός παλμός ειδοποίησης κλικ.

:protest:

7500 κομματια εφυγαν σε ενα μηνα.Δεν ξερουν αν θα ξαναφερουν πριν το τελος των εκπτωσεων.Απο 1/3 η υπαλληλος μου ειπε οτι θα κοστιζει 259,που θα ναι ενα τραγικο λαθος της Voda αν το κανει.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδιά πήρα τηλέφωνο εχθές στην vodafone και μου είπαν οτι αν το κάνω προ παραγγελία τωρα (στα 129 ευρώ) οπότε και αν έρθει (δηλαδη και μετα το τέλος των εκπτώσεων) παλι 129 θα πληρώσω.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Πως το βαζουμε το Calling screen?

To εκανα εγκατασταση αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα.

Το συγκεκριμένο δεν έχει εικονίδιο στο app drawer, μόνο στα settings --> apps θα το βρεις και επίσης αν δεις στις ρυθμίσεις της calling screen και σου βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις για sip όπως στο screenshot που ανεβάζω από το δικό μου.

Screenshots για τα άλλα: recorder 1, 2, torch 1, 2, file manager 1, 2

Οι χάρτες δουλεύουν κανονικά

Σε μας δουλεύει το light sensor άψογα πλέον (χωρίς ζελατίνα πάντα) αλλά όχι οι χάρτες.

Η sim card πως μπορεί να βγει?

Για να ανοίξουν τα καπάκια εγώ δε βάζω νύχι αλλά "γλυστράω" πάνω-κάτω με πίεση το δάχτυλο πάνω τους και αμέσως ανοίγουν. Τη sim και την mSD με συνδετήρα τις σπρώχνω για να πεταχτούν.

Ρυθμίσεις-Προβολή-Φωτεινός παλμός ειδοποίησης κλικ.

Αυτή η ρύθμιση νομίζω πως αφορά το πράσινο λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις χαμένη κλήση, ειδοποίηση, email κλπ και όχι το κατά πόσον θα σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζεις το κινητό στο μάγουλο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, ώστε να μην πατάς κατά λάθος την οθόνη αφής.

Απόψε θα προχωρήσω σε factory reset και κατευθείαν update να δω μήπως βελτιωθεί τίποτα και τα λέμε προσεχώς.

Εγώ θα ήθελα να ρωτησω αν έχετε ροοτ εσείς που έχετε προβλήματα με τον promity light sensor

Eγω είμαι ροοτ και έχω πρόβλημα auto brightness

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Αυτή η ρύθμιση νομίζω πως αφορά το πράσινο λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις χαμένη κλήση, ειδοποίηση, email κλπ και όχι το κατά πόσον θα σβήνει η οθόνη όταν πλησιάζεις το κινητό στο μάγουλο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, ώστε να μην πατάς κατά λάθος την οθόνη αφής.

Απόψε θα προχωρήσω σε factory reset και κατευθείαν update να δω μήπως βελτιωθεί τίποτα και τα λέμε προσεχώς.

Έτσι το έκανα και δεν δουλεύει οπότε κατέφυγα στις λύσεις των apps...

Τσάμπα θα κάνεις factory reset...

• Administrators
Εγώ θα ήθελα να ρωτησω αν έχετε ροοτ εσείς που έχετε προβλήματα με τον promity light sensor

Eγω είμαι ροοτ και έχω πρόβλημα auto brightness

Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο.

Modpic.gif

καλησπερα...μολις σημερα απογοητευτηκα καπως απο το μαξακι,χθες κολλουσε απιστευτα ανοιγοκλεινε και το πηγα σημερα στη βονταφον και σε 2 βδομαδες θα επικοινωνησουν μαζι μου...για να δουμε

Παιδιά πήρα τηλέφωνο εχθές στην vodafone και μου είπαν οτι αν το κάνω προ παραγγελία τωρα (στα 129 ευρώ) οπότε και αν έρθει (δηλαδη και μετα το τέλος των εκπτώσεων) παλι 129 θα πληρώσω.

Από πού να το παραγγείλεις; Ηλεκτρονικά φαίνεται μη διαθέσιμο, σε καταστήματα δεν το έχουν και (τουλάχιστον εκεί που πήγα) δε δέχονται παραγγελίες.. Τηλεφωνικά γίνεται; Δέχονται κανονικά κι ας μην είναι άμεσα διαθέσιμο;

Οι χάρτες δουλεύουν κανονικά

Και μένα τα ιδιά έκανε δεν δούλευε το Light Sensor. Τελικά βρήκα ότι έφταιγε το Gravity Screen. Αν το κλείσω ή κάνω pause το Gravity Screen λειτουργεί κανονικά το Light Sensor. Το δοκίμασα με Sensor Box for Android για να μου δείχνει μέτρηση και ένα φακό. Off ή pause

δουλεύει, on λοκάρι στην τελευταία μέτρηση.

Edited by Selaxi

Από πού να το παραγγείλεις; Ηλεκτρονικά φαίνεται μη διαθέσιμο, σε καταστήματα δεν το έχουν και (τουλάχιστον εκεί που πήγα) δε δέχονται παραγγελίες.. Τηλεφωνικά γίνεται; Δέχονται κανονικά κι ας μην είναι άμεσα διαθέσιμο;

Αυτό που κατάλαβα απο τον υπάλληλο που μου μίλησε ηταν οτι η προ παραγγελία γινεται απο το κατάστημα. Τωρα εγω πηρα τηλέφωνο σε ενα απι τα τρια καταστήματα vodafone στο Βόλο και μου είπαν αυτο που λες και εσύ. Θα δοκιμάσω αύριο να παρω στο κεντρικό καταστημα στο Βόλο και θα σου πω.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Αφού ανοιξουμε το κάλυμμα της sim , προσωπικά εγώ παίρνω πάντα μια οδοντογλυφίδα για να πιεσω προς τα μέσα την sim για να βγει .

Να ρωτησω και κάτι που δεν ξέρω αν αναφέρθηκε σε αλλες σελίδες του max : H μπαταρία του max ΒΓΑΙΝΕΙ τελικά από την συσκευή η ΔΕΝ βγαίνει και δεν μπορούμε να την βγάλουμε ? Δεν προσπάθησα να βγάλω κανένα πίσω μέρος της συσκευής να σας πω ..........

:!: Θα με βοηθησει καποιος ? :!:

:!: Θα με βοηθησει καποιος ? :!:

Μη αποσπωμενη μπαταρια σημαινει οτι βγαινει σε περιπτωση βλαβης για αντικατασταση και οχι σε καθημερινη βαση απο τον κατοχο του.Λογω χωρητικοτητας ειναι μη αποσπωμενη ωστε να εξοικονομηθει ογκος και βαρος (οπως στο TCL SS720 πχ).Για ποιο λογο να την βγαλει καποιος?

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Αν (για παράδειγμα) κάποιος θέλει να κρατήσει μια χ ή ψ συσκευή για μια 10ετία ή και παραπάνω , της οποίας το κάλυμμα της μπαταρίας ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (όπως του max) , η μπαταρία πως θα αντέξει τόσα χρόνια ? Δεν θα θέλει αντικατάσταση ? Αρα με απλή λογική , ΔΕΝ γίνεται να κρατήσει κάποιος την συσκευή αυτή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα , σωστά ?

• Administrators
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Αν (για παράδειγμα) κάποιος θέλει να κρατήσει μια χ ή ψ συσκευή για μια 10ετία ή και παραπάνω , της οποίας το κάλυμμα της μπαταρίας ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (όπως του max) , η μπαταρία πως θα αντέξει τόσα χρόνια ? Δεν θα θέλει αντικατάσταση ? Αρα με απλή λογική , ΔΕΝ γίνεται να κρατήσει κάποιος την συσκευή αυτή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα , σωστά ?

Αποκλείεις το γεγονός να αλλάζει τη μπαταρία το επίσημο τεχνικό τμήμα που αναλαμβάνει αυτές τις συσκευές;

Modpic.gif

Το κάλυμμα βγαίνει πολύ εύκολα, είναι κουμποτο. Αλλά θέλει προσοχή ωστε να μην σπάσουν τα κλιπακια

edit?usp=docslist_api

edit?usp=docslist_api

edit?usp=docslist_api

Edited by mts21gr

Κάτοχος του κινητού εδώ και 3 μέρες και μπορώ να πω ότι είμαι έκπληκτος από αυτό! Εξαιρετικό για τα χρήματά του και όχι μόνο! Το μέγεθος συνηθίζεται. Σκεφτείτε όμως ποια είναι η χρήση που κάνετε περισσότερο...Ιντερνετ ή τηλέφωνο. Αν χρησιμοποιείτε internet συχνά, σαν phabletάκι είναι τέλειο! Σε τσέπες και τέτοια λίγο δύσκολο. Ιντερνετ, wifi, κλπ ταχύτατο! Οι εφαρμογές της vodafone βγαίνουν αν δεν τις θέλετε. Εκεί που λίγο χωλαίνει είναι η κάμερά του που για 13άρα δεν! Και οι ρυθμίσεις και οι επιλογές της σχεδόν ανύπαρκτες (γιατί?...:confused: Έχετε βάλει μήπως καμμιά άλλη εφαρμογή?...) Το galaxy s2 που είχα πριν (8mp) το σκίζει. Και εννοείται δεν πρέπει να κοιτάμε τα mp αλλά την ποιότητα του φακού. Βέβαια, κανείς σοβαρός "φωτογράφος" δεν αρκείται σε φωτός από κινητά. Αυτές είναι απλά αναμνηστικές...Μπορεί να σας πρήξω λίγο με λίγες απορίες μου προσεχώς κι ελπίζω να έχετε υπομονή! Καλή συνέχεια... Edited by camerakias

Ένα έχω να πω, έκλεισα με τη συσκευή μήνα και και κάτι,και δε το πιστεύω ότι δε μου έχει κάνει ουδέν κόλλημα έως τώρα. Δε το περίμενα και το πρώτο που είχα μάθει ήταν ο συνδυασμός των πλήκτρων για επανεκκίνηση μιας και δε βγαίνει η μπαταρία, πράγμα όμως που δε μου χρειάστηκε ούτε μια φορά.

Και για μένα είναι πολύ θετικό αυτό καθώς το χρησιμοποιώ καθημερινά σα mini tablet αλλά και με το δεύτερο νούμερο που έχω.

Και ok, μπορεί να σκαλώνει λίγο ή να έχει λόξιγκα που και που αλλά κάνει τη δουλειά που το Θέλω(διάβασμα σε tapatalk, chrome) hangout, YouTube etc κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς,και αν σκεφτούμε και τα 129€ μόνο αγοράς τότε τι να πω, μια χαρά!

Ειδικά για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις ή εμπειρία από hi end συσκευές είναι σούπερ.

Εγώ βέβαια δυστυχώς έχω μάθει σε note, S5 και τέτοια κλάση οπότε δύσκολα θα μείνω άλλο εδώ αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα όσο υπάρχει ακόμα σε αυτή τη τιμή.

Επίσης θετική εντύπωση μου κάνει ότι το αυτόματο της οθόνης δουλεύει πολυ καλά.

Το μέγεθος είναι πολύ καλό για την οθόνη που έχει και ειδικά το πάχος, άσε που στο κράτημα το προτιμούσα από άλλες συσκευές που είχα παράλληλα αυτό το καιρό λόγω που δε καταλαβαίνεις το βάρος και επειδή είναι πολύ λεπτό, σαν ένα κομμάτι πλατιά σοκολάτα! :)

Ξέχασα να πω για τη μπαταρία που βγάζω πάνω από 8 ώρες και αυτό και λόγω οθόνης 720p :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εγώ το έχω ακριβώς 5 εβδομάδες και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος . Ούτε σε μένα εχει κολλήσει ποτέ . Καμία φορά . Το ΜΟΝΟ μειονέκτημα που του βρίσκω , είναι η μπαταρία , η οποία ήθελα να διαρκεί κάπως έως και αρκετά περισσότερο . Όχι ότι με ΠΛΗΡΗ φόρτιση διαρκεί λίγο , απλά η οθόνη του των 720 p και ΕΙΔΙΚΑ αν έχουμε την φωτεινότητα πάνω από την μέση , καταναλώνει ΠΟΛΥ μπαταρία .

Προσωπικά , έχω ρυθμίσει την φωτεινότητα της οθόνης στο 15% ΜΟΝΟ , για να κρατάει περισσότερο η μπαταρία και ας ΜΗΝ βλέπω την οθόνη καλά στον ήλιο . Αν και η αυτόματη λειτουργία μου αρέσει πιο πολύ. Το προτιμώ έτσι . Και εμένα με πλήρη φόρτιση και με ΜΕΓΑΛΗ χρήση , μου κρατάει 8-10 ώρες .

Τα εργοστασιακά του χαρακτηριστικά λένε πως η μπαταρία του είναι 3000 mAh . Κατέβασα από το play store την ΚΑΛΥΤΕΡΗ (λένε) εφαρμογή στον κόσμο για την μπαταρία ενός κινητού , το "battery doctor" . Όταν το max είναι 100% φορτισμένο , η εφαρμογή μου λέει οτι η ΜΕΓΙΣΤΗ χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 1880 mAh . Αυτό , το ξανά έγραψα εδώ σε άλλο ποστ στο θέμα του max , και κάποιος φίλος μου είπε πως η εφαρμογή ΔΕΝ λέει το σωστό . Παρόλα αυτά εγώ πιστεύω πως λέει το σωστό , και ότι μπορεί τα 3000 mAh να είναι fake και εικονικά από την κατασκευάστρια εταιρία . Δεν ξέρω πραγματικά τι να πιστέψω , πόσα mah έχει η μπαταρία . Λογικά αν είχε 3000 mΑh , δεν έπρεπε να κρατάει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ? ? Μπορεί και η εφαρμογή να κάνει λάθος , τι να πω ......... Αν θέλετε πείτε μου και εσείς την γνώμη σας γι ' αυτό .