Jump to content

Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά - Χρόνια πολλά

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ λέω να ζητήσω του Αγιου Βασίλη να μου φέρει φέτος τα χριστούγεννα μια έτοιμη, γραμμένη και φτιαγμένη...πτυχιακή εργασία, μπας και καταλάβω έστω και λίγο από αυτές τις άγιες μέρες....( ο καθένας με τον πόνο του, από ότι καταλάβατε...)....

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Εγώ λέω να ζητήσω του Αγιου Βασίλη να μου φέρει φέτος τα χριστούγεννα μια έτοιμη, γραμμένη και φτιαγμένη...πτυχιακή εργασία, μπας και καταλάβω έστω και λίγο από αυτές τις άγιες μέρες....( ο καθένας με τον πόνο του, από ότι καταλάβατε...)....

kai mena kamia adeia!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά πήγατε στην γιορτή των αγγέλων στη Θεσσαλονίκη?

Πως σας φάνηκε?

Εγώ πέρασα μια βόλτα όταν τραγουδούσαν οι C Real. Ωραία ήταν γιατί έκατσε και η μέρα και δεν είχε πολύ κρύο.. Τα ηχεία δεν ήταν πολύ καλά με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό ήχο (σε σχέση με άλλες χρονιές). Αλλά κατά τα άλλα ο κλασσικός τζερτζελές που γίνεται κάθε χρόνο... :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εγώ πέρασα μια βόλτα όταν τραγουδούσαν οι C Real. Ωραία ήταν γιατί έκατσε και η μέρα και δεν είχε πολύ κρύο.. Τα ηχεία δεν ήταν πολύ καλά με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό ήχο (σε σχέση με άλλες χρονιές). Αλλά κατά τα άλλα ο κλασσικός τζερτζελές που γίνεται κάθε χρόνο... :p

Πράγματι ρε συ!Και γω που ήμουν πολύ κοντά δεν είχαν δυνατή ένταση τα ηχεία.Καλά απο μακρυά δεν ακουγόταν τίποτα.

Πάντως ωραία τραγούδησαν όλοι τους μόνο που μας κούρασαν λίγο οι C Real.Θέλαμε Ευρυδίκη!!:p

Πολύ ωραία σε γενικές γραμμές.Και το δέντρο πολύ ωραίο όπως κάθε χρόνο:D

Καλά ο παρουσιαστής τί π@πάρ@ς που ήτανε..:wacko:

Παιδιά πήγατε στην γιορτή των αγγέλων στη Θεσσαλονίκη?

Πως σας φάνηκε?

δεν πηγα γιατι θα ηταν μια απο τα ιδια...καμια 10ρια χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια...το δεντρο μινιατουρα του αβραμοπουλου και το καραβακι,στις ιδιες θεσεις και απο διπλα η φατνη.

πολυ στιμωξιδι για το τιποτα.:p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ποιος ήταν ο παρουσιαστής?

Εγώ, αν και είναι η μόνη φορά που έρχεται κάποιος που ίσως ήθελα να δω, δεν πήγα γιατί συνήθως δεν είναι Γιορτή των Αγγέλων αλλά κάτι άλλο απο "α" :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

το ζευγαρι(τηλεοπτικο) που παρουσιαζει το πρωινο στην τβ100..

η ξανθια (μαιρη νομιζω την λενε) πριν 10-12 χρονια παρουσιαζε το "μουσικο μπρικι" στην ετ3

Επιτελους χριστουγεννα που ελπιζω να ειναι χαρουμενα για ολους μας

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επιτελους χριστουγεννα που ελπιζω να ειναι χαρουμενα για ολους μας

ταξιδιώτη βάζε και κανά κόμμα, να καταλαβαίνουμε τι θες να πεις :p

δεν πηγα γιατι θα ηταν μια απο τα ιδια...καμια 10ρια χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια...το δεντρο μινιατουρα του αβραμοπουλου και το καραβακι,στις ιδιες θεσεις και απο διπλα η φατνη.

πολυ στιμωξιδι για το τιποτα.:p

Ε εντάξει μην τα απαξιώνεις τόσο πολύ βρε FREAK:p

Όχι και δέντρο μινιατουρα.

Σιγά, σου θίξαμε τον ατσαλάκωτο :p

Mμμμμ....

Έσκασαν μύτη και οι πρώτοι καλικάνταζαροι...

NOW it smells like Christmas... :):p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Mμμμμ....

Μπα, είπες επιτέλους να σηκωθείς απ'το lap του Αη Βασίλη;

Σκ*τό του Ρούντολφ:p

Ναι ρε μου τον έθιξες

A might bit touchy, aren't we? :p

Μπα, είπες επιτέλους να σηκωθείς απ'το lap του Αη Βασίλη;

Σκ*τό του Ρούντολφ:p

Δε θα πέσω στο επίπεδό σου, Grinch.

Αντίθετα, θα σου ευχηθώ χαρούμενα χριστούγεννα γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος. :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

A might bit touchy, aren't we? :p

Θες να πλακωθούμε μου φαίνεται:lol::lol:

θα μας πετάξουν έξω μου φαίνεται:p

δεν απαξιωνω κατι.δεντρο μινιατουρα σε σχεση με αυτο του αβραμοπουλου:)

μαζι τον θιξαμε;:lol:

Mμμμμ....

γιατι πριν ηταν διαχυτο το δικο σου αρωμα;;;:shifty:

Τα Χριστούγεννα… βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον. Δύο εβδομάδες πριν από τον εορτασμό για την έλευση του Μεσσία, οι μεγάλες πόλεις του κόσμου έχουν ήδη φορέσει τα καλά τους και η σπατάλη ενέργειας φτάνει στο αποκορύφωμά της. Χιλιάδες πολύχρωμα φωτάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα και πακέτα που αλλάζουν χέρια «δίνουν το πρόσταγμα» για τη γιορτή της υπερκατανάλωσης και της απόλυτης εμπορευματοποίησης.

Φέτος για μία ακόμη φορά οι οικολόγοι ονειρεύονται «πράσινα» αντί για «λευκά» Χριστούγεννα. Με την ελπίδα ότι οι σχεδόν καθημερινές πλέον μελέτες για την αλλαγή του κλίματος έχουν ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, προτείνουν στους καταναλωτές αντί να ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους να κάνουν ένα μεγάλο δώρο στον πλανήτη.

Την αρχή έκανε η Νέα Υόρκη, με το πανύψηλο έλατο από τη Νορβηγία που φωτίζει εδώ και μερικές ημέρες την πλατεία Ροκφέλερ να κοσμείται με… 30 χιλιάδες λαμπιόνια εξοικονόμησης ενέργειας. Η ενέργεια που θα εξοικονομήσει μέσα σε μία μέρα το «οικολογικά ευαίσθητο» δέντρο είναι ίδια με την ενέργεια που καταναλώνει σε ένα μήνα μια μέση αμερικανική οικογένεια, τονίζουν οι ειδικοί. Με το τέλος των γιορτών το δέντρο θα μετατραπεί σε ξύλα για τους σκοπούς της οργάνωσης Habitat for Humanity. «Ελπίζω ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας θα εμπνεύσει κι άλλους να προχωρήσουν σε “πράσινες” επιλογές» δήλωσε ο δήμαρχος του Μεγάλου Μήλου Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η εκστρατεία για «οικολογικά Χριστούγεννα» έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Στη Βρετανία η περιβαλλοντική οργάνωση «Φίλοι της Γης» έδωσε πέρυσι στη δημοσιότητα τον «πράσινο οδηγό των Χριστουγέννων». Στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα σε γλάστρα, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να μεταφυτευτούν στον κήπο, και αυστηρός περιορισμός στα αεροπορικά ταξίδια και στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της για μια οικολογικά ευαίσθητη εορταστική περίοδο. Την ώρα που οι επιστήμονες πληθαίνουν τις προειδοποιήσεις τους για τις δραματικές επιπτώσεις από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Ο «πράσινος οδηγός» αναφέρει ότι 248 χιλιάδες δέντρα θα σώζονταν εάν οι Βρετανοί ανακύκλωναν –αντί να πετούν– 744 εκατομμύρια ευχετήριες κάρτες που ανταλλάσσουν κάθε χρόνο. Αλλα 50 χιλιάδες δέντρα δεν θα είχαν κοπεί αν είχαν ανακυκλωθεί τα 83 τ.χλμ. χαρτιού που χρησιμοποιήθηκαν το 2004 για τα δώρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, και οι Ισπανοί οικολόγοι υψώνουν φέτος τη φωνή τους κατά της αλόγιστης κατανάλωσης φωτεινής ενέργειας. Τα 30 εκατομμύρια κιλοβάτ ηλεκτρικής ενέργειας που παράγουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια που στολίζουν την Ισπανία θα αρκούσαν για να καλύψουν τις ετήσιες ενεργειακές ανάγκες μιας πόλης 50 χιλιάδων κατοίκων! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο τελευταίος μήνας του χρόνου έχει μετατραπεί σε «κόκκινο» πανί για τους οικολόγους. Οι τόνοι σκουπιδιών που καταλήγουν στις χωματερές είναι κάθε Δεκέμβριο τριπλάσιοι σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες, τα πλαστικά και τοξικά προϊόντα που παράγονται σημειώνουν ρεκόρ, ενώ ακόμα και η ατμοσφαιρική ρύπανση ξεπερνάει τα όρια επιφυλακής, αφού τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι το υπόλοιπο διάστημα.

Στο χέρι μας είναι να απολαύσουμε το εορταστικό κλίμα χωρίς να επιβαρύνουμε περισσότερο το κλίμα του πλανήτη!

e-tipos

Σαββατοκυριακο, ειπαν στις ειδησεις οτι θα χιονισει...!!!! Λετε φετος να περασουμε χριστουγεννα ala America; Πολυ θα το θελα... :happy::happy::happy::happy::happy:

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

απο τα γιαουρτια που θα πεσουνε ,ναι ειναι πολυ πιθανο..

για χιονοπτωσεις κατι μου λεει πως φετος θα εχουμε..!!!:up:

απο τα γιαουρτια που θα πεσουνε ,ναι ειναι πολυ πιθανο..

για χιονοπτωσεις κατι μου λεει πως φετος θα εχουμε..!!!:up:

Και γω έτσι πιστεύω Freak, πως φέτος θα'χουμε! Με χιονάκι, γιατί το γιαούρτι είναι πανάκριβο :lol: