zananiro Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Και σε μένα ισχύει. Thanks για την πληροφορία. Οπότε μάλλον είναι θέμα software και ας ελπίζουμε ότι θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Το θέμα είναι θα βγεί γενικά αναβάθμιση ή αυτή που φοράει θα είναι ή τελευταία; Πάντως αν δεν δώσουν το 6 ή έστω το 5.1 θα είναι ξεκάθαρα θέμα μάρκετινγκ γιατί από hardware τα σπάει το κινητό οπότε σίγουρα τα "σηκώνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Όντως απο θέμα hardware τα σπάει το κινητό!!Δεν κολλάει μια! Και πολυ καλή κάμερα επίσης!Αλλα η μπαταρία του ρε φίλε...!Με εχει απογοητευσει πολύ!Δυο φορτίσεις σίγουρα μες την μέρα!Αν ειχε 3αρα θα μιλουσαμε για πραγματικο vfm!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Για την μπαταρία δεν έχω άποψη καθώς το έχω σαν δεύτερη συσκευή και δεν μου φαίνεται αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triphon Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Thanks για την πληροφορία. Οπότε μάλλον είναι θέμα software και ας ελπίζουμε ότι θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση. και σε μενα συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παρατηρώ και γώ ένα θεματάκι με το video....Ελπίζουμε σε μια αναβάθμιση σε 5.1 ή 6 ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triphon Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 εχω 15 μερες που το παρελαβα απο μιντιαμαρκτ και εχω μερικες παρατηρησεις 1. στο πισω μερος αναγραφει μονο το " CE 0700 !" και οχι τα απο κατω μικρα γραμματα ( δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι) και 2. τι συμβαινει με το Hi Fi? οταν το ενεργοποιω σταματαει ο ηχος και μετα απο λιγο σφυριζουν τα ακουστικα. το τηλ. ειναι με lollipop 5.02 και Β15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RogerFederer_7 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά το gps σας τρέχει καλά???Γιατι σε μενα εχει μεγάλο θεμα όσον αφορά στην ακρίβεια και στον χρόνο που κανει να lockarei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 εχω 15 μερες που το παρελαβα απο μιντιαμαρκτ και εχω μερικες παρατηρησεις 1. στο πισω μερος αναγραφει μονο το " CE 0700 !" και οχι τα απο κατω μικρα γραμματα ( δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι) και 2. τι συμβαινει με το Hi Fi? οταν το ενεργοποιω σταματαει ο ηχος και μετα απο λιγο σφυριζουν τα ακουστικα. το τηλ. ειναι με lollipop 5.02 και Β15. Και εμένα αυτά γράφει και εγώ από το ίδιο κατάστημα το πήρα. Για το άλλο θέμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Παιδιά το gps σας τρέχει καλά???Γιατι σε μενα εχει μεγάλο θεμα όσον αφορά στην ακρίβεια και στον χρόνο που κανει να lockarei? Για την ακρίβεια δεν το έχω τεστάρει αλλά όσον αφορά το λοκάρισμα είναι άμεσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ενώ μιλάω στην μια κάρτα μπορούν να με καλούν στην άλλη κανονικά! Είναι ταυτόχρονα ενεργές δηλαδή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triphon Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 δηλαδη αν καταλαβα καλα στο δικο σου λειτουργει το Hi Fi? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ενώ μιλάω στην μια κάρτα μπορούν να με καλούν στην άλλη κανονικά! Είναι ταυτόχρονα ενεργές δηλαδή. :) δηλαδη αν καταλαβα καλα στο δικο σου λειτουργει το Hi-Fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Από όσο θυμάμαι ναι αλλά θα το ξαναδοκιμάσω και θα σου πω για σίγουρα. Για τις δύο ενεργές κάρτες ήταν γνωστό; Γιατί όσα dual είχα μέχρι σήμερα όταν μιλούσα στη μια ή άλλη ήταν κλειστή και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βλέπω στο aliexpress την τιμή του στα 153.54$. Δεν έχω αγοράσει ποτε απο το συγκεκριμένο site. Θεωρείτε έγκυρο ή να το αποφυγω ? Και κάτι τελευταίο, με το κόλπο που έχει αναφερθεί εδώ μπορω να έχω τελικά internet απο οποία sim θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Βλέπω στο aliexpress την τιμή του στα 153.54$. Δεν έχω αγοράσει ποτε απο το συγκεκριμένο site. Θεωρείτε έγκυρο ή να το αποφυγω ? Και κάτι τελευταίο, με το κόλπο που έχει αναφερθεί εδώ μπορω να έχω τελικά internet απο οποία sim θελω? Δεν ειναι πολλα ? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Triphon Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Από όσο θυμάμαι ναι αλλά θα το ξαναδοκιμάσω και θα σου πω για σίγουρα. Για τις δύο ενεργές κάρτες ήταν γνωστό; Γιατί όσα dual είχα μέχρι σήμερα όταν μιλούσα στη μια ή άλλη ήταν κλειστή και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη.. δεν εβαλα ακομη δευτερη καρτα, αλλα αυτο που λες ειναι ενδιαφερον. Μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε κανεις αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το δικό μου πάντως είναι dual SIM stand-by!! Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Build number ZTE_AS_Blade_S6V1.0.0B12. Κάρτες SIM από Wind και Cosmote. Πρώτη φορά διαβάζω ότι είναι dual SIM active! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν ειναι πολλα ? Νομιζω για αυτά που προσφέρει είναι καλά. Το aliexpress είναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Νομιζω για αυτά που προσφέρει είναι καλά. Το aliexpress είναι αξιοπιστο? είναι σαν να ρωτάς πχ, η Ερμού είναι καλή για να ψωνίσω ? Με λίγα λόγια είναι ένα ΄΄πολυκατάστημα΄΄ με διάφορα καταστήματα μέσα, αλλά αξιόπιστα και άλλα ( πολλά ) αναξιόπιστα, θέλεις ψάξιμο από πιο ΄΄κατάστημα - πωλητή΄΄ να αγοράσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Νομιζω για αυτά που προσφέρει είναι καλά. Το aliexpress είναι αξιοπιστο? Οπι σου ειπε και ο φιλος πριν. Μονο να πω την γνωμη μου οτι κινητα καλυτερα να ψωνιζεις απο αμιγη (οσο γινεται) καταστηματα, περισσοτερο για λογους εγγυησης. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το δικό μου πάντως είναι dual SIM stand-by!! Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές. Build number ZTE_AS_Blade_S6V1.0.0B12. Κάρτες SIM από Wind και Cosmote. Πρώτη φορά διαβάζω ότι είναι dual SIM active! Το δικό μου GEN_EU_Blade_S6V1.0.0B15 και είναι σίγουρα Dual Sim Active! Μήπως παίζει ρόλο που είναι ευρωπαϊκή έκδοση το δικό μου? Το δικό σου Ασία είναι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το δικό μου GEN_EU_Blade_S6V1.0.0B15 και είναι σίγουρα Dual Sim Active! Μήπως παίζει ρόλο που είναι ευρωπαϊκή έκδοση το δικό μου? Το δικό σου Ασία είναι σωστά? Από που το έχεις αγοράσει ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Από Media Markt. Δεν το έχω ούτε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos_gate7 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Καλημέρα, Αγόρασα tempered glass απο ebay αλλά είναι μικρότερο απο την οθόνη. Ο πωλητής μου απαντησε το παρακάτω Hi, my friend, please don't worry, if bigger, it will has white bubbles when install it, so it will smaller than the screen, this is normal, please be assured that use. can you Install it and see the effect? Που λίγο πολύ μου λέει ότι οταν το εγκαταστήσω θα είναι οκ. Έχει βάλει κάποιος άλλος για να μου πει αν ισχύει; Το tempered glass αφήνει κενό και απο τις 4 πλευρές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Ναι ισχύει. Ένα που έβαλα και εγώ έτσι ήταν. Δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Όπως το έβαλα, το έβγαλα αμέσως. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Δύο ερωτήσεις: 1) Όταν ανοίγετε την συσκευή δεν υπάρχει από το εργοστάσιο προεγκατεστημένο ήδη κάποιο screen protector ; 2) Υποστηρίζει την 800 (Β20) μπάντα για το LTE ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts