TziMmys79 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Τελικά όντως θα πάμε για το ZTE.... Μπορείτε να μου πείτε πώς τα πάει με το gps, τη κάμερα, τη μπαταρία, την οθόνη και το ηχείο? Γενικά, έχει κάτι που θέλει προσοχή ή είναι τόσο κακό που δεν πρέπει να την πάρουμε? Ευχαριστώ πολύ.....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Τελικά όντως θα πάμε για το ZTE.... Μπορείτε να μου πείτε πώς τα πάει με το gps, τη κάμερα, τη μπαταρία, την οθόνη και το ηχείο? Γενικά, έχει κάτι που θέλει προσοχή ή είναι τόσο κακό που δεν πρέπει να την πάρουμε? Ευχαριστώ πολύ.....! Μόνο το ηχείο είναι λιγο κατώτερο του αναμενόμενου όλα τα αλλα ειναι οκ. Και το συγκρίνω στην καθημερινότητα μου με το iPhone 6s.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ρε παιδιά, τώρα είδα ότι σχεδόν δεν υπάρχουν ρομ για αυτό το τηλέφωνο. Η official και μια cyanogen πολύ buggy. Είναι δυνατόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ρε παιδιά, τώρα είδα ότι σχεδόν δεν υπάρχουν ρομ για αυτό το τηλέφωνο. Η official και μια cyanogen πολύ buggy. Είναι δυνατόν? Ή Official είναι μία χαρά προσωπικά δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Σήμερα το παρέλαβα απο media markt.Πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές.Μετά απο μια εβδομάδα θα γράψω αναλυτική κριτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σήμερα το παρέλαβα απο media markt.Πρώτες εντυπώσεις πολυ καλές.Μετά απο μια εβδομάδα θα γράψω αναλυτική κριτική. Σε τι τιμή το πήρες; Το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά ήταν που εχει Android 5.02 όχι πως εχει κάποιο θέμα αλλα θα ήθελα να εχει νεότερο. Βέβαια βλέπω κινητά που θα βγουν Απρίλιο το 2016 και βγαίνουν με 5.1 οπότε τι να πω; Αν πάρει και κάποιο νεότερο android στο μέλλον πάντως δεν θα του λείπει τίποτα πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μήπως ξέρει κανεις γιατί δεν διαβάζει μια καινουρια κάρτα μνήμης 64αρα που του έβαλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σε τι τιμή το πήρες; Το μόνο που δεν μου άρεσε προσωπικά ήταν που εχει Android 5.02 όχι πως εχει κάποιο θέμα αλλα θα ήθελα να εχει νεότερο. Βέβαια βλέπω κινητά που θα βγουν Απρίλιο το 2016 και βγαίνουν με 5.1 οπότε τι να πω; Αν πάρει και κάποιο νεότερο android στο μέλλον πάντως δεν θα του λείπει τίποτα πραγματικά! 189 .Το έχει ακριβό σε σχέση με το εξωτερικό αλλά το ήθελα άμεσα. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_zte-blade-s6-1161046.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μήπως ξέρει κανεις γιατί δεν διαβάζει μια καινουρια κάρτα μνήμης 64αρα που του έβαλα; Μορφοποίησε την (πλήρης διαγραφή) μέσω του κινητού. Ίσως έτσι την δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Κοιτάζω το ΖΤΕ για την κοπέλα μου για καθημερινή χρήση. Επειδή είναι λίγο παλιό σαν κινητό (15 μηνών) θα μπορέσει να μας πάει καμιά διετία χωρίς προβλήματα από θέμα software; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Κοιτάζω το ΖΤΕ για την κοπέλα μου για καθημερινή χρήση. Επειδή είναι λίγο παλιό σαν κινητό (15 μηνών) θα μπορέσει να μας πάει καμιά διετία χωρίς προβλήματα από θέμα software; Ήταν και δική μου απορία αυτό, πάντως από θέμα hardware σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα καθώς είναι πολύ καλό! Όσον αφορά το λειτουργικό σκέψου ότι ακόμα και σήμερα βγαίνουν κινητά με 5.1 κάτι που μου κάνει πολύ εντύπωση.. Ο επεξεργαστής του Blade s6 πάντως σηκώνει από όλες τις απόψεις το 6 λειτουργικό και σε συνδιασμό με τα 2GB RAM είναι οκ, οπότε είναι καθαρά θέμα της ZTE τι υποστήριξη έχει στις συσκευές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf7 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο κινητό και σκέφτομαι να το παραγγείλω . Το είδα από κοντά στα mediamarkt (εξαντλήθηκε πλέον) και το θεωρώ absolute value for money στα 105ευρω (από το minideal). Παραμένει αξιόπιστο κατάστημα το minideal?? Σε όλα τα υπόλοιπα "γνωστά" κινεζομάγαζα καθώς και στα ελληνικά σκρουτζομάγαζα είναι οut of stock!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Κοιτάζω το ΖΤΕ για την κοπέλα μου για καθημερινή χρήση. Επειδή είναι λίγο παλιό σαν κινητό (15 μηνών) θα μπορέσει να μας πάει καμιά διετία χωρίς προβλήματα από θέμα software; Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πάντως, το software update δεν φαίνεται να είναι μέσα στις προτεραιότητες της εταιρίας για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παραμένει αξιόπιστο κατάστημα το minideal?? Ναι, παραμένει. Edited April 13, 2016 by athanaso77 - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouf7 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχει κανένας θέμα με το ξυπνητήρι; Χτυπάει κανονικά σε καθημερινή βάση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Έχει κανένας θέμα με το ξυπνητήρι; Χτυπάει κανονικά σε καθημερινή βάση; Εδώ και έναν χρόνο είναι το μοναδικό ξυπνητήρι της οικογένειας, δεν μας έχει προδώσει ποτέ :) Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiroulirous Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μορφοποίησε την (πλήρης διαγραφή) μέσω του κινητού. Ίσως έτσι την δει. Σε ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα όπως ειπες ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχει κανείς θέμα με το YouTube γιατί εμένα δεν μου ανοίγει κανένα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 restart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εχω απενεργοποιήσει το φωτάκι που αναβοσβήνει οταν φορτίζουμε το κινητό και παρ' όλα αυτά αναβοσβήνει οταν το φορτίζω. Μήπως παίζει ρόλο που το φορτίζω κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rott Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εχω απενεργοποιήσει το φωτάκι που αναβοσβήνει οταν φορτίζουμε το κινητό και παρ' όλα αυτά αναβοσβήνει οταν το φορτίζω. Μήπως παίζει ρόλο που το φορτίζω κλειστό; that's it! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 good news για τους έχοντες ΄΄Ελληνική΄΄ συσκευή................ http://www.ztedevice.com/support/5bcb4524-4abd-4e50-8add-42ae6ba693a5.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 good news για τους έχοντες ΄΄Ελληνική΄΄ συσκευή................ http://www.ztedevice.com/support/5bcb4524-4abd-4e50-8add-42ae6ba693a5.html ειναι android 6? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ειναι android 6? δεν γνωρίζω, ας μας πει κάποιος που θα την εγκαταστήσει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ok εγω παραγγειλα σημερα ενα κινεζικο απο minideal δηλαδη ο ανθρωπος που θα το εχει δε νοιαζεται για το τι android θα εχει αλλα αν εχει βγει βεβαια μεχρι να παραλαβω καποιο update καλοδεχουμενο θα ειναι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 ειναι android 6? είναι τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts