venividivici Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 κι εγω στο περιμενε...ολοι οι κινεζοι αργουν αλλα οταν ειναι καλη τιμη κανεις υπομονη.Το μονο μαγαζι για εμενα που κανει την διαφορα ειναι το vickmall αλλα προτιμω να περιμενω παραπανω και να ψωνιζω σε καλη τιμη.ελπιζω να μας βγει καλο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvarv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εγω μεχρι εχθες έβλεπα την παραγγελία μου κανονικα στο site τους , σήμερα δεν βλέπω τιποτα , σαν να μην υπάρχει παραγγελία , σαν να μην εχουν παρει τα χρηματα !!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείται ότι έχω πληρώσει με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εγω μεχρι εχθες έβλεπα την παραγγελία μου κανονικα στο site τους , σήμερα δεν βλέπω τιποτα , σαν να μην υπάρχει παραγγελία , σαν να μην εχουν παρει τα χρηματα !!!!!!!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείται ότι έχω πληρώσει με paypal φιλε μηπως εχει προχωρησει και ειναι στην καρτελα shipped? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvarv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 το κακό είναι ότι παρότι έχουν πάρει τα λεφτά από το paypal δεν υπάρχει στο site τους κανενα σημαδι παραγγελίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 κι εγω στο περιμενε...ολοι οι κινεζοι αργουν αλλα οταν ειναι καλη τιμη κανεις υπομονη.Το μονο μαγαζι για εμενα που κανει την διαφορα ειναι το vickmall αλλα προτιμω να περιμενω παραπανω και να ψωνιζω σε καλη τιμη.ελπιζω να μας βγει καλο. Συμφωνω αλλα με την εξαιρεση οτι με τους κινεζους δεν υπαρχει εξαιρεση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) το κακό είναι ότι παρότι έχουν πάρει τα λεφτά από το paypal δεν υπάρχει στο site τους κανενα σημαδι παραγγελίας Μπορείς να τους ρωτήσεις και από εδώ για την παραγγελία σου μιας και πολλά κινεζομάγαζα βρίσκονται στο φόρουμ. Edited December 1, 2015 by kostas_1974 Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvarv Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 επιτελους οι εγγραφες στο site φανηκαν ξανα μηπως υπηρχε καποιο τεχνικο προβλημα πιστευω ολα να πανε καλα και να παραλαβουμε απο geekbuying εχει αγορασει κανεις ? ειναι αξιοπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 επιτελους οι εγγραφες στο site φανηκαν ξανα μηπως υπηρχε καποιο τεχνικο προβλημα πιστευω ολα να πανε καλα και να παραλαβουμε απο geekbuying εχει αγορασει κανεις ? ειναι αξιοπιστο ? Ειναι αξιοπιστο site απλα αργο....εχω αγορασει αρκετες φορες. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 καλημερα παιδια οσοι παραγγειλατε απο geekbuying σας εστειλε tracking?εγω περιμενω ακομα....τυφλα να χει το gearbest... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Θα περιμένουμε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 τελικα πηρα tracking απο geekbuying και περιμενω... Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εγώ έκανα την παραγγελία ξημερώματα Δευτέρας και ακόμα δεν το έχουν στείλει. Επειδή έκανα την παραγγελία του κινητού μαζί με θήκη, μου είπαν ότι δεν έχουν θήκες διαθέσιμες και γι' αυτό και έχουν καθυστερήσει. Μου έγραψαν τα εξής: "Sorry for this delay that the item 343160 is extremely popular and we need a number of it to meet demands ,it will be available in next week on our warehouse.Would you mind waiting for some days ?" Τους είπα αν μπορούν να στείλουν το τηλέφωνο πρώτα και όταν βρουν τη θήκη να μου τη στείλουν χωριστά. Αναμένω απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvarv Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 πηρα και εγω tracking απο geekbuying πιστευω πρωτοχρονια να τα εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Όσοι ήδη πήρατε tracking number, πότε κάνατε την παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass? Έχω δει μερικά στο eBay, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βολεύουν αναφορικά με το στρογγυλό κεντρικό κουμπί. Ιδανικά θα ήθελα κάποιο της nillkin, αλλά δεν έχω βρει τουλάχιστον στο eBay. @yyyy 29/11 το παράγγειλα, χτες μου έστειλαν tracking. Τώρα το ποτέ θα έρθει δεδομένων των ημερών είναι άγνωστο... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass? Έχω δει μερικά στο eBay, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βολεύουν αναφορικά με το στρογγυλό κεντρικό κουμπί. Ιδανικά θα ήθελα κάποιο της nillkin, αλλά δεν έχω βρει τουλάχιστον στο eBay. @yyyy 29/11 το παράγγειλα, χτες μου έστειλαν tracking. Τώρα το ποτέ θα έρθει δεδομένων των ημερών είναι άγνωστο... Στις πρώτες σελίδες θα δεις μια αποτυχημένη αγορά μου με φωτο κλπ, νομίζω ότι δεν θα βρεις...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Στις πρώτες σελίδες θα δεις μια αποτυχημένη αγορά μου με φωτο κλπ, νομίζω ότι δεν θα βρεις...... Μόλις τις είδα, εμφανισιακά όντως δεν είναι ωραιο. Εκτός από τα κενά στα άκρα, το κεντρικό κουμπί το οποίο βλέπω ότι καλύπτεται από το tempered glass, ήταν λειτουργικό? Γιατί έχω βρει κάποια που το καλύπτουν και μερικά που εκεί έχουν κενό. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Μόλις τις είδα, εμφανισιακά όντως δεν είναι ωραιο. Εκτός από τα κενά στα άκρα, το κεντρικό κουμπί το οποίο βλέπω ότι καλύπτεται από το tempered glass, ήταν λειτουργικό? Γιατί έχω βρει κάποια που το καλύπτουν και μερικά που εκεί έχουν κενό. εγω πηρα αυτo οταν ελθει θα σας πω http://www.aliexpress.com/item/2-Pcs-Tempered-Glass-for-ZTE-Blade-L2-L3-S6-My-Prague-V5-Max-V5s-Obsidian/32524288692.html 2,99 $ και δυο θηκες μια απλη και μια Mofi http://www.aliexpress.com/item/MOFI-Original-Luxury-Slim-flip-stent-ZTE-Blade-s6-Q5-cell-phone-Case-Leather-Cover-Phone/32424432007.html 4,65$ http://www.aliexpress.com/item/Soft-Case-for-ZTE-Blade-S6-Phone-Case-Cover-Free-Ship-Free-Screen-Film/32312557959.html 1,5$ Edited December 4, 2015 by aanastasopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) αυτό άραγε τι λέει ? http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-zte-blade-s6-2712074.html?currency=USD φαίνεται πάντως να στέλνουν από Γερμανία edit επειδή είμαι τύπος παρορμητικός....τσίμπησα ένα και ο Θεός μαζί μου για το τι και πότε θα έρθει :) Edited December 4, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 αυτό άραγε τι λέει ? http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-zte-blade-s6-2712074.html?currency=USD φαίνεται πάντως να στέλνουν από Γερμανία edit επειδή είμαι τύπος παρορμητικός....τσίμπησα ένα και ο Θεός μαζί μου για το τι και πότε θα έρθει :) Ειναι καλη εταιρεια πες μας οταν την χρησιμοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ειναι καλη εταιρεια πες μας οταν την χρησιμοποιησεις λογικά θα την έχω την επόμενη εβδομάδα, οπότε ενημερώνω.....5,39 το πήρα λόγω κουπονιού -10% ( από 5,99 ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) εγω πηρα αυτo οταν ελθει θα σας πω http://www.aliexpress.com/item/2-Pcs-Tempered-Glass-for-ZTE-Blade-L2-L3-S6-My-Prague-V5-Max-V5s-Obsidian/32524288692.html 2,99 $ και δυο θηκες μια απλη και μια Mofi http://www.aliexpress.com/item/MOFI-Original-Luxury-Slim-flip-stent-ZTE-Blade-s6-Q5-cell-phone-Case-Leather-Cover-Phone/32424432007.html 4,65$ http://www.aliexpress.com/item/Soft-Case-for-ZTE-Blade-S6-Phone-Case-Cover-Free-Ship-Free-Screen-Film/32312557959.html 1,5$ Φίλος...καλησπέρα! Πες μου λίγο σε παρακαλώ...αγοράζουμε από το ali και αν ναι, πως πληρώνουμε; Προσπαθω από διμήνου να κάνω αγορές και δεν δέχεται πληρωμές λόγω capital controls. Και για του λόγου το αληθές: "Your payment failed because your card issuer declined your payment. We suggest trying this payment again under card issuers authorization process which requires to verify your identity". Edited December 4, 2015 by theo72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Φίλος...καλησπέρα! Πες μου λίγο σε παρακαλώ...αγοράζουμε από το ali και αν ναι, πως πληρώνουμε; Προσπαθω από διμήνου να κάνω αγορές και δεν δέχεται πληρωμές λόγω capital controls. Και για του λόγου το αληθές: "Your payment failed because your card issuer declined your payment. We suggest trying this payment again under card issuers authorization process which requires to verify your identity". δεν μπορω να βοηθησω διοτι αγοραζω με καρτα εξωτερικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ρε φίλοι...διαβάζω κάτι για 2 μέρες αντοχή μπαταρίας και αναρωτιέμαι...μήπως κάνετε πλάκα; Εμένα, μια ημέρα με το ζόρι με κρατάει...με μέτρια (νομίζω) χρήση. Υπάρχει περίπτωση να τραβάει κάποια εφαρμογή ενέργεια; Και μια ακόμη ερωτησούλα...το sygic από που το κατεβάζω; Thanks προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ρε φίλοι...διαβάζω κάτι για 2 μέρες αντοχή μπαταρίας και αναρωτιέμαι...μήπως κάνετε πλάκα; Εμένα, μια ημέρα με το ζόρι με κρατάει...με μέτρια (νομίζω) χρήση. Υπάρχει περίπτωση να τραβάει κάποια εφαρμογή ενέργεια; Και μια ακόμη ερωτησούλα...το sygic από που το κατεβάζω; Thanks προκαταβολικά... Εγώ προσωπικά δεν κάνω πλάκα, η χρήση που κάνει η σύζυγος είναι συγκεκριμένη κ και έχει on screen 4 ώρες. Βάλε μια εφαρμογή που διαβάζει την κατανάλωση της μπαταρίας ώστε να τσεκάρεις αν έχεις drain. Τι sygic σίγουρα το κατεβάζεις από το Play store επί πληρωμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts