Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με αυτά που γράφετε, λέω να πάω κι εγώ σε fast κι ας μη μπορώ να γυρίσω πίσω... :p

Ποια είναι η τελευταία fast; Η 10572; Και κάποιο "γνωστό" θέμα της;

Σκέφτομαι και εγώ να την δοκιμάσω αλλά αύριο μεθαύριο θα βγεί η καινούρια έκδοση σύμφωνα με το tweet του παραπάνω ποστ. Δεν περιμένεις καλύτερα γιατί μέσα σε 2 μέρες δεν θα προλάβει να "κάτσει" το λειτουργικό συν το ότι μπορεί να χρειαστεί roll back στα 8.1 όπως στην προηγούμενη!; Για να γλιτώσεις από τζάμπα κόπο!

Η 10572 είναι η τελευταία σε fast.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι και εγώ να την δοκιμάσω αλλά αύριο μεθαύριο θα βγεί η καινούρια έκδοση σύμφωνα με το tweet του παραπάνω ποστ. Δεν περιμένεις καλύτερα γιατί μέσα σε 2 μέρες δεν θα προλάβει να "κάτσει" το λειτουργικό συν το ότι μπορεί να χρειαστεί roll back στα 8.1 όπως στην προηγούμενη!; Για να γλιτώσεις από τζάμπα κόπο!

Η 10572 είναι η τελευταία σε fast.

Θα βγει όμως; :lol:

Σωστό κι αυτό... Από την άλλη, είμαι σε slow τόσο καιρό, οπότε και να χάσω και κάποιο ενδιάμεσο update, δε θα πάθω κάτι.

Να, για τέτοια roll backs δε θέλω να διαβάζω, γιατί δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα... :O

Huawei Nova 5T

Με αυτά που γράφετε, λέω να πάω κι εγώ σε fast κι ας μη μπορώ να γυρίσω πίσω... :p

Ποια είναι η τελευταία fast; Η 10572; Και κάποιο "γνωστό" θέμα της;

στο 640 που έχω εγώ,το μόνο που έχω δει είναι μια μικρή κατανάλωση παραπάνω της μπαταρίας και ότι δε μπορώ να βάλω κωδικό κλειδώματος στην οθόνη όπως στα 8.1.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Xiaomi 12 Pro

στο 640 που έχω εγώ,το μόνο που έχω δει είναι μια μικρή κατανάλωση παραπάνω της μπαταρίας και ότι δε μπορώ να βάλω κωδικό κλειδώματος στην οθόνη όπως στα 8.1.

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Μια χαρά τότε. Πάω να "κάψω" το 820 μου! :D

Huawei Nova 5T

μετά από τρεις ώρες αναμονής έφτασε σε σημείο Preparing to install 3% και με πέταξε. Λέει try again later. Και τώρα μου λέει ότι το κινητό είναι ενημερωμένο.
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Κατά τα άλλα όλα καλά.

Και εγω με 640 ειμαι αλλα και κωδικο κλειδωματος εβαλα (ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδ-επιλογες εισοδου) και απο μπαταρια παει πολυ καλυτερα απο οτι με 8.1

το τηλεφωνο ειναι πληρες ελληνικα. Με λιγα λογια, εγκατασταση αναβαθμισης - επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το τηλεφωνο ετοιμο για χρηση!!

Την αναβαθμιση την εκανα χθες και ομολογω οτι με εξεπληξε θετικα η ms. Νομιζω οτι πλεον το λογισμικο μπηκε στον σωστο δρομο.

Εδω και μια μια μερα που εχω τα 10, το κινητο δουλευει υποδειγματικα.

Να τονισω οτι πλεον το store εγινε απιστευτα χρηστικο και η αλλαγη εμφανισης θυμιζει αρκετο το play store. Προσωπικα επειδη προερχομαι απο ανδροιδ , ειναι κατι που μου το εκανε πολυ οικιο στην χρηση του.

Edited by nassosp

παιδιά σήμερα δεν έχει update?10572 είναι η τελευταία έκδοση? και αυτό εδώ τι είναι? http://www.windowscentral.com/windows-previewer-app-reveals-details-windows-10-phone

παιδιά σήμερα δεν έχει update?10572 είναι η τελευταία έκδοση? και αυτό εδώ τι είναι? http://www.windowscentral.com/windows-previewer-app-reveals-details-windows-10-phone

Αυτό το άρθρο είναι από τον Ιανουάριο. Προφανώς ήταν η beta του windows insider app

Και εγω με 640 ειμαι αλλα και κωδικο κλειδωματος εβαλα (ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδ-επιλογες εισοδου) και απο μπαταρια παει πολυ καλυτερα απο οτι με 8.1

Τώρα που το λες το τσέκαρα και έκανα εγώ χαζομάρα για τον κωδικό.

Για την μπαταρία βέβαια είμαι εντελώς αντίθετος.Βέβαια παίζει και ρόλο πως το δουλεύει ο καθένας μας.

Xiaomi 12 Pro

http://www.windowscentral.com/microsoft-still-needs-another-day-or-two-it-releases-new-windows-10-mobile-build εδώ λέει πως δεν θα χριστούμε να βάλουμε τα 8.1 και πάλι

http://www.windowscentral.com/microsoft-still-needs-another-day-or-two-it-releases-new-windows-10-mobile-build εδώ λέει πως δεν θα χριστούμε να βάλουμε τα 8.1 και πάλι

ότι το έχει υποσχεθεί η ms λέει.Δε το λες και σιγουράκι.

Xiaomi 12 Pro

Τώρα που το λες το τσέκαρα και έκανα εγώ χαζομάρα για τον κωδικό.

Για την μπαταρία βέβαια είμαι εντελώς αντίθετος.Βέβαια παίζει και ρόλο πως το δουλεύει ο καθένας μας.

Σωστα.

Προσωπικα , με 8.1 απο το πρωι με 100% εφτανα στο απογευμα 30% με data ανοιχτα (κυριως 2G), μαιλ να τρεχουν, viber, τηλεφωνα και λιγο browsing και στο σημειο οπου βρισκομαι δεν υπαρχει και το καλυτερο σημα.

Σημερα με 10αρια , με την ιδια ακριβως χρηση αλλα με αρκετη ωρα τα data σε 3G και ενεργοποιηση wifi tethering, το απογευμα ημουν στο 46%.

Δεν ειμαι απολυτως βεβαια, απλα ειναι μια πρωτη ενδειξη και παντα για την δικη μου χρηση.

Μακαρι να συνεχισει να ειναι ετσι και γιατι οχι , οταν φτασουμε την τελικη εκδοση , να υπαρχει σαφως μια βελτιωση στην διαρκεια της μπαταριας σε ολες τις συσκευες...

Edited by nassosp

Παιδια καλημερα. Με την 10572 σας χαθηκε η δονηση που εκανε το κινητο οταν καλουσαμε καποιον και το σηλωνε?? Εμενα πλεον δεν μου το κανει :(

Παιδια καλημερα. Με την 10572 σας χαθηκε η δονηση που εκανε το κινητο οταν καλουσαμε καποιον και το σηλωνε?? Εμενα πλεον δεν μου το κανει :(

Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η δόνηση γενικά για να το κάνει. Όπως και να έχει όμως, πήγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στο σύστημα και μετά τηλέφωνο και θα δείς εκεί επιλογή για την δόνηση, "vibrate when my call is answered"

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η δόνηση γενικά για να το κάνει. Όπως και να έχει όμως, πήγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στο σύστημα και μετά τηλέφωνο και θα δείς εκεί επιλογή για την δόνηση, "vibrate when my call is answered"

Σε εμενα (640 DS) δεν υπαρχει αυτη η επιλογη...

Και κατι αλλο, ο edge δεν μου εμφανιζει τους σελιδοδεικτες του pc ενω το αναποδο γινεται. Υπαρχει καποια ρυθμισει που δεν βρισκω? Εννοειται οτι εχω ενεργο τον συγχρονισμο,ειμαι συνδεδεμενος με τον λογαριασμο outlook και στο pc εχω win10

Edited by nassosp

Σωστος ευχαριστω. Στην προηγουμενη δεν ηθελε ενεργοποιηση κ για αυτο παραξενευτηκα.

Τίποτα να είσαι καλά. Γενικά γίνονται προσθήκες και αφαιρέσεις ανα πάσα στιγμή. Να το έχετε υπόψιν. Έτσι ανακάλυψα ότι αντικατάσταθηκε η Lumia Camera. Δεν την έβρισκα, την κατέβασα και μου πέταξε μήνυμα για αλλαγή.

Σε εμενα (640 DS) δεν υπαρχει αυτη η επιλογη...

Και κατι αλλο, ο edge δεν μου εμφανιζει τους σελιδοδεικτες του pc ενω το αναποδο γινεται. Υπαρχει καποια ρυθμισει που δεν βρισκω? Εννοειται οτι εχω ενεργο τον συγχρονισμο,ειμαι συνδεδεμενος με τον λογαριασμο outlook και στο pc εχω win10

Σχετικά με τον Edge στο κινητό, σε εμένα, παρόλο που έχω κανονικά λογαριασμό microsoft συνδεδεμένο, μου λέει ότι χρειάζεται λογαριασμός Microsoft για να κάνω συγχρονισμό. :blink:

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Μια χαρά τότε. Πάω να "κάψω" το 820 μου! :D

Επιστροφή...

Τελικά, η 10572 δεν εγκαταστάθηκε....

Γύρισα σε fast, περίμενα περίπου 3-4 ώρες να κατεβάσει τα 3 ενδιάμεσα updates και μόλις έφτασε στο Preparing to Install και στο 3% έβγαλε άκυρο.....

Αφού προσπάθησα και πάλι, μου έβγαζε ότι η συσκευή μου είναι πλήρως ενημερωμένη...

Την τρίτη φορά έκανε πάλι ένα 2ωρο, χωρίς να βρει updates, αλλά είχε φτάσει στο 30% η μπαταρία και το παράτησα...

Huawei Nova 5T

Επιστροφή...

Γύρισα σε fast, περίμενα περίπου 3-4 ώρες να κατεβάσει τα 3 ενδιάμεσα updates και μόλις έφτασε στο Preparing to Install και στο 3% έβγαλε άκυρο.....

Αφού προσπάθησα και πάλι, μου έβγαζε ότι η συσκευή μου είναι πλήρως ενημερωμένη...

Την τρίτη φορά έκανε πάλι ένα 2ωρο, χωρίς να βρει updates, αλλά είχε φτάσει στο 30% η μπαταρία και το παράτησα...

Κανονικά θα έπρεπε από την 8.1 να σε πάει απευθείας στην 10572 και όχι στις ενδιάμεσες, δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωσή σου....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Εχω βαλει τα 10 στο 1020 αλλα δεν εχω καταφερει να βρω που ειναι οι ρυθμισεις για την οθονη glance......το εχουν αφαιρεσει η εγω στραβωθηκα και δεν το βλεπω;

Κάτι που παρατήρησα μόλις τώρα στην 572, είναι ότι αν κάνεις 2 φορές swipe προς τα κάτω στο κέντρο ειδοποιήσεων, αναπτύσσει πλήρως τα εικονίδια. Αν κάνεις και πάλι swipe κάτω, τα μαζεύει. Δεν χρειάζεται δηλαδή να πατάς το κουμπί ανάπτυξη - σύμπτυξη. Καλό και βολικό.

Επιστροφή...

το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εμένα. από χθες τέτοια ώρα δεν έχω δει αποτέλεσμα

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro