panosxx Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Σήμερα ανακάλυψα ότι με τα 10ρια πιάνει πολύ πιο εύκολα ο ασύρματος φορτιστής και το κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα στον ασύρματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Δυστυχώς το 635 δεν είναι λειτουργικό με την τελευταία έκδοση των wp10. Περιμένω να στρώσουν, αλλά μετά από σχεδόν δυο μέρες δεν το βλέπω. Θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε. Αν λειτουργούσε όπως τα 8.1 θα τα είχα περάσει και στο 930. Καταλαβαίνω πως είναι TP, αλλά με αυτά που διάβαζα εδώ, περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν κατηγορώ κάποιον, απλά μου αρέσει αυτό που βλέπω και έρχεται. Περιμένω να αλλάξει κάτι, έστω και με την καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα με το Ritch capture,όταν τραβάω φωτογραφία και μετά πάω να επεξεργαστώ με την επιλογή βέλτιστου φωτισμού δεν δουλεύει..Το κάνει σε κάποιον άλλον,έχω κάνει hard reset μετά την εγκατάσταση..Στην προηγούμενη preview δούλευε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εμένα μόνο η κατανάλωση μπαταρίας με ενχλεί σε μεγάλο βαθμό,με τα αλλα προβληματακια οκ βολεύομαι. βεβαια απ την αλλη βαριεμαι να το ξαναγυρίζω στα 8.1. btw ειπα να κανω αυτο που λενε με την απενεργοποιηση της cortana,αλλα ελα που δεν την βλεπώ (εχω).καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τα έβαλα και εγώ τελικά στο 640.Λίγο το store κολλάει κάπου κάπου,αλλά οκ,το προσπεράσαμε και αυτό. Τώρα για το πως θα πάει απο αύριο και βλέπουμε. Μια απορία έχω μόνο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ενώ έχω διαβάσει όλα τα sms,τα έχω διαγράψει για την ακρίβεια,μου δείχνει ακόμα ότι έχω ένα μήνυμα και στο tile και στην οθόνη κλειδώματος. τι παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Τα έβαλα και εγώ τελικά στο 640.Λίγο το store κολλάει κάπου κάπου,αλλά οκ,το προσπεράσαμε και αυτό. Τώρα για το πως θα πάει απο αύριο και βλέπουμε. Μια απορία έχω μόνο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ενώ έχω διαβάσει όλα τα sms,τα έχω διαγράψει για την ακρίβεια,μου δείχνει ακόμα ότι έχω ένα μήνυμα και στο tile και στην οθόνη κλειδώματος. τι παίζει; ΜΟυ το έκανε και εμένα αυτό το πρόβλημα αλλά μετά απο 2-3 restart έφτιαξε λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Ωραία.:lol: Καλά πάντως φαίνονται και δε βλέπω να έχει χάσει την ταχύτητα του το τηλέφωνο.Βασικά soft reboot λες η απλά κλείσε άνοιξε; Edited October 19, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pel Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Καλησπέρα το έβαλα στο 830 μια χαρά , το πρόβλημα που έχω είναι ότι το κουμπί για την κάμερα δουλεύει συνέχεια,απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις άλλα και κλυδωμενο όταν το πατάω ανοίγει η κάμερα .Γιατην μπαταρία,δεν κρατάει ολόκληρη μέρα άλλα το δουλεύω αρκετά κατά άλλα πολύ καλό ,περιμένω την τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 @jazzu4ia μιας και εχεις και εσυ 830, δεν βλεπεις καθολου τις οθονες "Φορτωση" και "Συνεχεια" στο δικο σου; Ενταξει τις βλεπαμε και στα 8.1 αλλα οχι τοσο συχνα και ειδικα σε εφαρμογες του συστηματος οπως ο dialer, Μηνυματα, επαφες κτλ. Δεν το βλεπω παντα αλλα αρκετες φορες.... ...τις δύο-τρείς πρώτες μέρες τις έβλεπα που + που γιά μισό δευτερόλεπτο... ...τώρα όχι, δεν τις βλέπω καθόλου, φορτώνουν ακαριαία... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ίσως στο 640 που είναι από τα πρώτα που θα πάρει τα 10 κάθετε πιο καλά το λειτουργικό. Οποτε χρυσοστομε αναμένουμε feedback για να προχωρησουμε η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Ίσως στο 640 που είναι από τα πρώτα που θα πάρει τα 10 κάθετε πιο καλά το λειτουργικό. Οποτε χρυσοστομε αναμένουμε feedback για να προχωρησουμε η οχι το μόνο ενοχλητικό προς το παρόν είναι ότι μου δείχνει συνέχει ότι έχω sms ενώ δεν έχω κανένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 το μόνο ενοχλητικό προς το παρόν είναι ότι μου δείχνει συνέχει ότι έχω sms ενώ δεν έχω κανένα. Πες κάποιον φίλο σου να σου στείλει ένα SMS μήπως ξεκολλήσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Πες κάποιον φίλο σου να σου στείλει ένα SMS μήπως ξεκολλήσει. το έκανα και....Τίποτα.και hard rest&soft reset έχω κάνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 σημερα δοκιμασα τα Windows 10 Technical Preview στο κινητο μου ( Lumia 625 ) πολυ ωραια , εμεινα ικανοποιημενος απο την εμφανιση αλλα ειναι ακομη νωρις πιστευω στο 950 ή καποιο αλλο ΚΑΛΟ κινητο θα ειναι απόλαυση επιστρεφω σε 8.1 με το προγραμμα Windows Device Recovery Tool , ελπιζω να μην παει τιποτα στραβά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 το έκανα και....Τίποτα.και hard rest&soft reset έχω κάνει. Εισαι με dual sim ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Εισαι με dual sim ? για να σε προλάβω,έχω τσεκάρει και τις δύο σιμ,δεν έχω κάνει ενοποίηση πλακιδίων,καμία σιμ δεν έχει μήνυμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 για να σε προλάβω,έχω τσεκάρει και τις δύο σιμ,δεν έχω κάνει ενοποίηση πλακιδίων,καμία σιμ δεν έχει μήνυμα. Σε ρώτησα γιατι το 640xl μου ειναι dual και ειχα φαει ενα παρόμοιο σκάλωμα με εσένα χωρίς να εχω κάνει ενοποίηση τα πλακάκια , το 1 που έγραφε στο πλακάκι φυσικα αφορούσε την sim 1, εεε είχα σκαλώσει οτι ειχε κολλήσει οπως εσένα τώρα και ενω τα έχω σβήσει ολα αυτο παραμένει .:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Σε ρώτησα γιατι το 640xl μου ειναι dual και ειχα φαει ενα παρόμοιο σκάλωμα με εσένα χωρίς να εχω κάνει ενοποίηση τα πλακάκια , το 1 που έγραφε στο πλακάκι φυσικα αφορούσε την sim 1, εεε είχα σκαλώσει οτι ειχε κολλήσει οπως εσένα τώρα και ενω τα έχω σβήσει ολα αυτο παραμένει .:lol: Καταλαβαίνω τι λες,αλλά εμένα μου βγάζει ειδοποίηση για μήνυμα και στην glance... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 (edited) Ο καιρός της Microsoft στη lock screen μου έβγαζε πρόβλεψη στα ελληνικά και ξαφνικά άλλαξε στα αγγλικά, ξέρει κανείς πώς αλλάζει πάλι; https://onedrive.live.com/redir?resid=CFA6B587A02BDD9E!220881&authkey=!ADYw8lXS9jP4iCU&v=3&ithint=photo%2cpng Edited October 19, 2015 by panosxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Έχεις καιρό στην οθόνη κλειδώματος;;;; εγώ δεν έχω καν!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ο καιρός της Microsoft στη lock screen μου έβγαζε πρόβλεψη στα ελληνικά και ξαφνικά άλλαξε στα αγγλικά, ξέρει κανείς πώς αλλάζει πάλι; https://onedrive.live.com/redir?resid=CFA6B587A02BDD9E!220881&authkey=!ADYw8lXS9jP4iCU&v=3&ithint=photo%2cpng Εμένα δεν μου βγάζει επιλογή για να βάλω τον καιρό της Microsoft στην lockscreen, ξέρετε γιατί? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος της οθόνης για τον καιρό, το βγάζει και σε μένα. Εννοούσα κανονική οθόνη κλειδώματος, όπως την ξέρουμε από τα 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 ειχα την τελευταια και σε fast ring ου εβγαλε αναβαθμιση την περναω τωρα!! Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 ειχα την τελευταια και σε fast ring ου εβγαλε αναβαθμιση την περναω τωρα!! Μολις ελεγξα και δεν δειχνει τιποτα. Ποια ειχες πριν την 10549; Για ανημερωσε μετα την αναβαθμιση αν θα σου αλλαξει την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 10549.4 εχω τωρα για τσεκαρε τον τελευταιο αριθμο μετα την τελεια.δεν βλεπω καποια διαφορα προς το παρον Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts