Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις-> Προστασία προσωπικώς δεδομένων-> Εφαρμογές παρασκηνίου και κλείνεις όσα δεν χρειάζεσαι.

Εγώ πάντως επιμένω στο hard reset και στήσιμο καθαρό από την αρχή ;)

Το είχα region και γλώσσα στα UK, το γύρισα στα Ελληνικά και φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. Ίσως να το δημιουργούσε η Cortana.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε κάνεις το νέο wallet?? Έστω και με κάρτες μέλους.. Πρόσθεσα τις δικές μου ακόμα δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί.
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δοκίμασε κάνεις το νέο wallet?? Έστω και με κάρτες μέλους.. Πρόσθεσα τις δικές μου ακόμα δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί.

Μάλλον δεν υποστηριζονται ακομα (info από το winbeta)

Currently, only a handful of banks are available on the Microsoft Wallet tap-to-pay app, including Bank of America, BECU, First Tech Federal Credit Union, People’s United Bank, and the Virginia Credit Union. Chase, Fifth Third Bank, and US Bank are listed as “coming soon.”

Μάλλον δεν υποστηριζονται ακομα (info από το winbeta)

Ναι το ξέρω για τις πληρωμές. Έχει επιλογή να βάλεις και κάρτες όπως πχ από public, IKEA κλπ. Αυτές αν δοκίμασε κάνεις.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Για τη σημερινη ενημερωση προςοχη μεγαλη σε οσους εχουν 1520, 930, 830 κ.α, υπαρχει θεμα με τη μπαταρια

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Για τη σημερινη ενημερωση προςοχη μεγαλη σε οσους εχουν 1520, 930, 830 κ.α, υπαρχει θεμα με τη μπαταρια

για το 730;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Το θέμα υπάρχει από την προηγούμενη ήδη. Απλά δεν το έχουν λύσει ακόμη.

για το 730;

Γενικά λένε για τα "παλια", οπότε λογικά μόνο τα Windows 10 out of box Δεν έχουν θέμα.

Πάντως, το θέμα που είπε ο φίλος παραπάνω για την υπερμετρη κατανάλωση και την αργή φόρτιση το έχω σε 640 & 535. Με ποιον φορτιστή και να δοκιμάσω, κάνει πάρα πολύ να φορτισει, ενώ με live streaming πχ το ποσοστό δεν ανεβαίνει ποτέ. Με official, όλα κανονικά

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

14371 fast ring και 14367 slow ring

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Το marine traffic με τα Redstone build μιλάει οποιος το χρησιμοποιεί να βάλει ένα ψήφο στο feedback hub

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα! Σήμερα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα όταν πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή 0χ80070005

Δεν έχω πρόβλημα με την 14371

Καλησπέρα! Σήμερα μου βγάζει συνέχεια σφάλμα όταν πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή 0χ80070005

Κόλλημα,κάνε ένα soft reset.

Νέα build για το fast ring, 14372. Φτάσαμε τις 11 αυτό το μήνα!!

Εχει κανεις πρόβλημα με τον μετρητή δεδομένων ίντερνετ στην Redstone δεν μου μηδενιζει ποτε στην ημερομηνία που έχω βσλει

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Λεω να γυρισω σε Fast Ring παλι γιατι βλεπω διορθωσαν το θεμα με την μπαταρια στο 930

Για να δουμε..

Edit: Μου κολλησε στα γραναζια , φορτωνει λιγο και μετα μου βγαζει :-(

Μπαταρια ειχα 50% και το εβαλα να φορτισει πριν κανω την αναβαθμηση.. Πρωτη φορα μου το παθαινει αυτο..

Τι μπορω να κανω ?

Edited by ardonhs

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Να πω και εγώ κάτι, που και που όταν ανοίγω το κινητό βρισκω ανοιχτές εφαρμογές ή και παιχνίδια μέχρι και 5-6 ή και παραπάνω, με αποτέλεσμα την κατρακύλα της μπαταρίας 20-30% σε λίγη ώρα.... Θα έλεγα ότι φταίει το double tap to wake αλλά και χωρίς αυτό έχει συμβεί, εδώ με το δάχτυλο δεν ξεκλειδώνει με την πρώτη, λέτε να ξεκλειδώνει μέσα στην τσέπη και να πατιέται ότι να ναι ;; Χθες μπήκε σε ένα σίτε που ούτε είχα ξαναμπεί ποτέ ούτε το ήξερα, και επιπλέων παρατήρησα κάποια στιγμή ότι άναψε η οθόνη (χωρίς να ξεκλειδώσει) χωρίς καν να την ακουμπήσω ούτε και κάποιο κουμπί. Τι μπορεί να φταίει, αλλά και πως το εξηγείτε ότι και χωρίς το double tap to wake έχει τύχει να βρω ανοιχτές εφαρμογές ;; Ευχαριστώ....

Note: Είχα κάνει την ******* και έσβησα την ρύθμιση touch που είναι στα extra και είναι μόνιμα με το double tap to wake συνέχεια ενεργό.... Βρήκα το Touch & Gestures αλλά δεν είναι συμβατό λέει (ίσως φταίει η συσκευή μου, Lumia 535) και δεν μπόρεσα να το βρω να το κατεβάσω, όποιος μπορεί να το βρει να μου πει παρακαλώ, αν και όπως είπα δεν ξέρω αν φταίει αυτό..... Ευχαριστώ και πάλι προκαταβολικά... !!

Edited by niotheros
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Λεω να γυρισω σε Fast Ring παλι γιατι βλεπω διορθωσαν το θεμα με την μπαταρια στο 930

Για να δουμε..

Edit: Μου κολλησε στα γραναζια , φορτωνει λιγο και μετα μου βγαζει :-(

Μπαταρια ειχα 50% και το εβαλα να φορτισει πριν κανω την αναβαθμηση.. Πρωτη φορα μου το παθαινει αυτο..

Τι μπορω να κανω ?

Μήπως δεν έχεις καλό ίντερνετ,αν δεις ότι δεν γίνεται αναβάθμιση ίσως πρέπει να γυρίσεις σε 8.1 μέσω υπολογιστή και μετά ξανά από την αρχή.

Νέα build για το fast ring, 14372. Φτάσαμε τις 11 αυτό το μήνα!!

Αποκλείεται. Αφού όσοι δεν έχουν windows phone μας λένε ότι τα έχει παρατήσει η MS και πεθαίνουν :P

ΥΓ. Η μπαταρία που ήταν η κύρια ανησυχία μου σχετικά με τις preview, τα πάει περίφημα.

Όλα μπαίνουν σε μια τάξη πλέον :cool:

Με την 14371 μου έφαγε 40% μπαταρία σε 4 ωρίτσες με όλα κλειστά ούτε δεδομένα ούτε τίποτα,χωρίς να το ακουμπήσω ενώ ήμουν στην δουλειά :rocket:

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις μου ήρθε η 14372 έχει τρελαθεί στα updates :D

Αποκλείεται. Αφού όσοι δεν έχουν windows phone μας λένε ότι τα έχει παρατήσει η MS και πεθαίνουν :P

ΥΓ. Η μπαταρία που ήταν η κύρια ανησυχία μου σχετικά με τις preview, τα πάει περίφημα.

Όλα μπαίνουν σε μια τάξη πλέον :cool:

Ποιος είπε πως τα παράτησε η MS;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Μετα απο μερικες μερες στο fast ring βλεπω οτι καποια θέματα οπως το σχετικα συχνο κρασαρισμα της cortana σε συσκευες με 1gb ram και καποια αλλα bugs που εβλεπα στην επισημη εκδοση εχουν λυθει σε πολυ μεγαλο βαθμο. Επισης εχει λυθει και το θεμα που εχει το 535 στην επισημη με καποια παιχνιδια και πλεον παιζουν κανονικα. Εκει που υπαρχει ακομα προβλημα σε σχεση με το 930 που το εχω στην επισημη ειναι οτι η επισημη εχει κατα πολυ καλυτερη καταναλωση μπαταριας. Εκει ακομα θελει δουλιτσα.