Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το app .αφαίρεσαν..υπαρχει κανονικά απλα κατεβαζεις απότο store

Ναι, αλλά γιατί να αφαιρέσουν το stock app; Τόσο πολύ χώρο πιάνει;..... Για 'μένα, αυτό θα είναι και το τελευταίο και δε θα ξανασχοληθώ με τα wp.

Huawei Nova 5T

Καλημέρα πρώτα από όλα, παιδιά μην τρελαίνεστε... Το λειτουργικό ακόμα είναι beta φουλ, όλοι το βλέπουμε άλλα κάνουμε πως όλα είναι καλά. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με τις βελτιώσεις που βλέπω και αισιοδοξώ για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο μέλλον. Μην παραπονιέστε, και στην τελική σε όσους δεν αρέσουν τα WP υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες λεπτουργικών, μπορείτε να πάτε εκεί ή να έχετε και άλλο τηλέφωνο με άλλο λειτουργικό. Νομίζω πως να κράζουμε συνέχεια δεν έχει ουσία και άξια γιατί δεν πρόκειται να σας ακούσουν από την Microsoft, μόνο εμείς σας ακούμε και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

το να μπαίνεις insider day one,και μετά να παραπονιέσαι όλη μέρα ότι το κινητό σου απέκτησε προβλήματα,το λες και ειρωνεία.

Χωρίς να θέλω να γίνω προκλητικός,βλέπω ότι αρκετοί πλέον,αφού πήραmε τα wp10,σας ενδιαφέρει μόνο να έχετε την τελευταία έκδοση και όχι κάτι σταθερό.

Xiaomi 12 Pro

Πιστευω ειναι κατανοητο οτι στην redstone γινονται ακομα αλλαγές στα API και πραγματα προσθαφαιρουνται μεχρι να ξαναγραφτει ο κωδικας που τα κανει συμβατα. Για καθημερινη χρηση υπαρχει η threshold εκδοση που ειναι η επισημη.

Τα μισά post αυτού του thread λένε το ίδιο πράγμα: ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ FAST RING ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.
Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Νομιζω πως δυο είναι οι βασικοί λόγοι που το 535 δεν εχει παρει επισημα τα δεκαρια, κι απ οτι φαίνεται δεν μπορει να διορθωθεί με καμία 10586 οπου την παρακολουθω απ την αρχη.

1. Η συλλογη εμφανιζει και εξαφανιζει όποτε θέλει, όποιες και όσες φωτο θελει και

2. Μετα απο κλήση, η οθονη στις περισσότερες φορές παγωνει (διορθωνεται μετα απο στιγμιαίο σβησιμο και ανοιγμα της ξανα).

Καλή Ανάσταση σε όλους

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Νομιζω πως δυο είναι οι βασικοί λόγοι που το 535 δεν εχει παρει επισημα τα δεκαρια, κι απ οτι φαίνεται δεν μπορει να διορθωθεί με καμία 10586 οπου την παρακολουθω απ την αρχη.

1. Η συλλογη εμφανιζει και εξαφανιζει όποτε θέλει, όποιες και όσες φωτο θελει και

2. Μετα απο κλήση, η οθονη στις περισσότερες φορές παγωνει (διορθωνεται μετα απο στιγμιαίο σβησιμο και ανοιγμα της ξανα).

Καλή Ανάσταση σε όλους

Μήπως να το έκανες ένα hard reset;

καλησπερα παιδια για την redstone ποτε θα βγει η καινουρια build? :) :lol:

Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Κάτι ακούγεται ότι θα είναι η 14336.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Κάτι ακούγεται ότι θα είναι η 14336.

στειλε μου pm που το βλεπεις εσυ αυτο και δεν το βλεπω εγω αν θες βεβαια

Επιστήμη το έχετε κάνει πραγματικά. Σε συνέχεια σε αυτά που γράφει και ο duc να πω γιατί τόση φαγούρα;

Από τη στιγμή που είστε insiders δοκιμάζετε την εκάστοτε build και ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ στη MS τα προβλήματά της,

για να γίνει στη τελική, το επιθυμητό bug fixing. Δουλεύετε άλλωστε κάτι που ξέρετε ότι είναι το λιγότερο beta (για μένα).

Και όποτε βγει νέα build σε μία - δύο βδομάδες βλέπετε πάλι. Το τι και το πότε και το ποια θα είναι μέχρι και τι "φτιαξίματα"

θα έχει, κοινώς ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννάκη τον βαφτίσαμε, πραγματικά δε μπορώ να σας καταλάβω.

Αν απλά θέλετε να φοράτε το πιο "φρέσκο" όσο κακογραμμένο μπορεί να είναι για την ώρα αυτό, υπομονή.

Επιστήμη το έχετε κάνει πραγματικά. Σε συνέχεια σε αυτά που γράφει και ο duc να πω γιατί τόση φαγούρα;

Από τη στιγμή που είστε insiders δοκιμάζετε την εκάστοτε build και ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ στη MS τα προβλήματά της,

για να γίνει στη τελική, το επιθυμητό bug fixing. Δουλεύετε άλλωστε κάτι που ξέρετε ότι είναι το λιγότερο beta (για μένα).

Και όποτε βγει νέα build σε μία - δύο βδομάδες βλέπετε πάλι. Το τι και το πότε και το ποια θα είναι μέχρι και τι "φτιαξίματα"

θα έχει, κοινώς ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννάκη τον βαφτίσαμε, πραγματικά δε μπορώ να σας καταλάβω.

Αν απλά θέλετε να φοράτε το πιο "φρέσκο" όσο κακογραμμένο μπορεί να είναι για την ώρα αυτό, υπομονή.

Ποτέ δεν έγραψα πότε και ποια build θα βγει και τι θα έχει χωρίς να ρωτήσει κάποιος. Ο σκοπός του forum είναι αυτός. Να απαντώνται οι ερωτήσεις των χρηστών. Από την στιγμή που δεν υπάρχει offtopic δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ σωστό να βλέπω ένα ερώτημα και να μην το απαντώ, από την στιγμή που μπορώ. Αν το θεωρείς εσύ σωστό, καν' το, απλά.

Ποτέ δεν έγραψα πότε και ποια build θα βγει και τι θα έχει χωρίς να ρωτήσει κάποιος. Ο σκοπός του forum είναι αυτός. Να απαντώνται οι ερωτήσεις των χρηστών. Από την στιγμή που δεν υπάρχει offtopic δεν μπορείς να έχεις παράπονο. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ σωστό να βλέπω ένα ερώτημα και να μην το απαντώ, από την στιγμή που μπορώ. Αν το θεωρείς εσύ σωστό, καν' το, απλά.

Άλλο να άπαντας σε εύλογα ερωτήματα, και κανένας δεν είπε κάτι για αυτό, και άλλο να παραπονιέσαι ολημερίς ενώ ξέρεις πως είσαι insider και τέτοια προβλήματα θα τα έχεις.

Άλλο να άπαντας σε εύλογα ερωτήματα, και κανένας δεν είπε κάτι για αυτό, και άλλο να παραπονιέσαι ολημερίς ενώ ξέρεις πως είσαι insider και τέτοια προβλήματα θα τα έχεις.

Το σχόλιό σου ήταν απ' ευθείας σε εμένα σχολιάζοντας ότι λέω πότε και ποια και γιατί θα βγει το κάθε build. Επομένως απάντησα σε αυτό. Αν δεις ποτέ δεν παραπονέθηκα για bug ή ελλείψεις του λειτουργικού.

Sorry για το offtopic.

Το σχόλιό σου ήταν απ' ευθείας σε εμένα σχολιάζοντας ότι λέω πότε και ποια και γιατί θα βγει το κάθε build. Επομένως απάντησα σε αυτό. Αν δεις ποτέ δεν παραπονέθηκα για bug ή ελλείψεις του λειτουργικού.

Sorry για το offtopic.

δεν είσαι ο μόνος που το ρωτάει,οπότε και προφανώς δεν ήταν μόνο για σένα το σχόλιο.

Xiaomi 12 Pro

Sorry για το offtopic.

Καμία σχέση φίλε μου, όπως είπε και ο φίλος Χρυσόστομος πολλοί είναι αυτοί, εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν επί προσωπικού, μια επισήμανση έκανα. Καλή ανάσταση και κάλο Πάσχα σε όλους.......

Καμία σχέση φίλε μου, όπως είπε και ο φίλος Χρυσόστομος πολλοί είναι αυτοί, εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν επί προσωπικού, μια επισήμανση έκανα. Καλή ανάσταση και κάλο Πάσχα σε όλους.......

Ήταν δεν ήταν παρεξήγηση, Χριστός Ανέστη.

Ήταν δεν ήταν παρεξήγηση, Χριστός Ανέστη.

Δεν ήταν παρεξήγηση.... Φιλικά μιλάμε πάντα.... Τώρα αν είμαστε λίγο πιο καυστικοί και ακουγόμαστε σαν "κακοί" προσωπικά εγώ ζητώ συγνώμη.

feedback-hub:?contextid=307&feedbackid=e83fc0ed-e23a-47bd-84e9-f99162670399&form=2&src=2

feedback-hub:?contextid=279&feedbackid=fccb727d-dc2c-4d8b-b082-9306319d5d49&form=2&src=2

feedback-hub:?contextid=308&feedbackid=cc2e0065-f872-48e6-912f-f12a919c0244&form=2&src=2

Αντιγραψτε τα στο Browser και πατηστε allow to open app στο pc σας εμενα μονο ετσι δουλευει δοκιμη με Internet Explorer

Ψηφήστε σε όλα μπας και μπει double tap για άνοιγμα του κινητού

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ρε παιδιά γιατί να έχει γίνει τόσο τραγική η εμπειρία χρήσης κάμερας-συλλογής φωτογραφιών με τις preview εκδόσεις,δηλαδή είπαμε τα πιο βασικά πράγματα να κρασάρουν όλη την ώρα,500 ώρες να γίνει αποθήκευση μιας απλής φωτογραφίας.Μέρα που είναι μαζεύτηκε η οικογένεια είπα να βγάλω καμιά φωτογραφία τι το ήθελα,αφού δεν το πέταξα στην ψησταριά το ρημάδι πάλι καλά..Είπαμε υπομονή υπομονή ναι είναι beta κλπ ναι το ξέραμε ναι ναι ναι ναι αλλά έχουμε και όρια,όχι να ιδρώνω για να βγάλω 5 φωτογραφίες και δώσε κρασάριαμα όλα μαζί και η microsoft camera και η συλλογή και το one shot.. :angry: 6 επανεκκινήσεις σήμερα σε Lumia 640 XL..

Ρε παιδιά γιατί να έχει γίνει τόσο τραγική η εμπειρία χρήσης κάμερας-συλλογής φωτογραφιών με τις preview εκδόσεις,δηλαδή είπαμε τα πιο βασικά πράγματα να κρασάρουν όλη την ώρα,500 ώρες να γίνει αποθήκευση μιας απλής φωτογραφίας.Μέρα που είναι μαζεύτηκε η οικογένεια είπα να βγάλω καμιά φωτογραφία τι το ήθελα,αφού δεν το πέταξα στην ψησταριά το ρημάδι πάλι καλά..Είπαμε υπομονή υπομονή ναι είναι beta κλπ ναι το ξέραμε ναι ναι ναι ναι αλλά έχουμε και όρια,όχι να ιδρώνω για να βγάλω 5 φωτογραφίες και δώσε κρασάριαμα όλα μαζί και η microsoft camera και η συλλογή και το one shot.. :angry: 6 επανεκκινήσεις σήμερα σε Lumia 640 XL..

Και θα σε ρωρήτω πολύ λογικά,γιατί έχεις βάλει τις preview εκδόσεις;

Τα ήξερες αυτά.Γύρνα σε κάτι σταθερό αν θέλεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Xiaomi 12 Pro