Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίμαι στη 14915.1000 που είναι και η διαθέσιμη αυτή τη περίοδο στο Fast ring. Μου κάνει όμως πολλά νερά, πως γυρνάω πίσω; Ευχαριστώ.:)

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eίμαι στη 14915.1000 που είναι και η διαθέσιμη αυτή τη περίοδο στο Fast ring. Μου κάνει όμως πολλά νερά, πως γυρνάω πίσω; Ευχαριστώ.:)

Τι ακριβώς σου κανει ανάφερες τα προβλήματα; εγώ εχω πολύ πρόβλημα με την οθονη που κολλάει και δεν ανοίγει.. Αργή πολύ

Εσύ; κρατιέμαι μέχρι αθριο που θα έρθει καινούργια έκδοση έτσι και αλλιώς το κανει και στην κανονική αυτο αλλα όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό

Έχω Lumia 950xl

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Koλλάει φουλ σε όλα, κυρίως όμως σε οθόνη και skype. Ποιά νέα έκδοση έρχεται αύριο;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους.

Koλλάει φουλ σε όλα, κυρίως όμως σε οθόνη και skype. Ποιά νέα έκδοση έρχεται αύριο;

Οθονη εννοείς αυτο που αργεί να ανοίξει και μένει μαύρη;

Είπαν αυτη την βδομάδα θα δώσουν φαντάζομαι θα εννωουν και το fast ring και συνήθως δίνουν τρίτη ξημέρωμα Τετάρτης

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κανένα νέο build τελικά σήμερα...

Για τα desktop έχει έρθει η ενημέρωση ΚΒ3189866

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Κανένα νέο build τελικά σήμερα...

Κάπου διάβασα ότι την άλλη εβδομάδα θα βγάλουν καινούριο build.

Κάπου διάβασα ότι την άλλη εβδομάδα θα βγάλουν καινούριο build.

Για χτες και προχτές έβγαλε ανακοίνωση η Dona στο Twitter ότι ακόμα τσεκάρουν κάτι αναβαθμίσεις που έκαναν

στα συστήματα τους πριν δώσουν επόμενες builds. Υποψιάζομαι για να αναφέρει καθημερινά και όχι ένα κλασικό

όπως παλιά "την επόμενη βδομάδα", έχουμε ελπίδες να δούμε κάτι μέσα στη βδομάδα.

Το mobile άλλωστε τώρα (στην release έκδοση) είναι 2 builds πίσω.

Update: Τελικά καλά το υποψιαζόμουν. Έρχεται σε λίγο η 14926.

Edited by venejo

Νέα έκδοση: 10.0.14393.187 για όχι Insider αλλά και για Insider στο Ring της Release Preview για Η/Υ καθώς και σε Insider στο Ring της Release Preview για κινητά.

Windows 10 PC / Mobile Build 14393.187 changelog:

This update includes quality improvements and security fixes. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:

- Improved reliability of Windows Shell, map apps, Internet Explorer 11, and Microsoft Edge.

- Addressed issue causing push-button reset to not work correctly and roll back on devices with language set to any of the Unicode languages.

- Addressed issue causing devices to crash after disconnecting an e-reader that was attached to the device.

- Addressed issue causing devices to not recognize a Secure Digital (SD) card if it is inserted and removed multiple times.

- Addressed issue causing some apps to not respond to the commands in the app bar in Windows 10 Mobile.

- Addressed issue that sometimes blocks alarm notifications in Windows 10 Mobile.

- Improved support for using the camera app in Windows 10 Mobile Enterprise.

- Addressed additional issues with rendering 4K resolution, missing Start menu tiles when running on battery, Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Bluetooth compatibility, graphics, display rotation, app compatibility, Wi-Fi, Feedback Hub, Miracast, Windows Shell, revised daylight saving time, and USB.

- Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Microsoft Graphics Component, Windows kernel, and Adobe Flash Player.

http://nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-14393-187-changelog-may-be-coming-soon-read-the-changelog/

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Καλημέρες.

Από το fast ring που είμαι τώρα δε μπορώ να επιλέξω πλέον release review.

Τι μπορώ να κάνω για να περάσω σε μία slow ή ακόμη και release;

Η build που έχω είναι αυτή της υπογραφής μου και έχει μπόλικα θέματα που με ενοχλούν.

Ευχαριστώ.:O

Καλημέρες.

Από το fast ring που είμαι τώρα δε μπορώ να επιλέξω πλέον release review.

Τι μπορώ να κάνω για να περάσω σε μία slow ή ακόμη και release;

Η build που έχω είναι αυτή της υπογραφής μου και έχει μπόλικα θέματα που με ενοχλούν.

Ευχαριστώ.:O

Πισωγύρισμα στα 8.1 με το recovery tool, και μετά περνάς τα 10ρια με τον σύμβουλο αναβάθμισης. Δυστυχώς τώρα που είσαι στην RS2 δεν μπορείς να επιλέξεις release preview, για να περάσεις την 14393.187 όπου είναι η τελευταία RS1.

Nαι το 550 έχω.

Άρα πρέπει να κάνω hard reset;

Αν απλά περιμένω έχοντας επιλέξει slow ring;

Nαι το 550 έχω.

Όχι, θέλει φλασάρισμα από την στιγμή που το έχεις πάει στην redstone 2. Αλλιώς δεν γυρίζει στις παλιότερες και πρέπει να περιμένεις μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημη redstone 2.

Και ξέρουμε πότε κυκλοφορεί η επίσημη; Διότι αν είναι σε 2-3 εβδομάδες μπορώ να περιμένω προκειμένου να στήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή.

Επίσης το ερώτημα είναι το εξής; Από το slow που έχω επιλέξει τώρα θα μπορέσω να πάρω τη rs2 όταν κυκλοφορήσει; Και θα πάρω τη slow της; Δηλαδή θα πάρω την rs2 λίγο πριν βγεί public release;

update: τώρα διάβασα το μήνες που έγραψες...

Edited by yannismar

Nαι το 550 έχω.

Με hardreset δεν κανεις τιποτα επαναφορά με το εργαλειο της Microsoft θελεις.

Recovery tool δηλαδή;

Και ξέρουμε πότε κυκλοφορεί η επίσημη; Διότι αν είναι σε 2-3 εβδομάδες μπορώ να περιμένω προκειμένου να στήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή.

Επίσης το ερώτημα είναι το εξής; Από το slow που έχω επιλέξει τώρα θα μπορέσω να πάρω τη rs2 όταν κυκλοφορήσει; Και θα πάρω τη slow της; Δηλαδή θα πάρω την rs2 λίγο πριν βγεί public release;

update: τώρα διάβασα το μήνες που έγραψες...

Η επίσημη θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 και αν, οπότε μονόδρομος. Αν έχεις το 550 είσαι τυχερός γιατί θα σε πάει στην έκδοση των 10ριων όταν το αγόρασες.

Το 550 έχω. Θα βρω ένα τρόπο να κάνω back up τις επαφές μου και θα ξεκινήσω για reset και recovery και τα ρέστα.

Το 550 έχω. Θα βρω ένα τρόπο να κάνω back up τις επαφές μου και θα ξεκινήσω για reset και recovery και τα ρέστα.

Backup στο OneDrive κάνε και μετά θα τα επαναφέρεις. Το κάνω συνέχεια. Έχω δυο 640 κλονοποιήσει έτσι.

Οι επαφες είναι συνδεμενες με το λογαριασμο Microsoft που εχεις.

Μολις βαλεις το λογαριασμο οι επαφες επανέρχονται.

Mπορώ όμως να το κάνω μόνο με τις επαφές; Διότι δε θέλω να κρατήσω κάτι άλλο πέραν από επαφές.

Mπορώ όμως να το κάνω μόνο με τις επαφές; Διότι δε θέλω να κρατήσω κάτι άλλο πέραν από επαφές.

τις επαφές σου τις συγχρονίζει αυτόματα στο outlook. Για να σιγουρευτείς αν υπάρχουν εκεί μπες στο site people.live.com που κρατιώνται οι επαφές outlook και τσέκαρε.

Eυχαριστώ!

Ναι εκεί είναι οι επαφές μου. Οπότε θα αδειάσω το one drive από φωτογραφίες και θα κάνω τα φορμάτ, έπειτα με το outlook θα έχω πάλι τις επαφές μου στη θέση τους. Υποθέτω.

Το μόνο που θέλω να βρω μετά το log in στο outlook είναι οι επαφές.