Dekaohtoura Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Με την .3 είχα ένα θεματάκι όποτε έκλεινα wifi και άνοιγα data...δεν ενεργοποιούνταν (ενώ έτσι έδειχνε). Με την .5 διορθώθηκε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν κάνει hard reset ειναι σαν να έχει κάνει clean install. Μη βάζεις τον άνθρωπο σε όλη αυτή την άσκοπη και χρονοβόρα διαδικασία. Για να υπάρχει και ο όρος clean install σημαίνει ότι έχει διαφορά από το hard reset, και έτσι είναι. Στις preview εκδόσεις και κυρίως στις αρχικές είναι πολλά προβλήματα που δεν λύνονται με hard reset και λύνονται με clean install. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για να υπάρχει και ο όρος clean install σημαίνει ότι έχει διαφορά από το hard reset, και έτσι είναι. Στις preview εκδόσεις και κυρίως στις αρχικές είναι πολλά προβλήματα που δεν λύνονται με hard reset και λύνονται με clean install. Φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες αλλά δε θα μπω σε αντιπαράθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για να υπάρχει και ο όρος clean install σημαίνει ότι έχει διαφορά από το hard reset, και έτσι είναι. Στις preview εκδόσεις και κυρίως στις αρχικές είναι πολλά προβλήματα που δεν λύνονται με hard reset και λύνονται με clean install. Το clean install είναι για τα pc. Στα κινητά με ένα hard reset είσαι έτοιμος, αφού γίνεται επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Με ένα γκουγκλαρισμα μπορείς να το διαπιστώσεις και για τις παλιότερες preview και για τις τωρινές αλλά και γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αφήστε τα αυτά ρε παιδιά και βρείτε μου μια λύση.....:ninja: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Αφήστε τα αυτά ρε παιδιά και βρείτε μου μια λύση.....:ninja: Αν ξεγραφτείς μέσα από το pc; Δηλαδή να μπεις στον λογαριασμό από τον Edge π.χ. Μια φορά που το έκανε και σε μένα έτσι έκανα, κι όταν μπήκα στο τηλ. μου εμφάνισε κανονικά το μενού της εφαρμογής. Edited July 27, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αν ξεγραφτείς μέσα από το pc; Δηλαδή να μπεις στον λογαριασμό από τον Edge π.χ. Μια φορά που το έκανε και σε μένα έτσι έκανα, κι όταν μπήκα στο τηλ. μου εμφάνισε κανονικά το μενού της εφαρμογής. Έχεις κάποιο link γιατί χθες το βράδυ που έψαχνα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έχεις κάποιο link γιατί χθες το βράδυ που έψαχνα δεν βρήκα κάτι. Μπες εδώ: https://insider.windows.com/ και κάνε sign in, και κάπου κάτω αριστερά νομίζω κάνεις roll out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μπες εδώ: https://insider.windows.com/ και κάνε sign in, και κάπου κάτω αριστερά νομίζω κάνεις roll out. Από χθες το ψάχνω αλλά δεν.... Άλλος με "παλιά" συσκευή που έχει παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 επειδη δεν παρακολουθησα την συζητηση δοκιμασε το εξης: 1. συνδεσε το κινητο σου στο pc και κατεβασε το recovery tools καντο εγκατασταση και κανε επαναφορα στο προηγουμενο λογισμικο μολις το κανεις 2. μετα κανε και ενα hard reset μολις τελειωσεις με αυτα τα βηματα 3. κατεβασε το windows insider και δες τι roll σου βγαζει με την παλια σου εκδοση ομως μολις τα κανεις αυτα πες μου τα αποτελεσματα σου ελπιζω να βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 επειδη δεν παρακολουθησα την συζητηση δοκιμασε το εξης: 1. συνδεσε το κινητο σου στο pc και κατεβασε το recovery tools καντο εγκατασταση και κανε επαναφορα στο προηγουμενο λογισμικο μολις το κανεις 2. μετα κανε και ενα hard reset μολις τελειωσεις με αυτα τα βηματα 3. κατεβασε το windows insider και δες τι roll σου βγαζει με την παλια σου εκδοση ομως μολις τα κανεις αυτα πες μου τα αποτελεσματα σου ελπιζω να βοηθησα To recovery tools που θα με πάει; Η συσκευή τώρα έχει wp8.1 Πάντως του έκανα hard reset και δεν έγινε κάτι. Το κουφο είναι ότι δεν μου επιτρέπει να βγω από insider γιατί και καλά υπάρχουν ενημερώσεις που πρέπει να κανω (ενώ βέβαια δεν υπάρχουν). Η ms έδωσε λίστα με τις συσκευές που μπορούν να ενημερώνονται ως insiders και οι x2x (όπως το 925 που με ενδιαφέρει) δεν είναι μέσα. Έχεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και το ξεπέρασες έτσι ή τσαμπα θα ξαναπάρω την συσκευή από την αδερφη μου να την ξαναστήνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) οταν εκανες το hard reset εχει κρατημενο backup απο μονο του? αν εχει κρατημενο backup θα μπεις στο hotmail.com και θα πατησεις πανω δεξια και μετα ρυθμισεις λογαριασμου θα δεις τις συσκευες σου που εισαι συνδεμενος με το email σου πατα εμφανιση ολων στις συσκευες σου και μετα καταργηση τηλεφωνου ελπιζω να πετυχει Edited July 27, 2016 by soulis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 οταν εκανες το hard reset εχει κρατημενο backup απο μονο του? αν εχει κρατημενο backup θα μπεις στο hotmail.com και θα πατησεις πανω δεξια και μετα ρυθμισεις λογαριασμου θα δεις τις συσκευες σου που εισαι συνδεμενος με το email σου πατα εμφανιση ολων στις συσκευες σου και μετα καταργηση τηλεφωνου ελπιζω να πετυχει Χωρίς να διαγράψω το back up φαντάζομαι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Αν θέλεις να πετυχει μάλλον δεν πρέπει να έχεις backup ότι φωτογραφίες έχεις η οτιδήποτε άλλο σώσε στο pc σου και κάνε καθαρό hard reset με logout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ερώτηση: η τρέχουσα slow είναι ουσιαστικά το Update της 2ας Αυγούστου; Γιατί έχω κάπως χαθεί. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ναι αυτό είναι που έχει το κωδικό ονομα redstone Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στο slow είναι η 14393.0, ενώ στο fast είναι η 14393.5. Φήμες αύριο λένε ότι θα δοθεί η 14393.31 για τεσταρισμα που μάλλον θα είναι και η επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Στο slow είναι η 14393.0, ενώ στο fast είναι η 14393.5. Φήμες αύριο λένε ότι θα δοθεί η 14393.31 για τεσταρισμα που μάλλον θα είναι και η επίσημη. Μέχρι 2 Αυγουστου θα προλάβουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μέχρι 2 Αυγουστου θα προλάβουν; Για πιο λόγο να μην προλάβουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Για πιο λόγο να μην προλάβουν; Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πόσο καιρό κρατάει ένα τεστάρισμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πόσο καιρό κρατάει ένα τεστάρισμα. Ούτε δύο μέρες δεν κρατάει. Τα προβλήματα βγαίνουν αμέσως. Η λύση τους αργεί. Οπότε αν είναι ΟΚ η αυριανή έκδοση μια χαρά θα προλάβουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 παιδια μια ερωτηση εχω εκδοση 10586.494. ποια ειναι η διαφορα στην 14393.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 (edited) παιδια μια ερωτηση εχω εκδοση 10586.494. ποια ειναι η διαφορα στην 14393.5? Η πρώτη λέγετε Threshold και η δεύτερη Redstone 1 ή Anniversary. Η δεύτερη θα ειναι και η επόμενη επίσημη αναβάθμιση που θα γίνει σε λίγες μέρες, διορθώνοντας και φέρνοντας αρκετά πράγματα! Τουλάχιστον συτό περιμενουμε! Αν είπα κατι λάθος ας με διορθώσουν!... Edited July 28, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Η πρώτη λέγετε Threshold και η δεύτερη Redstone 1 ή Anniversary. Η δεύτερη θα ειναι και η επόμενη επίσημη αναβάθμιση που θα γίνει σε λίγες μέρες, διορθώνοντας και φέρνοντας αρκετά πράγματα! Τουλάχιστον συτό περιμενουμε! Αν είπα κατι λάθος ας με διορθώσουν!... Είμαι στο slow και αυτή τη στιγμή κατεβάζω τη 10.0.14393.5. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Δόθηκε και στην release preview σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts