stewe Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 H Redstone είναι το Anniversary Update; Τι καινούρια χαρακτηριστικά φέρνει στα κινητά; Η κυκλοφορία της Anniversary Update πάντως τέθηκε για τις 2 Αυγούστου. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Η κυκλοφορία της Anniversary Update πάντως τέθηκε για τις 2 Αυγούστου. Κάτσε να δεις τι μου θυμίζει αυτό... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Anniversary και Redstone ειναι το ίδιο ή όχι; Ποια θεωρείται Anniversary; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ναι ας πούμε είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Anniversary και Redstone ειναι το ίδιο ή όχι; Ποια θεωρείται Anniversary; :worry: Redstone 1 = Anniversary Update Μην κράξετε, δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά στην ουσία το τελευταίο build της Redstone 1 θα είναι και το Anniversary Update. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 H Redstone είναι το Anniversary Update; Τι καινούρια χαρακτηριστικά φέρνει στα κινητά; Η κυκλοφορία της Anniversary Update πάντως τέθηκε για τις 2 Αυγούστου. Ναι για την επισημη κυκλοφορια της redstone μιλαει. Απο καινουργια χαρακτηριστικα ειναι διαφορα, πχ οτι η cortana δουλευει πλεον ανεξαρτητως region, αλλαγες στα notifications, καποιες αλλαγες στο lockscreen (πχ χειρισμος τραγουδιων, κουμπι ανοιγματος της καμερας) κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Anniversary και Redstone ειναι το ίδιο ή όχι; Ποια θεωρείται Anniversary; :worry: Anniversary είναι επετειακή αναβάθμιση. Απλά έτσι ονομάστηκε. Το Redstone 1 ή RS1 είναι κωδική ονομασία της Anniversary. (1607) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Κάτσε να δεις τι μου θυμίζει αυτό... Soon.... :lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πιστεύω είναι έτοιμη αυτή τη φορά η MS,ελπίζω να μην με βγάλει ψεύτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Soon.... :lol::lol: Ακριβώς αυτό! :lol: :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πιστευω δεν θα την αργησουν αυτη. Το κινητο ειναι πιο σβελτο στην redstone και οι δυνατοτητες - ρυθμισεις κτλ πιο καλοφτιαγμενες αλλα στις παλιες συσκευες θελει να στρωσουν ακομα την καταναλωση μπαταριας και 2-3 μικροbug οποτε ο ενας μηνας φαινεται ικανοποιητικο διαστημα να την στρωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Πιστευω δεν θα την αργησουν αυτη. Το κινητο ειναι πιο σβελτο στην redstone και οι δυνατοτητες - ρυθμισεις κτλ πιο καλοφτιαγμενες αλλα στις παλιες συσκευες θελει να στρωσουν ακομα την καταναλωση μπαταριας και 2-3 μικροbug οποτε ο ενας μηνας φαινεται ικανοποιητικο διαστημα να την στρωσουν. Μαζί σου. Και ειδικά για μια εταιρεία του μεγέθους της Microsoft, έπρεπε να διορθώνονται και με minor ενδιάμεσα updates. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν ειναι μονο θεμα μεγεθους εταιρειας. Ειναι και θεμα ποσους εχουν βαλει να ασχολουνται. Ειχαν ανεβασει χθες ενα βιντεο απο την μαικροσοφτ που εδειχνε το εργαστηριο σχεδιασμου πρωτοτυπων και παιζει να εχουν βαλει περισοτερα ατομα να αποφασιζουν τι χρωματα θα εχει το surface tablet απο αυτους που φτιαχνουν τα bugs του mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν ειναι μονο θεμα μεγεθους εταιρειας. Ειναι και θεμα ποσους εχουν βαλει να ασχολουνται. Ειχαν ανεβασει χθες ενα βιντεο απο την μαικροσοφτ που εδειχνε το εργαστηριο σχεδιασμου πρωτοτυπων και παιζει να εχουν βαλει περισοτερα ατομα να αποφασιζουν τι χρωματα θα εχει το surface tablet απο αυτους που φτιαχνουν τα bugs του mobile. Για τόση οργάνωση μιλάμε.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μετά από μερικές μέρες με την 14372 έχω να δηλώσω τρελό lag της κάμερας κυρίως στο κλείσιμο,και πολύ κρασάρισμα της εφαρμογής των φωτογραφιών.Εννοείται δεν κάνω ξανά hard reset πρέπει να έχω κάνει 54..Όλα αυτά σε lumia 640XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μετά από μερικές μέρες με την 14372 έχω να δηλώσω τρελό lag της κάμερας κυρίως στο κλείσιμο,και πολύ κρασάρισμα της εφαρμογής των φωτογραφιών.Εννοείται δεν κάνω ξανά hard reset πρέπει να έχω κάνει 54..Όλα αυτά σε lumia 640XL Πιο πιθανό βρίσκω να φταίνε τα 54 hard reset, παρά η 14372. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Διαθέσιμη η 14376 στο fast ring, και η 14372 στο slow. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μετά από μερικές μέρες με την 14372 έχω να δηλώσω τρελό lag της κάμερας κυρίως στο κλείσιμο,και πολύ κρασάρισμα της εφαρμογής των φωτογραφιών.Εννοείται δεν κάνω ξανά hard reset πρέπει να έχω κάνει 54..Όλα αυτά σε lumia 640XL Απο αποψη ταχυτητας και σταθεροτητας η 14732 παει σφαιρα στο 535 που την δοκιμαζω. Εκει που μας τα χαλαει ειναι στην μπαταρια που για να βγαλει μερα κανεις ευχέλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Απο αποψη ταχυτητας και σταθεροτητας η 14732 παει σφαιρα στο 535 που την δοκιμαζω. Εκει που μας τα χαλαει ειναι στην μπαταρια που για να βγαλει μερα κανεις ευχέλαιο. Αντίθετα εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ήρθε μεγάλη αναβάθμιση του Μessenger άλλαξε αρκετά το περιβάλλον χρήσης,το τραγικό είναι όμως ότι ούτε τώρα μπήκαν κλήσεις και βιντεοκλήσεις!!Μπήκε δυνατότητα για gif είναι ένα βήμα και αυτό αλλά θέλει ακόμα δουλίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Αντίθετα εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ήρθε μεγάλη αναβάθμιση του Μessenger άλλαξε αρκετά το περιβάλλον χρήσης,το τραγικό είναι όμως ότι ούτε τώρα μπήκαν κλήσεις και βιντεοκλήσεις!!Μπήκε δυνατότητα για gif είναι ένα βήμα και αυτό αλλά θέλει ακόμα δουλίτσα. Είναι η Universal (UWP) εφαρμογή που βγήκε για mobile. Εν αναμονή για το FB τώρα. Σημείωση πως και οι δύο εφαρμογές υπάρχουν ήδη κάνα δίμηνο? για desktop. Αν κρίνω επίσης και από τη πορεία του instagram θα "φτιαχτούν" καλά σιγά σιγά κι αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Είναι η Universal (UWP) εφαρμογή που βγήκε για mobile. Εν αναμονή για το FB τώρα. Σημείωση πως και οι δύο εφαρμογές υπάρχουν ήδη κάνα δίμηνο? για desktop. Αν κρίνω επίσης και από τη πορεία του instagram θα "φτιαχτούν" καλά σιγά σιγά κι αυτές. Το fb μια χαρά το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το fb μια χαρά το βρίσκω. Κι εγώ, απλά έχω δει ότι στο feed βλέπω πολύ λιγότερες ενημερώσεις ακόμα και όταν επιλέγω το Πιο πρόσφατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Κι εγώ, απλά έχω δει ότι στο feed βλέπω πολύ λιγότερες ενημερώσεις ακόμα και όταν επιλέγω το Πιο πρόσφατες. Τελικά μoυ αρέσει πολύ η universal του messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Οσοι ειστε σε release preview της threshold κυκλοφορησε η εκδοση 456. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Οσοι ειστε σε release preview της threshold κυκλοφορησε η εκδοση 456. Changelog έχουμε; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts