Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Redstone είναι το Anniversary Update; Τι καινούρια χαρακτηριστικά φέρνει στα κινητά;

Η κυκλοφορία της Anniversary Update πάντως τέθηκε για τις 2 Αυγούστου.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτσε να δεις τι μου θυμίζει αυτό...

Huawei Nova 5T

Anniversary και Redstone ειναι το ίδιο ή όχι; Ποια θεωρείται Anniversary; :worry:

Redstone 1 = Anniversary Update

Μην κράξετε, δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά στην ουσία το τελευταίο build της Redstone 1 θα είναι και το Anniversary Update.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

H Redstone είναι το Anniversary Update; Τι καινούρια χαρακτηριστικά φέρνει στα κινητά;

Ναι για την επισημη κυκλοφορια της redstone μιλαει. Απο καινουργια χαρακτηριστικα ειναι διαφορα, πχ οτι η cortana δουλευει πλεον ανεξαρτητως region, αλλαγες στα notifications, καποιες αλλαγες στο lockscreen (πχ χειρισμος τραγουδιων, κουμπι ανοιγματος της καμερας) κτλ.

Anniversary και Redstone ειναι το ίδιο ή όχι; Ποια θεωρείται Anniversary; :worry:

Anniversary είναι επετειακή αναβάθμιση. Απλά έτσι ονομάστηκε. Το Redstone 1 ή RS1 είναι κωδική ονομασία της Anniversary. (1607)

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Πιστευω δεν θα την αργησουν αυτη. Το κινητο ειναι πιο σβελτο στην redstone και οι δυνατοτητες - ρυθμισεις κτλ πιο καλοφτιαγμενες αλλα στις παλιες συσκευες θελει να στρωσουν ακομα την καταναλωση μπαταριας και 2-3 μικροbug οποτε ο ενας μηνας φαινεται ικανοποιητικο διαστημα να την στρωσουν.

Πιστευω δεν θα την αργησουν αυτη. Το κινητο ειναι πιο σβελτο στην redstone και οι δυνατοτητες - ρυθμισεις κτλ πιο καλοφτιαγμενες αλλα στις παλιες συσκευες θελει να στρωσουν ακομα την καταναλωση μπαταριας και 2-3 μικροbug οποτε ο ενας μηνας φαινεται ικανοποιητικο διαστημα να την στρωσουν.

Μαζί σου. Και ειδικά για μια εταιρεία του μεγέθους της Microsoft, έπρεπε να διορθώνονται και με minor ενδιάμεσα updates.

Huawei Nova 5T

Δεν ειναι μονο θεμα μεγεθους εταιρειας. Ειναι και θεμα ποσους εχουν βαλει να ασχολουνται. Ειχαν ανεβασει χθες ενα βιντεο απο την μαικροσοφτ που εδειχνε το εργαστηριο σχεδιασμου πρωτοτυπων και παιζει να εχουν βαλει περισοτερα ατομα να αποφασιζουν τι χρωματα θα εχει το surface tablet απο αυτους που φτιαχνουν τα bugs του mobile.

Δεν ειναι μονο θεμα μεγεθους εταιρειας. Ειναι και θεμα ποσους εχουν βαλει να ασχολουνται. Ειχαν ανεβασει χθες ενα βιντεο απο την μαικροσοφτ που εδειχνε το εργαστηριο σχεδιασμου πρωτοτυπων και παιζει να εχουν βαλει περισοτερα ατομα να αποφασιζουν τι χρωματα θα εχει το surface tablet απο αυτους που φτιαχνουν τα bugs του mobile.

Για τόση οργάνωση μιλάμε....

Huawei Nova 5T

Μετά από μερικές μέρες με την 14372 έχω να δηλώσω τρελό lag της κάμερας κυρίως στο κλείσιμο,και πολύ κρασάρισμα της εφαρμογής των φωτογραφιών.Εννοείται δεν κάνω ξανά hard reset πρέπει να έχω κάνει 54..Όλα αυτά σε lumia 640XL

Μετά από μερικές μέρες με την 14372 έχω να δηλώσω τρελό lag της κάμερας κυρίως στο κλείσιμο,και πολύ κρασάρισμα της εφαρμογής των φωτογραφιών.Εννοείται δεν κάνω ξανά hard reset πρέπει να έχω κάνει 54..Όλα αυτά σε lumia 640XL

Πιο πιθανό βρίσκω να φταίνε τα 54 hard reset, παρά η 14372.

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Διαθέσιμη η 14376 στο fast ring, και η 14372 στο slow.

Απο αποψη ταχυτητας και σταθεροτητας η 14732 παει σφαιρα στο 535 που την δοκιμαζω. Εκει που μας τα χαλαει ειναι στην μπαταρια που για να βγαλει μερα κανεις ευχέλαιο.

Απο αποψη ταχυτητας και σταθεροτητας η 14732 παει σφαιρα στο 535 που την δοκιμαζω. Εκει που μας τα χαλαει ειναι στην μπαταρια που για να βγαλει μερα κανεις ευχέλαιο.

Αντίθετα εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις μου ήρθε μεγάλη αναβάθμιση του Μessenger άλλαξε αρκετά το περιβάλλον χρήσης,το τραγικό είναι όμως ότι ούτε τώρα μπήκαν κλήσεις και βιντεοκλήσεις!!Μπήκε δυνατότητα για gif είναι ένα βήμα και αυτό αλλά θέλει ακόμα δουλίτσα.

Αντίθετα εμένα η μπαταρία είναι μια χαρά.

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις μου ήρθε μεγάλη αναβάθμιση του Μessenger άλλαξε αρκετά το περιβάλλον χρήσης,το τραγικό είναι όμως ότι ούτε τώρα μπήκαν κλήσεις και βιντεοκλήσεις!!Μπήκε δυνατότητα για gif είναι ένα βήμα και αυτό αλλά θέλει ακόμα δουλίτσα.

Είναι η Universal (UWP) εφαρμογή που βγήκε για mobile. Εν αναμονή για το FB τώρα.

Σημείωση πως και οι δύο εφαρμογές υπάρχουν ήδη κάνα δίμηνο? για desktop.

Αν κρίνω επίσης και από τη πορεία του instagram θα "φτιαχτούν" καλά σιγά σιγά κι αυτές.

Είναι η Universal (UWP) εφαρμογή που βγήκε για mobile. Εν αναμονή για το FB τώρα.

Σημείωση πως και οι δύο εφαρμογές υπάρχουν ήδη κάνα δίμηνο? για desktop.

Αν κρίνω επίσης και από τη πορεία του instagram θα "φτιαχτούν" καλά σιγά σιγά κι αυτές.

Το fb μια χαρά το βρίσκω.

Το fb μια χαρά το βρίσκω.

Κι εγώ, απλά έχω δει ότι στο feed βλέπω πολύ λιγότερες ενημερώσεις

ακόμα και όταν επιλέγω το Πιο πρόσφατες.

Κι εγώ, απλά έχω δει ότι στο feed βλέπω πολύ λιγότερες ενημερώσεις

ακόμα και όταν επιλέγω το Πιο πρόσφατες.

Τελικά μoυ αρέσει πολύ η universal του messenger

Οσοι ειστε σε release preview της threshold κυκλοφορησε η εκδοση 456.

Changelog έχουμε;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]