Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην 338 ξαφνικα σταματησαν οι ειδοποιησεις στα μηνυματα. Ουτε ηχητικη ειδοποιηση εχω, ουτε δουλευει το live tile.

Στην 318 δουλευε μια χαρα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;

Επιβεβαίωσε πως η εφαρμογή μηνύματα και skype είναι ενεργή στο παρασκήνιο. Ρυθμίσεις - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Εφαρμογές παρασκηνίου.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στο 930 την έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία έκδοση; έχει θέματα ; έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα να ασχολούμαι με την tpr και με τρώει να ξαναδοκιμάσω

Να ρωτήσω παιδιά κάτι λίγο άσχετο.... Έχει βγει ή είναι να βγει (δεν θυμάμαι) μια build της Redstone η οποία διορθώνει την μαύρη μπάρα κάτω στην οθόνη που έχει στα παιχνίδια το Lumia 535, θυμάται κανείς ποια build είναι αυτή ;;; Ευχαριστώ !!!

Edit: Ίσος βιάστηκα να ποστάρω εδώ, τη βρήκα τη build είναι η 14356 για όποιον ενδιαφέρεται, ορίστε και το changelog: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/01/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14356/

Edited by bep1995

στο 930 την έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία έκδοση; έχει θέματα ; έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα να ασχολούμαι με την tpr και με τρώει να ξαναδοκιμάσω

Σε εμένα δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά. Από το πρωί στις 7 μέχρι τώρα που γράφω και είμαι στο 25%.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;;

Γιατί μου βγάζει συνέχεια όταν το φορτίζω "η φόρτιση είναι χαμηλή " .......

Δοκίμασα 4-5 φορτιστές (και τον μανισιο φυσικά). Μου το κάνει μόνο στα 10ρια ενώ στα 8 όχι

Σε εμένα δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά. Από το πρωί στις 7 μέχρι τώρα που γράφω και είμαι στο 25%.

δεν το λες και καλό ποσοστό αλλά βέβαια παίζει ρόλο και τι χρήση του κάνει θα κάνω μια δοκιμή να δω τι λέει

Πολλά προβλήματα το store κρασάρει συνέχεια,άλλες φορές κολλάει εφαρμογές δεν ανοίγουν.Και αυτό που μου βγάζει συνήθως είναι το εξής όταν το ανοίγω:Κωδικός σφάλματος 0χ8013153Β.

Πολλά προβλήματα το store κρασάρει συνέχεια,άλλες φορές κολλάει εφαρμογές δεν ανοίγουν.Και αυτό που μου βγάζει συνήθως είναι το εξής όταν το ανοίγω:Κωδικός σφάλματος 0χ8013153Β.

Ή έχουν θέμα ή κάτι αλλάζουν πάλι. Στο κινητό με official .318 και με Redstone στο PC δε μπαίνει πάντως.

Όντως και στο κινητό και στο pc (official) δεν μπαίνει στο "μαγαζί":D

δεν το λες και καλό ποσοστό αλλά βέβαια παίζει ρόλο και τι χρήση του κάνει θα κάνω μια δοκιμή να δω τι λέει

Data σχεδόν όλη μέρα, συγχρονισμούς σε επαφές, ημερολόγιο και σε τρείς λογαριασμούς email ανα μια ώρα, λίγο viber, λίγο messenger και Bluetooth όλη την ώρα λόγω συγχρονισμού με το band. Στις προηγούμενες εκδόσεις (όπως και στα 10 τα επίσημα) το φόρτιζα δύο φορές τη μέρα. Τώρα μια, και αφήνω και τον φορτιστή σπίτι (κατάντια :p ).

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ή έχουν θέμα ή κάτι αλλάζουν πάλι. Στο κινητό με official .318 και με Redstone στο PC δε μπαίνει πάντως.

δεν ειναι απο μας το προβλημα

http://mspoweruser.com/not-just-windows-store-appears-many-users/

Το windows store ούτε στον υπολογιστή ανοίγει Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Τι Windows store ούτε στον υπολογιστή ανοίγει

Εμένα άνοιξε (σε Redstone) εδώ και καμιά ώρα αλλά ψιλοσέρνεται.

sos

Παιδια καλησπερα, εκανα επαναφορα στο 820 και πηγα στα 8.1 και απο τοτε δεν μπορω μεσω Insider να παω στα 10 γιατι αυτο ρε παιδια?

sos

Παιδια καλησπερα, εκανα επαναφορα στο 820 και πηγα στα 8.1 και απο τοτε δεν μπορω μεσω Insider να παω στα 10 γιατι αυτο ρε παιδια?

Κατέβασε από το store το update advisor πρώτα εκείνο θα σε πάει στα Windows 10 και μετά κατεβαζεις το Windows Insider

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Κατέβασε από το store το update advisor πρώτα εκείνο θα σε πάει στα Windows 10 και μετά κατεβαζεις το Windows Insider

αφου το 820 δεν παιρνει επισημα τα 10

αφου το 820 δεν παιρνει επισημα τα 10

Αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν είναι κακό να δοκιμάσεις

Αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν είναι κακό να δοκιμάσεις

το δοκιμασα τωρα μολις, τζιφος..

μηπως υπαρχει καποια λεπτομερεια που ξεχναω, ας μου πει καποιος παρακαλω..

το δοκιμασα τωρα μολις, τζιφος..

μηπως υπαρχει καποια λεπτομερεια που ξεχναω, ας μου πει καποιος παρακαλω..

Επίσημα τα 820 ΔΕΝ παίρνουν τα 10άρια. Μόνο μέσω insider μπορείτε να βάλετε την Technical Preview.

Επίσημα τα 820 ΔΕΝ παίρνουν τα 10άρια. Μόνο μέσω insider μπορείτε να βάλετε την Technical Preview.

sos

αυτο το γνωριζω, σε αυτο που ρωταω ξερεις να με βοηθησεις?

αυτο το γνωριζω, σε αυτο που ρωταω ξερεις να με βοηθησεις?

Το ενεργοποίησες και επέλεξες το σωστό ring?

Το ενεργοποίησες και επέλεξες το σωστό ring?

Πρωτα το ενεργοποιησα και μετα το κατεβασα, στην συνεχεια διαλεγω φαστ ρινγκ και μου βγαζει σφαλμα ολη την ωρα.. εχω κανει κατι λαθος?

Πρωτα το ενεργοποιησα και μετα το κατεβασα, στην συνεχεια διαλεγω φαστ ρινγκ και μου βγαζει σφαλμα ολη την ωρα.. εχω κανει κατι λαθος?

Δοκίμασε και άλλο ring slow π.χ και αφού κάνεις την επανεκκίνηση τσέκαρε πάλι για

ενημερώσεις τηλ/νου. σημείωση ότι δίνουν τώρα νέες builds και μπορεί να έχει μπερδευτεί το

πράγμα για την ώρα.

Δοκίμασε και άλλο ring slow π.χ και αφού κάνεις την επανεκκίνηση τσέκαρε πάλι για

ενημερώσεις τηλ/νου. σημείωση ότι δίνουν τώρα νέες builds και μπορεί να έχει μπερδευτεί το

πράγμα για την ώρα.

το ειχα δοκιμασει και αυτο, τωρα το απεγκαταστησα παλι, πηγα εκανα συνδεσει ξανα, το κατεβασα παλι, διαλεξα slow ring εκανε reboot και τωρα που ανοιξε παλι ενημερωμενο δειχνει οτι ειναι, δεν βρισκει κατι... σιγουρα καποιο λαθος κανω.

οταν παταω πανω στο get preview builds δεν μου γραφει ουτε windows acount ουτε domain acount, με παει κατευθειαν στα rings

Edited by kkoletsis