b744pilot Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Στην 338 ξαφνικα σταματησαν οι ειδοποιησεις στα μηνυματα. Ουτε ηχητικη ειδοποιηση εχω, ουτε δουλευει το live tile. Στην 318 δουλευε μια χαρα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Επιβεβαίωσε πως η εφαρμογή μηνύματα και skype είναι ενεργή στο παρασκήνιο. Ρυθμίσεις - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Εφαρμογές παρασκηνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 αυτο ηταν. φαινεται θα την εκλεισα και δεν το θυμομουν. 1000ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 στο 930 την έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία έκδοση; έχει θέματα ; έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα να ασχολούμαι με την tpr και με τρώει να ξαναδοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Να ρωτήσω παιδιά κάτι λίγο άσχετο.... Έχει βγει ή είναι να βγει (δεν θυμάμαι) μια build της Redstone η οποία διορθώνει την μαύρη μπάρα κάτω στην οθόνη που έχει στα παιχνίδια το Lumia 535, θυμάται κανείς ποια build είναι αυτή ;;; Ευχαριστώ !!! Edit: Ίσος βιάστηκα να ποστάρω εδώ, τη βρήκα τη build είναι η 14356 για όποιον ενδιαφέρεται, ορίστε και το changelog: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/01/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14356/ Edited June 13, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 στο 930 την έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταία έκδοση; έχει θέματα ; έχω σταματήσει εδώ και ένα μήνα να ασχολούμαι με την tpr και με τρώει να ξαναδοκιμάσω Σε εμένα δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά. Από το πρωί στις 7 μέχρι τώρα που γράφω και είμαι στο 25%. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cottonhornet Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;; Γιατί μου βγάζει συνέχεια όταν το φορτίζω "η φόρτιση είναι χαμηλή " ....... Δοκίμασα 4-5 φορτιστές (και τον μανισιο φυσικά). Μου το κάνει μόνο στα 10ρια ενώ στα 8 όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σε εμένα δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενώ η μπαταρία κρατάει αρκετά καλά. Από το πρωί στις 7 μέχρι τώρα που γράφω και είμαι στο 25%. δεν το λες και καλό ποσοστό αλλά βέβαια παίζει ρόλο και τι χρήση του κάνει θα κάνω μια δοκιμή να δω τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πολλά προβλήματα το store κρασάρει συνέχεια,άλλες φορές κολλάει εφαρμογές δεν ανοίγουν.Και αυτό που μου βγάζει συνήθως είναι το εξής όταν το ανοίγω:Κωδικός σφάλματος 0χ8013153Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πολλά προβλήματα το store κρασάρει συνέχεια,άλλες φορές κολλάει εφαρμογές δεν ανοίγουν.Και αυτό που μου βγάζει συνήθως είναι το εξής όταν το ανοίγω:Κωδικός σφάλματος 0χ8013153Β. Ή έχουν θέμα ή κάτι αλλάζουν πάλι. Στο κινητό με official .318 και με Redstone στο PC δε μπαίνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Όντως και στο κινητό και στο pc (official) δεν μπαίνει στο "μαγαζί":D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν το λες και καλό ποσοστό αλλά βέβαια παίζει ρόλο και τι χρήση του κάνει θα κάνω μια δοκιμή να δω τι λέει Data σχεδόν όλη μέρα, συγχρονισμούς σε επαφές, ημερολόγιο και σε τρείς λογαριασμούς email ανα μια ώρα, λίγο viber, λίγο messenger και Bluetooth όλη την ώρα λόγω συγχρονισμού με το band. Στις προηγούμενες εκδόσεις (όπως και στα 10 τα επίσημα) το φόρτιζα δύο φορές τη μέρα. Τώρα μια, και αφήνω και τον φορτιστή σπίτι (κατάντια :p ). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πολλά προβλήματα το store κρασάρει συνέχεια,άλλες φορές κολλάει εφαρμογές δεν ανοίγουν.Και αυτό που μου βγάζει συνήθως είναι το εξής όταν το ανοίγω:Κωδικός σφάλματος 0χ8013153Β. Ή έχουν θέμα ή κάτι αλλάζουν πάλι. Στο κινητό με official .318 και με Redstone στο PC δε μπαίνει πάντως. δεν ειναι απο μας το προβλημα http://mspoweruser.com/not-just-windows-store-appears-many-users/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Το windows store ούτε στον υπολογιστή ανοίγει Edited June 14, 2016 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τι Windows store ούτε στον υπολογιστή ανοίγει Εμένα άνοιξε (σε Redstone) εδώ και καμιά ώρα αλλά ψιλοσέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 sos Παιδια καλησπερα, εκανα επαναφορα στο 820 και πηγα στα 8.1 και απο τοτε δεν μπορω μεσω Insider να παω στα 10 γιατι αυτο ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 sos Παιδια καλησπερα, εκανα επαναφορα στο 820 και πηγα στα 8.1 και απο τοτε δεν μπορω μεσω Insider να παω στα 10 γιατι αυτο ρε παιδια? Κατέβασε από το store το update advisor πρώτα εκείνο θα σε πάει στα Windows 10 και μετά κατεβαζεις το Windows Insider Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κατέβασε από το store το update advisor πρώτα εκείνο θα σε πάει στα Windows 10 και μετά κατεβαζεις το Windows Insider αφου το 820 δεν παιρνει επισημα τα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 αφου το 820 δεν παιρνει επισημα τα 10 Αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν είναι κακό να δοκιμάσεις Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν είναι κακό να δοκιμάσεις το δοκιμασα τωρα μολις, τζιφος.. μηπως υπαρχει καποια λεπτομερεια που ξεχναω, ας μου πει καποιος παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 το δοκιμασα τωρα μολις, τζιφος.. μηπως υπαρχει καποια λεπτομερεια που ξεχναω, ας μου πει καποιος παρακαλω.. Επίσημα τα 820 ΔΕΝ παίρνουν τα 10άρια. Μόνο μέσω insider μπορείτε να βάλετε την Technical Preview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επίσημα τα 820 ΔΕΝ παίρνουν τα 10άρια. Μόνο μέσω insider μπορείτε να βάλετε την Technical Preview. sos Παιδια καλησπερα, εκανα επαναφορα στο 820 και πηγα στα 8.1 και απο τοτε δεν μπορω μεσω Insider να παω στα 10 γιατι αυτο ρε παιδια? αυτο το γνωριζω, σε αυτο που ρωταω ξερεις να με βοηθησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 αυτο το γνωριζω, σε αυτο που ρωταω ξερεις να με βοηθησεις? Το ενεργοποίησες και επέλεξες το σωστό ring? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το ενεργοποίησες και επέλεξες το σωστό ring? Πρωτα το ενεργοποιησα και μετα το κατεβασα, στην συνεχεια διαλεγω φαστ ρινγκ και μου βγαζει σφαλμα ολη την ωρα.. εχω κανει κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πρωτα το ενεργοποιησα και μετα το κατεβασα, στην συνεχεια διαλεγω φαστ ρινγκ και μου βγαζει σφαλμα ολη την ωρα.. εχω κανει κατι λαθος? Δοκίμασε και άλλο ring slow π.χ και αφού κάνεις την επανεκκίνηση τσέκαρε πάλι για ενημερώσεις τηλ/νου. σημείωση ότι δίνουν τώρα νέες builds και μπορεί να έχει μπερδευτεί το πράγμα για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Δοκίμασε και άλλο ring slow π.χ και αφού κάνεις την επανεκκίνηση τσέκαρε πάλι για ενημερώσεις τηλ/νου. σημείωση ότι δίνουν τώρα νέες builds και μπορεί να έχει μπερδευτεί το πράγμα για την ώρα. το ειχα δοκιμασει και αυτο, τωρα το απεγκαταστησα παλι, πηγα εκανα συνδεσει ξανα, το κατεβασα παλι, διαλεξα slow ring εκανε reboot και τωρα που ανοιξε παλι ενημερωμενο δειχνει οτι ειναι, δεν βρισκει κατι... σιγουρα καποιο λαθος κανω. οταν παταω πανω στο get preview builds δεν μου γραφει ουτε windows acount ουτε domain acount, με παει κατευθειαν στα rings Edited June 14, 2016 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts