ankostas333 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Κάτι χαζά, ούτε εδώ είναι, να τα official το έτσι το αλλιώς. Τέλος πάντων. Απ' ότι κατάλαβα κατεβάζεις Upgarde Advisor και από κει κατεβαίνουν αν είναι βέβαια στις υποστηριζόμενες συσκευές. Όσοι ήμασταν στο Release Preview Ring έχουμε την επίσημη στην ουσία και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα όπως λέει εδώ. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Όσοι ήμασταν στο Release Preview Ring έχουμε την επίσημη στην ουσία και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα όπως λέει εδώ. Δεν αντιλέγω (και εγώ αυτά είχα) απλά έτσι θέλω να έχω σίγουρο ότι παίρνω ένα πιο "μαζεμένο" πακέτο με drivers και ότι άλλο. Με δυο λόγια το Release γίνεται μέσω εφαρμογής όπως έγινε το καλοκαίρι αντίστοιχα για τα PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Όσοι ήμασταν στο Release Preview Ring έχουμε την επίσημη στην ουσία και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα όπως λέει εδώ. Θετικό ότι δεν χρειάζεται να πάμε πίσω στα 8.1,αναμονή για το firmware τωρα Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θετικό ότι δεν χρειάζεται να πάμε πίσω στα 8.1,αναμονή για το firmware τωρα Όντως έχουμε κανένα νέο??? Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Στο παραπάνω σχόλιο είναι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ανακοινώθηκαν τα επίσημα https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/17/upgrading-existing-windows-phone-8-1-devices-to-windows-10-mobile/ Από τη λίστα λείπουν τηλέφωνα με 512 ραμ. Και από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να τα δώσουν επίσημα... Μόνο με insider... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δεν αντιλέγω (και εγώ αυτά είχα) απλά έτσι θέλω να έχω σίγουρο ότι παίρνω ένα πιο "μαζεμένο" πακέτο με drivers και ότι άλλο. Με δυο λόγια το Release γίνεται μέσω εφαρμογής όπως έγινε το καλοκαίρι αντίστοιχα για τα PC. δεν υπάρχουν οι drivers ακόμα.:D τι insider τι επίσημα,τα ίδια είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Q:**I’m currently using a Windows 10 Insider build on my device, but it is not on the list of devices that will receive a formal Windows 10 update.*What should I expect in the future? A:**If you already have the Windows 10 Mobile Insider Preview build on your device, you may keep using your device in an unsupported state. We will not be offering build updates beyond the Current Branch build 10586. At some point in the future these devices will also stop receiving updates to the Windows 10 Mobile Insider Preview build. In order to recover the devices back to a supported build of Windows Phone 8.1, you may use the Windows Device Recovery Tool. There are more details on the use of the Windows Device Recovery Tool within this*forum post. Το παραπάνω είναι πλέον επίσημο. Το 630 δεν θα πάρει official Windows 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα,είμαι στο insider preview έχω το 640xl και θέλω να κατεβάσω τα επίσημα 10,τρέχω το updateAdvisor και μου λέει πως το τηλ είναι ενημερωμένο..Τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα επίσημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν και ειπώθηκε πως δεν χρειάζεται,κάνεις rollback σε 8.1 και μετά την διαδικασία που περιγράφεται εδώ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα,είμαι στο insider preview έχω το 640xl και θέλω να κατεβάσω τα επίσημα 10,τρέχω το updateAdvisor και μου λέει πως το τηλ είναι ενημερωμένο..Τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα επίσημα?? Αν είσαι insider κι έχεις την .164 έχεις ήδη τα επίσημα. Δε θα πάρεις κάτι διαφορετικό είτε κάνεις roll back σε 8.1 είτε όχι. Εγώ πάντως γύρισα σε insider fast και περιμένω τις επόμενες βδομάδες να πάρουμε redstone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν και ειπώθηκε πως δεν χρειάζεται,κάνεις rollback σε 8.1 και μετά την διαδικασία που περιγράφεται εδώ. Δηλαδή τα επίσημα δεν περνάνε πάνω στην preview?Πρέπει να γυρίσω πίσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δηλαδή τα επίσημα δεν περνάνε πάνω στην preview?Πρέπει να γυρίσω πίσω?? Πάμε άλλη μία. Αν και δεν χρειάζεται να κάνεις rollback γιατί στην ουσία και εμείς τα επίσημα έχουμε,αν θέλεις να μπεις στην διαδικασία,κάνεις rollback,κατεβάσεις το update advisor και ξεκινάς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις rollback. Απλώς μέσα από το Windows Insider App θα επιλέξεις "Production" και θα σε γυρίσει στην επίσημη έκδοση. Προσωπικά επειδή η 107 ήταν χειρότερη από την 164 παραμένω στο "Insider Release Preview" μέχρι να δοθεί επίσημα η 164 ή μεγαλύτερη... Πηγή: http://www.windowscentral.com/microsoft-offers-more-info-how-windows-10-mobile-rollout-affects-insider-members Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 πουθενά δεν σε γυρνάει.Με την 164 μένεις. Μόλις το δοκίμασα.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 πουθενά δεν σε γυρνάει.Με την 164 μένεις. Μόλις το δοκίμασα.:lol: Μα η .164 είναι η επίσημη. Που περιμένεις να σε γυρίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ναι άλλα αν βάλουμε τα επίσημα δεν θα έχουμε και τούς drivers για κάθε συσκευή πχ το δικό μου 640xl,αφού η preview είναι για όλες τις συσκευές και όχι για κάθε μια ξεχωριστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μα η .164 είναι η επίσημη. Που περιμένεις να σε γυρίσει; στο μέλλον.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι άλλα αν βάλουμε τα επίσημα δεν θα έχουμε και τούς drivers για κάθε συσκευή πχ το δικό μου 640xl,αφού η preview είναι για όλες τις συσκευές και όχι για κάθε μια ξεχωριστά? όχι. τα firmwares θα έρθουν αργότερα σε ξεχωριστή ενημέρωση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Άρα; Μια τρύπα στο νερό; Τι θα πει επίσημα χωρίς firmware ή drivers; Όλοι insiders; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Άρα; Μια τρύπα στο νερό; Τι θα πει επίσημα χωρίς firmware ή drivers; welcome to insider world :lol: Μια χαρά θα δουλεύει και έτσι,πίστεψε με. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 καλησπέρα παιδια , που βλεπω σε τι εκδοση είμαι? πηγαινω extras--->Avdanced info--> και μετα τι κοιταω? το Core build ID η το BSP release? ας πουμε το core build id εμενα λεει: 1130.122(01078.00038.16025.39000). η εκδοση του φιρμ που είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Οι άνθρωποι δε παλεύονται. Στο 635 που μόλις τελείωσε είδα μετά από ώρα ότι είναι στην .107! Λογικά ότι και με το 550 θα περάσει από πάνω την .164 Περιμένω να τελειώσει και το 535 (έχουμε πάρτυ εδώ) να δω κι εκεί, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι στην .107 επίσης. Το θέμα είναι αφού είχαν έτοιμη την βάση ( .107) γιατί δεν την έδιναν πιο νωρίς και από κει και πέρα να παίρνουμε, όπως και θα γίνεται, όλες τις μετέπειτα cumulative (updates) εκδόσεις? Update: επιβεβαιώνω και στο 535 η .107 Με επιπλέον ενημέρωση βλέπει και κατεβάζει την .164 (Δεν θα τελειώσουν ποτέ τα γρανάζια) Edited March 17, 2016 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 πουθενά δεν σε γυρνάει.Με την 164 μένεις. Μόλις το δοκίμασα.:lol: Ρε παιδιά δεν μου κάνει update με το insider δεν παίρνει το κανονικό Update? και το firemware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Ρε παιδιά δεν μου κάνει update με το insider δεν παίρνει το κανονικό Update? και το firemware ? όπως είπαμε στην προηγούμενη σελίδα,δεν παίρνεις ενημέρωση από το insider,γιατί πολύ απλά πλέον είμαστε επίσημοι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 όπως είπαμε στην προηγούμενη σελίδα,δεν παίρνεις ενημέρωση από το insider,γιατί πολύ απλά πλέον είμαστε επίσημοι. Δηλαδή την ίδια έκδοση έχω μετα επείσημα.. ?? για firemware για να δέσει το λογισμικό στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts